69'dan 57'ye nasıl yapsam

Menüm geliyor

Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay

Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)

Öğle
Patlamış mısır çay

Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı

nescafe içmesen mi acaba kuzucum, yani hazır nesacafelerden içiyorsan onlar suda çözünebilir olduğu için zararlıymış.
onun yerine granül olmayan filtre bişiler belki, ben ofiste öyle yapıyorum.

akşama karar veremiyorum yemek ne yapsam, köyden siparişler verdim. ipek hanım çiftliğinden bilenleriniz vardır belki, çok güveniyorum ondan gelenlere biraz sebze biraz bulgur vs söyledim.

akşam sanırım kabak yapıcam yükseliyorum bu fikre :)
bir de yürüyüşe gidicem 10.000 adım umarım :)))

yarın görüşürüz kızlarsss

nescafe içmesen mi acaba kuzucum, yani hazır nesacafelerden içiyorsan onlar suda çözünebilir olduğu için zararlıymış.
onun yerine granül olmayan filtre bişiler belki, ben ofiste öyle yapıyorum.
Malesef filtre kahve makinem yok filtre kahve ayrı almak lazım filan nerden alırım ederim bilmiyorum

@Karanfil_kokuyor - tobosolu_dulcinea - cgdmk hello canlar Cuma günü göremedim sizin güncellemelerinizi
ben mi kaçırdım?
Geldim canım cuma tartılamadım dün sabaha karşı geldim kahvaltıdan önce tartıldım veeee 66.8 i gördüm bu cumaya - sözü veriyorum kızlar kendime ve size diyete başladığımdan beri 3 kilo vermiştim 2 sini geri almısım ama bugünden itibaren gaza basıyorum dostlar

tobosolu eğitimdeydi canım galiba modakusu
Saģol kuzum geldim burdayım artık bugün tekrar diyete döndün yarından itibaren sporada dönüyorum eğitimdeyken spor ayakkabısı spor tayt tsirtler aldım nasıl gaza geldiysem artık annemde son bi evime göndermeden yedirip içirip şişirdi gönderdi bugün işyerimde yoğun bi gün gecirdim yarından itibaren inşallah daha fazla katılıcam aranıza dostlar

Güle güle kullan aldıklarını
Bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…