çok iyisinEki Görüntüle 2140217
günaydın kızlarss
Bende 3.5 litre su içtim 50dk hızlı yürüyüşleslie 3 mil yaptım nedense çıkmadım dışarı telefon elimde olmadığından adımsayar yattı
19.00’da akşam yemeği yoğurtlu kabak ve balıklı avokadolu yeşil salata yedim.
Yarın öğlende kabak yemek için ofise kap hazırladım, o kadar çok yapmışım ki bitmiyordu.
3 litre su içtim.. finitoo
merhaba canım. bende de tartılma takıntısı vardı hatta artık tartılmamak için tartıyı gözümün önünden kaldırdım. dün akşam kendimi baya hafiflemiş hittim ay dedim bi bakıyım ne kadar vermişim. aman Allahım bi de ne göreyim eksi yerine artı var. e tabi motivasyon yerlerde o kadar dikkat ediyorum bu ne şimdi diye saldırdım yemeğe abur cubura. derken sabah çok mutsuz uyandımGünaydııınnn
Son bir kaç gündür tartılmıyorum, tartılma bağımlılığımdan kurtulmak istiyorum açıkçası. Paketli gıdayı Salı gününden itibaren bıraktım bildiğiniz gibi, şimdilik yediklerimle kendimi iyi hissediyorum, aç kalmıyorum. Vücudum kendi dengesini bulsun diye bir süre tartılmak istemiyorum açıkçası. Kilo vermemeye takınca motivasyonum kayboluyor onu istemiyorum. Onun için yarın listede yokum :) (şimdiden söyliyim :))
En en en tatlısı bence diyete başladığımda fotoğrafladım kendimi, hedeflediğim noktaya geldiğim dünyada ikisini yan yana koyup farkı görmek olacak
Sabah yumurta-peynir-domates-salatalık-şekersiz çayla güzel bir kahvaltı yaptım.
Yanımda kabak yemeğimin son partını getirdim, öğlen kendisinin yanına yoğurt ve belki biraz salata alırım.
Akşama ne yapsam acaba fikir var mı kızlarss?
merhaba canım. bende de tartılma takıntısı vardı hatta artık tartılmamak için tartıyı gözümün önünden kaldırdım. dün akşam kendimi baya hafiflemiş hittim ay dedim bi bakıyım ne kadar vermişim. aman Allahım bi de ne göreyim eksi yerine artı var. e tabi motivasyon yerlerde o kadar dikkat ediyorum bu ne şimdi diye saldırdım yemeğe abur cubura. derken sabah çok mutsuz uyandım
çok sağol canım motive oluyoz böyle
çok mu sitemkar oldum@tobosoludulcinea canım nerelerdesin sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?