- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
Şekersiz çaya bir alışan bir daha şekerli içemiyor aslında demek ki sen alışmamışsın bir süre tahammül etmişsin :)Nasıl dayanabiliyorsunuz ya? Ben de yaptım aslında bir dönem 85ten 68e kadar düzgün beslenme ve spor sayesinde düştüm ama sanırım nasıl yaptığımı unuttum sonra. Şimdi ne spora enerjim var ne de iekere çikolataya hayır deme gücüm. Çayı falan da şekersiz içmeye başlamıştım ne güzel ama şimdi yine şekerli çaya alıştım. Allahtan kilo almıyorum ama 68de sıkıştım kaldım55 falan olmam lazım kısacık olan boyumu da düşünürsek.
Bende yarın sabah tekrar tartılırım belki 1-2 gram farkederselamlaaaar bu hafta buralarda yoktum kızlarss, izlediğim belgesel sonrası uzuuun yorumlarımı biliyorsunuz. Üstüne baya araştırdım ettim. Kendime gelme haftam gibi oldu bu.
Kilo bildirimlerimiz Cuma günü, yarın yeni listeye ekliyorum yeni arkadaşlarımızı.
geçen hafta benimde öyleydi canım ama toparladım çok şükür. sende toparlanırsın
tebrik ederim canımGünaydın kızlar bildirim yapayım
Geçen hafta 59.2
Bugün 58.1
Fark 1.1
yüzde 1.86Eki Görüntüle 2138746
tebrik ederim canım65.400 ile günaydın, geçen haftaya göre +1 çıkarım sanıyordum ama -300 gr. çıktı.
23 Nisandan itibaren çok sağlıklı devam edeceğim.
Teşekkür ederim cnm benim sen de çok güzel verimişsintebrik ederim canım
ğ
Teşekkür ederim cnm benim sen de çok güzel verimişsin
tesekkurler kızlartertemiz ilerliyorsun helal olsun, asıl ben tebrik ederim süpersin canımm
Bende de d vitamini eksikliği var ama kilo vermemi engellemiyor dikkat edince rahat kilo veriyorumBende durum 69.1 doktordaydım d vitamin eksikliği varmış kızlar d vitamin eksikliği olursa kilo verme durur mu ?
Bugün başladım moral olarakta çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?