69'dan 57'ye nasıl yapsam

şimdi geldim, yazanları güncelledim, yanlışım varsa beni uyarın :) İlk sayfada da günceliz :)

Yeni katılan arkadaşlar vardı sanki cuma günü girdim hepsini okuyamadım yazışmaların, başka kilo bildirimleri varsa beni etiketleyip tekrar yazarsanız çok sevinirim :))

Şimdilik tatil bitti, 18 Ağustos 2. tatil tarihim :) Yarın beslenme düzenime tekrar dönüyorum ve önümdeki 1 ayı güzel değerlendiriyorum. Tatilde yemekten ziyade bira-rakı-kokteylden kilo almışımdır. Sırf şeker malum alkol Cuma günü tartı güncelleyeceğim. Sizler nasılsınız?

ben tatildeyken buralar bi sessizleşmiş

tatilde bol bol yedim, ondan daha çok içtim ama bi şekilde baya adım atmışım. E bide kayıtlara geçmeyen her gün bol yüzme kısmı vardı. Tartılmadım, regli olmadım henüz geciktiriciyi dün bıraktım. Her şeyin şişkinliği var tabi üstümde.

Ooo hosgeldin canim guzel bir tatilde dinlenmene sevindim.bende izne ciktim.simdi ailemleyim haftasinu tatile gdecegim.
Evet buralar bi sessizdi.bastan yaziyorduk sonra bir kacamak bir kilo verememe falan derken azalttik.benim icin oyle yani.
Inan anne evinde bogazimi tutup normal besleniyorum.ama spor hala yok ya.
Artik 2 ogun gitmeye calisiyorum ama 2 ogunun arasinda 1 ogun cigbadem hurma falan yiyorym yoksa acikiyorum cunku.dogrumu bilmem... modakusu

hoşgeldin modakusu
evet canım yaa sessizledik motivasyonumuz da pek iyi değildi kendi adıma
ama yine de bırakmak yok
boşver tatilde alınan kilo olmuyo genelde şişkinlik vs.
ve çabuk gidiyo benim öyle oldu yani

canım eğer karatay gibi birşeyler yapıyorsan, 2 öğün öneriyor. Ama aç kalmak yasak onun için doymuyorsan acıkıyorsan falan 2,5 ya da 3 öğün yenebilirmiş. Yani sen doğru yoldasın. çiğ kuruyemişlerden badem,ceviz,fındık yanına ayran aşırı tok tutuyor bu arada.
veeee iyi tatiller canım

yok valla takmıyorum hiç, aldıysam da aldım. Bence 2 kilo almışımdır alkolden o da :)
şimdi bugün toparlanıp, önümdeki 1 ayda eski düzene tam gaz devam..
Sonra yine ödül olarak tatil :)) yaz böyle iki ileri bi geri geçecek napalım. Bırakmak yok.

Bugün kahvaltıda yarım simit, 1 yumurta, peynir yedim, toparlanma günüm diyorum bugüne yarından sonra yok öyle simit mimit.
Öğlen az bulgur pilavı, yeşil salata üstü yeşil mercimek ve yoğurtlu biber yedim biraz.
Akşam için planım yok şimdilik..

Yarın bol sulu, sağlıklı yemeklere başlayalım.. İnsan bi salınca rahata çabuk alışıyor hemen toparlanmalı

Bu arada annemdeki tarti digital degil.
1,2 kilo az gosteriyor anaki hassas olmadigi icin.
Yani cuma tarti gununde napicam bilmem

Bir de hic meyve yemiyordum neredeyse annemde dolu cesit var ille tav oluyorum.
Bari gunduz yemeye calisayim.

Kizlar bu arada burada 2.5 lt su iciyorum cok yumusak, cesmeden.istanbulda hazir su ictigim icin mi icmiyormusum pek bilmiyorum..
Beni spor icin gaza getirin yaaaa

sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık yedim
öğlende yoğurt chia yulaf tarçın ve 2 çeşit sevdiğim meyveden az az ama
ben taktım bu yulaf yoğ. chis falan kurtarıcım oldu
ayrıca dün akşam salata yedim sadece inanılmaz tok tuttu ve mutluydum diyetime uygun bişeyler yediğim için.
börülce haşladım baya dolaba attım aklıma yapacak bişey gelmezse bol yeşillikle harika bir öğün olur yanına da ayran oh mis
o zaman bu hafta salata ayrana başlayabiliriz
ne dersiniz

hadi kalk hadiiiii
bikaç göbek bikaç kalça basen egzersizi akşamda gezerekten bi yürüyüş 50 dk ohh mis
dönerken dondurma yemeyin ama benim gibi

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim dil peyniri yeşillik
Ara 2 hurma 2 ceviz 1/2 paket buğday patlağı
Öğle ıspanak çorba, taze fasülye
Ara 1 bardak süt 10 adet kiraz
Akşam yeşil mercimek yemeği ve salata
Ara 3 grissini yoğurt

Çok açım moralim çok bozuk..

Menün gayet güzel aslında
Acıkmaya yer bırakmamış ama
Hayırdır canım neden bozuk moralin

Menün gayet güzel aslında
Acıkmaya yer bırakmamış ama
Hayırdır canım neden bozuk moralin
Sürekli kafam uyuşuk, şekerim düşüyor galiba. Diyetisyen diyetim bu. Gebelikte şekerim çıktı onunlamı ilgili bilmiyorumki

Sen deyince salata yaotim ben de bugun
hadi kalk hadiiiii
bikaç göbek bikaç kalça basen egzersizi akşamda gezerekten bi yürüyüş 50 dk ohh mis
dönerken dondurma yemeyin ama benim gibi
Ay yok valla spora kalkamiyorum hatta nefes almka disinda hic bir eylemim yok.

Afiyetler olsun.caninin skntisi gecmistir ins.

13.30 ;peynir domates yumurta zeytin
15.30;1 seftali 1 armut
16.00;badem findik 1 hurma
18.30 mas fasulyeli salata ayran
2.5 lt su -- 7000 adim.
Aksam sahile gittik yuruduk ama keyfi..
Herseyi yediler bende zorla bir top dondurma yedim ama istemeden yani annem kusmesin diye...
2 ogun yapmaya calismak bana dahada yedirdi sanirim sizce de oylemi??

Canım 2 öğünü geç kalktığın için mi yapıyosun
Yoksa uyandıktan sonra bekliyo musun epey
Geç kalkıp bu şekilde yeddiysen ok
Ayrıca kuzum menünde ne varki yaa
Gayet iyi. Moyivasyonunu bozma

Sürekli kafam uyuşuk, şekerim düşüyor galiba. Diyetisyen diyetim bu. Gebelikte şekerim çıktı onunlamı ilgili bilmiyorumki
Diyetisyen diyeti olduğu belli canım
Ben o aralarda sürekli bişeyler yeme olayı yüzünden sevmiyorum
Tahlillerini yaptırmışsındır bişey çıltımı orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…