canım önceden bende yiyecek bişey bulamıyodum artık daha rahatım bu konudaKizlar diyet listesi ornegi verebilecek olan var mi bana.ekmek disinda herseye tamamim.
Eskiden diyetisyen yazmisti 1,2 liste ama atmisim.
canım ya şifremi unuttum :))kapttaaaaannmodakusu nerelerdesin
ya belkide bu kadar hedef koymak mental olarak zorluyordur seni. okuduğum bi kitapta varmak istediğiniz bir yer olsun ama o yolda doğru beslendiğinizi bildiğiniz dünyada vücudunuzu bırakın o kendi mekaniğini bulup istediği yerde duracaktır diyordu. Ben de 57'ye varmayı çok istiyorum ama bu aralar saçmaladım aşırı farkındayım. Ama tatil öncesi nasıl herşey yolundaysa yine o yolu bulucam çıtır çıtır gidicek kilolar. Belki öyle istediğimiz gibi her hafta 1 kilo olmayacak ama olacak bi şekilde.Kizlar gunaydin.
Bu sabah endiseli uyandim.
Keske endisem kadar cabalasam.
Baslayali 1,5ayi gecti benim.
Bunun ici de ramazan da vardi kacamakli gunlerde vardi falan ama ben hala 3.5 kilo falan vermis durumdayim.
Haftada 1 kilo gibi vermek istiyorum cok degil ki ama bu hedefin yakinindan gecmiyorum.
Tamam spor yok ama su var beslenmem okadar kotu degil...
Ya da savunma mekanizmalarimi birakip ozelestiri yapayim.
Hareketsizlik metabolizmami yavaslatiyor.
Yemekte az yiyorum desem de biseyleri kaciriyorum heralde.
Dun kuruyemisti bugun baska bisey.
Bilmiyorum ne yapacagimi.5.5 hafta kaldi hedefime.
Hala en az 6 kilo fazlam var.
Gercekten bilmiyorum canim skliyor.
Deli gibi spor mu yapayim nerelere gideyim bilemedim ben
Merhaba.ben sabah,ac karinla,tuvalete gitmis,elbiselerimi cikarmis halde tartiliyorum.Kızlar merhaba;
Siz tartıdaki hangi durumu baz alıyorsunuz?Sabah aç karnı olur yada üsstünüzde kıyafetle mi vs vs?
sabah aç karnına olan :)Kızlar merhaba;
Siz tartıdaki hangi durumu baz alıyorsunuz?Sabah aç karnı olur yada üsstünüzde kıyafetle mi vs vs?
canım bu menüde meyve dışında bişey yok ki meyvelerinde öyle tabak tabak değil kendini rahat bırakSelamsss.bugun yediklerim;
10.30 ;2 firin mucver,biraz peynir,domates
12.30 10 kiraz 1 incir
14.00 1 kayisi 10 kayisi cekirdegi
16.30 yarim tabak taze fasulye-ayran
19.00 yarim tabak taze fasulye 2 kasik bulgur ayran 1 incir 5 kiraz
Gun icinde Turk kahvesi 2.5 lt su 6000 adim 35 dk hareketli egzersiz.
Tatilinin bir kismini memlekette evde gecirmeye calisan biri olarak evde yatmaktan baska birsey istemiyorum meyvelerle basim dertte.annem hersey icin asiri israr ediyir anca bu kadar meyveyle falan gecistirmeye calisiyorum....
Fazla gelen birsey varsa rahatca soyleyin üzün beni ben hakediyorum...
Opuldunuz....
ben sabah aksam tartılıyorum. Ne biliyim insan 68den birden 58e inmek istiyor herhaldehergün tartılmayı doğru bulmuyorlar
ha ha haa aynen öyle bende de var oben sabah aksam tartılıyorum. Ne biliyim insan 68den birden 58e inmek istiyor herhalde
canım hurma yediğinde tek sayıda yemeye çalış tek yenildiğinde farklı çift yenildiğinde farklı katkısı oluyormuşBende sabah aç krnına tartılıyorum. Ama hergün.. aslında hergün tartılmayı doğru bulmuyorlar ama okadar açlıkla merakla takip ediyorum. Yarın tartı günü, geçen hafta adet öncesi diyetsyene gittim ödemin çok demişti, biraz hafifledim kilomu yoksa ödemmi gitti bilmiyorum. Sonraki diyetisyen randevum 31 temmuz.
Dün sabah bir dilim tost kan verdim kahvaltı olarak bunu yapıp çantama attım, hipotiroidi çıktı ondan kilomaldım galiba.
Ara 2 hurma 2 ceviz 3 kepekli yağsız grissini
Öğlem bir yopurt 1 enginar ekmek yok
Ara 1 sütlü türk kahve ama şekersiz
Akşam 5 adet tavuk kanat kızartma 1 avuç patates kızartması onuda yemesin iyiydi ama dayanamadım
Gece 1 tarçınlı yoğurt ve 3 grissini vardı ben grissini patats yediğim için yemedim, sadece tarçınlı yopurt
Canım daha sonucu göstermedim ama tsh yüksek çıkarsa ilaç başlayacağız dedi. Hurnayıda diyetisyen önerd onun verdiği listecanım hurma yediğinde tek sayıda yemeye çalış tek yenildiğinde farklı çift yenildiğinde farklı katkısı oluyormuş
netten kendin baksan daha iyi anlarsın hatta
hipotiroit için dr ne önerdi peki
yo kyok hurma ye bayılırım hurmayaCanım daha sonucu göstermedim ama tsh yüksek çıkarsa ilaç başlayacağız dedi. Hurnayıda diyetisyen önerd onun verdiği liste
üzmiycem seni :) sadece akşam meyve yeme, annenin gönlünü sabah öğlen yap :)Selamsss.bugun yediklerim;
10.30 ;2 firin mucver,biraz peynir,domates
12.30 10 kiraz 1 incir
14.00 1 kayisi 10 kayisi cekirdegi
16.30 yarim tabak taze fasulye-ayran
19.00 yarim tabak taze fasulye 2 kasik bulgur ayran 1 incir 5 kiraz
Gun icinde Turk kahvesi 2.5 lt su 6000 adim 35 dk hareketli egzersiz.
Tatilinin bir kismini memlekette evde gecirmeye calisan biri olarak evde yatmaktan baska birsey istemiyorum meyvelerle basim dertte.annem hersey icin asiri israr ediyir anca bu kadar meyveyle falan gecistirmeye calisiyorum....
Fazla gelen birsey varsa rahatca soyleyin üzün beni ben hakediyorum...
Opuldunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?