yanı 2 öğüne alışmak için hazır tatildeyken denedim işte 11 de uyandım 1e kdr oyalandım suyla.Canım 2 öğünü geç kalktığın için mi yapıyosun
Yoksa uyandıktan sonra bekliyo musun epey
Geç kalkıp bu şekilde yeddiysen ok
Ayrıca kuzum menünde ne varki yaa
Gayet iyi. Moyivasyonunu bozma
Benim 2 sefer o şekilde denemem oldu başarısız oldumyanı 2 öğüne alışmak için hazır tatildeyken denedim işte 11 de uyandım 1e kdr oyalandım suyla.
sadece eskiden bu kdr meyve ve kuruyemıs yemıyordum acaba yanlışmı diyorum.
en güzeli 6 öğünlü diyetısyen diyetı heralde
yürüyüş yapsana, nerdesin biraz etrafı gez ben hiç anlamadım oraya buraya bakarken yürümüşüm bayaBu arada annemdeki tarti digital degil.
1,2 kilo az gosteriyor anaki hassas olmadigi icin.
Yani cuma tarti gununde napicam bilmem
Bir de hic meyve yemiyordum neredeyse annemde dolu cesit var ille tav oluyorum.
Bari gunduz yemeye calisayim.
Kizlar bu arada burada 2.5 lt su iciyorum cok yumusak, cesmeden.istanbulda hazir su ictigim icin mi icmiyormusum pek bilmiyorum..
Beni spor icin gaza getirin yaaaa
aslında çok güzel menülerin, az az mı yedin?Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim dil peyniri yeşillik
Ara 2 hurma 2 ceviz 1/2 paket buğday patlağı
Öğle ıspanak çorba, taze fasülye
Ara 1 bardak süt 10 adet kiraz
Akşam yeşil mercimek yemeği ve salata
Ara 3 grissini yoğurt
Çok açım moralim çok bozuk..
6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek ve bir kase yoğurt beni doyurmuyor, 2 saat sonra acıkıyorum, gebelikte şekerim çıkmıştı belki onunla ilgilidir, acıkıncada zihinsel işlevlerimde yavaşlıyoraslında çok güzel menülerin, az az mı yedin?
az daha lifli bişeyler mi eklesen beslenmene sindirimi yavaşlattığı için daha tok oluyorsun ya.6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek ve bir kase yoğurt beni doyurmuyor, 2 saat sonra acıkıyorum, gebelikte şekerim çıkmıştı belki onunla ilgilidir, acıkıncada zihinsel işlevlerimde yavaşlıyor
Canım bana kuruyemiş faZla geldi, benim günde 2 cevizim ve 1 meyvem var. Şekerim düşmesin diye süte tarçın ekle demişti ama ben kahveli içiyorumMerhaba herkese...
10.30 patlican biber tost makinesinde-peynir-1 kayisi-1 ceviz
12.00 15 badem-15 findik-1 kayisi
13.00 2 mucver(firinda hafif)
14.00 1 seftali 1 armut
18.30 balik salata ayran
Gun icinde 2.5 lt su-adim yok-35 dk egzersiz evde.
Valla kizlar iyi mi besleniyorum kotu mu besleniyorum hic bilmiyorum su an,meyvem kuruyemisim cok mu,eski cesitliligim yok bu iyi mi,gece yemeyi biraktim iyi mi,suyu artirdim falan hic bilemiyorum....
Belki kuruywmiş biraz fazladır canım onun dışında gayet güzelMerhaba herkese...
10.30 patlican biber tost makinesinde-peynir-1 kayisi-1 ceviz
12.00 15 badem-15 findik-1 kayisi
13.00 2 mucver(firinda hafif)
14.00 1 seftali 1 armut
18.30 balik salata ayran
Gun icinde 2.5 lt su-adim yok-35 dk egzersiz evde.
Valla kizlar iyi mi besleniyorum kotu mu besleniyorum hic bilmiyorum su an,meyvem kuruyemisim cok mu,eski cesitliligim yok bu iyi mi,gece yemeyi biraktim iyi mi,suyu artirdim falan hic bilemiyorum....
Evet biliyorum canim fazla oldugunu bile bile yiyorum evde tum gun yatiyorum kendimce annemin evinde dinleniyorum falan.yarin kuruyemiside yemem bu kadar.Canım bana kuruyemiş faZla geldi, benim günde 2 cevizim ve 1 meyvem var. Şekerim düşmesin diye süte tarçın ekle demişti ama ben kahveli içiyorum
Belki kuruywmiş biraz fazladır canım onun dışında gayet güzel
Oooo nohutlar patayesler havada ucusuyorİyi akşamlar kızlaar
Sabah tarçınlı süt biraz meyve ve 7 bademle güne başladım
Öğlen nohut ve salata
Akşamda yarım patates biber soteleyip yumurta kırdım menemen yapmak istedim ama baktım domates kalmamış yumurtayıda sade yemek istemedim
Patates olmasa iyiydi tabi ama neyse artık. Ha bi de 3 zeytin
Su içildi
2 kupa yeşilçay 1 türk kahvesi
Yürüyüşe çıkmadan ince bir dilim ananas yiyebilirim
Ya aslında niyetim çol safiyane yağsız tuzsuz menemen yapmaktı ama domates yoktuEvet biliyorum canim fazla oldugunu bile bile yiyorum evde tum gun yatiyorum kendimce annemin evinde dinleniyorum falan.yarin kuruyemiside yemem bu kadar.
Oooo nohutlar patayesler havada ucusuyor
Olsun afiyet olsun ama unutma bu hafta salata ayran yapalim demistin.
Yarin aksama taze fasulyeli salata falan yapabilirim ayranla...
Ben sana flzgll olarak alistim yaaaa boyle baska birisi gibi
aynen canım son cümlen özetlemiş deli gibi sporKizlar gunaydin.
Bu sabah endiseli uyandim.
Keske endisem kadar cabalasam.
Baslayali 1,5ayi gecti benim.
Bunun ici de ramazan da vardi kacamakli gunlerde vardi falan ama ben hala 3.5 kilo falan vermis durumdayim.
Haftada 1 kilo gibi vermek istiyorum cok degil ki ama bu hedefin yakinindan gecmiyorum.
Tamam spor yok ama su var beslenmem okadar kotu degil...
Ya da savunma mekanizmalarimi birakip ozelestiri yapayim.
Hareketsizlik metabolizmami yavaslatiyor.
Yemekte az yiyorum desem de biseyleri kaciriyorum heralde.
Dun kuruyemisti bugun baska bisey.
Bilmiyorum ne yapacagimi.5.5 hafta kaldi hedefime.
Hala en az 6 kilo fazlam var.
Gercekten bilmiyorum canim skliyor.
Deli gibi spor mu yapayim nerelere gideyim bilemedim ben
Ya birde diyet listelerine baktim cok sade ben cok cesit yiyorum listelere gore.aynen canım son cümlen özetlemiş deli gibi spor
yürüyüşsüz hiç bişey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?