canım selam, ben cuma sabahı kalkıp aç karna tartılıyorum. Hep aynı tartıldım yani gruba başladığımdan beri.Kızlar merhaba;
Siz tartıdaki hangi durumu baz alıyorsunuz?Sabah aç karnı olur yada üsstünüzde kıyafetle mi vs vs?
Ohh ohh kaptanımAğustosun 18'inde tekrar tatilim var, o zamana kadar tam 1 ay var. Geç bile kaldım toparlanmakta..
Bir Pazartesi dönünce tatilden toparlanamadım ama Ağustostaki 1 hafta tatilden sonra yine aynı döngü olur diye korkuyorum sonraki tatilim Eylül'ün 8'inde çünkü :)
Pazartesi sabahı itibari ile kahvaltıdan akşam yemeğine yine ne yediysem bir bir yazıcam, dönüp bakınca da çok etkili oluyor bende.
Heheheh:) ben de isterdum 58 i. Ama 7 haftada anca 3.5 kilo...ben sabah aksam tartılıyorum. Ne biliyim insan 68den birden 58e inmek istiyor herhalde
Ooi hayirli olsun reglin :)şimdi eğitimden ofise döndüm, birazdan çıkıcam :)
eğitim günleri fena geçiyor çünkü sürekli ama sürekli önünde yenilenen kurupasta-ekler tabakları var.
Az önce regli oldum sonunda 3 hafta gecikmeden sonra.
Pazartesi tertemiz bir sayfa ile yola devam edeceğim söz..
Yaz yaz bence de aksamlari toplu.Ağustosun 18'inde tekrar tatilim var, o zamana kadar tam 1 ay var. Geç bile kaldım toparlanmakta..
Bir Pazartesi dönünce tatilden toparlanamadım ama Ağustostaki 1 hafta tatilden sonra yine aynı döngü olur diye korkuyorum sonraki tatilim Eylül'ün 8'inde çünkü :)
Pazartesi sabahı itibari ile kahvaltıdan akşam yemeğine yine ne yediysem bir bir yazıcam, dönüp bakınca da çok etkili oluyor bende.
Afiyet olsun valla bu sefer harika bir menu...hatta bugune kadar gordugum en iyi menu :)Bugün;1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kaşık lor peyniri
Ara: 2 hurma 3 grsini 2 ceviz
Öğle: ayran ve bamya yemeği ve 1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Akşam balıklı salata
Anaaaaa ne yedin arkadasindaaaaaKızlar menümü yazayım
Sabah biraz labne zeytin yedim karabuğdaylı grisini ile
Öğlen çorba salata yarım kase yoğurt
Akşam 1 şeftali yarım kase yoğurt
Arkadaşlara gidicez eminim çok hazırlanmıştır
En azından bir çeşidin tadına bakmak için geçiştirdim akşamı
Yarın tartı günü hiç iyi olmadı ama ne yapalım
Heheheh:) ben de isterdum 58 i. Ama 7 haftada anca 3.5 kilo...
Anlamiyorum kuzenim 2.5 haftadir kafasina gore diyet yapiyor 5 kilo vermis.
Ne yani yaaaa.
Canım ben kalori hesabı yapmıyorum mesela yağsız peynir yediğimde oluyo kaşar peyniri de ama çok nadir. Öyle olduğu zamanlar çok çok az yiyorum lokma lokma götürmüyorum mesela.Heheheh:) ben de isterdum 58 i. Ama 7 haftada anca 3.5 kilo...
Anlamiyorum kuzenim 2.5 haftadir kafasina gore diyet yapiyor 5 kilo vermis.
Ne yani yaaaa.
Ooi hayirli olsun reglin :)
O egitimler kotuuu bilirim.
Ramazanda cok fazla hotelde iftar oluyordu ve ben savasiyordum yememek ya da gitmemek icin.
Yaz yaz bence de aksamlari toplu.
Bazen ben az yemisim gibi geliyor buraya yazinca hesaba katmadigim yiyecekler oldugunu farkediyorum.
Pzt bomba gibi bekliyoruz seni...
Afiyet olsun valla bu sefer harika bir menu...hatta bugune kadar gordugum en iyi menu :)
Ins sonrasinda birsey yememissindir.
Anaaaaa ne yedin arkadasindaaaaa
Bir de su labnenin kalorisi nasil diger peynirlere oranla ya da yag orani falan.
labneyi cidden sordum yediğimde nasıl bir etkisi olur dıye..Canım ben kalori hesabı yapmıyorum mesela yağsız peynir yediğimde oluyo kaşar peyniri de ama çok nadir. Öyle olduğu zamanlar çok çok az yiyorum lokma lokma götürmüyorum mesela.
Valla arkadaşımda börek yedim ki bayılırım böreğe
Bu haftaki tek kaçamağım bu börek oldu. Pişman mıyım hayır. Dengesini kurarım yarın.
ay canım malesef bilmiyorumkilabneyi cidden sordum yediğimde nasıl bir etkisi olur dıye..
ay canım geçmiş olsunSabah itibariyle 63.5 kg olmuşum. Bence yağ değil mens öncesi ödemdi o. Şimdi haftaya cumayı 4 gözle bekliyorum. Bugün hastaneye gidicem refakatçi olarak sabah yunurtamı yiyemedim, 1 dilim ekmek yarım dilpeyniri yedim. Ara öğünümü yanıma aldım ama tutmazbeni 2ye kadar. İnş kaçamak yapmam
Yok yok hayırlı bir iş için inşallahay canım geçmiş olsun
önemli bi sorun yoktur inşallah
belkide döndüğünde birden gittiğini farkedeceksin. ne güzel bi sürpriz olur demi :)
Keske.belkide döndüğünde birden gittiğini farkedeceksin. ne güzel bi sürpriz olur demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?