ohhhh iyi tatiller, bol bol yüzmek cozutsanda işe yarıyor. Hep böyle telafi etmek zevkli olsa keşkeAn itibariyle tatilim baslamis bulunmakta.
Sezlongda Turk kahvemi yudumluyorum.havuz iyi geldi.
Burada cozutmayacagim...söz...
Hepinize sevgiler...
ya dikkatimi çekti tabloyu incelerken 75-76 civarıydım ben buraya başladığımda. şu an 67 küsürhello 32 adaşım :) biz de veriyoruz ne var yani :)))))
eveett senin americano benim de türk kahvesi saatim :)Günaydın kızlarss
Kahvaltımı yaptım, 1 yumurta - pınar beyaz- beyaz peynir yoktu- 2 çeri domates
Az oldu biliyorum ama kahvaltı çok erken bitmiş bugün bişey kalmamıştı.
şimdi americano içiyorum
Dun mu bugun muDünyaları yedim
Dünya kısmında ayrıntıya girmiyorum
dün akşam. ama telafi edemiyorum halaDun mu bugun mu
Niye ki
yaa süpersin ben genelde tatilde ilk gün dikkat ederim 2. gün salarımBen dun de normal beslendim.
11000 adim attim bunun disindada hareketliydim.
Valla ilginc tatildeyim ama ne bir sekerli icecek ne bir tatli ne hamur isi...
Suyu sadece 1 veya 1.5 lt icebiliyorum.
Hatta kahvaltidan sonra arkadasim uyudu.yaa süpersin ben genelde tatilde ilk gün dikkat ederim 2. gün salarım
seni tebrik edrim
yaa çok imrendim şimdi. iyi tatiller kuzumHatta kahvaltidan sonra arkadasim uyudu.
Ben ciktim 1 saate yakin yuruduum tempolu...
Simdi havuza:)
Operim hepinizi...
proteine açmışsındır belki :)kızlar bu ara canım et tavuk falan istiyo neden acaba
iyi tatiller canım, tatilde insanın daha bi gezesi geliyo işte hoop bi bakmışsın günlük adım hedefleri tamamlanmışHatta kahvaltidan sonra arkadasim uyudu.
Ben ciktim 1 saate yakin yuruduum tempolu...
Simdi havuza:)
Operim hepinizi...
Gecmisolsun umarim iyilesir ve bidaha olmaz.bu sabah uyuyakalmışım :) 10 gibi ofise geldim.. Simit + ayran ikilisi iyi değil biliyorum ama oldu bi kere
Bir de geçen haftadan beri bi sıkıntım var, sol göğsümün ucu yani tam çevresi günde 5-6 kez kadar aniden yanıyor. Sanki böyle ele ateş değer çekersin ya tam olarak öyle inanılmaz bi yanma sonrasında 30 saniye kadar sızlaması devam ediyor. Öyle yanıyo ki cidden elim ocağa değmiş gibi böyle çekme-kaçma hissi oluşturuyor. İlk önce anlamadım neden olduğunu (gerçi hala anlamadım), sonra baktım her gün ve sadece sol göğsümde oluyor, ne zaman olacağını da bilmiyorum yani öylesine bi anda oluveriyor. Bugün doktora gittim ama hiç bi neden bulamadı, test yaptı bi kaç tane alerji olabilir belki diye bakalım.
Öğle yemeği yemedim, simitten sonra acıkmadım sanırım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?