6cı gebelıgım

ipekkkkkkkkkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
18
0
1
30
Kızlar 30 yaşındayım 6 cı gebelıgım hepsını normel yaptım ama bunda doktor sezeryan dedı çünkü rahım kaymam oldu üst üstte çocuk getırınce sızce korkmalımıyım

Kızlar 30 yaşındayım 6 cı gebelıgım hepsını normel yaptım ama bunda doktor sezeryan dedı çünkü rahım kaymam oldu üst üstte çocuk getırınce sızce korkmalımıyım
Heyt maşallah
Korkma bişey olmaz inşallah.
Sezeryan doğumunu olur çıkarsın allahın izniyle.
Kordonlarınıda bağlat naçizane fikrim.

Maşallah nasil bakıyorsun o kadar çocuğa ben 1 tanesinin hakkından gelemiyorum. Saglikla kucağınıza alin inşallah

Maşallah nasil bakıyorsun o kadar çocuğa ben 1 tanesinin hakkından gelemiyorum. Saglikla kucağınıza alin inşallah
Valla bı sekılde bakıyorum bu son zaten işşallah eşlim çok cocugu sevıo ama her hamılelıgımde olduğu gıbı bundada bı korku sardı ıcımı yıne 4 oglum 1 kızım var bundada doktor çok tereddütlü bı sekılde kıza benzıyor ama emın deılım dedı üstüne basa basa 14 haftalıktım 10 gun sonra tekrar gıdıcem ıste sızce yanılma olurmu nıe okadar tereddütlü konuştu sözde oldumu

Maşallah yok be korkma sezaryen olup çıkarsın
Ay sorma eşim yaktı beni bundada sezeryan olcam işte doktor 14 haftamda kıza benzıyor dedı ama emın deılım bak dıe üst üstte soyledı sizce neden okadar tereddütlü konuştu ılk defa başıma geldı okadar çocuk doğurdum

Diğerlerinin cinsiyeti ne normalde 14.haftada artık cinsiyet belli oluyor ama bazen doktorlar pozisyonu net göremediği zaman yüksek ihtimalle benzettiklerini söylüyorlar bunu da belirtiyorlar değişebilir veya emin değilim diyerekten. Bazı doktorlar da 16.haftaya kadar net görseler dahi benzettik diyorlar

30 yaşa 6 çocuğu nasıl sığdırabildin kız hiç mi yorulmadın nefes alma ihtiyacı hissetmedin helal olsun

Bence çok iyi yapmışsınız durumunuz da el veriyorsa neden olmasın ki allah bağışlasın hepsini aralarında kaç yaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…