6cı gebelıgım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşver deme böyle bence pişman oldu sonra yazdığına. Çocuklar üzerinden hiçbirimiz olumsuz bir şeyi çağrıştırmayalım
Gerizekalı laflarına da pişman oldu mu sence?
Böyle insanın hesap etmediği nokta o. Veren Allah alır da bu olumsuzu çağırmak değil gerçeklerdir. Olmayana yok diye böyle laf edilmez

Böyle insanın hesap etmediği nokta o. Veren Allah alır da bu olumsuzu çağırmak değil gerçeklerdir. Olmayana yok diye böyle laf edilmez
Sen nedıosun acaba gerızekalı olan sensın bence bı mesajları oku öyle yorum yap tabıkıde pısman oldum

Olmadı çünkü destekçileri oldu ve bu yüzden pişman olmayacak da. Bu sitede işler böyledir biliyorsun.

Olmadı çünkü destekçileri oldu ve bu yüzden pişman olmayacak da. Bu sitede işler böyledir biliyorsun.
Ben sizlere soyledıgım hıc bırseyden pısman olmadım ama o kadına yazdığım şeyden pısman oldum emın ol Ve bu sızı alakadar da etmez bence deılmı

Ben sizlere soyledıgım hıc bırseyden pısman olmadım ama o kadına yazdığım şeyden pısman oldum emın ol Ve bu sızı alakadar da etmez bence deılmı
Aynen bize hakaret edip pişman olmadın biz de bunun farkındayız zaten. Neyse daha uzatmaya gerek yok sağlıkla kucağına al bebeğini.

Aynen bize hakaret edip pişman olmadın biz de bunun farkındayız zaten. Neyse daha uzatmaya gerek yok sağlıkla kucağına al bebeğini.
Ben sıze hakaret etmedim soyledıgınız seylerın cevabını verdım yanı ben soru sordum destek olacağınıza Nıe ay bakabılıomusınız ay pıskolejılerı ay ekonomık ay yetemıosunuz falan yanı sen nerden bılıosun ben yetıomuyum yetmıyorum bu arada saol bak ınsan ca konuşulunca düzgün cevap verıyormusum demekkkı Allah ısteyen olmayan olan herkeze nasıp etsın olanlarında. Hayırlı etsın

Sadece nerelisin diye sormuştum bunca hakareti hakettiğimi düşünmüyorum.

Konu üsluplar nedeniyle yorumlara kapatılmıştır zira burası bir site mahalleniz değil ağzınıza geleni sayıp sövemezsiniz.

Ayrıca sesli ve sessiz harfleri yutmadan mümkün olduğunca düzgün bir dille yazarsanız sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…