- Konu Sahibi ipekkkkkkkkkk
Rabbim hepsini size bağışlasın Salih evlatlar olsun inşallahValla basım suandada agrıo ama yapcak bısey yok olmuş bıkere Allah uzun ömür versın hayırlı evlat eylesin 4 oglum bı kızım var sağlık lı çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hepsini size bağışlasın Salih evlatlar olsun inşallahValla basım suandada agrıo ama yapcak bısey yok olmuş bıkere Allah uzun ömür versın hayırlı evlat eylesin 4 oglum bı kızım var sağlık lı çok şükür
Söylemesine gerek yok bence tahmin ediyoruzNerelisin
6 tane çocuğunuz mu var
Ben mı suruyelım Yoo ben suruyelı deılım çocuk doğurmak ıcın suruyelımı olmak gerekıo hem ne bu cınsıyet ırk ayrımı sız nerelısınız ınsan olmak ıcın sizin memleketınız olmak zorundamı ınsanlarSöylemesine gerek yok bence tahmin ediyoruz30 yaş ve 6 çocuk. Suriyeli kişiler burayı kesfetmedilerse eğer elimizde kalan bir bölge var. Bizim yerimize de dogurun yoksa Suriyeli nüfus patlaması olmadan.
Yorumu tekrar oku anlamamışsın6
Ben mı suruyelım Yoo ben suruyelı deılım çocuk doğurmak ıcın suruyelımı olmak gerekıo hem ne bu cınsıyet ırk ayrımı sız nerelısınız ınsan olmak ıcın sizin memleketınız olmak zorundamı ınsanlar
okurken yanlış anladnz sanırım bir kez daha okuyun.6
Ben mı suruyelım Yoo ben suruyelı deılım çocuk doğurmak ıcın suruyelımı olmak gerekıo hem ne bu cınsıyet ırk ayrımı sız nerelısınız ınsan olmak ıcın sizin memleketınız olmak zorundamı ınsanlar
Durumu olan yapıo bakabılen sana mıllet hesapmı verıcek paramız var bakabılıoruz kı doguruoruz Sanane bıkere ırk ayrımı yapan ınsanları hıc sevmem ayrıca eskıden annelerımız annanelerımızde çok çocuk yaparmış kı bu şartlar altında bıle deıl suyelılere takmışsın sen ozaman bızde sureyelıyızSöylemesine gerek yok bence tahmin ediyoruz30 yaş ve 6 çocuk. Suriyeli kişiler burayı kesfetmedilerse eğer elimizde kalan bir bölge var. Bizim yerimize de dogurun yoksa Suriyeli nüfus patlaması olmadan.
Oy maşallah14 haftamda gıttım tereddütlü bı sekılde soyluyımı dedı zorla soylettım emın deılım ama kıza benzettım dedı ama emın deılım dıe üstüne basa basa soyledı bugün 17 haftama gırdım gıttım baktı baya baktı vurdu makınayla karnıma hadı göster artık dedı bebegebacak üst üstte atmış dedı 1 de 90 kız dıyorum ama kıyafet alma dedı sankı yıne tahmınde bulunda sözce degırmı valla benım 4 oglum 1 kızım var
ayy benı destekleyen bırı varvalla aralarında hep 1 2 yaş var zaten başka nasıl olcak 30 yasında 6 cı gebelık 4 oglum 1 kızım var ıste ama bundada doktor 14 haftamdayken benzettım sadece sımdı soylemyım dedı zorla soylettım kıza benzettım dedı 17 haftamda bugün gıttım ay bak bak gostermedı kendını en son dedı bacak üst üstte atmış bence yıne gıtmedı tahmın ettı yıne kız ama kıyafet alma dedı ben normelde ılk defa cınsıyette devlete gıdıorum özelde 12 haftamda net şu dıodu bu devlet benı ona benzıo şuna benzıo dıe delırttı
![]()
Anladımda arkadaşım yınede ırk ayrımı yapmamak gerekır demı yanıYorumu tekrar oku anlamamışsın
Önce okuduğumuzu anlasak keşkeDurumu olan yapıo bakabılen sana mıllet hesapmı verıcek paramız var bakabılıoruz kı doguruoruz Sanane bıkere ırk ayrımı yapan ınsanları hıc sevmem ayrıca eskıden annelerımız annanelerımızde çok çocuk yaparmış kı bu şartlar altında bıle deıl suyelılere takmışsın sen ozaman bızde sureyelıyız
Tamam sen bızı savunmuşum doğurun demıssın ben yanlış anlamadımÖnce okuduğumuzu anlasak keşke![]()
Eskiden haklsnz doğum kontrl olaylari bu kadar yayginlasmdgi için yapmışlar. Çocukları işçi olarak kullandklari için de. Ama şimdi çocuk sadece param vardı yaptım olayı olmadığını anladıklri için. Bakımı, büyük kardeşin küçük kardeşi bakma zorunlulgu. Psikolojisi derken durumu çok iyi olanların kaç çocuğu var bakalm çevremize.Durumu olan yapıo bakabılen sana mıllet hesapmı verıcek paramız var bakabılıoruz kı doguruoruz Sanane bıkere ırk ayrımı yapan ınsanları hıc sevmem ayrıca eskıden annelerımız annanelerımızde çok çocuk yaparmış kı bu şartlar altında bıle deıl suyelılere takmışsın sen ozaman bızde sureyelıyız
Eskiden haklsnz doğum kontrl olaylari bu kadar yayginlasmdgi için yapmışlar. Çocukları işçi olarak kullandklari için de. Ama şimdi çocuk sadece param vardı yaptım olayı olmadığını anladıklri için. Bakımı, büyük kardeşin küçük kardeşi bakma zorunlulgu. Psikolojisi derken durumu çok iyi olanların kaç çocuğu var bakalm çevremize.
Sağlıcakla
Evet haklısın doğru soyluosun ama pıskolejıye gelırsekte adam en ıyı meslegı yapıo kadında aynı sekılde 1 tane çocukları var oda serü katıl cıkıo yanı bılemeyız hepımız bıyerden sınanıyoruz Allah her bırımıze hayırlı evlat nasip etsın uzmanlar bıle söylüyor yanı bunun anneyle babayla pıskolejıyke alakalı olmadıgını tabıkede ıstısnalar oluyor ama yıne dıyorum orası hıc bellı olmuyor benım kayınvalıdemın 6 cocugu var onunda hepsı bırbırınden hayırlı kader bu ne olacağımız bellı deıl 1 5 farketmıo pıskolejıyke alakasıda yokEskiden haklsnz doğum kontrl olaylari bu kadar yayginlasmdgi için yapmışlar. Çocukları işçi olarak kullandklari için de. Ama şimdi çocuk sadece param vardı yaptım olayı olmadığını anladıklri için. Bakımı, büyük kardeşin küçük kardeşi bakma zorunlulgu. Psikolojisi derken durumu çok iyi olanların kaç çocuğu var bakalm çevremize.
Sağlıcakla alın kucağınıza
Valla bence bir zahmet parası olanda yapmasın bu kadar ya 30yaşında 6.çocuk ne demek hayretler içerisinde okuyorum bazen. Kendinize yazık. Ne yaptınız her lohusalıktan sonra geri çocukmu yaptınız ? Korunmayıp her ilişkide hamilemi kaldınız. Şaşırtıcı gerçekten.Durumu olan yapıo bakabılen sana mıllet hesapmı verıcek paramız var bakabılıoruz kı doguruoruz Sanane bıkere ırk ayrımı yapan ınsanları hıc sevmem ayrıca eskıden annelerımız annanelerımızde çok çocuk yaparmış kı bu şartlar altında bıle deıl suyelılere takmışsın sen ozaman bızde sureyelıyız
6 çocuğa gerçek anlamda yeteceklerini düşünmesi de muhteşem. Henüz doğru yazamıyor ve okuduğunu anlamıyor.Valla bence bir zahmet parası olanda yapmasın bu kadar ya 30yaşında 6.çocuk ne demek hayretler içerisinde okuyorum bazen. Kendinize yazık. Ne yaptınız her lohusalıktan sonra geri çocukmu yaptınız ? Korunmayıp her ilişkide hamilemi kaldınız. Şaşırtıcı gerçekten.
6 çocuğa gerçek anlamda yeteceklerini düşünmesi de muhteşem. Henüz doğru yazamıyor ve okuduğunu anlamıyo
Valla bence bir zahmet parası olanda yapmasın bu kadar ya 30yaşında 6.çocuk ne demek hayretler içerisinde okuyorum bazen. Kendinize yazık. Ne yaptınız her lohusalıktan sonra geri çocukmu yaptınız ? Korunmayıp her ilişkide hamilemi kaldınız. Şaşırtıcı gerçekten.
6 çocuğa gerçek anlamda yeteceklerini düşünmesi de muhteşem. Henüz doğru yazamıyor ve okuduğunu anlamıyor.
Çok saol canım bazıları kıskanıp kötü yorumlar yaptılar saankı onlar bakıo onlar beslıo onlar yetıstırıo bıde hesap soruyorlarÜreme sistemlerinize saglik masallah