piki öğlen arası alıp atarım zaten öğlen arası çıkıp yürüyeceğim, ankara şuanda güneşli bana kazık atmazsa oturup kara kara düşünmek yerine yağ yakacağım. limonlu suyumu da alırım. zaten limona bayılırımhe bide içtiğin suya limon at depresyona çok iyi gelir
bebeğim ben bayıldım bu işe tamdapiki öğlen arası alıp atarım zaten öğlen arası çıkıp yürüyeceğim, ankara şuanda güneşli bana kazık atmazsa oturup kara kara düşünmek yerine yağ yakacağım. limonlu suyumu da alırım. zaten limona bayılırım
hadi bakalım biraz hızlanalım, bu ay 3 kilo hedef koysak fazla mı ki?bebeğim ben bayıldım bu işe tamda
bu zaman limon kürü zamanı limonlu su yani
ya koyalım canım amahadi bakalım biraz hızlanalım, bu ay 3 kilo hedef koysak fazla mı ki?
ya koyalım canım ama
az ya kilo verebilirmiyiz
tamam canım bende sana katılıyım ama bu kadar sporacanım sanki bizde birazda bunun rahatlığı oluştu, kilomuz az(görüntü daha düzgün) vs. gibi. zaten bunu kırmak için hedef koyalım mı dedim
ben koyuyorum hedefimi bi ay sonra 3 kilo vermiş olacağım.
buarada spora da başlayacağım, malum eski sporcuyum kendimi zorlamam lazım. hemde kafam dağılır.
öğle arası orta tempoda 45 dk yürüyüş(yürüyüş sırasında yarım litre limonlu su)
akşam 15 dk eliptik bisiklet
bacak sıkılaştırma hareketleri:
yatay pozisyonda yana açma 10x3 set her iki bacak için
masa pozisyonunda geriye tekme 10x3 set her iki bacak için
sandalye arkasına tutunarak ayakta geriye sıkıştırma 10x3 set her iki bacak için
haftada 3 gün başlangıç sporum
almam ben merak etmetamam canım bende sana katılıyım ama bu kadar spora
kas yapar incelirsin ama kilo alırsın
ay aman öyleyse tamam bende ipe başlıyım bari napıyımalmam ben merak etmeeski sporcuyum kız kas yapmak o kadar kolay değil. bu sporla anca sıkılaşırım. haftada 6 gün 2 saat ağır antremanla 1 yılda kas oluşmuştu. çok fenaydı hiiiiçççç yakışmıyordu triceps, biceps ve bacak kaslarım vardı düşün hiç yakışmıyor aşırı kas bi bayana ama kas yapmakta kolay değil bilesin, hem spor yapacaksın hem sıkı yiyeceksin anca o zaman kas yapıyosun. o zamanlar deli dehşet kalori alıyodum, doymak bilmiyodum
o dişe çok prim verme artık, bi süre sızlıyor sen yapsan da yapmasan da sızlayacakay aman öyleyse tamam bende ipe başlıyım bari napıyım
sen yaparsında ben yapamammı ama dişim ağrıyor zıplayıp yürüdükçe
aynen canım ama kanal tedavisi yapmamız gerekebilir dedio dişe çok prim verme artık, bi süre sızlıyor sen yapsan da yapmasan da sızlayacak
hadiiiii o kötü olmuş ya, kanal tedavisi daha kötü bence. inşallah kanal tedavisi olmadan kurtarırsınaynen canım ama kanal tedavisi yapmamız gerekebilir dedi
20 liğin yanındaki azı ağrıyor
aynen canım ilaç alıyorum ağrım varhadiiiii o kötü olmuş ya, kanal tedavisi daha kötü bence. inşallah kanal tedavisi olmadan kurtarırsın
buna da ayrı bi ayar olurum, açmadın mı ağzını niye düzgün yapmıyorsun işini diye? şimdi sağlam diş adamın yanlışlığı yüzünden kanallık mı oldu?aynen canım ilaç alıyorum ağrım var
20 liği çekerken ona zarar verdi büyük ihtimal
% 50 50 i canım kökünün yanında kocaman bi boşlukbuna da ayrı bi ayar olurum, açmadın mı ağzını niye düzgün yapmıyorsun işini diye? şimdi sağlam diş adamın yanlışlığı yüzünden kanallık mı oldu?
çok sinir bozucuymuş, allah kolaylık versin kuzum% 50 50 i canım kökünün yanında kocaman bi boşluk
var ondan kaynaklı olabilir hava alıyor
yada kanal yapacaklar hiç ağrı olmayan diş gidebilir
Oh maşallah nerde yaptın kız bunlarıeveeeettttt hep kaçamak yaptığım için ekstra msj yazıyordum, bu sefer spor bildirimi yapıyorum
45 dk orta hızda(yaklaşık 4 km yürüdüm) yürüyüş
ayakta bacak hareketleri
yana açma(çok zorladı) 25 defada kaldım
arkaya 10x3 seti tamamladım
Oh maşallah nerde yaptın kız bunları
Çok yormadan başla canımyürüyüş dışarda, diğeri de ofis arkadaşım yoktu 5 dakkada yaptım gitti. çok kısa sürdü, hatta zorlasam uzatsam mı dedim ama başlangıç için yeterli
ohhhhh şöyle kimsenin basmayacağını bilsem müzik açıp kıvırıcam azda ama yakalanırsam rezil olurum diye cesaret edemiomÇok yormadan başla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?