ohhhhh şöyle kimsenin basmayacağını bilsem müzik açıp kıvırıcam azda ama yakalanırsam rezil olurum diye cesaret edemiom
müdüre çıkarmış kapıdanoh mşallah hadi başla canım
gelince de hep beraber oturmayamı geldk dersin
kızz yemedin demi o makarnayı bakım sen kırarım bacaklarınıgünlükccüm ara öğün yapmadığım için çok acıktım, artık öğle arası olsa da yemek yesem. hatta sevmeme rağmen makarna bile yesem mi diye düşünmeye başladım
yok yimedim vallakızz yemedin demi o makarnayı bakım sen kırarım bacaklarını
yan bacak yapamassın
bayadır topiğine burnumu sokmadıydım iyi oldu
yok yimedim valla
ama şimdi 6 tane sarı leblebi buldum, neskafeynen onu yedim. o kadarcık kalmış daha olsa yerdim
sen ne yedin bakim öğlen?
hem sabah poğaça ye hem bana çemkir cadı
yok kız nolcak bi poğaçadanunuttum ben onu ahh bu içimdeki açık olma duygusu
neseeee 174 kalori falan hallederizz
sen onu bunu bırakta ben adet oldum
nasılda lafımı çevirdim
allah allahh ohh mis sağol canımyok kız nolcak bi poğaçadanhalledersin tabi. oyyyy bu hafta tartılma sakın moralin bozulur. sana günde 2 kare bitter+ haftasonu sütlü bi tatlı
illa hamurişi diosun piki dostum, enazından şekerini ve yağını az koy olmaz mı?allah allahh ohh mis sağol canım
ama ben havuçlu tarçınlı kek yesem
sütlü tatlıyı ona saysak
ben yapamam ki aşağıdan alırımilla hamurişi diosun piki dostum, enazından şekerini ve yağını az koy olmaz mı?
canın istediyse ye güzelim ya, ben regl döneminde doymak bilmiyorum bi dilim kektende bişey olmazben yapamam ki aşağıdan alırım
güzel çok şekerli yapmıyorum napıyım dostum canım istedi
canın istediyse ye güzelim ya, ben regl döneminde doymak bilmiyorum bi dilim kektende bişey olmaz
harika bir yürüyüş olmuşş kediler ve köpüşlerle :)) dün hava neydi bugün ne di mi?gerçi ben yagmuru da çok severimöğle arası sporumu yaptım 45 dk yürüdüm, ne yazıkki arkadaşın biri ısrarla lafa tuttuğu için 45 dk oldubuarada bu 45 dakkayı nerde yokuş varsa orda yürüdüm(bilen bilir ankaranın yokuşunu), yeni yollar yeni yerler keşfettim. kedi, köpek sevdim. bütün stresimi atıp geldim. tek sıkıntı hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççç gelip çalışasım gelmedi. ankara bu gün çoooookkkk güzel ılık ve güneşli :)
eve gidince leslie 1 mil beni bekler ekstradan
şimdide limonlu yeşilçayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?