babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansamOnu demek istemedim. .bu kadar elini taşın altına sokan adam sana karşı boş değildir :) neyi paslasamiyosunuz? Gidin terapi alın ..babanın evine de dönmek istemiyosun .. hem baban sana tek taş beş taş tamtur falan alamaz ,yurt dışına gönderemez :)
yooo ben bekarken calısıyodum ama evlilikte calısma cok zor ha calısırım ama hic bi is yapmama cünkü yoruluyorum kimseye hizmet edemem alırım esnaf lokantsındna yemeyimi yerim yatarımKimsenin ailesi işi mükemmel değil, dolayısıyla kimi zaman istediğimiz şeyler olmuyor, sabretmek şartlara uymak zorunda kalıyoruz, 70tl veya 700tl de olsa çalınmış veya düşürülmüş olabilir devamlı olan birşey değilse olay çıkarılacak bir konu yok, tahminim başka sorunlar vardır veya eşiniz size güvenmiyor, o parayı harcadığınızı düşünüyor olabilir. Mesajlarınızdan da öyle anlaşılıyor ben yerim içerim gezerim dediğinize göre eşiniz de sizdeki bu rahatlıktan bıkmış olabilir. Siz çalışıyor olsanız dahi israf iyi birşey değil. Çünkü bugün varsa bile yarını bilemeyiz, kaldı ki dışarda bir ekmeğe muhtaç insanlar varken, devamlı gezeyim devamlı alışveriş yapayım mantığı çok param olsa dahi bana da ters. Etrafınıza bakıp herkesi eleştirmek yerine, acaba ben kendimi nasıl düzeltebilirim diye düşünün. Buradaki yorumlarınıza bakınca benim gördüğüm bu, iyi niyetleriniz suistimal edildiği için mi veya edilir korkusuyla mı bu kadar benmerkezci bir tavır içine girdiniz bilemiyorum ama sağlıklı bir düşünce tarzı değil.
Demek ki seninki emme basma tulumba ,çekmezsen su vermiyor :)babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansam
digerine gelelim esim i ilk zamanlara göre oooooooooooo cok degistirdim ilk hali nerdeyse tas devri nasıl asık olmusum anlamadım kız saflıgı iste
detaycı olsun istiyorum ben düsünmeden düsünsün istiyorum bana sormadan asla bisey almaz yapmaz parası bpulu bende zaten ama mesela ailesiyle görüstümü sanki özüne dönücek gibi olmuyomu yangın var diye üstümü yırtasım geliyo görgü kültür yemek yeme hepsi degisiyo tamam presn chars ın kızı degilim ama ben kücükten itibaren catal bıcaksız yemek yemezdim hep annem 3 lü takımlarını cıkartırdım saclarım fönsüz bi resmin yoktu mesela evlenene kadar gerci yine haftada 2 kere cektirrim ama ne biliyim pedikkür manikir kisisel temizlik tiyatro konser esim bunlara pek dikkat etmez ben dersem yapar
tamam yigidi öldür hakkını yeme tarkan konserinede götürdü beyonca konserinede ama hep ben cıtlattım
zevk aldıgım seyleri bilir ille hep cıtlacan mı
eee sizde gidin bende eskisen o kafadaydın dur dur gunlere girer yada esim sürekli kredi ceker ordan 2000 3000 kendime alır bileizk yapardım aam dedim hayat kısa yarın ölürsem ne olucak hic bisey görmeden öl oldu pasam valda bozdum gittim hicte pisman degilim eger daha ayrılmazsak italya viyana programımız var bakalım kısmet gideriz gitmeyiz ama esim bana uymak zorunda degil diyim de ben hep böyle seyleri seven biriyim hee esler sigara iciyomu kadınlar acıyo hemen ayy esim zaten sigara iciyo bende parayı tutuyım yok yaa aylık 300 lira sigaraya gidiyo bide futbol tutkumuz var mac yeri kiralıyolar her ay 400 say balık tutmayı cok sever bi olta yaptırdı 1300 vs vs yani o kendi keyiflerinde vazgecmicek ki en önemlisi sigara her gun düzenli 15 lira nerdeyse eeee ben neden bu paraları 2 yıllık düsünmiyim 2 yıl biriktir 5000 tl ye gidersin 2 kisiAynen o yurtdisi seyehatini yasatan esi.Hani bu adamla ayni kafada degildi.Adam o kafada olmasa bile goturmus.Bak biz kendi paramizi kazanacaz diye cirmaliyoruz.Etrafa da ismarliyoriz.Sen adamin parasini hem rahatca harcayip hem de nankorluk ediyorsun limoncu.
ne güzel ne mutlu sana bende isterdim ki babam göz izama insan kızım sen mutlu degilsen salla gitsin desin belki icinden öyle diyo ama bana yansıttıgı resim hic öyle degil ben asi olup laf söyledigim icin susuyo biraz adam hala bayramlarda once kannatana git kafasında bende inattan hic gitmiyorym oraya her bayramda babamdayım anlasn ben ezilen o gelinlerden kızlardan degilimDemek ki seninki emme basma tulumba ,çekmezsen su vermiyor :)
Limoncu ya ,daha baban ölmeden sana birakacaklarini mi hesap ediyosun ? Ya sen önce ölürsen? Çok çirkin bu hesaplar ..
Ben babamı kaybettim yakın zamanda ..bıraktığı hicbirseye el sürmedim ..sadece üzerime almam gerekiyordu ,aldım ve unuttum ..yok sayıyorum ..babamsız bir değeri yok kalanların .. küçük dilimi yuttum duygusuzlugun karşısında ..ben hala babamın kıyafeti yastığımın altında olmadan uyuyamıyorum .sen ölsün de bana kalsın diye bakıyorsun ,pes ! Allah gözünü doyursun ne diyeyim
Haklisin kısmen ama bu adamı değiştiremezsin ki .. neden onunla sidik yarıştırmak yerine olduğu gibi sevip kabullenmiyorsun? Bu adam senin yaşıtın değil ,üstelik baban ..senden olumlu yaklaşım görünce belki o da yumuşayacak. .bence birşeyler yap ..kocanı nasıl egittiysen :) babanı da yumuşat. . Adam eski kafa ,sen mutlu ol diye çoğu davranışı ..öyle görmüş ,öyle yaşamaya devam ediyor. .sen dogrularindan vazgeçme ama babandan da uzak durma .. en kötü baba en iyi kocadan yeğdir. . Benim kocam dünya tatlısı bi adam ama gözüm babamı ariyo ,eksikliğini dolduracak hiç kimse yok bu dünyada ..bigün baban gider ve çok yalnız kalırsın ..ne güzel ne mutlu sana bende isterdim ki babam göz izama insan kızım sen mutlu degilsen salla gitsin desin belki icinden öyle diyo ama bana yansıttıgı resim hic öyle degil ben asi olup laf söyledigim icin susuyo biraz adam hala bayramlarda once kannatana git kafasında bende inattan hic gitmiyorym oraya her bayramda babamdayım anlasn ben ezilen o gelinlerden kızlardan degilim
ya annem ona pervana kadını bi tatile bi kahvaltıya götürmüyo delircem hırsımda yaa para var bankada dursun hepp annem kadın gecen demis kahvaltıya gitsek ya ne kahvaltısı manyakmısınız siz bende evde kac cesit peynir aldım kafaya bak ama ananı babanı baktırdın bu kadına
adam da huzur yok arkadasım yaa süreki annem nasıl acaba babam nasıl acaba hiz anneme hanım sen cok baktın tesekkür ederim diyorum ki babama öldügünde seni hic hatırlayamıcaz bi resim cekilelim bi restoranra gidelim hep beraber yok gelez biz hep annem kardesim ben gideriz
baba demek aileyi toplayan demektir bence sadece kendine yonta isi karın var cocukların var ooo yazsam sinir olursun
torun bakan insanlarla dalga geciyo alemin köpegi olmuslar diye bırak yazdıkca sinir oluyorum
Sen ne korkunç bir insansın yaoncelikle emir alamam ben caycılık vs yapmam cagrı merkezinde operasyonde calıstım aradıgım is bu tur inbaund projeler outband degil yada satıs degil
2 ben asık olarak evlendim insanlar birbirine güven duyar esime guvendim cünkü ben sözünün eri biriyim esimide sözünü tutabilen dogruyu yanlısı ayırt edebilen biri sandın bu onun ahmaklıyı benden bisey gitmez yanlısı onun yanlısı
3 tabiki evlenirsen aile biseyler vericek borclu evlenip borc ödedikyen sonra nerde kalmıs cicim ayı ben en iyisine layıgım butun genc kızlarda öyle
ve babam bosanmıs kıza bakıs acısı yanlıs yoksa bekar olsan biraz daha uyumlu olabilir ama onun kuralları beni baglamaz 1500 le ayrı eve cıkamam ama suan calısmıs olsam en azından onu takmam dısarda esnaf lokantası dolu yerin cekilirim odama eve atarım 200 lira sus payı tamam
öyle uzaktan kesmeyle olmuyo ben evlenirken her genc kızın her istedigi olması tarafındayım haa olmaz anlasamazlar o ayrı ama neden hem borc batagıyla ugras hem esle ugras olsun ki
ayrıca ben diyorum da istesen cok guzel yürütürüm o raddeye gelmem esimle he he derim yaparım ama bu benim kisiligimde yok neden benim degerimin altında olan bi adama he he diyim kazancım nedir
o yuzden kafama göre is arıyorum suan zaten evlide kalsan zaten iplemiyorum böyle hiccccccc iplemem
Bu zihniyet kötü insanların zihniyeti, beş kuruş para kazanmanasını bilmeyen, eşin, babanın çalıştığı parayla, emeğiyle hesap yapıp, nasıl yaşayacağını düşünen sadece kötü kalpli insanların düşüneceği planbabam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansam
digerine gelelim esim i ilk zamanlara göre oooooooooooo cok degistirdim ilk hali nerdeyse tas devri nasıl asık olmusum anlamadım kız saflıgı iste
detaycı olsun istiyorum ben düsünmeden düsünsün istiyorum bana sormadan asla bisey almaz yapmaz parası bpulu bende zaten ama mesela ailesiyle görüstümü sanki özüne dönücek gibi olmuyomu yangın var diye üstümü yırtasım geliyo görgü kültür yemek yeme hepsi degisiyo tamam presn chars ın kızı degilim ama ben kücükten itibaren catal bıcaksız yemek yemezdim hep annem 3 lü takımlarını cıkartırdım saclarım fönsüz bi resmin yoktu mesela evlenene kadar gerci yine haftada 2 kere cektirrim ama ne biliyim pedikkür manikir kisisel temizlik tiyatro konser esim bunlara pek dikkat etmez ben dersem yapar
tamam yigidi öldür hakkını yeme tarkan konserinede götürdü beyonca konserinede ama hep ben cıtlattım
Kocasi 70 tl nin dahi lafini ediyor hem de ayrilmayi dusundurebilecek kadar ancak havalar bir milyonLimoncu reklamin iyisi kotusu olmaz degil mi ? Yasayamadigin hayati burada anlatiyor ve yasiyorsun gibi geldi bana. Bence bir tedavi olsan super olacak. Burazan bakinca ozgur kiz imajini veremiyorsun ama hani soyliyeyim de taktik degistir
okurken cok egleniyorum ben bu hatunuKocasi 70 tl nin dahi lafini ediyor hem de ayrilmayi dusundurebilecek kadar ancak havalar bir milyon
valla senin gibisi icin kendimi ifsa edicek halim yok ama beni bilen bilir baskası baglamaz sen yurt dısına cıkamadıysan bi soda ic üstüne para bende bilezikler bence bozuyorum alıyorum tur cıkıyorum sende bi soda al kendinede hazmedersinLimoncu reklamin iyisi kotusu olmaz degil mi ? Yasayamadigin hayati burada anlatiyor ve yasiyorsun gibi geldi bana. Bence bir tedavi olsan super olacak. Burazan bakinca ozgur kiz imajini veremiyorsun ama hani soyliyeyim de taktik degistir
Bence yurtdisina cikacagina o paralarla 70 liranin hesabini yapan kocandan kurtulvalla senin gibisi icin kendimi ifsa edicek halim yok ama beni bilen bilir baskası baglamaz sen yurt dısına cıkamadıysan bi soda ic üstüne para bende bilezikler bence bozuyorum alıyorum tur cıkıyorum sende bi soda al kendinede hazmedersin
sizin gibi insanlara mezarci denir. babaniz olecek de maasi kalacak da paralari kalacak. umarim babaniz olmeden kendi paralarini yer de size bir bes kurus kalmaz.babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?