70 lira icin cıkan kavga

senin gibi gezen kadınlara ahlaksız diyen insanla isim olmaz

limoncu28
Ben seni hala şakalaşma bile olsa yerenleri artık anladım tanıdım

Sen buradaki bir çok kadının, iç sesiyle bile kendine söyleyemediği üyesin.

Torun sahibi olan gençliğini kıskanmış

Çalışmayan kadınlar, kocanın parasını yiyorsun demiş,

Eve yardımcı için parası yetmeyen, iş beğenmiyorsun demiş.

Bu tamamen, sen bazlı, eksik özgüven gösterişi olmuş.

Seni anlıyorum, nihayetinde
Evlendikten sonra kavuştuğun başka standart var
Bunu kaybetmek istemiyoruz

Ama daha iyisini de istiyoruz, öyleyse eşi ikna etsen ufak sermaye ile sana iş yeri açsa?

senin gibi gezen kadınlara ahlaksız diyen insanla isim olmaz

nerde ahlaksız demişim ya göstersene ? Okuduğunu idrak etmende sıkıntı varsa tekrar oku. Ben tüm kadınların ekonomik bağımsızlığa sahip olmasını, erkek eline bakmamasını, bir şey alırken bir yere giderken ekonomik bağımsızlığı varsa eşinden anasından babasından izin almadan yapabilmesi, para lüks ihtişam manyaklığına kapılmadan aklıselim hayat yaşaması tarafıyım. Forumda da yobazlarla atışan tarafımdır. Ben A demişim sen Z diyorsun

lımoncu sen kocanı begenmıyorsun sinik bır tıp dıyorsun da
aklın alıyor mu gercekten ... ayakları yere saglam basan , net, tavırlı, ısı gıcı cok yerınde bır adamla evlenebılecegın ? gercekten mı ya...

ucma... cakılırsın.

babası ölünce elıne gececek paranın hesabını yapana bu denır kusura bakma artık

etiketliyim de seni tanıyan insanlar anlasın nasıl bi seysin sen

alttaki yazıyı yasan arkadas bu
gezen kadını daha iyisini buldugunde tabi kisi kendinden bilir isi kendi öyle yapmıs yada fırsatı olsa yapıcak dedigi laf aynen alttaki

Peki merak ediyorum, çok açık sözlüsün. Eşinden çok daha iyi şartlarda eğitimli, paralı birini bulursan ona tekmeyi basar mısın? bence basarsın.

Bu ne ilgili?
Öyle mi yazmış cevaplarda?
Kaçırdım mı?

Canim cok tatlisin yahu . Neden kiziyorsun ? Ben sana imrendiginden yazdim böyle. Hayaller eyfel hayatlar en fazla kiz kulesinin karsisin da soda içmek

oyle demeyin ama asiri eglendiriyor sagolsun . inanin cem yilmaz yaninda halt etmiş. Hem bu arkadas yurt disina cikip soda da icmis.Cem yilmaz soda icmis midir ?????9

Madem bu kadar hayalin vardı neden yabancı dil egitimi almadın ve yahut yurtdışında okumadın 20 yaşında evlenmisin.
Gerçekten güçlü kadınsan zaten aşık olsan bile evlenmeyi erteleyebilirdirn.
Her neyse farklı ülkeler görmek yahut tatillere çıkma konserlere gitmek insanı farklı veya özel yapmaz.
Anneniz sineye çekmiş susmuş ama onun hayali yada her kadının hayali değildir yutdısını görmek tatil yapmak.
Bazı kadınlar ev almak için boğazını kısar bazıları da kıyafet bazıları da gezmek için sadece tercih meselesidir bu.
Hatta hiç tatil sevmeyen, ucak fobisi olan seyahatlere gelemeyen fenalasan,tanıdıklarım dahi oldu.
Hayalleriniz o yönde olabilir ama her kız gezmeli yaşamalı dediğinizden kastınız yaşamak buysa kendi adınıza konuşun lütfen.

Limoncu ben hala gezen kadına ahlaksız dediğim çıkarımında bulunamadım . Babasının ölmesini bekleyen, her fırsatta para para para her konusunda her cümlesinde para konuşan, eşini yerden yere vuran , bu kadar iğrenircesine aşağıladığı adamla aynı evi yatağı paylaşmak zorunda olan zavallı sene bir soru sordum sadece bu kadar negatif betimlemelerinden sonra.

hayatını beğenmeyen sensin. Para-koca-baba üçgeninde sızlanan sensin. Burası kimsenin kimseyi görmediği, bilmediği bir platform. Hiddetlenmen de yersiz. Bu kaostan çıkmanı dilemekten öte gitmez temennim.

valla ben hayatıma bakarım beni sen baglamazsın dünyada gezilicek cokkkk yer varrrr
Mutlaka senin kafa pırıl pırıl ben soylıyımde surda dursun dediğim gibi sen kendini zengin göstermeye çalışan hayal kuran birisin sadece hep öyle kalicaksin bu hırsla da burda birçok kadın var hayran olduğum ve senden kat be kat ustunler ama hiç ben oraya şuraya gittim soda iç gibi halleri yoktu sen takıl öyle bakalım hayallerinle

Ben yanlış oldu,
Başkasına bir şey sordum
Konunla alakalı
Biraz densizlik ettim.
Konu sahibi siz olarak size sormalıydım

Ama çok heyecanlı cevap yazıyorsun

Benim de kafam karışıyor

Senin ne demek istediğini
Başka üye özetliyor, “bunu mu demek istedin” diye

Sen ona evet yazıyorsun
Beğeniyorsun

Ben öyle öyle anlıyorum

Sen siz

Zamir yazmış ya heyecan yaptım arkadaşlar :/

oyle demeyin ama asiri eglendiriyor sagolsun . inanin cem yilmaz yaninda halt etmiş. Hem bu arkadas yurt disina cikip soda da icmis.Cem yilmaz soda icmis midir ?????9
Vallahi çok şaşırıyorum bu kişiye inan hayal gücünü öyle zorluyor ki yetişmekte güçlük çekiyoruz cem yılmaz içemez ki bizim hanım kızımız gitmiş içmiş sodayı cibik krakerle gezmiş gelmiş Allah allah sen nereyi gordun ki fakir yaaa biz ölelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…