senin gibi gezen kadınlara ahlaksız diyen insanla isim olmazHiç evlenmedim :) sevgiliden sevgiliye de gezmiyorum.
Eşini her konuda aşağılarsan böyle sorularla karşılaşman normal.
Keşke hem eşten gizli birikim, hem yurtdışı turları, evin gelir giderleri vs. nasıl yaptığını da izah etseydin faydalanırdık.
senin gibi gezen kadınlara ahlaksız diyen insanla isim olmaz
etiketliyim de seni tanıyan insanlar anlasın nasıl bi seysin sennerde ahlaksız demişim ya göstersene ? Okuduğunu idrak etmende sıkıntı varsa tekrar oku. Ben tüm kadınların ekonomik bağımsızlığa sahip olmasını, erkek eline bakmamasını, bir şey alırken bir yere giderken ekonomik bağımsızlığı varsa eşinden anasından babasından izin almadan yapabilmesi, para lüks ihtişam manyaklığına kapılmadan aklıselim hayat yaşaması tarafıyım. Forumda da yobazlarla atışan tarafımdır. Ben A demişim sen Z diyorsun
Bu ne ilgili?lımoncu sen kocanı begenmıyorsun sinik bır tıp dıyorsun da
aklın alıyor mu gercekten ... ayakları yere saglam basan , net, tavırlı, ısı gıcı cok yerınde bır adamla evlenebılecegın ? gercekten mı ya...
ucma... cakılırsın.
babası ölünce elıne gececek paranın hesabını yapana bu denır kusura bakma artık
Canim cok tatlisin yahu . Neden kiziyorsun ? Ben sana imrendiginden yazdim böyle. Hayaller eyfel hayatlar en fazla kiz kulesinin karsisin da soda içmekvalla senin gibisi icin kendimi ifsa edicek halim yok ama beni bilen bilir baskası baglamaz sen yurt dısına cıkamadıysan bi soda ic üstüne para bende bilezikler bence bozuyorum alıyorum tur cıkıyorum sende bi soda al kendinede hazmedersin
valla ben gittim gördüm ya darısı gitmeneyn fesatların basına cok sükürrCanim cok tatlisin yahu . Neden kiziyorsun ? Ben sana imrendiginden yazdim böyle. Hayaller eyfel hayatlar en fazla kiz kulesinin karsisin da soda içmek
oyle demeyin ama asiri eglendiriyor sagolsun . inanin cem yilmaz yaninda halt etmiş. Hem bu arkadas yurt disina cikip soda da icmis.Cem yilmaz soda icmis midir ?????Gözlerim böyle olduyurtdışına çıktın diye sana madalya mi taktılar soda al iç diyor ergen lafları bunlar birde sen nereye gidersen git ıste über zengin ol ister görgü asalet com başka o da sende yok konuşma yazma tarzın çok avam bir kere ister haftada bir git yurt dışına aynı ama sida iç sende iyi gelir
Gitmekten bahsetmiyorum da. Avrupa da hersey pahali malum esiniz 70 tl icin size bir torba laf soyledi cubuk kreker yiyerek gezdiniz sanirim ???valla ben gittim gördüm ya darısı gitmeneyn fesatların basına cok sükürr
aynen oyle yazmış ...Bu ne ilgili?
Öyle mi yazmış cevaplarda?
Kaçırdım mı?
Bu konuda mı?
Geçmişte mi?
Limoncu ben hala gezen kadına ahlaksız dediğim çıkarımında bulunamadım . Babasının ölmesini bekleyen, her fırsatta para para para her konusunda her cümlesinde para konuşan, eşini yerden yere vuran , bu kadar iğrenircesine aşağıladığı adamla aynı evi yatağı paylaşmak zorunda olan zavallı sene bir soru sordum sadece bu kadar negatif betimlemelerinden sonra.etiketliyim de seni tanıyan insanlar anlasın nasıl bi seysin sen
alttaki yazıyı yasan arkadas bu
gezen kadını daha iyisini buldugunde tabi kisi kendinden bilir isi kendi öyle yapmıs yada fırsatı olsa yapıcak dedigi laf aynen alttaki
Peki merak ediyorum, çok açık sözlüsün. Eşinden çok daha iyi şartlarda eğitimli, paralı birini bulursan ona tekmeyi basar mısın? bence basarsın.
Mutlaka senin kafa pırıl pırıl ben soylıyımde surda dursun dediğim gibi sen kendini zengin göstermeye çalışan hayal kuran birisin sadece hep öyle kalicaksin bu hırsla da burda birçok kadın var hayran olduğum ve senden kat be kat ustunler ama hiç ben oraya şuraya gittim soda iç gibi halleri yoktu sen takıl öyle bakalım hayallerinlevalla ben hayatıma bakarım beni sen baglamazsın dünyada gezilicek cokkkk yer varrrr
Ben yanlış oldu,Scarlet89 adlı sahız zamiri
Vallahi çok şaşırıyorum bu kişiye inan hayal gücünü öyle zorluyor ki yetişmekte güçlük çekiyoruz cem yılmaz içemez ki bizim hanım kızımız gitmiş içmiş sodayı cibik krakerle gezmiş gelmiş Allah allah sen nereyi gordun ki fakir yaaa biz ölelimoyle demeyin ama asiri eglendiriyor sagolsun . inanin cem yilmaz yaninda halt etmiş. Hem bu arkadas yurt disina cikip soda da icmis.Cem yilmaz soda icmis midir ?????9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?