70 lira icin cıkan kavga

Her kisss gezmeli diye de ekliyor sagolsun..Gezmeyen beyonce konserine gitmyen insan niye yaşar kiii ???? Soruyorum sana heee !!!!

Gitmekten bahsetmiyorum da. Avrupa da hersey pahali malum esiniz 70 tl icin size bir torba laf soyledi cubuk kreker yiyerek gezdiniz sanirim ???
h&m harika demiş, Ten ve Kom'la kıyaslamış; polyester nalyoncu bir dükkan. Yalnız benim gezen kadınlara ahlaksız dediğimi iddaa ediyor. Ahlaksızlığın başını ben çekiyorum hem de tek başıma yurtdışına gittim rezilliğin bayrak tutanıyım gezmeyen pis fakirler ölsün

Soda da ictiniz mi? icmediyseniz sizin yurt disi geziniz bir hictir...

Her kisss gezmeli diye de ekliyor sagolsun..Gezmeyen beyonce konserine gitmyen insan niye yaşar kiii ???? Soruyorum sana heee !!!!
Ya hani olur ya iphone alır son model ama arama yapamaz heh ıste anlattığı hayat bu naparsa yapsın bundan fazlası olamaz aynen sen ben bizler kimiz ki heyecan yok içimizde parise gittim diye bağırıyormusun mesela fakir ruhluyuz biz cicim

Cok sukur bugun ayiptir soylemesi 71 tl harcadim ve hakaret isitmedim , buda sanki bir seydir

Haddini bil.

Soda da ictiniz mi? icmediyseniz sizin yurt disi geziniz bir hictir...
ben neden içeyim ayol, gidemeyenler içsin kıskananlar çatlasın size bi çıbık kraker bir de soda gönderiyorum youtubeda gezi vloggerlarını açın hazımsızlığınız gitsin neden yurtdışına gidemediğinizi oturun düşünün , para biriktirmenin altın kurallarını limoncudan öğrenin

Ay çok guldum yahu..
Babamdan kalacak bir evim de yok ki hay Allah
Kocayida boşadim , limoncu kadar akilli olsam galiba bende hakaret yiyerek otururdum...

hadi kızım hadi baska kapıyo en iyi restorantlarada gittim sen kendi acizligine üzül ben azından gezdim sen ne yaptım klavye canavarı

kızın sen istedigini yaz ben gittim gördüm ya 3 ülke ohhhhhhhhhhh anca hazımsızlık sana yakısır beniim yazılarımı takip eden kızlar görür nerelere gitmisim ne yapmısım

kızın sen istedigini yaz ben gittim gördüm ya 3 ülke ohhhhhhhhhhh anca hazımsızlık sana yakısır beniim yazılarımı takip eden kızlar görür nerelere gitmisim ne yapmısım
Bundan sonra bas takipcin benim. Hatta bilahare bana bir liste yapar misin ? senin bastigin topraklara bende basmak ve daha si soda ictigin yerde bende sana sodali selfie atmak istiyorum

Gitmekten bahsetmiyorum da. Avrupa da hersey pahali malum esiniz 70 tl icin size bir torba laf soyledi cubuk kreker yiyerek gezdiniz sanirim ???
yoo bozdurdun bilezikleri gittim kızım sende de olsun sende bozdur burdaki kızalr para altın konusu oldumu cat diye ben ilk akla gelirim

sükür gezide her gördügümü aldım ben geziye her gördügümü almazsan cıkmam zaten haa param yetismez kredi ceker gene giderim sükür simdilik bileziler liralar yetiyo bana tatil icin hic acımam

limoncu öldüm gülmekten, bitirdiğim 4 pasaportumun fotoğrafını koyduracaksın illa hahahaa. bak 4 pasaport nedir bilir misin? 3 sayfalık vize damgası değil. Hayaller büyük de, ufkun dar. Ufacık dünyanda kibirden kendini bir şey yaptım zannedip böbürlenmeyesin. Allah senin gibi buldumcuklara değil de, gerçekten mantık sahibi ama imkanı olamayanlara versin tüm güzel fırsatları.

hadi kızım hadi baska kapıyo en iyi restorantlarada gittim sen kendi acizligine üzül ben azından gezdim sen ne yaptım klavye canavarı
Pardon en iyi restoran mi yok sana söylenecek çok laf varda anladım ki boş yapicak bisey yok aciz sensin haddini bil kendine gel avam mahalle kadını edasiyla konuşan bi tıpsin sen hadi ilerde oyna cibik krekerinle dünyayı turlarsın ama ancak evdeki tv programlarından

Limoncu peki altinlaron var anladim ama onlarinda toplami 15 bin tl imis. E benim arabamin mazot parasi yillik 15 bin onu napcez ?

gittim ya bana o gurur yeter binlerce kadın var burda ögretmen doktor 5 binden fazla maas alıp maas kartları kocalarında kaynanaları a para yagdırıyolar

ben calısmıyorum ama plan dahilinde günlere giriyorum altın yapıyorun sonra cıktıgı anda plan yapıp tura gidiyoruz cok ta iyi olu bence sen o kadınlara yaz öfkeni

3 ülke gezmiş oooooooooooooooooooohhhhhhh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…