Her kisss gezmeli diye de ekliyor sagolsun..Gezmeyen beyonce konserine gitmyen insan niye yaşar kiii ???? Soruyorum sana heee !!!!Vallahi çok şaşırıyorum bu kişiye inan hayal gücünü öyle zorluyor ki yetişmekte güçlük çekiyoruz cem yılmaz içemez ki bizim hanım kızımız gitmiş içmiş sodayı cibik krakerle gezmiş gelmiş Allah allah sen nereyi gordun ki fakir yaaa biz ölelim
h&m harika demiş, Ten ve Kom'la kıyaslamış; polyester nalyoncu bir dükkan. Yalnız benim gezen kadınlara ahlaksız dediğimi iddaa ediyor. Ahlaksızlığın başını ben çekiyorum hem de tek başıma yurtdışına gittim rezilliğin bayrak tutanıyımGitmekten bahsetmiyorum da. Avrupa da hersey pahali malum esiniz 70 tl icin size bir torba laf soyledi cubuk kreker yiyerek gezdiniz sanirim ???
Soda da ictiniz mi? icmediyseniz sizin yurt disi geziniz bir hictir...h&m harika demiş, Ten ve Kom'la kıyaslamış; polyester nalyoncu bir dükkan. Yalnız benim gezen kadınlara ahlaksız dediğimi iddaa ediyor. Ahlaksızlığın başını ben çekiyorum hem de tek başıma yurtdışına gittim rezilliğin bayrak tutanıyımgezmeyen pis fakirler ölsün
Ya hani olur ya iphone alır son model ama arama yapamaz heh ıste anlattığı hayat bu naparsa yapsın bundan fazlası olamazHer kisss gezmeli diye de ekliyor sagolsun..Gezmeyen beyonce konserine gitmyen insan niye yaşar kiii ???? Soruyorum sana heee !!!!
Cok sukur bugun ayiptir soylemesi 71 tl harcadim ve hakaret isitmedim , buda sanki bir seydirYa hani olur ya iphone alır son model ama arama yapamaz heh ıste anlattığı hayat bu naparsa yapsın bundan fazlası olamazaynen sen ben bizler kimiz ki heyecan yok içimizde parise gittim diye bağırıyormusun mesela fakir ruhluyuz biz cicim
senin gibi kadının evladı olmak istemem zaten
ölüm hak miras helal gecelekle ilgili tabiki kaygım yok cok öenmli bisey olmadıgı sürece evlerde bana kalıcak parada nedir sorun yani benim ailemin parası seni mi gerdi sen kimsin ki evlatlıktan dem vuruyoun once kadın olmalı ögren
ben neden içeyim ayol, gidemeyenler içsin kıskananlar çatlasınSoda da ictiniz mi? icmediyseniz sizin yurt disi geziniz bir hictir...
Ay çok guldum yahu..ben neden içeyim ayol, gidemeyenler içsin kıskananlar çatlasınsize bi çıbık kraker bir de soda gönderiyorum youtubeda gezi vloggerlarını açın hazımsızlığınız gitsin neden yurtdışına gidemediğinizi oturun düşünün , para biriktirmenin altın kurallarını limoncudan öğrenin
hadi kızım hadi baska kapıyo en iyi restorantlarada gittim sen kendi acizligine üzül ben azından gezdim sen ne yaptım klavye canavarıVallahi çok şaşırıyorum bu kişiye inan hayal gücünü öyle zorluyor ki yetişmekte güçlük çekiyoruz cem yılmaz içemez ki bizim hanım kızımız gitmiş içmiş sodayı cibik krakerle gezmiş gelmiş Allah allah sen nereyi gordun ki fakir yaaa biz ölelim
kızın sen istedigini yaz ben gittim gördüm ya 3 ülke ohhhhhhhhhhh anca hazımsızlık sana yakısır beniim yazılarımı takip eden kızlar görür nerelere gitmisim ne yapmısımben neden içeyim ayol, gidemeyenler içsin kıskananlar çatlasınsize bi çıbık kraker bir de soda gönderiyorum youtubeda gezi vloggerlarını açın hazımsızlığınız gitsin neden yurtdışına gidemediğinizi oturun düşünün , para biriktirmenin altın kurallarını limoncudan öğrenin
yazılarımı okursan o konuyada cevap alırsın diger konularımda15 sayfa boyunca anlattığınız gibi yaşıyorsanız 70 tl için kavga nasıl oluyor yani 15 sayfa hayaller başlık gerçekler....
Bundan sonra bas takipcin benim. Hatta bilahare bana bir liste yapar misin ? senin bastigin topraklara bende basmak ve daha si soda ictigin yerde bende sana sodali selfie atmak istiyorumkızın sen istedigini yaz ben gittim gördüm ya 3 ülke ohhhhhhhhhhh anca hazımsızlık sana yakısır beniim yazılarımı takip eden kızlar görür nerelere gitmisim ne yapmısım
yoo bozdurdun bilezikleri gittim kızım sende de olsun sende bozdur burdaki kızalr para altın konusu oldumu cat diye ben ilk akla gelirimGitmekten bahsetmiyorum da. Avrupa da hersey pahali malum esiniz 70 tl icin size bir torba laf soyledi cubuk kreker yiyerek gezdiniz sanirim ???
kızın sen istedigini yaz ben gittim gördüm ya 3 ülke ohhhhhhhhhhh anca hazımsızlık sana yakısır beniim yazılarımı takip eden kızlar görür nerelere gitmisim ne yapmısım
Pardon en iyi restoran mi yok sana söylenecek çok laf varda anladım ki boş yapicak bisey yok aciz sensin haddini bil kendine gel avam mahalle kadını edasiyla konuşan bi tıpsin sen hadi ilerde oyna cibik krekerinle dünyayı turlarsın ama ancak evdeki tv programlarındanhadi kızım hadi baska kapıyo en iyi restorantlarada gittim sen kendi acizligine üzül ben azından gezdim sen ne yaptım klavye canavarı
Limoncu peki altinlaron var anladim ama onlarinda toplami 15 bin tl imis. E benim arabamin mazot parasi yillik 15 bin onu napcez ?yoo bozdurdun bilezikleri gittim kızım sende de olsun sende bozdur burdaki kızalr para altın konusu oldumu cat diye ben ilk akla gelirim
sükür gezide her gördügümü aldım ben geziye her gördügümü almazsan cıkmam zaten haa param yetismez kredi ceker gene giderim sükür simdilik bileziler liralar yetiyo bana tatil icin hic acımam
gittim ya bana o gurur yeter binlerce kadın var burda ögretmen doktor 5 binden fazla maas alıp maas kartları kocalarında kaynanaları a para yagdırıyolarlimoncu öldüm gülmekten, bitirdiğim 4 pasaportumun fotoğrafını koyduracaksın illa hahahaa. bak 4 pasaport nedir bilir misin? 3 sayfalık vize damgası değil. Hayaller büyük de, ufkun dar. Ufacık dünyanda kibirden kendini bir şey yaptım zannedip böbürlenmeyesin. Allah senin gibi buldumcuklara değil de, gerçekten mantık sahibi ama imkanı olamayanlara versin tüm güzel fırsatları.
3 ülke gezmiş oooooooooooooooooooohhhhhhh!Pardon en iyi restoran mi yok sana söylenecek çok laf varda anladım ki boş yapicak bisey yok aciz sensin haddini bil kendine gel avam mahalle kadını edasiyla konuşan bi tıpsin sen hadi ilerde oyna cibik krekerinle dünyayı turlarsın ama ancak evdeki tv programlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?