babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansam
digerine gelelim esim i ilk zamanlara göre oooooooooooo cok degistirdim ilk hali nerdeyse tas devri nasıl asık olmusum anlamadım kız saflıgı iste
detaycı olsun istiyorum ben düsünmeden düsünsün istiyorum bana sormadan asla bisey almaz yapmaz parası bpulu bende zaten ama mesela ailesiyle görüstümü sanki özüne dönücek gibi olmuyomu yangın var diye üstümü yırtasım geliyo görgü kültür yemek yeme hepsi degisiyo tamam presn chars ın kızı degilim ama ben kücükten itibaren catal bıcaksız yemek yemezdim hep annem 3 lü takımlarını cıkartırdım saclarım fönsüz bi resmin yoktu mesela evlenene kadar gerci yine haftada 2 kere cektirrim ama ne biliyim pedikkür manikir kisisel temizlik tiyatro konser esim bunlara pek dikkat etmez ben dersem yapar
tamam yigidi öldür hakkını yeme tarkan konserinede götürdü beyonca konserinede ama hep ben cıtlattım
zevk aldıgım seyleri bilir ille hep cıtlacan mı
Malesef konu sahibi arkadaş sırf laf... Hayal dünyasında yaşıyor. Yaşadıklarından ve söylenenlerden hiç ders çıkarmıyor bile. İnsanın hiç mi aklı başına gelmez, hiç mi olgunlaşmaz, inanılmaz cidden. Olduğu yerde sayıyor ve sayacak hayatta, bu kafayla. Bazı gelecek planları ise akıllara zarar. Tam ibretlik yemin ediyorum. Allahım böyle evlat verme, böylelerini karşıma çıkarma diye diye okuyorum, ne yapayım. :)Ay yazdikca yazasim var konu sahibi beni de sinirlendirdi
Yurtdisinda yasayip da calisma hayallerin de varmis.
Iyi bari gerceklesmemis yoksa geldigin gibi dönerdin.
Turkiyede calismayi emir almayi sevmeyen insan elin memleketinde dil bilmeden yol bilmeden ustelik gurbetci yabanci sifatiyla hor görūlerek nasil calisacak acaba.
El kapilarinda nice yigitler kul oluyorken...
Gözlerim böyle olduvalla senin gibisi icin kendimi ifsa edicek halim yok ama beni bilen bilir baskası baglamaz sen yurt dısına cıkamadıysan bi soda ic üstüne para bende bilezikler bence bozuyorum alıyorum tur cıkıyorum sende bi soda al kendinede hazmedersin
babam almaz bana bankada parası yeter er gec bana kalıcak adam para harcamaz sen onu dert etme annemden de ev kalıcak babamdandan birini kiraya veririm birinde oturrum ee babam yoksa maasıda kalıcak yasarım simdi degil ilerdede bosansam
digerine gelelim esim i ilk zamanlara göre oooooooooooo cok degistirdim ilk hali nerdeyse tas devri nasıl asık olmusum anlamadım kız saflıgı iste
detaycı olsun istiyorum ben düsünmeden düsünsün istiyorum bana sormadan asla bisey almaz yapmaz parası bpulu bende zaten ama mesela ailesiyle görüstümü sanki özüne dönücek gibi olmuyomu yangın var diye üstümü yırtasım geliyo görgü kültür yemek yeme hepsi degisiyo tamam presn chars ın kızı degilim ama ben kücükten itibaren catal bıcaksız yemek yemezdim hep annem 3 lü takımlarını cıkartırdım saclarım fönsüz bi resmin yoktu mesela evlenene kadar gerci yine haftada 2 kere cektirrim ama ne biliyim pedikkür manikir kisisel temizlik tiyatro konser esim bunlara pek dikkat etmez ben dersem yapar
tamam yigidi öldür hakkını yeme tarkan konserinede götürdü beyonca konserinede ama hep ben cıtlattım
zevk aldıgım seyleri bilir ille hep cıtlacan mı
He vallahi sanki adamlar göcmenleri gūl dökerek karsilayip en rahat islere veriyorlarHee avrupada 1.5 yıl çalışmış olmalısın devletten yardim alabilmek icin bu arada. Öyle ayak bastın diye para yağmıyor gökten. Aksi taktirde cok az bir maas baglaniyor. Ama onderdikleri her ise gitmek ZORUNDASIN yoksa verdikleri maas kesiliyor. Ama sen inbound outbound dediğinde sana göre iş bulurlarÇocuğun oluncada 200 küsür cocuk parasi alicaksin. Kiran odenecek. Ve sana çok az bir miktarda maaş baglayacaklar. Senin gibi uyanık cok. Burda devletten az para aldıkları için ağlayan cok.
valla yurt dısına gitsem zaten o imkanları almak icin 1.5 yıl calısırım hic problem degil bu sene gittim gördğm 50 euroya 2 poset alısveris yaptım ki ette aldım peynirde romadan domateste icicekte v svsHee avrupada 1.5 yıl çalışmış olmalısın devletten yardim alabilmek icin bu arada. Öyle ayak bastın diye para yağmıyor gökten. Aksi taktirde cok az bir maas baglaniyor. Ama onderdikleri her ise gitmek ZORUNDASIN yoksa verdikleri maas kesiliyor. Ama sen inbound outbound dediğinde sana göre iş bulurlarÇocuğun oluncada 200 küsür cocuk parasi alicaksin. Kiran odenecek. Ve sana çok az bir miktarda maaş baglayacaklar. Senin gibi uyanık cok. Burda devletten az para aldıkları için ağlayan cok.
esimin maası normla öyle 5000 bin falan degil ama ben planlı bi insanın 2 tane gunum var zaten biri yurt dısı icin biri yurt ici tabi yurt dısına 2000 yetmiyo esimden de 2000 falan alıyorum karta taksit yapıyoruz ama düsündügün zaman yurt icndeki fiyatlarla nerdeyse aynı yani ucak bileti otel aksamları gezme falan 3500 den asagı degil ee yurt dısısa 5000limoncu akıllara zararsın. Eşim vardiyalı çalışıyor diyorsun, saat ücretli mi yoksa teknisyen gibi bir şey mi? bu imkanlarla beyonceler, altınlar, parisler falan maşallah...
Olgunlaşmanın zerresi yok yazdıklarında. Sadece kibir, hırs, para. Hayallerin çok ütopik, eğitimsiz olmanı geçtim sen kendini geliştireceğine hayallerle ve kibirinle komikleşiyorsun. Aşk-ı memnudaki Fridevs hanım hırsı var sende. para para paradünyayı satarsın lüks için
valla ben hayatıma bakarım beni sen baglamazsın dünyada gezilicek cokkkk yer varrrrGözlerim böyle olduyurtdışına çıktın diye sana madalya mi taktılar soda al iç diyor ergen lafları bunlar birde sen nereye gidersen git ıste über zengin ol ister görgü asalet com başka o da sende yok konuşma yazma tarzın çok avam bir kere ister haftada bir git yurt dışına aynı ama sida iç sende iyi gelir
Malesef konu sahibi arkadaş sırf laf... Hayal dünyasında yaşıyor. Yaşadıklarından ve söylenenlerden hiç ders çıkarmıyor bile. İnsanın hiç mi aklı başına gelmez, hiç mi olgunlaşmaz, inanılmaz cidden. Olduğu yerde sayıyor ve sayacak hayatta, bu kafayla. Bazı gelecek planları ise akıllara zarar. Tam ibretlik yemin ediyorum. Allahım böyle evlat verme, böylelerini karşıma çıkarma diye diye okuyorum, ne yapayım. :)
senin gibi kadının evladı olmak istemem zatenMalesef konu sahibi arkadaş sırf laf... Hayal dünyasında yaşıyor. Yaşadıklarından ve söylenenlerden hiç ders çıkarmıyor bile. İnsanın hiç mi aklı başına gelmez, hiç mi olgunlaşmaz, inanılmaz cidden. Olduğu yerde sayıyor ve sayacak hayatta, bu kafayla. Bazı gelecek planları ise akıllara zarar. Tam ibretlik yemin ediyorum. Allahım böyle evlat verme, böylelerini karşıma çıkarma diye diye okuyorum, ne yapayım. :)
esimin maası normla öyle 5000 bin falan degil ama ben planlı bi insanın 2 tane gunum var zaten biri yurt dısı icin biri yurt ici tabi yurt dısına 2000 yetmiyo esimden de 2000 falan alıyorum karta taksit yapıyoruz ama düsündügün zaman yurt icndeki fiyatlarla nerdeyse aynı yani ucak bileti otel aksamları gezme falan 3500 den asagı degil ee yurt dısısa 5000
tabi simdi her sene yurt dısan gidemiyoruz gecen sene 21 gun ordaydık 1haftası turla gittik sonra kuzenler bizi aldı 2 haftada gezdik
ama her sene yazları tatile cıkarım
ara sezonlardada gunluk turlar alırım özel günlere denk getiririm dogum gunu evlilik sevgilier gunu diye 1 seneyı bos geciremem
yuhhh koca olduktan sonra elimdekide koca terbiyesize bak ahlaklı ol once sen benimle nasıl konusursun hadsizsizin haneye giren paradan fazlasını kazanıyorum muhtemelen ama sendeki hırsın onda biri bende mevcut değil. yurtdışı 5000 tl neresi hele ki dolar euro almış başını gitmiş? Bir de kocandan gizli birikimlerin vardı diye hatırlıyorum. nasıl arttırıyorsunuz 5000 bile değilken? Merakımdan soruyorum gerçekten , konularına denk geldikçe haneye giren çıkan paranızla aylık harcamalarınızı hep merak ettim okurken.
Peki merak ediyorum, çok açık sözlüsün. Eşinden çok daha iyi şartlarda eğitimli, paralı birini bulursan ona tekmeyi basar mısın? bence basarsın.
bir hadsizlik göremedim, tüm sülaleni gömmekte kocanı aşağılamakta beis görmeyen sensin. Kocanı beğenmiyorsun. Tüm konularında aşağılıyorsun. Hayatında kimseyi beğenmeyen , eleştiren, kurtulmaya çalışan sensin. Hiddetlenmen yersiz.yuhhh koca olduktan sonra elimdekide koca terbiyesize bak ahlaklı ol once sen benimle nasıl konusursun hadsiz
beni kendinle karıstırma sen kocadan kocaya gezebilirsin ama ben öyle birisi degilimbir hadsizlik göremedim, tüm sülaleni gömmekte kocanı aşağılamakta beis görmeyen sensin. Kocanı beğenmiyorsun. Tüm konularında aşağılıyorsun. Hayatında kimseyi beğenmeyen , eleştiren, kurtulmaya çalışan sensin. Hiddetlenmen yersiz.
Hiç evlenmedim :) sevgiliden sevgiliye de gezmiyorum.beni kendinle karıstırma sen kocadan kocaya gezebilirsin ama ben öyle birisi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?