Ha haDonut lu bişey olabilir diyorum
Aynen heyecanla bekliyorum
Yok yaCanım bu profilindeki savaşçı ablamız da 11 yıldır var mıwonder neydi o ya, wonderwoman8 miydi?
Biz çocukken bir savaşçı Zeyna vardı, o da mazi oldu
Antalya da nerde buldu sizi misafir anacim daha yeni tasindin15 dakikaya geliyoruz diyen misafire bayılırımmmm
Bir koşu gidip bayılayım ballarım
Görüşürüzzzz
Ayy ben de çok severdim onuuCanım bu profilindeki savaşçı ablamız da 11 yıldır var mıwonder neydi o ya, wonderwoman8 miydi?
Biz çocukken bir savaşçı Zeyna vardı, o da mazi oldu
cnm bir tek boğa olabilir miHa haiyi ki boğa değilsin ben de bir kendimi sanırım sürekli yemek düşünen
Yok yanerde bir ara aman yavrum kuzum modundaydim canım oğlum filan yazıyordu bebek resmi vardı minnoş minnoş sonradan wonderwomen oldum 17 kilo verince bir şımarık haller işte özgüven tavan filan işte gözüm yeni yeni açılıyor ya safdirikdim ben
Antalya da nerde buldu sizi misafir anacim daha yeni tasindin
Anammm, profil fotosu değişince neden saçlarını boyadığını düşündüm aceba+30 dk leslie boosted walk
Hayır tam üstüne bastın zaten degistircektim bugün sacimi boyadımAnammm, profil fotosu değişince neden saçlarını boyadığını düşündüm aceba
Edit: fotoyu neden değiştirdiğini şimdi gördüm balım, geçen sarıdan sıkılır gibiyim deyince, saçlar değişti sandım
Tamam kuzum nasıl istersen, azıcık daha serbest takıl bakalım, ben de birkaç güne sağlam başlarım, birlikte start veririzEvet cnm, oğlanın doğumgünü için kayinvalideme gitmekle başlayarak diyetten iyice koptum, üstüne hunharca yedim... Bu haftayı da musadenle diyet modundan uzak geçirmek istiyorum. Cumartesi bildirimde bulunup yeniden aranıza katılacağım
Aramıza hoşgeldiniz, ben yoğunluktan giremiyorum bu aralar ama aradığınız motivasyon burda. Kısa bir sürede hepimiz yoğunluklarımızdan kurtulup tekrar düzenli bir şekilde kaldığımız yerden başlarız. Hep birlikte başaracağız bu işiGünaydın güzel bayanlardün üye oldum verilemeyen 5-6 kilo bir yılda coronayla aldım gerçi menapoz öncesi dönemde olduğumu da öğrendim pandemi başlamadan kısa bir süre önce ve metabolizmam eror veriyor 43 yaş boyum 1.68 kilo sorunum hamileliğim dışında olmadı hatta sağlıklı beslenmeyle doğumdan sonra en fit dönemini yaşadım 54/55kg ile ki beş yıl kaldım bu aralıkta düzenli spor yaparım vs ama 62-60 arasına çıktım ne yaptıysam o halime dönemiyorum neler neler denedim ama arada gelen yeme atakları kontrol edemediğim beni bitiriyor keza yeme ataklarım olmasada düşüremiyorum. Bekar bir anneyim asosyal hayatımızda belki dedim uzaktan da olsa destek olmak iyi gelebilir. Yıllar önce kızıma hamile kaldığım dönemde ağustos anneleri vardı ordayken çok güzel dostluklar kurulmuştu ki şu anda biri en yakın dostum üyeliğim bitti gitti kullanmadım sonrasında. Bir sürü açılmış konular vs var inceledim çoğunu size yazmak istedim. Sevgiler
Tamam Leylam nasıl istersen, ben iyiyim ama ekstra yoğunum. İnşallah çok az kaldıBalım teşekkür ederimgünlüğümüzde hep varım sadece Bir süre tartılma takıntıma ara vermek istiyorum iki gündür tartılmıyorum sabitim şuan
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor güzel balım
Bayağı bilgi sahibisiniz aslında,bence tek ihtiyacınız size destek olup motive edecek güzel arkadaşlarHoşbuldumbana doktorum o zaman menapoz öncesi dedi isterseniz genel cerraha gidip testleri yaptırıp hormon tedavisine uygunsanız uygularız dedi önermiyorum ama dedi ki dışardan hormon alma fikri cazip gelmiyor. Derken korona oldu dediğiniz insülin kortizon troit şüphelerim arasında ama korkuma hastaneye gidemedim lakin son yaptırdığım hormon tahlilinde bunlar normal gözüküyordu. Derin araştırılsa farklı olabilir. Karbonhidrata çok düşkün olmadım hiçbir zaman tatlı olarak çikolatayla derdim oldu onda da %85 lik 90 lık bitterle birkaç parça hallediyordum zaten aşerer gibi hamurişleri vs olmaya başladı yedikçe kısır döngü kestim bir ara omad yaptım uzunca ,su orucu tuttum uzunca ki genelde ketojenik düşük karbonhidrat arası beslenen biriydim 56/57 lere geldim lakin duygusal yeme atakları evin içinde kızımla yalnızız 10 yaşında yapcak bişey yok endişeler korkular belirsizlikler hepimizin yaşadığı yine yeme atakları ki aç değilken ve aç olmadığımı biliyorum psikolojik tamamen farkındayım dr gitmeye korkuyorum işin kimyasal kısmından şüphelerim çokça bir yandan yiyorum evde delicesine spor yapıyorum. Bu konuda bayağı obsesif davranışlar sergiliyorum malesef. Meditasyonlar mindfull eğitimleri vs direniyor bir yerde içimde ki bişey. Sıcak basmaları vs için evening primose oil kullanmaya başladım az biraz faydası oldu daha önceki yıllar da kullanmıştım. Keten tohumunu düzenli kullanmadım var evde kullanıyorum ama düzenli deneyebilirim. İlginiz için çok teşekkürler evet katılmak isityorum sizinle motivasyon olur benim için de. Beslenme sporla ilgili oldukça aslında bilgi sahibiyim türkçe yabancı okumadığım makale kalmadı nerdeyse. birçok şeyin farkındayım lakin... odak kilo da olunca verilmiyor stres hiç bir sağlık sorunu olmasa da çok etkiliyor biliyorum ama kafamı başka yere de çeviremiyorum bir kısır döngü
Sizlerle inşallah üstesinden gelicem
17 kilo verince göz, möz ne varsa açıldı he, vay beeHa haiyi ki boğa değilsin ben de bir kendimi sanırım sürekli yemek düşünen
Yok yanerde bir ara aman yavrum kuzum modundaydim canım oğlum filan yazıyordu bebek resmi vardı minnoş minnoş sonradan wonderwomen oldum 17 kilo verince bir şımarık haller işte özgüven tavan filan işte gözüm yeni yeni açılıyor ya safdirikdim ben
Antalya da nerde buldu sizi misafir anacim daha yeni tasindin
Aaaa gerçekten miiiHayır tam üstüne bastın zaten degistircektim bugün sacimi boyadım
Kizlarin muhabbetini görünce de yaziyim dedim
Kuzummmm senle rastlasmak ne güzel17 kilo verince göz, möz ne varsa açıldı he, vay bee
52 ye inince bakim bende neler açılacak
Herhalde burada tanıdığımız kadar hiç bir şehirde tanıdığımız yokturDesek ki belediye başkanlığına adayız, aa bu da kimmiş demezler o kadar
İyi mi kötü mü bilmiyorum tabi
Senin bildirimleri gelmeye başlayınca çok mutlu oluyorumKuzummmm senle rastlasmak ne güzel
Az kaldı bitanem, hocama 3 gün sonra bitecek diye söz verdim ve sözümü tutmak zorundayım. Sonrasında daha rahat burda olurum. O kadar özledim kiSenin bildirimleri gelmeye başlayınca çok mutlu oluyorum
Çok özledim Boncuğumm, bitsin artık bu hasret
3 vakte kadar bir aydınlık görünüyor yaniAz kaldı bitanem, hocama 3 gün sonra bitecek diye söz verdim ve sözümü tutmak zorundayım. Sonrasında daha rahat burda olurum. O kadar özledim ki
İnşallah bitsin artık canım, bitsin de size kavusayim3 vakte kadar bir aydınlık görünüyor yani
Hadi inşaallah balım yaa, amma yoruldun, sonunda karşılığını alacaksın , bitsinde bir oh çekelim birlikte
Böyle giderse senden önce psikolojiyi de okuyacam bak az kaldıGerçekten yük oluyor haklısın ben de farkettim cnmsebepsiz sinirlenmelerim oluyodu diyete başlayamadan önce mesela yemek yiyordum mutlu gibiydim sevdiklerimle ama yemek bitince mutsuz oluyordum o geçti çok şükür
Ukala olur mu iyi ki yazdın cnmbaşlayım di mi diş tedavim bitmese de çünkü bir işe başlamayı başka şeye bağlayınca uzuyor da uzuyor hep aksilik çıkıyor
Mayısta sürem dolcak cnm hakkım olcak
Balım iş sıkıntımın olmaması o tembelliği veriyor ama gerçekten gönlüme göre bir işte çalışmak tabi ki çok daha mutlu eder, beslenme danışmanlığı eğitimi almak istiyorum mesela, bayağı bir yıldır kendi diyet düzenimi bulmaya uğraştım 11 nisanda başlıcam :) psikoloji de yine yemeyle alakalı öğrenmek istiyorum ve diğer içgüdüler, psikoterapi eğitimi ekleyebilirim meselaBöyle giderse senden önce psikolojiyi de okuyacam bak az kaldıAman amann başlamayım, vazgeçtim, zaten liste kabarık, şimdi hemen bitmez de, birde onu tamamlamakla uğraşmayayım
Tamam, şimdi biraz ciddi olalım
Valla balım fazla özgüvende çok sıkıntı, hani nasıl olsa hallederim, zaten yaparım, her türlü başarırım olayı oluyor. işte o zaman tembellik devreye giriyor. Fazla güven varya, hep ileri atıyorsun, hep bahaneler bahaneler bahaneler, sanki hallettik bitti gibi garanti görüyoruz, bu arada ani gelişebilecek hiç bir ihtimali de hesaba katmıyoruz tabi. Bence bir an önce elinde ne varsa at direkt başla, devamı gelir. Çalıştıkça zaten ne kadar çok konu olduğunu anlayınca bu sefer neden daha erken başlamadım ki pişmanlığı olur, onun için vakit kaybetme canımm. Bu mesleği seviyorsan, ne istediğini biliyorsan hedef belli zaten, kararsızlığa gerek yok. Ömür çok hızlı geçiyor. Bir an önce uzmanlığını hallet, kariyerini ilerlet. Yaş ilerledikçe heves ve tahammülde azalıyor ister istemez. Dişti kuştu derken belki yarın eş olur, iş olur, birde çocuk olursa sürpriz bir şekilde... Çünkü her an hesapta olmayan herşey gelişebilir. Geçen boş vakitlere yanma derim. Ben ne yaptıysam çoğunu bekarken yaptım. Evliyken sadece 2.üniversiteyi okuyabildim ama nasıl, birde bana sor
Eş ister istemez bağlıyor seni. Kafana göre yatıp kalksan bir dert, yapmasan bir dert. Sen çalışmak istersin o dışarı çıkmak, sen dinlenmek istersin o dertleşmek, sen uyumak istersin o birlikte kahvaltı vs vs...
Feleğin çemberinden geçmiş bir kocakarı bildirdi, tövbe estağfirullah
Evet çok hoşbuldumTamam kuzum nasıl istersen, azıcık daha serbest takıl bakalım, ben de birkaç güne sağlam başlarım, birlikte start veririz
Aramıza hoşgeldiniz, ben yoğunluktan giremiyorum bu aralar ama aradığınız motivasyon burda. Kısa bir sürede hepimiz yoğunluklarımızdan kurtulup tekrar düzenli bir şekilde kaldığımız yerden başlarız. Hep birlikte başaracağız bu işi
Tamam Leylam nasıl istersen, ben iyiyim ama ekstra yoğunum. İnşallah çok az kaldı
Bayağı bilgi sahibisiniz aslında,bence tek ihtiyacınız size destek olup motive edecek güzel arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?