70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ayy ben de çok severdim onuu gabriel bi de esmer adam vardı o da yakışıklıydı keçi sakallı düşmandı galiba haha

cnm bir tek boğa olabilir mi kaç milyar trilyon obez kedi var
ayy aynen bebiş vardı aman da şımarır mıymışş hava mı atarmışşş

Şimdi övülecek bir şeyim kalmadı ya anca eskileri an dur yaşlı insanlar gibi

Bu kadar resimlerden konustunuz ben de degistiriyim bari
Ha ha kızıl bomba mı oldun
Evet ya bende çok kişi tanıdim
Sende 10 kiloya yakın verdin göz moz açılmıştır

Beğenmene çok sevindim civcivim güle güle kullan saçını

Canım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348

waaoww çok iddialı tarçın-bakır tonu sanırım, bir ara hürrem saçı diye çok ünlenmişti

sarı tonun çok mu platindi acaba ben hiç solgun durmuyorum ya da cilt tonun sarıysa o da solgun gösteriyor sanırım.
kanlı canlı ve mutlu oldun o zaman güle güle kullan, bende saç deyince akan sular duruyor çok önemsiyorum
beğenmen ve sevmen çok önemli, ne mutlu

valla çok değişik yöntemler var, çeşitli beslenme şekilleri, derya deniz resmen
bunun sebebi de, her bünyeye farklı yöntemlerin iyi gelmesi ya da gelmemesi sanırım.
okudum biraz, daha çok sporcuların yaptığı yöntemmiş bu carb cycling.

Hedef60kgolmak doktorluk branşın neydi canım?
benim teyzem nöroloji, eniştem çocuk doktoru, bir dayım cerrah,
en yakın arkadaşımsa aile hekimi, çevrem doktorlarla dolu
sizinde mesleğiniz çok kutsal gerçekten büyük saygı duyuyorum, bir insana dokunmak, iyi gelmek süper bir histir.

Ayyy pek severim bu rengi şen kahkahalar atarak kullan
İlacı bırakıp beslenmeyi düzeltince bitti gitti hepsi takviyelerde gün aşırı üçmdört günde bir kullandıklarım var. Ben ama yediğimiz içtiğimiz gıdalar organik diye bile satılsa eskisi gibi vitamin mineral taşıdığına inanmıyorum elli yıl önce belki ama şimdi malesef toprak toprak değil su su değil tohum tohum değil ben de ben değilim yap olarak deniycem
Sen de çok güzel kilo vermişsin

Çoğu Türkiye de yok diye bu kadar incelememiştim takviyeleri. Sadece bir kaç kiçi NAC için mi ne biraz sıkıntı yaptığını söylemişti. Demek az uykuya da iyi geliyormuş. Bunun esprisi neyden kaynaklanıyor ki, etkin maddesi neymiş, yerine yenilip içilen masum bir şey konabilir mi acaba? Epey birşeyler çıkacak gibi bu bilgilerden
Serotonin diyor ya arttırıyor serotoninde uykuya katkı sağlıyor ay domino gibimler bir yandan da sonu yok takviye olayının nac ı ayeşgül çoruhlu haftada iki kere alın diyordu ya da alkol aldıktan sonraki gün nac ve c vit mutlaka için diyordu kan dan daha hızlı atabilmek bağbında
Ben yemeklere salatalara bolcana kullanıyorum bir ara yoğurt tarçın zencefil yapar yerdim bol bol bir öğünüm o olurdu cilt sorunları döneminde
sana katılıyorum beslenmeyi düzene sokunca yavaş yavaş tüm sistemler kendimi iyi etme kabileyitini daha rahat devreye sokuyor

Oooo, bebişim çok güzel renk, sarıdan oldukça sıcak ve canlı, sana da ne çok yakışmıştır şimdi
Uzunca bir sarıdan sonra eniştemizin yorumları nasıl oldu
Eniste bey de beğendi yakistirdi enercim
Bu renkse çok çarpıcı olmuş civcivim

Evet canim ya sanırım cilt tonu cok etkiliyo. Diyolarya sicak soguk nötr.. benimki sıcak mı acaba anlayamiyorum bi türlü.
Sarıyken de küllü sarıydı canim son zamanlar dipleri acik kumrala döndürmeye başlamıştım. 3 yildir sariyim bu benim icin bi rekor iyi oldu degisiklik
Tesekkur ederim kizlar

Güle güle kullan kuzum
O alt tonu bir ara bende anlamaya uğraştım çözemedim. Sonra bir yerde şunu okudum, cilt alt tonunu anlamak için takı da tenine gümüş mü daha çok yakışıyor altın mı? Gümüşse soğuk, altınsa sıcak, ikiside güzel duruyorsa nötr oluyormuşuz.

Yaaa iste bunu ben de duymustum bana gümüs gibi geliyo ama komik tarafi su objektif davraniyo muyum emin degilim belki de ben öyle seviyorumdur bilmiyorumki
Onu da tespit edemedim yani enercim

sen de sarışın mısın enerji_kusagi
Canım açık buğday tenliyim, tüylerim sarı, saçlarım doğal kahve. Boyamıyorum hiç. Yakında biraz şakaklardaki az bir beyaza rötuş yapmayı düşünüyorum. Eskiden çok uğraştım saçlarımla, artık yakasını bıraktım. Gittiği yere kadar boyadan kaçayım diyorum.

Yaaa iste bunu ben de duymustum bana gümüs gibi geliyo ama komik tarafi su objektif davraniyo muyum emin degilim belki de ben öyle seviyorumdur bilmiyorumki
Onu da tespit edemedim yani enercim
Aha aynı benim gibi konuştun Benimde gözüme biraz daha gümüşe meyilli gibi geliyordu ama ikiside oluyor. %55 gümüş %45 altın gibi diyeyim

Aynen katılıyorum balım Önce bir düzene girelim de sonra bir hasar analizi yaparız, bakarız ne düzeldi ne kaldı

Canımm çok teşekkür ederim
Herşeyi dengede tutacağız mecbur

Valla çok doğru, nedense organik aldığım ürünlere bile güvenim kalmıyor benim çoğu zaman
Elimizden geldiği kadar kaynağından almaya çalışıyoruz, eşim iş için gittiği yerlerden toplayıp getiriyor ne bulursa,
ama sağlık gibi önemli bir konuda yiyeceklerin bu denli çıkarlar için kullanılmasına ben çok üzülüyorum
Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Hiç mi korkuları vicdanları yok acaba.

ev yoğurduna zencefil, kişniş, zerdeçal, kırmızı biber, kara biber..vs. tüm faydalı baharatları koyup akşam yemeği öğünü olarak afiyetle yiyorum çoğu zaman,
nefis
Bu arada cicekcikkk su orucu muhteşem bir şeydir, iş arkadaşımla zaman zaman deneriz, vücudumuz dinlenir

En önemli olan senin sevmen, kilo olayı gibi işte, kendini iyi hissettiğin beğendiğin kiloda olmak gibi
Bu arada tebrik ettim seni civciv kendi kendine boyayıp renk tutturmana
Aslında her ten rengine giden her ton saç rengi var, yani demek istediğim sarının bir tonu mutlaka sana gidiyordur, o tonu bulmak mesele, einstein bu kadar uğraşmamıştır biz kadınların renk tonuyla uğraştığı kadar belki

off sorma hele o 20’lerin başında ne çok uğraşıyor insan
Annem çok kızardı bana, çok güzel saç rengin uğraşma der dururdu, sanki inadına yapardım ne biliyim şimdiki aklım olsa o kadar uğraşmazdım ama işte
Umarım kızım bana çekmez bu konuda, kendi doğallığının tadını çıkarır

Kızlar menü yazmıyorum ama 3 gündür doğru düzgün bir şey yemedim sebebi bu.
Biraz önce kahve yanında birkaç dilim ayva yedim
Kahvenin yanında çok enteresan şeyler yiyorum, bazen ananas, bazen elma, bazen ayva, bazen muz, o an ki psikolojime bağlı regl yaklaştı bi de bende şişme başlıyor, karın çevrem bir genişliyor sanki

Hepimizin içinde bir Gabriel var desene
Güçlü kadınlar diye boşuna toplanmadik işte belli
Voov Maşallah balım sende ne hünerler varmış
Neyse ki atlatmış sın
Tebrikler
Balım ben senin yöntemi bilinçli biçimde yapmadım aslında bana öyle kolay geldi.

Ama ben surda tersini yaptım Kh olan gün spor çok çok az.
Kh olmayan gün spor fazla yaptım.

Yani yönteme göre zıt biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…