- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Eveet uzun zamandir cesaret edemedigim bi renge boyadim hürrem sultan rengiAaaa gerçekten miii
Ne renk oldu şimdi saçların, fotoda ki gibi mi? Güle güle kullan bebişim, rengi önce yazdıysan da henüz göremedim o mesajı
Evet iş sıkıntın yok ama potansiyelin de varken neden daha iyisi olmasın, bence fazlasını bile yapacağını düşünüyorum, okuduklarım çok hoşuma gitti balımBalım iş sıkıntımın olmaması o tembelliği veriyor ama gerçekten gönlüme göre bir işte çalışmak tabi ki çok daha mutlu eder, beslenme danışmanlığı eğitimi almak istiyorum mesela, bayağı bir yıldır kendi diyet düzenimi bulmaya uğraştım 11 nisanda başlıcam :) psikoloji de yine yemeyle alakalı öğrenmek istiyorum ve diğer içgüdüler, psikoterapi eğitimi ekleyebilirim mesela
doğru cnm boş vakitleri değerlendirmeli ama kendime yöneldim son birkaç yıldır aslında bayağı kişisel gelişim kitabı okudum , yeni farkettiğim şeylerle travmalar yaşadım filan zihinsel ve fiziksel olarak bayağı zor birkaç yıl geçirdim.
toparlanma evresine geçtim şu an amabu diyet düzeni bana yaşama enerjisi verecek biliyorum ve umarım başka hanımlara da yardımcı olabilirim burdan
kaç yaşındasın ki balım
Balım sen epey hakimsin konulara. Ben bir iki takviye hariç diğerlerine gerek olmadığını düşünüyorum.Günaydın güzel bayanlar
Ben beş altı yıl önce cildim çok bozulmuştu eczacı arkadaşımın önerisiyle çörekotu yağı kullanmıştım ama hap formatında tabi o zaman menopozsal faydaları üzerinde değil cildim için odaklıydım şimdienerji_kusagi canım yine hap formatı mı alsam yoksa yağ şeklinde sıvı mı alsam karar veremedim
Kitabı okuyorum şimdi ben çoğu takviyeyi cildimin aşırı bozulduğu o dönem ayşegül çoruhlu nun sıkı takipçisiydim o da burda çoğu takviyeyi öneriyordu zaten o zamanlar takviye kullanmaya başladım tertemiz beslenmeye geçtim tatlı zayıf noktamdı çıkardım ve cildim acayip güzelleşmişti ve hala kullanıyorum döbem dönem bırakıp tekrar başlıyorum ama hiç bırakmadığım ester c, d vit, magnezyum, omega sürekli olarak, çinko, selenyum b12 ALA q10 ara vererek, bazı antioksidan olan takviyeler berberin evening primose oil ginseng gibi daha aklıma gelmeyenler senede birkaç kere birkaç ay şeklinde kullandım, melatonin çok işe yaramamıştı ama. İşte o başladığım dönem kilo vermeye başlamıştım beslenmemi tertemiz yaparak ama orda ki odağım kilo vermek değildi bozulan cildimdi dr dr gezmeme rağmen çözüm bulamamam en son hatta çok ağır bir ilaç bardı dr um onu vermişti o ilaç kolestrolu acayip yükseltiyordu bir ay hatta denemiştim kolesterolum bir sonra ki ay tavan yapınca bırakıp ben beslenmemi değiştircem ve spor çocukluğumdan beri yaparım dönem dönem ara versemde sporu daha düzenli hayatıma sokup yeter uleyn demiştim ve yan etkisi de kilo vermek olmuştu
Ama aylık olarak bu takviyelere para dökmek acayip sinirimi bozuyor almanya da çok çok uygun fiyatlar gezmek bahane vitamin vs almak için gidiyordum
Çoğu Türkiye de yok diye bu kadar incelememiştim takviyeleri. Sadece bir kaç kiçi NAC için mi ne biraz sıkıntı yaptığını söylemişti. Demek az uykuya da iyi geliyormuş. Bunun esprisi neyden kaynaklanıyor ki, etkin maddesi neymiş, yerine yenilip içilen masum bir şey konabilir mi acaba? Epey birşeyler çıkacak gibi bu bilgilerdenAy uykuya da iyi geliyormuş
Myoinositol serotonin reseptör duyarlılığını arttırır ( R ).
Artan serotonin seviyeleri beynin belirli bölgelerindeki γ-Amino-butirik asit (GABA) salınımını uyarabilir ( R ).
Serotonin ve GABA’nın uyku arttırıcı etkileri olması nedeniyle, miyoinositol uykusuzluk ( R , R2 ) için potansiyel bir tedavi olabilir .
Inositol, serotonin sendromunu (serotonin toksisitesi) önleme kabiliyeti nedeniyle SSRI’larla alınabilir ( R ).
Aynı yaştayızEvet iş sıkıntın yok ama potansiyelin de varken neden daha iyisi olmasın, bence fazlasını bile yapacağını düşünüyorum, okuduklarım çok hoşuma gitti balım
Dediğin gibi bir kararsızlık da yok gibi , zaten yolu çizmiş kararını vermişsin ❤
11 nisanda menülerinden düzenini takip edebilir miyiz yani
Ahh, o travmalar... Özeldir diye sormayayım da, deşmeyeyim de, dilersen paylaşırsın zaten balım
Farkında olmadığımız gerçeklerle yüzleşmek acı bile olsa insanı çözümle birlikte mutluluğa da götürür galiba.
Çok sevindim keşfetmene ve toparlanmana ❤
Pek bu alanlarda araştırma, okuma yapmadım ama benimde kendimce geliştirdiğim bir sorgulama metodum var. Bir davranışın sebebi ne olabilir, neler insanı öyle davranmaya itebilir? Davranışın temelini sorgularım bol bol, böyle analiz yapmaya çalışırım. Faydalarını çok gördüm, tabi benimki amatörce. İlla teknikleri, incelikleri vardır. Onları da senden öğreniriz artık doktorum
Öyle kritik bir iki tüyon varsa üzerine düşünmek isterim, bilinçaltı kıyıda köşede kalmış ne varsa çıksın gün yüzüne veya tavsiye edeceğin kitap
14 Mayıs'ta 32 olacağım
Diyet düzeni dediğim bildiğimiz şeyler aslında ama düzene soktuk diyelim canım carb cycling duymuş muydun? En iyi zayıfladığım karbonhidrat değerlerini buldum ve bir döngü oluştu kafamda , 10 günlük döngüler canım yazarım tabiEvet iş sıkıntın yok ama potansiyelin de varken neden daha iyisi olmasın, bence fazlasını bile yapacağını düşünüyorum, okuduklarım çok hoşuma gitti balım
Dediğin gibi bir kararsızlık da yok gibi , zaten yolu çizmiş kararını vermişsin ❤
Ahh, o travmalar... Özeldir diye sormayayım da, deşmeyeyim de, dilersen paylaşırsın zaten balım
Farkında olmadığımız gerçeklerle yüzleşmek acı bile olsa insanı çözümle birlikte mutluluğa da götürür galiba.
Pek bu alanlarda araştırma, okuma yapmadım ama benimde kendimce geliştirdiğim bir sorgulama metodum var. Bir davranışın sebebi ne olabilir, neler insanı öyle davranmaya itebilir? Davranışın temelini sorgularım bol bol, böyle analiz yapmaya çalışırım. Faydalarını çok gördüm, tabi benimki amatörce. İlla teknikleri, incelikleri vardır. Onları da senden öğreniriz artık doktorum
Öyle kritik bir iki tüyon varsa üzerine düşünmek isterim, bilinçaltı kıyıda köşede kalmış ne varsa çıksın gün yüzüne veya tavsiye edeceğin kitap
14 Mayıs'ta 32 olacağım
Kitabın Türkçesini daha önce kızlara atmıştım. O mesajı bulup seni ve diğer kızları ekledim canım. Oradan da okuyabilirsiniz. Mesaj geldi değil mi?
Çook teşekkürlerEvet hep keserim biçerim ayaklarına sonra fossa bağımlılıklarıma bağlı biriyim olcak olcak motivasyon kaynağı bulamıyorum bir bulsam
Maydanoz yesen bol bol meselasuyunu kaynatıpta içebilirsin yeşil çayı arttırabilirsin aklıma gelenler. Ben o filmlere bakıyım kızımla izleyebiliriz bizde
Canımm çok teşekkürleryarın bitcek inşallah dört dişim yok azılardan kaplamalar değişiyor yaa geldi mail olarak bildirim inceliycem hemen , eve şimdi geldim kızımı anneme götürdüm beş altı gün özgürüm bana da su orucu ne iyi gelmişti varya kızım yokken denesem mi diyorum ama gözüm kesmiyor geçtiğimiz ay deneyim dedim yok yapamadım geçtiğimiz yaz nasıl yapmışım hayret ettim kendime
Ha haiyi ki boğa değilsin ben de bir kendimi sanırım sürekli yemek düşünen
Yok yanerde bir ara aman yavrum kuzum modundaydim canım oğlum filan yazıyordu bebek resmi vardı minnoş minnoş sonradan wonderwomen oldum 17 kilo verince bir şımarık haller işte özgüven tavan filan işte gözüm yeni yeni açılıyor ya safdirikdim ben
Antalya da nerde buldu sizi misafir anacim daha yeni tasindin
Ayy ben de çok severdim onuugabriel bi de esmer adam vardı o da yakışıklıydı keçi sakallı düşmandı galiba haha
Bu kadar resimlerden konustunuz ben de degistiriyim bari
Diyet düzeni dediğim bildiğimiz şeyler aslında ama düzene soktuk diyelim canım carb cycling duymuş muydun? En iyi zayıfladığım karbonhidrat değerlerini buldum ve bir döngü oluştu kafamda , 10 günlük döngüler canım yazarım tabi100 gün sayfamda da yazıcam açıklıcam
Bilinçaltımla ilgili farkettiğim en önemli şey de aileme gösterdiğim sinirin altında bastırdığım isteklerin , özgürlüğümün kısıtlandığı hissi olduğunu gördüm cnm ve aslında benim onları ve kendimi kısıtladığımı gördüm.Aslında birbirine saygı duyarak ve zıtlıklarda sakin ,yapıcı davranıp açıkladığımda gerginlik olmadığını herkesin mutlu olduğunu, sorunun biraz da üslubum olduğunu gördüm.Evet iş sıkıntın yok ama potansiyelin de varken neden daha iyisi olmasın, bence fazlasını bile yapacağını düşünüyorum, okuduklarım çok hoşuma gitti balım
14 Mayıs'ta 32 olacağım
Güzeldi vallahi hepsi taşşgabrieli ben hep kendime benzetirdim, büyüyünce böyle güzel bi kız olsam derdim
yaa zeyna da kahramanımdı tabi :)
nasıl ama sen nasıllll... kızıl mı oldun şimdi? saç rengini atsana bi foto görelim
carb cycling de nesi, yeni bir şey duydum hemen öğrenmeliyim
Şifa niyetine 2x1 döv beni doktorumAynı yaştayızama yaşlı hissetmiyorum daha orta yaş bile olmadık kız bu laflar nedir
Evet karar verdim çok şükürbu sürede ailemde maddi sıkıntı olursa da hop atamaya zaten karşılığını kat kat vereceğimi biliyorlar sorunumuz yok canım
Bayağı süredir depresyondaydım ailemin zorla şehir değiştirtmesinden ötürü tıp fakültesi için ve ne kendimin ve çevremin farkındaydım cnm mecburiye gidince büyük ölçüde kurtuldum bu depresyondan.
Döndüğümde ise farkına vardığım şeyler gerçek dünyaya döndürdü ve öyle işte diyelim
Böyle giderse senden önce psikolojiyi de okuyacam bak az kaldıAman amann başlamayım, vazgeçtim, zaten liste kabarık, şimdi hemen bitmez de, birde onu tamamlamakla uğraşmayayım
Tamam, şimdi biraz ciddi olalım
Valla balım fazla özgüvende çok sıkıntı, hani nasıl olsa hallederim, zaten yaparım, her türlü başarırım olayı oluyor. işte o zaman tembellik devreye giriyor. Fazla güven varya, hep ileri atıyorsun, hep bahaneler bahaneler bahaneler, sanki hallettik bitti gibi garanti görüyoruz, bu arada ani gelişebilecek hiç bir ihtimali de hesaba katmıyoruz tabi. Bence bir an önce elinde ne varsa at direkt başla, devamı gelir. Çalıştıkça zaten ne kadar çok konu olduğunu anlayınca bu sefer neden daha erken başlamadım ki pişmanlığı olur, onun için vakit kaybetme canımm. Bu mesleği seviyorsan, ne istediğini biliyorsan hedef belli zaten, kararsızlığa gerek yok. Ömür çok hızlı geçiyor. Bir an önce uzmanlığını hallet, kariyerini ilerlet. Yaş ilerledikçe heves ve tahammülde azalıyor ister istemez. Dişti kuştu derken belki yarın eş olur, iş olur, birde çocuk olursa sürpriz bir şekilde... Çünkü her an hesapta olmayan herşey gelişebilir. Geçen boş vakitlere yanma derim. Ben ne yaptıysam çoğunu bekarken yaptım. Evliyken sadece 2.üniversiteyi okuyabildim ama nasıl, birde bana sor
Eş ister istemez bağlıyor seni. Kafana göre yatıp kalksan bir dert, yapmasan bir dert. Sen çalışmak istersin o dışarı çıkmak, sen dinlenmek istersin o dertleşmek, sen uyumak istersin o birlikte kahvaltı vs vs...
Feleğin çemberinden geçmiş bir kocakarı bildirdi, tövbe estağfirullah
ay bi de alınırmışş gel seveyim seniŞifa niyetine 2x1 döv beni doktorum
Hangi ünlü bir filozofun(?) lafı vardı hatırlayamadım şimdi ama der ya "zaman sadece armutları olgunlaştırır" hah işte benim biraz öyle oldu galiba
Balım yaşlı hissetmiyorum da insanı etkileyen önemli konularda çok ciddileşiyorum, lay lay lom yapıp geçemiyorum, realist olmaya çalışıyorum. Yoksa çok şen şakrak birisiydim yerimde duramam hiç, fena yani
Depresyona da çok kızıyorum, kim ola ki bu depresyon, ağzını burnunu kırasım geliyor onuntutmayın çok gaza geldim
Çok şükür canım, buhranları anlatmana ve farkındalığına çok sevindim. Maddi olarak elinde bir garantör olması da büyük avantaj. Tabi bunlar şans değil, senin başarın. Ama iyi bir aile büyük şans. Herşey gönlünce olsun inşaallah ❤
Canım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibigabrieli ben hep kendime benzetirdim, büyüyünce böyle güzel bi kız olsam derdim
yaa zeyna da kahramanımdı tabi :)
nasıl ama sen nasıllll... kızıl mı oldun şimdi? saç rengini atsana bi foto görelim
carb cycling de nesi, yeni bir şey duydum hemen öğrenmeliyim
O gerginlik ve kullanılma duygularına bende pek aşinayım. Hatta radikal bir tercihimden dolayı çok eleştirilip, aptal olmakla yaftalandım ki hayatımın en doğru kararı olduğunu her defasında görüyorum. İyi ki kimseyi dinlememişim. Maalesef birileri laf olsun diye daima konuşur, konuştular, konuşacaklardır da... En uyuz olduğum şey, tercihler hakkında birilerinin boş konuşması, dolu olsa bir şey katar insana, oysa çoğu zaman susmaları, saygı ve destek göstermeleri daha hayırlı olurdu.Bilinçaltımla ilgili farkettiğim en önemli şey de aileme gösterdiğim sinirin altında bastırdığım isteklerin , özgürlüğümün kısıtlandığı hissi olduğunu gördüm cnm ve aslında benim onları ve kendimi kısıtladığımı gördüm.Aslında birbirine saygı duyarak ve zıtlıklarda sakin ,yapıcı davranıp açıkladığımda gerginlik olmadığını herkesin mutlu olduğunu, sorunun biraz da üslubum olduğunu gördüm.
En çok güçlendiğim zaman da işten ayrılıp eleştirilere maruz kaldığım zaman olduönceleri onların istediği şekilde tus için derken sonra cesurca şu an ders çalışmıyorum düşünüyorum diyebilmeye başladım ne düşünüyosun hayat geçiyo diyene de bence herkes kendi hayatına odaklanmalı,böyle bi döneme ihtiyacım vardı diyebilmeye başladım
Ve eğer biri sebepsiz yere sinirleniyosa sevgiye ve ilgiye ihtiyacı olduğunu gösteriyo , cnm düşünerek çok bulunmuyo neden bunu söyledi ne olabilir diye çünkü o kişiyi tanıyınca kafasındakini anlayabiliyosun çünkü çoğumuz sosyal maske geliştiriyoruz ve örneğin aslında bunu mu istiyorsun diye sorduğunda karşındaki çekinebiliyor senden senin anlaman gerekiyor ve vücut dili en önemli şey bence cnm
Sana ilgisini sevgiyle değil de yaptıklarıyla emeğiyle gösteren insanlar da olabiliyo ve kişileri de mizaçlarıyla kabul etmek gerekiyo canım.
Bu yüzden de kendimce puan sistemi geliştirdim arkadaşlarla ilgili, mesela söylediklerimi dinliyor ve demek istediğime dair cevap veriyor mu? Vermeyip kendi hakkında konuşmaya devam ediyosa eksi puan ,
Ben dna vakit ayırmama gönderdiklerini izlememe,ne bileyim dertlerine çözüm için saatlerce konuşmama rağmen o basit 1 dklk komik videoyu bile izlemiyor mu ya da derdimi dinlemiyor mu eksi puan
Depresyondayken farkında değildim bazılarının beni kullandığının canım artık daha bilinçliyim mesela ve direkt mesafe koyup sosyal maskemi takıyorum
Yok balım alınmadım, alınır mıyım hiçay bi de alınırmışş gel seveyim senielmalı kurabiye açayım oklavamla
canım gerçekten gencizbu kapitalist düzen 30 yaşına kurulmuş resmen sonra bir hiçsin,kemiklerin eriyor kırışıyorsun bir işe yaramıyorsun vs bize bile fakültede böyle öğretildi ayol 30 lar hayatın baharıdır, bilinçli ve deneyimli şekilde hayatı yaşayavcağın en güzel yaşlardır ve hataları azaltarak verimini artıracağın yıllardır yani herkes için söylüyorum resmen bize öğretilen 30a gelince artık işe yaramazsın, geçinecek kadar para kazansan yeter boşsun onun dışında
döv bu depresyonları ablası
Sağol canım
Oooo, bebişim çok güzel renk, sarıdan oldukça sıcak ve canlı, sana da ne çok yakışmıştır şimdiCanım kendi resmimi atmiyim da tam olarak şu renk oldu. Kızıl değil tarçın bakır karamel gibi
Yakında biraz akar dore sarıya döner yine
Eki Görüntüle 2819348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?