70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aha aynı benim gibi konuştun Benimde gözüme biraz daha gümüşe meyilli gibi geliyordu ama ikiside oluyor. %55 gümüş %45 altın gibi diyeyim
Ahh biz kadınlar
Aa iyi hatirlattin ben bugün menü yazmadim yazayim.

7 Nisan Çarsamba Menüm
Sabah 08.15 1 haslanmis yumurta, taze sogan ve baharatlarla yumurta salatası, cherry domates, salatalik 1 cay kasigi nutella

Ara 10.00 nescafe, 2 hurma, 11 findik
Ara 13.00 türk kahvesi, 10 findik
Ara 15.00 haşlanmıs mısır (yagsiz bi bardak kadar 96 kalori)

Akşam 17.30 1 kase çorba, 3 kasik köz patlican salatası yarım dilim ekmek

Spor yok 3000 adim
Su 2.5 litre.

Bugün olmadı sanki oldugu kadar.

Çok ölçülü ve iradelisin canım.
Ben 1 çay kaşığı nutella asla yiyemem, ya hep ya hiç
Tebrik ederim gerçekten kendine bu kadar hakim oluşun süper

Bu arada bugün kendime 2 tane elbise sipariş ettim internetten, tartıda 55i görme hediyesi

Ahh canim önceden ben de öyleydim sanirim zamanla kontrolü eline aliyo insan. Ya hep ya hic tehlikeli oluyo benim icin sonu baska yerlere cikiyo
O 1 cay kasigini da yemezdim de canim tatli biseyler istedi onu yemesem bi tepsi tatli yapma istegi gelcekti o daha tehlikeli

Oo ben de seni tebrik ederim canim en guzel motivasyon o zaten yeni elbiseler üzerinde daha bi guzel durması incecik görünmek insan iyi ki ac kalmisim diyo

Ben zaten tatlıya hiç dayanamıyorum.
O yüzden pek bulaşmıyorum ya da yediğimde tam yiyorum
Ama mesela kendime özene bezene yulaf kaseleri hazırlıyorum, hurma, fıstık ezmesi ya da sağlıklı tatlılar yapıyorum, çok iyi geliyor

Eee ben seninkini okudum anladım sen de oku anla
Canım sosyal maskenin amacı ya birine yamanmak güzel göstermektir kendini ya da kırmamak için hı hı evet demektir bence
dedikleri birbirini tutmuyosa kuzum cnm filan çok kullanıyosa birincisini düşünürüm ama alttan alttan egosunu da gösterir
ben mesafe koyduklarıma hı hı evet cnm haklısın moduna giriyorum çok cümle kurmuyorum
Bi de hislerin kuvvetli olunca dediğinin altındaki,sakladığı şeyi anlıyosun ama bunu bilmek sana birşey kamıyo onun özeli sonuçta kendini güvende hissettiği yer o yalanları yalan dünyası olabiliyo boşvermek lazm bu insanları zaten cnm sen sevdiklerini,sevgisini ispatlamış insanları anlamaya ve sevgini göstermeye vakit harca

cnm sen özelsin evrende biriciksin yazan kitaplar tam tersi barışa ve uyuma götürüyor bence, diğerlerini ve kendini bu haliyle kabullenmeyi öğreniyorsun, hayatını birilerini değiştirerek geçirmemeyi içindeki sesi dinlemeyi öğreniyorsun canım
rekabete yönelten yazıları cosmopolitan dergisinde görüyodum
manevi boyutu düşük insanlar böylesine rekabete giriyor cnm

aslında sadece sporcuların değil cnm ,bir gün çok yedin,ertesi gün dengelemek için az yedin, sonra normal devam ettin yine carb cycling aslında, bu sadece afilli adı

oo maşallah cnm , branşım yok ama aile hekimliği ve acil hekimliği yaptım mecburide :)
Çok sağol cnm

aynen boş durmadık tabiiii
yo yo o da uygun olmuş cnm çünkü kh çok aldığın gün çalıştığın yer şişer

Aynen katılıyorum balım Önce bir düzene girelim de sonra bir hasar analizi yaparız, bakarız ne düzeldi ne kaldı
Evet ya her birşeyi biliyoruz da insan paikolocisii pek fena bilmek başka yapmak başkaEhuehu gircez giriyoruz girdik girdik bilemm

Malesef canım öyle

ev yoğurduna zencefil, kişniş, zerdeçal, kırmızı biber, kara biber..vs. tüm faydalı baharatları koyup akşam yemeği öğünü olarak afiyetle yiyorum çoğu zaman,
nefis
Bu arada cicekcikkk su orucu muhteşem bir şeydir, iş arkadaşımla zaman zaman deneriz, vücudumuz dinlenir
Ay ne güzel bir tur yaptığınızda bana söyleyin ben de katılıyım ketojenik beslenmeye başladım iki gündür ketozise girince çok daha kolay oluyor su orucu aslında

Ben de öyle ya her ay renk değiştirirdim bukelamun gibim yaş alınca bıraktım beyazlar gelince boyuycam dedim on yıl boyamadım beyaz çıkmadı hala da yok eeeh dedim başladım yine kızlarımıza güveniyorum ben şimdi gelen nesil bizlerden bence çok daha akıllılar

Günaydın olsun gününüz şahane geçsin

7 nisan menüsü
10:00 5 badem, 3 haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 1 çay kaşığı hindistan cebizi yağlı kahve

16:00 yeşil salata keten tohumlu, zeytinyağlı kabak yemeği yarım tabak(yanlışlıkla çok tuz atmışım yoksa daha çok yerdim), yarım kase fıstık, 1 kare %85 bitter

dün gün içinde 20bin adım atmışım kızım olmayınca sahile atıyorum kendimiayrıca dün regli oldum pek mesudum

şimdi çalışmıyor musun?
kendi vücuduna ne iyi geliyorsa o yöntemi uygulamak işin aslı işte

kesinlikle öyle bence de, son dönemde özellikle çevremde de görüyorum bazen,
içi boş özgüvene sevk eden o psikologlar, yaşam koçları, o kişisel gelişim kitapları..vs. doğru bulmuyorum.
elbette herkes eşsizdir, özeldir ama bu abartılı "sen en güzelsin, sen en özelsin" mesajları bana samimi de gelmiyor ve dediğin gibi insanlar rakip görmeye başlıyor herkesi, en özel ben olmalıyım düşüncesi yerleşiyor bilinçaltına, bu düşünceler çok zararlı.

haftada 1-2 gün yapılması çok faydalıymış, prof. yavuz yörükoğlu bahsediyor, bana da mantıklı geliyor aslında,
sürekli yiyip içiyoruz, bedenimizin bağırsaklarımızın da dinlenmeye mola vermeye hakkı yok mu yani :)

ben her renk değil de, sürekli röfle yaptırırdım, sarı daha sarı daha da sarı olsun modundaydım
annem hep kızardı bana, o zamanlar anlamıyormuşum kadın haklıymış, güzelim saçlarımı neden kullanmamışım,
hem zaten 30 lara gelince istediğim kadar boyatabilirmişim, gençlik ergenlik toyluk aklım işte :)

evet kesinlikle kızlarımız daha bilinçli yetişiyor, ben de çok güveniyorum onlara, baktıkça içim açılıyor

3 haşlanmış yumurta çok gelmedi mi?
hindistan cevizi yağlı kahve süperrr :)
ben de çalışmasam kesin hergün yürüyüş yapardım diyorum açık havada özellikle sahilde yürümek muhteşem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…