- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Dün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedimaynı durumdayız farkındasın di mi
ben evde ekmek hiç yapmadım, geçen sene ramazanda eşime bolca ramazan pidesi yapmışlığım var
haftaiçi ekmek hiç yemem, haftasonu kahvaltılarımızda ise uno denge tam buğdaylı ekmeğini yiyorum.
tabi evde yapmak gibisi yok, bana da bir heves geldi deneyeyim :)
bunu yeni duydum, ki ben tarçını da çok severim, türk kahvesine toz olarak mı serpiştiriyorsun?
pişerken mi yoksa fincanın üzerine mi?
Ooo değişik kahve mi nerden getirmişler cnm? Ben de damla sakızlı aldım değişik bi marka, sütlü sandım ama az kuvrulduğu için dediğin gibi açıktı rengiBugün portakallı bademli çikokata da gördüm. Almadım tabi. Bazen çikolata kaplı portakal kabuğu alıyordum. Bıraktım onları hepHakikaten ne çok çeşit var ya.. Vişneyi de dün neredeyse bir kasa yiyecektim. Açım diye mi özledim diye mi meret ne de güzel gitti ya
Bir de kahve olunca. Kahve de bir değişikti. Buraya özgü mü nedir, misafirler taze çektirip getirmiş ama rengi o kadar açıktı ki, kimyonun biraz daha kahvevrengisi gibi, ilk defa gördüm. Epeyde köpüklü oluyor. Sanki fincana dökerken sütle karışık yapmışım gibiydi görüntüsü. Bir ara sorayım bakayım getirenlere.
Ben toz karanfil de atmaya başladım cnm acayip güzel oluyo mineral miktarı da fazlaymış hem tarçının hem karanfilinDün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedimCanım bunlar niye böyle yapıyor ya, eli de hiç aza gitmiyor alırken
Kahveyle birlikte tarçın tozunu atıyorum. 1 kişi için çay kaşığı ucu ile. Sadece sütle ve büyük fincana yaklaşık yarım öay kaşığı kullanıyorum. Sen bu ölçüyle bir dene, ona göre artırır veya azaltırsın. Belki bu ölçüyü seversin
İçtim canımsabah kahvesi içildi mi öğretmen hanımsudem34 :)
bu arada branşın ne canım? söylemişimdir benim kardeşim de öğretmen :)
Kız çok küçük gösteriyorsunYaaa afiyet olsun şimdiden
Aynen o film cnm 7-8 yıl olmuştur :)
Yaa çok tatlııo da cadı mı oluyodu
Beni bi artiste filan da benzeten olmuyor tipsiz miyim acaba
EhehehKız çok küçük gösteriyorsun
Ben seni 18 filan sanmıştım
Cake m sana ne sorcam sen yazınca farkındalık gelişti sanki benim bir arkadaş ile birlikte yer içer muhabbet ederdik ama konu genellikle o olurdu anlatıp dururduya da başkaları o yan bakti bu düz baktı vs.
Şimdi bu nasıl bir kişilik?
Uzak mı durmalıyımama anksiyetesi filan çıktı sonradan ona bağlı mı bilmiyorum
enerji_kusagi mesajları okudum ben şimdi bütün öğrencilerime özel ve değerli olduklarını ifade ediyorum çünkü veliler bilinçsiz ve çocuklar kendini değersiz hissediyor aile içi şiddet , kültürel ayrım vs.
İnsan hayatı bağlanmalardan ibaret.
Doğunca 4 yaşına kadar anneye güvenli bağlanma, evlenince eşe,çocuk olunca çocuğa gibi süregelen bir döngü
Bağlanmalarda sorun varsa kişi kendini değersiz mutsuz hissediyoryay gibi gergin alıngan sinirli ve mutsuz oluyor.
Değerlilik hissi ile insan kendindeki yaraları onarabiliyor.
Bazen çocuğa teslim olarak tersten ,bazen anneyi affederek baştan gibi.
Aslında çok şey anlatmak isterdim fakat şu an hislerimi dağınık bir biçimde yazıya ancak bu kadar dokebildim.
afiyetler olsunİçtim canım
5.ders İngilizce idi branş öğretmeni derse girince biz boşta kalıyoruz
Sınıf öğretmeniyim Blonde
3.sinif çocuklar
Kız çok küçük gösteriyorsun
Cake m sana ne sorcam sen yazınca farkındalık gelişti sanki benim bir arkadaş ile birlikte yer içer muhabbet ederdik ama konu genellikle o olurdu anlatıp dururduya da başkaları o yan bakti bu düz baktı vs.
enerji_kusagi mesajları okudum ben şimdi bütün öğrencilerime özel ve değerli olduklarını ifade ediyorum çünkü veliler bilinçsiz ve çocuklar kendini değersiz hissediyor aile içi şiddet , kültürel ayrım vs.
Doğunca 4 yaşına kadar anneye güvenli bağlanma, evlenince eşe,çocuk olunca çocuğa gibi süregelen bir döngü
Bağlanmalarda sorun varsa kişi kendini değersiz mutsuz hissediyoryay gibi gergin alıngan sinirli ve mutsuz oluyor.
Aslında çok şey anlatmak isterdim fakat şu an hislerimi dağınık bir biçimde yazıya ancak bu kadar dokebildim.
Dün artık tatlı yüzünden tartıştık, onun için oturdum sinirimden yedimCanım bunlar niye böyle yapıyor ya, eli de hiç aza gitmiyor alırken
Kahveyle birlikte tarçın tozunu atıyorum. 1 kişi için çay kaşığı ucu ile. Sadece sütle ve büyük fincana yaklaşık yarım öay kaşığı kullanıyorum. Sen bu ölçüyle bir dene, ona göre artırır veya azaltırsın. Belki bu ölçüyü seversin
O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kezEheheh bunu iltifat olarak kabul ediyorum
Cnm bu arkadaşta hayranlık duyduğun birşey var mıydı? Beni dinlemese de arka planda olsam da olur bana iyi geliyor diye düşünüyor muydun?
Canım iradene saygım sonsuzişyerimde bugün yemekler çok fenaydı, fırında beşamel soslu makarna, mantar çorbası, tavuk ve tatlılar, hiç yanaşmadım
saat 15:00 gibi 1 adet yeşil elma yedim. kahvemi içtim.
suyum zaten hep masamda, yanıbaşımda
benim canım ballı susamlı tavuk çekiyor, haftasonuna öğle ya da akşam menüsü olarak yiyeyim diyorum :)
Kız cevap vermemişsin ki sorumaO arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kezbirde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti
Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorumhayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum kimseden nefret edemem ,kin duyamam
Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum
Ona oruca ne gerek var canım, o daima çoşkuluAhahahahaoruç muydu niye böyle coştu ki
Ay şey gibi olmuş hevesi de, evlenince şurda otururuz gezeriz gibi
Hayranlık duymak değil de boncuğumKız cevap vermemişsin ki soruma
Bi daha oku bekliyorumben bu mesajınla birleştiricem
Klasik akrep iste ya hep ya hiçOna oruca ne gerek var canım, o daima çoşkulu
Lakabı da oturan boğa, iyi ki sadece lakabı, ya bi de burcu da boğa olaydı halimiz n'olurdu
Mottamız beterin beteri vardır
Adam yemeyi seviyor, bazen kızıyorum, sağlıktan girip spordan çıkıyorum, tamam haklısın diyor artık dikkat edelim, biraz kilo verelim. Sonra ne yapıyor tahmin etEdemezsin çünkü ortası yok Bu seferde hiç bir şey yemiyor, 2 gün, 3 gün....
Sonra da yemiyorsun diye tartışıyoruz
Hımm, az kavrulduğu için olabilir bak, çok mantıklı geldi. Hatta galiba öyle, düşündükçe kuvvetleniyor bu düşüncem. Bir ara sorayım bi esprisi var mıymış. Yalnız aroması çok düşüktü, sadece köpük muhteşemdi. Almayı tercih edeceğim bir tarz değil.Ooo değişik kahve mi nerden getirmişler cnm? Ben de damla sakızlı aldım değişik bi marka, sütlü sandım ama az kuvrulduğu için dediğin gibi açıktı rengi
Canım, çocuklarda özgüven eksikliği olunca bütün hayatı etkiliyor ve toparlaması zor olabilir. Onun için bence çok da güzel yapıyorsun. Yapmasan hep bir taraf eksik kalır, kendini ifade edemez, çekimser, karamsar, sevgisiz olur vs vs... Benim düşüncelerim genç yetişkin ve yetişkinlere yönelikti. Daha bilinçli, daha kendini eğitebilir kıvamdakiler. Birde herkesin zekası bir değil. Kimileri bazı ayrımları iyi seziyor, olumlu şeyleri aradan seçip kendine katmaya çalışıyor. Bazıları da var ki okuduğunu bile algılayamıyor, tartamıyor. Her okuduğunu olduğu gibi alıyor. Körü körüne yani. Her kitapta yazan şey doğru demek değil maalesef. Kitapları da yazan sonuçta belli inançları, düşünceleri, tarafları olan birisi. Neyse, bu teferruatlı bir mevzu. Sonuçta sen iyisini yapıyorsun canım, onlar saf sevgiyi bilen masum minnoşlar.İçtim canım
5.ders İngilizce idi branş öğretmeni derse girince biz boşta kalıyoruz
Sınıf öğretmeniyim Blonde
3.sinif çocuklar
Kız çok küçük gösteriyorsun
Civcivim dahil bir çok balım yok bugünben de bazen kızıyorum ama ne çareeee
o zaman ben türk kahvesi, toz tarçını, sütle cezvede pişireyim, bir deneme olsun.
Saricivcivcikcik nerelerdesin sen bugün, merak ettim seni.
Çok güzel bir soruEhehehbunu iltifat olarak kabul ediyorum
Cnm bu arkadaşta hayranlık duyduğun birşey var mıydı? Beni dinlemese de arka planda olsam da olur bana iyi geliyor diye düşünüyor muydun?
oturan boğaOna oruca ne gerek var canım, o daima çoşkulu
Lakabı da oturan boğa, iyi ki sadece lakabı, ya bi de burcu da boğa olaydı halimiz n'olurdu
Mottamız beterin beteri vardır
Adam yemeyi seviyor, bazen kızıyorum, sağlıktan girip spordan çıkıyorum, tamam haklısın diyor artık dikkat edelim, biraz kilo verelim. Sonra ne yapıyor tahmin etEdemezsin çünkü ortası yok Bu seferde hiç bir şey yemiyor, 2 gün, 3 gün....
Sonra da yemiyorsun diye tartışıyoruz
aynen cnm,hepimiz yaşıyoruz işte hayatımızın dönemlerinde :) dur şimdi yazcam onaÇok güzel bir soruBence de ilişkilerine ölçü koymalı
Aynen cnm az kavrulmuştur aroma da ondan azdır bence,biraz kavurabilirsinHımm, az kavrulduğu için olabilir bak, çok mantıklı geldi. Hatta galiba öyle, düşündükçe kuvvetleniyor bu düşüncem. Bir ara sorayım bi esprisi var mıymış. Yalnız aroması çok düşüktü, sadece köpük muhteşemdi. Almayı tercih edeceğim bir tarz değil.
Manavgat'ta bir yere taze çektirmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?