- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
cnm işte şöyle böyleBurç analizi mi yapıyorsunuz kızlarsudem34
Canım kocaman oldu 9 yaşında
Bir de boylu poslu görsen
Gitmiyor uzaktan eğitim veriyor öğretmeni, virüs çıktığından beri gitmiyor.
Hatta dans ve drama dersleri bile uzaktan eğitim.
Benim annem uzakta, kayınvalidemle yakınız, o bakıyor sağolsun,
o olmasa napardım bilmiyorum
Hadi ya cevher elimizin altında imiş kıymet bilememiş izcnm işte şöyle böyleastroloji eğitimi aldım ama onu da yarım bıraktım ay burcum ikizler
Anah benim tospik ile aynı yaşta sayılır
Benim oğlum 8.5 yaş .
Seninki de mi 3 e gidiyor?
Senin yaşın çok genç di sanki
Kızın burcu ne?
Evet burç istediğin yorumlayalim
cnm işte şöyle böyleastroloji eğitimi aldım ama onu da yarım bıraktım ay burcum ikizler
Aha ha3. sınıfa gidiyor
Yaşım genç değil, ruhum genç
Biraz da genlerden torpilliyim ama yaşım 35
Kızımın burcu terazi hadi yorum alalım
Benimki yengeç yaa en kötü tanımlanan burç herhalde
Pek anlamam ben burç olayından
Yaşımız da benzer3. sınıfa gidiyor
HımmHadi ya cevher elimizin altında imiş kıymet bilememiş izPandoranin kutusu gibisin balım
Daha ne hünerlerin var de bakım
Aha haoğlum terazi
Hamile topiginde var mıydın?
Biz İstanbul buluşması filan yapmıştık
Yaşımız da benzerben ayin 26 sında 36 ya girecem hala 35 sayılırım
Terazi tatlıya çok düşkün ve çok kararlı olur.
Nettir.
Sevecendir.
Konuşkandir.
Memnunum oğlumdan şahsen
Hımmtarif araştırmayı çok severim ama yapmam ama bulabilirim ne isterseniz sinerjik gıdaları biraz biliyorum bi de zıt olanları ay dur tutmayın atıcam bi tane
terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir cnm ama ileride pasif agresif yapıya girme ihtimali yüksektir çünkü kibar olmak adına çoğu şeyi içine atar ve bunu da nazı geçen insanlara sinirlilik olarak gösterebilir, yetiştirirken insanlardan farklı birşey düşündüğünde bunu yapıcı şekilde ama gerçek düşüncesini fikrini içererek nasıl ifade edip kendini nasıl savunacağını da öğret kuzum , her zaman uyum olamayacağını ,herkesle iyi anlaşamayacağını mesela ama tartışmanın da yapıcı bir durum olduğunu ve iletişim için gerekli olduğunu vs3. sınıfa gidiyor
cnm mutlulukla alakalı olanlar hepsi aslında ama d vitamini, b vitaminleri, magnezyum daha baskın ve kadınlara özgü multivitaminlerde de bunlar daha çok olur kemik sağlığı açısından da, özellikle menopozdan sonramutlu edenleri alalım please
Tarif çok denedim de öyle devam ettiğim pek olmadıHımmtarif araştırmayı çok severim ama yapmam ama bulabilirim ne isterseniz sinerjik gıdaları biraz biliyorum bi de zıt olanları ay dur tutmayın atıcam bi tane
Değerli hocam bunları ne yapicaz şimdi
Bunun ki farklı bir düşkünlük yayok canım ben yeni üye oldum, sağlıklı beslenmek ve birkaç kilo vermek için motive olsun burası diye
Ben de çok memnunum, huyundan suyundançok konuşkandır benim kızım, kendini çok iyi ifade eder, çok nettir, düşüncelerini hiç çekinmeden söyler, bazı çocuklar çekingen olur ya hani, benimkisi tam tersi
Tatlıya kim düşkün değil ki
Daha ilk doğduğumuzda anne sütündeki laktoz şekeri ile başlıyormuş tatlı ile bağımız biliyor musun?
Estagfrullh balım o senin şampiyonluğuntt ekmeği neden anlamadım ben :)
tarçınlı türk kahvesi nasıl oluyorrrr? ilk defa duydum tarçınlıyı :)
sucuklu omlet kalp ben
benSaricivcivcikcik asla olamam, o tam bir şampiyon! :)
haftasonları ben de kaçamak yapıyorum
süper bir başlangıç canım harikasın
Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldiBugün portakallı bademli çikokata da gördüm. Almadım tabi. Bazen çikolata kaplı portakal kabuğu alıyordum. Bıraktım onları hepHakikaten ne çok çeşit var ya.. Vişneyi de dün neredeyse bir kasa yiyecektim. Açım diye mi özledim diye mi meret ne de güzel gitti ya
Bir de kahve olunca. Kahve de bir değişikti. Buraya özgü mü nedir, misafirler taze çektirip getirmiş ama rengi o kadar açıktı ki, kimyonun biraz daha kahvevrengisi gibi, ilk defa gördüm. Epeyde köpüklü oluyor. Sanki fincana dökerken sütle karışık yapmışım gibiydi görüntüsü. Bir ara sorayım bakayım getirenlere.
Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.ben de bazen kızıyorum ama ne çareeee
o zaman ben türk kahvesi, toz tarçını, sütle cezvede pişireyim, bir deneme olsun.
Saricivcivcikcik nerelerdesin sen bugün, merak ettim seni.
amaan klasik en iyidir boşverTarif çok denedim de öyle devam ettiğim pek olmadıklasik lezzetler de kaldık yine
Değerli hocam bunları ne yapicaz şimdiTürkçe meali nedir
Bunun ki farklı bir düşkünlük yaöğretmeni de terazi oda öyle .
Evlatlarımizin huyları benziyor
Ayy bu nedir yaa nasıl bir boşvermişliktir insanlar evden çıkamıyor birine zarar gelmesin diyeEstagfrullh balım o senin şampiyonluğun
Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldievde visne yok ama
Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.
Canim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.Ayy bu nedir yaa nasıl bir boşvermişliktir insanlar evden çıkamıyor birine zarar gelmesin diye
cnm girmeseydin hiç keşke komşuları görünce ben daha sonra geleyim filan deseydin
eşin mi bişey diyor cnm kaynanayla bi durum olunca?
Ay bugün çok su grubu döndü bana da bi tane geliyo mu acabaaa
hıım anladım canımCanim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.
Esim sag olsun her türlü arkamda. Kvye kalsa bu gece orda yatmaliyiz her günü beraber gecirmeliyiz. Virüs mü bulastircaklar sanki. Allah kimseyi cahil insanla sınamasın gerçekten inadina gelip gelip sariliyo yani ne diyim ki.
Biz sarılmayalım dedik diye bizimle dalga gecmeler falan. Cocuk yapmaz onun yaptigini yani.
Bunca ay evde durduguma yanarim gercekten ne de güzel ihlal ediyolar.
Evet bence de dinlendirmek süper ne çok eziyet ediyoruz onlara. Olsun yahu toyluk moyluk o dönem yapman gerekiyormuş yoksa şimdi ki sen olmazdın kihaftada 1-2 gün yapılması çok faydalıymış, prof. yavuz yörükoğlu bahsediyor, bana da mantıklı geliyor aslında,
sürekli yiyip içiyoruz, bedenimizin bağırsaklarımızın da dinlenmeye mola vermeye hakkı yok mu yani :)
ben her renk değil de, sürekli röfle yaptırırdım, sarı daha sarı daha da sarı olsun modundaydım
annem hep kızardı bana, o zamanlar anlamıyormuşum kadın haklıymış, güzelim saçlarımı neden kullanmamışım,
hem zaten 30 lara gelince istediğim kadar boyatabilirmişim, gençlik ergenlik toyluk aklım işte :)
evet kesinlikle kızlarımız daha bilinçli yetişiyor, ben de çok güveniyorum onlara, baktıkça içim açılıyor
Yok gelmedi gün sonrasında daha az yiyceğim için regli oldum mesela o gün sabah 62,4 gördüm3 haşlanmış yumurta çok gelmedi mi?
hindistan cevizi yağlı kahve süperrr :)
ben de çalışmasam kesin hergün yürüyüş yapardım diyorum açık havada özellikle sahilde yürümek muhteşem :)
Olsun kuzum ya kızmayalım bence sen de kızm kendine6 nisan Menüm
Sabah:
2 dilim tt ekmek, 1 sb kadar değişik peynirler, 1 yeşil zeytin, 1 tk tahin,1 tk çemen, 1 gk tereyağı, 1 kupa filtre kahve
Ara: 1 elma, 1 kivi
Akşam:
1 duble tarçınlı Türk Kahvesi
1 kase vişne
Su: 2 lt,
Çaylar, çaylarrr, şekersiz bolca.
spor 5000 adım
15 dk bölgesel egzersiz
----------------------------------
07 Nisan Menüm
Sabah
1 dilim tt ekmek
1 tk tereyağı,2 yumurta, 2 parmak kalınlığında ev yapımı sucuk ile omlet
3 kk kadar değişik peynirler
1 tk petekli bal
Ara: 1 greyfurt
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 kase yoğurt
(burada tatlı kaçamağı var, hiç yazmayayım siz gönül rahatlığıyla fırçalayın, civciv'im ve blonde'm kadar irade gösteremedim)
Su; 1,5 litre
Bolca açık şekersiz çaylar, su niyetine
1 duble Türk Kahvesi
Spor: yok, en çok 3000 adım, biraz temizlik işleri
**Alışverişimi yaptım geldim. Bugün hazırlıklarımı yapıp yarın bol bakliyatlı, lifli, sebzeli beslenmeye başlıyorum artık. Su ve spora da ağırlık vereceğim.
Tatlıyı sevmeyen bizden değildirtatlıya ben de bayılırım, yapmasına ayrı, yemesine ayrı bayılırım, biri beni ayıltsın
her haftasonu evde bir tatlı yaparım,
mesela bu haftasonu üzeri süslü püslü muffin yapacağız kızımla
bilmiyorum benim mide çok sağlam hiç bi şeycik olmuyor,
eşimde mesela reflü gibi rahatsızlıklar var midesinde, hatta ilaç kullanıyor. Ben taş gibiyim mide konusunda :)
rapunzelin karmakarışık filmini almıştım kızıma, o zamanlar 4-5 yaşlarındaydı,
birlikte izlerken rapunzeli bana benzetmişti, hatta hala aramızda esprisi döner:
"rapunzel rapunzel uzat altın sarısı saçlarını" diye
izlediğimiz çizgifilmlerdeki/filmlerdeki karakterleri birbirimize benzetmek gibi bir huyumuz var çoğu zaman
Ülkemizin gelişmediğini kim dediyse artıkGerisini okumadım bile
Ayneen , vişneli bitter çikolatayla bile güzelse
Ay ne çok çeşit çikolata çıktı di mii gurme ülke olduk resmenbutik olanlar da yaygınlaşıyor çok mutluyuum
Ehuehu ya karantina pandemi hepimizi başka etkiledi işte napsın o da tatlıya yemeye vermiş kafaları meşgul etmeye çalışıyoruz hep ki yemek içmek tatlı hepimize vurduBu konu da eşim benim için Milattır.
Milattan önce pek sevmez, aramazdım. Şimdiiii
Eşim dün oturmuş bana şunu yapalım bunu yapalım, bunu alalım bir sayıyor ki akıllara zarar, sanki tatlı dükkanı işletiyoruz, zalım adam, her zaman nasıl reddebilirim, bende insanım
Ya ben de pek severim türk kahveme arada bir tutam çay kaşığı ucuyla attırıveririmTt tam tahıllı ekmek canım, kendim yapıyorum. Tarçın güzel oluyor kahvelerde, İskandinav vatandaşları genelde kahveleri çubuk tarçınla falan karıştırıyormuş, Alanya da öğrenmiştim. Bende bazen süt ile kahve yaparsam içine biraz toz tarçın atıyorum, salepi andırıyor tadı. Türk Kahvesine de denedim hoşumuza gitti, güzel bir aroma veriyor. Bazen de çay demliğine küçücük bir çubuk atıyorum. Demleyince fazla bekletmeden alıyorum içinden, fazla kalırsa acılık veriyor. O da güzel oluyor. Karanfilden çok daha iyi. Deniyorum her türlüsünü
Ahh evet yaa bağlanma konusu en temel konu bence de kendini sevme kendine değer verme vs vs hep sınıfta kaldığımız konu insanoğlu olarak anne babayla başlayan yolculuğumuz ayy ben de yazcak çok şey varda girmiyorum bu konularla ilgili çok kitap okudum kendi çapımda işte daha çok asabım bozulduİçtim canım
5.ders İngilizce idi branş öğretmeni derse girince biz boşta kalıyoruz
Sınıf öğretmeniyim Blonde
3.sinif çocuklar
Kız çok küçük gösteriyorsun
Ben seni 18 filan sanmıştım
Cake m sana ne sorcam sen yazınca farkındalık gelişti sanki benim bir arkadaş ile birlikte yer içer muhabbet ederdik ama konu genellikle o olurdu anlatıp dururduya da başkaları o yan bakti bu düz baktı vs.
Şimdi bu nasıl bir kişilik?
Uzak mı durmalıyımama anksiyetesi filan çıktı sonradan ona bağlı mı bilmiyorum
@enerji_kusagi mesajları okudum ben şimdi bütün öğrencilerime özel ve değerli olduklarını ifade ediyorumçünkü veliler bilinçsiz ve çocuklar kendini değersiz hissediyor aile içi şiddet , kültürel ayrım vs.
İnsan hayatı bağlanmalardan ibaret.
Doğunca 4 yaşına kadar anneye güvenli bağlanma, evlenince eşe,çocuk olunca çocuğa gibi süregelen bir döngü
Bağlanmalarda sorun varsa kişi kendini değersiz mutsuz hissediyoryay gibi gergin alıngan sinirli ve mutsuz oluyor.
Değerlilik hissi ile insan kendindeki yaraları onarabiliyor.
Bazen çocuğa teslim olarak tersten ,bazen anneyi affederek baştan gibi.
Aslında çok şey anlatmak isterdim fakat şu an hislerimi dağınık bir biçimde yazıya ancak bu kadar dokebildim.
CanımmmAfiyet olsun rapunzelim
Aslımın evinde tadilat vardı en son. Bitmedi galiba yoksa gelirdi. Gelemediğine göre oldukça yoruluyor olsa gerek
Songülümün tezi, Leylamın mesaisi, Mühendisimizin kosturmacası,....
cicekcikkk canım seni göremedim pek, özgürlüğün dibine mi vuruyorsun nereye kayboldun? Umarım regl seni üzmüyordur
Ya gerçekten cahil insan zor ya hem kendisinin hem sizin sağlığınızı riske atması şaka gibi geliyor insanlara bu pandemi malesefCanim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.
Esim sag olsun her türlü arkamda. Kvye kalsa bu gece orda yatmaliyiz her günü beraber gecirmeliyiz. Virüs mü bulastircaklar sanki. Allah kimseyi cahil insanla sınamasın gerçekten inadina gelip gelip sariliyo yani ne diyim ki.
Biz sarılmayalım dedik diye bizimle dalga gecmeler falan. Cocuk yapmaz onun yaptigini yani.
Bunca ay evde durduguma yanarim gercekten ne de güzel ihlal ediyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?