70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

cnm işte şöyle böyle astroloji eğitimi aldım ama onu da yarım bıraktım ay burcum ikizler

cnm işte şöyle böyle astroloji eğitimi aldım ama onu da yarım bıraktım ay burcum ikizler
Hadi ya cevher elimizin altında imiş kıymet bilememiş iz Pandoranin kutusu gibisin balım
Daha ne hünerlerin var de bakım

Anah benim tospik ile aynı yaşta sayılır
Benim oğlum 8.5 yaş .
Seninki de mi 3 e gidiyor?

Senin yaşın çok genç di sanki
Kızın burcu ne?
Evet burç istediğin yorumlayalim

3. sınıfa gidiyor
Yaşım genç değil, ruhum genç
Biraz da genlerden torpilliyim ama yaşım 35

Kızımın burcu terazi hadi yorum alalım
Benimki yengeç yaa en kötü tanımlanan burç herhalde
Pek anlamam ben burç olayından

Aha ha oğlum terazi
Hamile topiginde var mıydın?
Biz İstanbul buluşması filan yapmıştık

Yaşımız da benzer ben ayin 26 sında 36 ya girecem hala 35 sayılırım

Terazi tatlıya çok düşkün ve çok kararlı olur.
Nettir.
Sevecendir.
Konuşkandir.

Memnunum oğlumdan şahsen

Hadi ya cevher elimizin altında imiş kıymet bilememiş iz Pandoranin kutusu gibisin balım
Daha ne hünerlerin var de bakım
Hımm tarif araştırmayı çok severim ama yapmam ama bulabilirim ne isterseniz sinerjik gıdaları biraz biliyorum bi de zıt olanları ay dur tutmayın atıcam bi tane

Aha ha oğlum terazi
Hamile topiginde var mıydın?
Biz İstanbul buluşması filan yapmıştık

yok canım ben yeni üye oldum, sağlıklı beslenmek ve birkaç kilo vermek için motive olsun burası diye

Yaşımız da benzer ben ayin 26 sında 36 ya girecem hala 35 sayılırım

Terazi tatlıya çok düşkün ve çok kararlı olur.
Nettir.
Sevecendir.
Konuşkandir.

Memnunum oğlumdan şahsen

Ben de çok memnunum, huyundan suyundan çok konuşkandır benim kızım, kendini çok iyi ifade eder, çok nettir, düşüncelerini hiç çekinmeden söyler, bazı çocuklar çekingen olur ya hani, benimkisi tam tersi
Tatlıya kim düşkün değil ki
Daha ilk doğduğumuzda anne sütündeki laktoz şekeri ile başlıyormuş tatlı ile bağımız biliyor musun?

terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir cnm ama ileride pasif agresif yapıya girme ihtimali yüksektir çünkü kibar olmak adına çoğu şeyi içine atar ve bunu da nazı geçen insanlara sinirlilik olarak gösterebilir, yetiştirirken insanlardan farklı birşey düşündüğünde bunu yapıcı şekilde ama gerçek düşüncesini fikrini içererek nasıl ifade edip kendini nasıl savunacağını da öğret kuzum , her zaman uyum olamayacağını ,herkesle iyi anlaşamayacağını mesela ama tartışmanın da yapıcı bir durum olduğunu ve iletişim için gerekli olduğunu vs ona herşeyi anlat,soruları çok önemli annesi
toz pembe görüyor şu an çünkü ,dünya barışını hayal ediyor biraz hazırlarsan daha az travmatik olacaktır hayat

neden kötü yorumlanan dedin cnm yengeç ?

Hımm tarif araştırmayı çok severim ama yapmam ama bulabilirim ne isterseniz sinerjik gıdaları biraz biliyorum bi de zıt olanları ay dur tutmayın atıcam bi tane
Tarif çok denedim de öyle devam ettiğim pek olmadı klasik lezzetler de kaldık yine
Değerli hocam bunları ne yapicaz şimdi Türkçe meali nedir
Bunun ki farklı bir düşkünlük ya öğretmeni de terazi oda öyle .

Evlatlarımizin huyları benziyor

Estagfrullh balım o senin şampiyonluğun
Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldi evde visne yok ama
ben de bazen kızıyorum ama ne çareeee

o zaman ben türk kahvesi, toz tarçını, sütle cezvede pişireyim, bir deneme olsun.

Saricivcivcikcik nerelerdesin sen bugün, merak ettim seni.
Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.

amaan klasik en iyidir boşver kafan rahat olur
ehehemmm şöyle açıklayayım
1-domates ve avokado: domatesteki likopen bağırsaklardan,sağlıklı yağlar ile alındığında iyi emilir.
2-nohut ve pancar: nohuttaki B6 vitamini, pancardaki zengin magnezyumun emilmesine yardım eder.
3-limon ve yeşil çay: limon,yeşil çaydaki antioksidanların emilimini artırır
4-brokoli ve domates: kanserle savaşan etkiler artar
5-limon ve koyu yeşil yapraklı sebzeler: c vitamini demirin emilimini artırır

Ayy bu nedir yaa nasıl bir boşvermişliktir insanlar evden çıkamıyor birine zarar gelmesin diye
cnm girmeseydin hiç keşke komşuları görünce ben daha sonra geleyim filan deseydin
eşin mi bişey diyor cnm kaynanayla bi durum olunca?

Canim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.
Esim sag olsun her türlü arkamda. Kvye kalsa bu gece orda yatmaliyiz her günü beraber gecirmeliyiz. Virüs mü bulastircaklar sanki. Allah kimseyi cahil insanla sınamasın gerçekten inadina gelip gelip sariliyo yani ne diyim ki.
Biz sarılmayalım dedik diye bizimle dalga gecmeler falan. Cocuk yapmaz onun yaptigini yani.
Bunca ay evde durduguma yanarim gercekten ne de güzel ihlal ediyolar.

Hedef60kgolmak balım
Balık erkeğini yorumlayabilir misin?
Rica etsem
Ay bugün çok su grubu döndü bana da bi tane geliyo mu acabaaa hadi inşallah ben ne biçim aslanım di mii hocam ateş grubuyla hiç anlaşamam su grubu sakinleştiriyor ama gerçekten hadi hayırlısı

duygusal ama maço görünen , dertlerini unutmak için ve yakın arkadaşlarına anlatırken alkolü abartabilen, bol arkadaşı olan ve çoğunlukla pohpohlanıp kullanılan ,iyi niyetli insanlar cnm
daha çok dokunmayı sarılmayı seven ,içinde hayalperest bir çocuk saklayan ve sosyal maskesi güçlü olup içi çok derin olan diyebilirim cnm -yani örneğin umursamaz ve uyumlu görünüp aslında en ufak söze alınabilen kafaya takan ama belli etmeyen-

arkadaşlarına birşeyler ısmarlamayı ve borç vermeyi seven insanlar oluyo genelde ama eş olarak çok sıkılmaması gereken insanlar özgürlüğü seviyorlar yani özgürmüş gibi hissetmek bile yetiyor bu minnoşlara

hıım anladım canım özel bi günmüş
Eşin konusunda çok şanslısın o zaman canım,inşallah geçmemiştir eve gelince hemen temizliği yapmışsınızdır zaten burun ağız yıkama gargara vs de
aynen böyle insanlar da çok :/ hiçbir durum yok sanki bütün dünyayı ilgilendiren farketmeden bulaştırıp onlarca insanı hasta edebilecekleri

Evet bence de dinlendirmek süper ne çok eziyet ediyoruz onlara. Olsun yahu toyluk moyluk o dönem yapman gerekiyormuş yoksa şimdi ki sen olmazdın ki
3 haşlanmış yumurta çok gelmedi mi?
hindistan cevizi yağlı kahve süperrr :)
ben de çalışmasam kesin hergün yürüyüş yapardım diyorum açık havada özellikle sahilde yürümek muhteşem :)
Yok gelmedi gün sonrasında daha az yiyceğim için regli oldum mesela o gün sabah 62,4 gördüm akşamında 60,9 dum ki tokken yumurta enteresan ya ben yedikçe iniyorum çok iyi protein kaynağı
Olsun kuzum ya kızmayalım bence sen de kızm kendine ben de dün güzel gittim akşamına tatlıyla sapıttım ki içerik vermiycem bir de suçluluk duyarak yenen herşey kilo olarak dönüyor gerçekten duymadığında hiçbişiycik olmuyor tabi her dakka her dakka olursa başka
Tatlıyı sevmeyen bizden değildir
Gerisini okumadım bile
Ayneen , vişneli bitter çikolatayla bile güzelse
Ay ne çok çeşit çikolata çıktı di mii gurme ülke olduk resmen butik olanlar da yaygınlaşıyor çok mutluyuum
Ülkemizin gelişmediğini kim dediyse artık değil mi bence de gelişiyor ve çok güzel çikolata alanında ilerleyelim aşığım ben de çikilatalara
Ehuehu ya karantina pandemi hepimizi başka etkiledi işte napsın o da tatlıya yemeye vermiş kafaları meşgul etmeye çalışıyoruz hep ki yemek içmek tatlı hepimize vurdu
Ya ben de pek severim türk kahveme arada bir tutam çay kaşığı ucuyla attırıveririm bir ara ekşi mayamı yaptım pandemi başıydı sağlıklı sağlıklı kilo almamda etkili oldular yok iki gün soğuk mayalamalar organik unlarla yapılan ekmekleri ay neler neler 6 ay besledim mayayı attım sonunda
Ahh evet yaa bağlanma konusu en temel konu bence de kendini sevme kendine değer verme vs vs hep sınıfta kaldığımız konu insanoğlu olarak anne babayla başlayan yolculuğumuz ayy ben de yazcak çok şey varda girmiyorum bu konularla ilgili çok kitap okudum kendi çapımda işte daha çok asabım bozuldu
Canımmm dün kızımın kayıt yenileme işleriyle uğraştım regliden başağrısı fena vurdu onun dışında battaniye altında yatarak film izledim
Ya gerçekten cahil insan zor ya hem kendisinin hem sizin sağlığınızı riske atması şaka gibi geliyor insanlara bu pandemi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…