- 15 Şubat 2021
- 484
- 1.886
- 28
O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kezbirde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti
Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorumhayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum kimseden nefret edemem ,kin duyamam
Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum
Canım iradene saygım sonsuzfakat yeterli kalori almadigin için sağlığından endişe ediyorum bir kan testi yaptırıp vitamin kan değerlerine mı baktırsan.b 12 özellikle.
Faydalı sebze meyve lif et yekilo aldıracak şeyler değil çünkü.
Aktif bir kadın vücudu 2000 caloriye kadar yakabilir.
Metabolizmanı yavaşlatma sonra.
Civcivim dahil bir çok balım yok bugün
Canım sen onu tamamen hayatından çıkarmamış mıydın? Ama mecbur okulda görüyordun di mi?Hayranlık duymak değil de boncuğumbeni düşünmesi hoşuma giderdi mesela düşünür ince davranırdı tabi çoğu zaman akrep burcu idi değerli hissettirdiğinde çok değerli hissettirirdi tabi
Tekrar düşündüm hayran değildim
O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kezbirde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti
Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorumhayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum kimseden nefret edemem ,kin duyamam
Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum
Eveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göreHayranlık duymak değil de boncuğumbeni düşünmesi hoşuma giderdi mesela düşünür ince davranırdı tabi çoğu zaman akrep burcu idi değerli hissettirdiğinde çok değerli hissettirirdi tabi
Tekrar düşündüm hayran değildim
eyvah yaKardeşim iki gündür bizim evde kalıyor, bu sabah şehir dışına çıkmıştı, şimdi geldi, karnım çok aç abla diyor,
Bizim evde pek yemek olmaz, genelde aperatif günlük şeyler yaparım, kalmaz ya da kayınvalidem de yeriz, omlet yapayım dedim istemedi, şimdi pizza söyledik, dayanamadı eşim bir de kendime söyleyeyim dedi, ben uyuyayım bari dedim
Birazdan pizza partisi yapacaklar
Ya işte çıkaramıyorumCanım sen onu tamamen hayatından çıkarmamış mıydın? Ama mecbur okulda görüyordun di mi?
Afiyet olsun rapunzelimakşam menümde süzme yoğurt yedim, keten tohumu ile
Aslı öğretmen de hiç uğramıyor
Sağol çiçeğimEveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göre
Cnm akreplerin çok yüksek egosu oluyo ve belki farketmedin ama çoğu kez ince espriyle karışık laf çarpmıştır sana ve hele de sürekli kendinden bahsediyorsa sen birşey anlattığında seni suçlu gördüğünü ve eleştirdiğini anlarım cnm,insan karşısındakini sevince gözü kör ve kulağı sağır oluyor biraz, iyiliğim için bunları söyleyip uyarıyor diye düşünmüş olabilirsin ama no
kazık attı ve demoralize ettiyse de demek ki seni egosunu besleyecek , dinleyecek ama ego savaşına girip sözel ve ne bileyim, ses tonu olarak,görüntü ,sosyal statü vs konusunda üstünlük kurmayacak biri olarak gördüğü için kaybetmemek adına sana göre iyi davranıp arada jestler yaptığını düşünürüm cnm ve dediğim gibi ince espriyle biraz şaşırdığını gördüyse ya da başka bi sözüyle,hemen tatlı dilli davranıp konuyu değiştirmiş olabilirgerçek bi psikolojik savaşçılardır
gerçekten sevseydi sana özellikle anlattırırdı sorunlarını, hayatını ve dinlerdi aklı sende olurdu ,senin zevk aldığın şeylere de vakit ayırırdı beraber yapacağınız cnm iyi olmuş mesafe koyman
canım silmek değil, mesafe koymalısın o senin çocuğun değil sana muhtaç da değil maşallah bi de akrepYa işte çıkaramıyorumhamile idi bebek nasıl diye aradım aramadan kendimi kötü hissediyorum bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var kimse dört dörtlük değil o da bende evet ama işte silemiyorum olmuyor
Olaylara takılmalısın zaten cnm, insanların tavırlarını ve asıl niyetlerini gösteren şeyler bunlar, karşı tarafın sözlerini biraz düşününce anlıyorsun aslındaSağol çiçeğim
Uzun uzun üşenmedim yazmışsın bir de.
Aslında kişilere değil olaylara takılırım çok .
Tesbitler in için thanks baby
Aaa bide bak noldu.Eveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göre
Cnm akreplerin çok yüksek egosu oluyo ve belki farketmedin ama çoğu kez ince espriyle karışık laf çarpmıştır sana ve hele de sürekli kendinden bahsediyorsa sen birşey anlattığında seni suçlu gördüğünü ve eleştirdiğini anlarım cnm,insan karşısındakini sevince gözü kör ve kulağı sağır oluyor biraz, iyiliğim için bunları söyleyip uyarıyor diye düşünmüş olabilirsin ama no
kazık attı ve demoralize ettiyse de demek ki seni egosunu besleyecek , dinleyecek ama ego savaşına girip sözel ve ne bileyim, ses tonu olarak,görüntü ,sosyal statü vs konusunda üstünlük kurmayacak biri olarak gördüğü için kaybetmemek adına sana göre iyi davranıp arada jestler yaptığını düşünürüm cnm ve dediğim gibi ince espriyle biraz şaşırdığını gördüyse ya da başka bi sözüyle,hemen tatlı dilli davranıp konuyu değiştirmiş olabilirgerçek bi psikolojik savaşçılardır
gerçekten sevseydi sana özellikle anlattırırdı sorunlarını, hayatını ve dinlerdi aklı sende olurdu ,senin zevk aldığın şeylere de vakit ayırırdı beraber yapacağınız cnm iyi olmuş mesafe koyman
bütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanırAaa bide bak noldu.
Bes yıldır aynı okuldayız.
Ben hep kilomdan yakınır üzülürdüm zayıf noktam olduğu aşikar idi.
Kilo verince mutlugumu paylaşmak yerine kıskanması beni çok şaşırttı iştebenim mutsuzluğumdan mı besleniyor dedim ama galiba olay o değil çevresinde kendinden üstün kimse olmasın di
Okulda çok güzel bir kız vardı çok süslü hatta sinemada filan oynadı mudur yardımcılığı yaptı filanherkes o kıza bayılırdi bu beğenmezdi
Tamam çiçeğimcanım silmek değil, mesafe koymalısın o senin çocuğun değil sana muhtaç da değil maşallah bi de akrep
herkes yetişkin ve tercihlerini kendi belirler kuzum, seni beğenmemiş ve tercih etmemiş bunu kabul et.Herkes herkesi sevemez öle olsa özel insan olmazdı değil mi
insanları kategorilere ayırabilirsin-o sadece iş arkadaşı
ailen
özel ve sana değer veren, sana iyi gelen mutlu eden dostların
arada konuştuğun ve mutlu eden arkadaşların
ve diğerleri
Olaylara takılmalısın zaten cnm, insanların tavırlarını ve asıl niyetlerini gösteren şeyler bunlar, karşı tarafın sözlerini biraz düşününce anlıyorsun aslında
eyvah ya
Afiyet olsun rapunzelim
Aslımın evinde tadilat vardı en son. Bitmedi galiba yoksa gelirdi. Gelemediğine göre oldukça yoruluyor olsa gerek
Songülümün tezi, Leylamın mesaisi, Mühendisimizin kosturmacası,....
cicekcikkk canım seni göremedim pek, özgürlüğün dibine mi vuruyorsun nereye kayboldun? Umarım regl seni üzmüyordur
Kız bizim felicio da akrep maşallahı varbütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanır
yükseleni insancıl bir burçsa tabi o yumuşatıyorama hatunun değil anlaşılan
Kızın 6 yaşında mıydı ?Canım çekmedi nedense şimdilik
Kokusunu duyunca belki bi şeyler hissederim
Yok asla bu saatte pizza yemem, hem yoğurt çok iyi geldi bana, çok tokum
Evet tadilat koşuşturmacası yoruyordur.
Gözlerim alışmış görmeye menülerini
Herkes yoğun anlaşılan,
benim kızım erken uyuyor, iş yoğunluğum da çok yok bu ara, ondan rahatım
Ama keşke herkes girebilse, yazabilse, tatlı kadınlar var çünkü burda
bütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanır
yükseleni insancıl bir burçsa tabi o yumuşatıyorama hatunun değil anlaşılan
Kızın 6 yaşında mıydı ?
Okula gidiyor mu?
Annen mı bakıyordu?
Tamam cnmCanım çekmedi nedense şimdilik
Kokusunu duyunca belki bi şeyler hissederim
Yok asla bu saatte pizza yemem, hem yoğurt çok iyi geldi bana, çok tokum
Evet tadilat koşuşturmacası yoruyordur.
Gözlerim alışmış görmeye menülerini
Herkes yoğun anlaşılan,
benim kızım erken uyuyor, iş yoğunluğum da çok yok bu ara, ondan rahatım
Ama keşke herkes girebilse, yazabilse, tatlı kadınlar var çünkü burda
cnm güneş esas etkileyen ya , özümüz, eğer sabit burçlardan ya da gezegenlerden etki aldıysa huyları daha çok ortaya çıkar ya da jüpiter arttıran bi gezegendir kötü huyları da arttırabilirKız bizim felicio da akrep maşallahı vardört dörtlük kız
Anksiyete filan var ben ona bağlıyorum.
Sadece burç değildir.
Anah benim tospik ile aynı yaşta sayılırBurç analizi mi yapıyorsunuz kızlarsudem34
Canım kocaman oldu 9 yaşında
Bir de boylu poslu görsen
Gitmiyor uzaktan eğitim veriyor öğretmeni, virüs çıktığından beri gitmiyor.
Hatta dans ve drama dersleri bile uzaktan eğitim.
Benim annem uzakta, kayınvalidemle yakınız, o bakıyor sağolsun,
o olmasa napardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?