70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bugünden baslicak misin canim öyle yapmaya. Menünü yaz bakalim belki ben de kopya cekerim

Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?

Seni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunu

Seni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunu
Bunu da aynen böyle söyler canım, o kadar açık bir adam demek ki
Gidip bir öpeyim bari haketti
Boş gitmeyeyim kahve de yapayım yanına

Sağol hocam aydınlatın engin bilgilerinle
Canım bazı tesbitler efso
İyi niyetli,derin,borç vermeyi sevme
Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balım hep önce ben der
İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterim arkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı

Bağlanma ahh ahh en önemlisi işte
Tam akrep yaya hep ya hiç önemli olan sen memnun musun ama bazı huyları çok güzel ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş ama benimki fazla mantıklı

Rica ederim aşkom siz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterli sıkıyosa ondan borç iste ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızım o yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor

Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep ki güzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı. Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor
Canım fazlaca memnunum, bazen yaka silkiyorum ama kısa sürüyor
Sen nasılsın memnun musun?

Ha ha benim ablam da balık acaip bencil dir.hep o haklieşim de öyle

Bı de aşırı uykucu oluyorlar bide baygın bakışlı unuttuklarını ekleyim gerçi sen kişilik tarafına daha çok baktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…