- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
GünaydınGünaydın olsun güzeller
Günaydın iyi sil parlak istiyorum buralarıGünaydın kızlar
Ooo cok tozlanmis buralar derslere daldim ihmal ettim temizligi tabi
Kaldır ayaklarınıGünaydın
Günaydın iyi sil parlak istiyorum buraları
Bugünden baslicak misin canim öyle yapmaya. Menünü yaz bakalim belki ben de kopya cekerimBen öğlen güçlü yiyip sabah ve akşam ara öğün yapıcam galiba4 yıl önce böyle 10 günde 3 kg vermiştim 78 kg --> 75 kg
Hergün kalori hesapla özel yemek hazırla vs bayağı yoruyo mental olarak da ve gün geçiyo
Cnm pazar gününü başlangıç koymuştumBugünden baslicak misin canim öyle yapmaya. Menünü yaz bakalim belki ben de kopya cekerim
İyi bakalim az kalmisCnm pazar gününü başlangıç koymuştumaz kaldı
Benimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.oturan boğaakrep burcu he , böyle romantik içkili, bol yemekli buluşmalarınız da olmuştur sonrası da güzel biten
kısacası canım hayattan aldığı zevk yemekle çok alakalı çünkü sana da bağlı ve bütünleşmiş bence, senden de etkileniyordur sen de ondan, aslında beraber yaptığınız bir aktivite olarak da görüyor ve beraber mutlu olduğunuz cnm
bu aralar ihmal ettin mi duygusal olarak? ya da yediğinde çok mu eleştiriyosun senin diyet dönemlerinde
Seni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunuBenimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?
Bunu da aynen böyle söyler canım, o kadar açık bir adam demek kiSeni çook ama çook sevdiğini ve çook özel biri, onun gerçekten hayatı olduğunu
Sağol hocamamaan klasik en iyidir boşverkafan rahat olur
ehehemmmşöyle açıklayayım
1-domates ve avokado: domatesteki likopen bağırsaklardan,sağlıklı yağlar ile alındığında iyi emilir.
2-nohut ve pancar: nohuttaki B6 vitamini, pancardaki zengin magnezyumun emilmesine yardım eder.
3-limon ve yeşil çay: limon,yeşil çaydaki antioksidanların emilimini artırır
4-brokoli ve domates: kanserle savaşan etkiler artar
5-limon ve koyu yeşil yapraklı sebzeler: c vitamini demirin emilimini artırır
Canım bazı tesbitler efsoAy bugün çok su grubu döndü bana da bi tane geliyo mu acabaaahadi inşallah ben ne biçim aslanım di mii hocam ateş grubuyla hiç anlaşamam su grubu sakinleştiriyor ama gerçekten hadi hayırlısı
duygusal ama maço görünen , dertlerini unutmak için ve yakın arkadaşlarına anlatırken alkolü abartabilen, bol arkadaşı olan ve çoğunlukla pohpohlanıp kullanılan ,iyi niyetli insanlar cnm
daha çok dokunmayı sarılmayı seven ,içinde hayalperest bir çocuk saklayan ve sosyal maskesi güçlü olup içi çok derin olan diyebilirim cnm -yani örneğin umursamaz ve uyumlu görünüp aslında en ufak söze alınabilen kafaya takan ama belli etmeyen-
arkadaşlarına birşeyler ısmarlamayı ve borç vermeyi seven insanlar oluyo genelde ama eş olarak çok sıkılmaması gereken insanlar özgürlüğü seviyorlar yani özgürmüş gibi hissetmek bile yetiyor bu minnoşlara
İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterimEvet bence de dinlendirmek süper ne çok eziyet ediyoruz onlara. Olsun yahu toyluk moyluk o dönem yapman gerekiyormuş yoksa şimdi ki sen olmazdın ki
Yok gelmedi gün sonrasında daha az yiyceğim için regli oldum mesela o gün sabah 62,4 gördümakşamında 60,9 dum ki tokken yumurta enteresan ya ben yedikçe iniyorum çok iyi protein kaynağı
Olsun kuzum ya kızmayalım bence sen de kızm kendineben de dün güzel gittim akşamına tatlıyla sapıttım ki içerik vermiycem bir de suçluluk duyarak yenen herşey kilo olarak dönüyor gerçekten duymadığında hiçbişiycik olmuyor tabi her dakka her dakka olursa başka
Tatlıyı sevmeyen bizden değildir
Ülkemizin gelişmediğini kim dediyse artıkdeğil mi bence de gelişiyor ve çok güzel çikolata alanında ilerleyelim aşığım ben de çikilatalara
Ehuehu ya karantina pandemi hepimizi başka etkiledi işte napsın o da tatlıya yemeye vermiş kafaları meşgul etmeye çalışıyoruz hep ki yemek içmek tatlı hepimize vurdu
Ya ben de pek severim türk kahveme arada bir tutam çay kaşığı ucuyla attırıveririmbir ara ekşi mayamı yaptım pandemi başıydı sağlıklı sağlıklı kilo almamda etkili oldular yok iki gün soğuk mayalamalar organik unlarla yapılan ekmekleri ay neler neler 6 ay besledim mayayı attım sonunda
Ahh evet yaa bağlanma konusu en temel konu bence de kendini sevme kendine değer verme vs vs hep sınıfta kaldığımız konu insanoğlu olarak anne babayla başlayan yolculuğumuz ayy ben de yazcak çok şey varda girmiyorum bu konularla ilgili çok kitap okudum kendi çapımda işte daha çok asabım bozuldu
Canımmmdün kızımın kayıt yenileme işleriyle uğraştım regliden başağrısı fena vurdu onun dışında battaniye altında yatarak film izledim
Ya gerçekten cahil insan zor ya hem kendisinin hem sizin sağlığınızı riske atması şaka gibi geliyor insanlara bu pandemi malesef
Tam akrep yaBenimki çok radikal bir adam canım ya, nasıl tarif edeceğimi bilemedim. İhmal hiç yok, eleştiri pek yok, alkol eskiden vardı şimdi pek yok, romantiklik hem yok hem çok. Mutluysa yer yoksa iştahı pek olmaz, benimle ciddi sorunu olursa da komple yemeden kesilir. Birde yeme dışında da her konuya beni fazlaca dahil etmeyi çok sever. Dahil olmazsam üzülür. Kilo aldığımda üzüldüğümü söylerim ona üzülür, özel bir şey yerken diyet için eşlik etmem bu sefer ona üzülür. Yeterki sevdiği bir şey olsun uzakta olması önemli değil. Ya basar gider ya getirtiriz. Birde her konuda çok cömert. Kaliteli ise her şey bol bol olsun ister. Yemek tabiki bunlardan biri ama temeli değil. Mesela kasaptan et alacağız kuzuyu komple alır. Giysi alışverişine çıkacağız bir şeyi beğendiysek o seriyi komple alır, o şeyin her rengini. Bu deterjan iyiymiş derim kolisiyle alır gibi.
Ne anladın canım bu durumdan?
Yap yaap zor bulunur valla böylesiBunu da aynen böyle söyler canım, o kadar açık bir adam demek ki
Gidip bir öpeyim bari haketti
Boş gitmeyeyim kahve de yapayım yanına
Rica ederim aşkomSağol hocamaydınlatın engin bilgilerinle
Canım bazı tesbitler efso
İyi niyetli,derin,borç vermeyi sevme
Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balımhep önce ben der
İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterimarkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı
Bağlanma ahh ahh en önemlisi işte
Tam akrep yaya hep ya hiç önemli olan sen memnun musun ama bazı huyları çok güzel ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş ama benimki fazla mantıklı
Boğa ve akrep ekşın eksik olmazBunu da aynen böyle söyler canım, o kadar açık bir adam demek ki
Gidip bir öpeyim bari haketti
Boş gitmeyeyim kahve de yapayım yanına
Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep kiSağol hocamaydınlatın engin bilgilerinle
Canım bazı tesbitler efso
İyi niyetli,derin,borç vermeyi sevme
Ama en bariz huy egoist olmaları bence onu unuttun mu balımhep önce ben der
İstediğin hazır hissettigin zaman dinlemek isterimarkadaşlarımin zamanında az terapistligini yapmadım tabi aynı hoşgörü şimdi kalmadı alttan ala ala bıkkınlık oldu o ayrı
Bağlanma ahh ahh en önemlisi işte
Tam akrep yaya hep ya hiç önemli olan sen memnun musun ama bazı huyları çok güzel ben bazen mantıksız kararlar almayı severim daha rahat daha salaş ama benimki fazla mantıklı
Ha ha benim ablam da balıkRica ederim aşkomsiz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterlisıkıyosa ondan borç iste ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızımo yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?