70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben kolay biri değilim ama yontmam lazım gibi çok iyi çok sevilen biri ama bilmiyorum ya biraz düşüneyim kafamda toparlayamadim ne düşündüğümu

"terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir"
evvveeet işte bu benim kızçem

çok haklısın canım burçlar bir yana da, hayat da insanlar da toz pembe değil,
o yüzden cam fanusta yetiştirir gibi yetiştirmemeye çalışıyorum ben kızımı.

Hedef60kgolmak ne biliyim ne zaman görsem kötüleniyor yengeçlerr, bu yengeçler size neeettti yaaa

ayy dur menopoz falan deme daha çok genciz :)

sudem34 benziyormuş ya canım yerim ben o minnoşları yerimm

Ayy çok tatlısın
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?

minnoşum gözlerim seni çok aradı gerçekten, menülerini falan :)

insanlar ne kadar cahilce hareket ediyor ya deliriyorum!
inşallah sana ve ailene zarar gelmez canım. iyi beslen bu birkaç gün, vitamin falan al olmazsa.

biz tüm aile o kadar dikkat ediyoruz ki, şakası yok çünkü bu işin, ne kendimize ne sevdiklerimize zarar gelsin istemeyiz.

Ben kolay biri değilim ama yontmam lazım gibi çok iyi çok sevilen biri ama bilmiyorum ya biraz düşüneyim kafamda toparlayamadim ne düşündüğümu
Koyacağım beğeniyi seçemedim canım ya, güleyim mi üzüleyim mi şaşırayım mı
Kafan mı karışık canım neden direkt cevap veremedin? Ne kadar zor olsanda yıllardır yürümüş bu evlilik, o mu çok sevip idare ediyor seni, alttan almak gibi?

günaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)

sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,

kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..

Afiyet olsun kaç gündür hakettin bende kahvemi içtim

Boğa ve akrep ekşın eksik olmaz

Ayy çok tatlısın
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?

Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep

burç muhabbetleri dönüyor, evet ben de dahil oluyorum hemencecik,

balık burcu demişsiniz, benim annem balık burcu.
ben yengeç, kızım terazi ondan bahsettik zaten.
eşim başak.

yengeç yorum alalım sayın Hedef60kgolmak 'im tatlım :)

Yok canım tersi ben idare ediyorum14 yıldır ben bir zor isem o iki zor ben kolay oluyorum işte o zaman

Kaynanayı temaslı yazmamışlar mı
Ne kadar cahillik ya, Allah korusun seni bebeğim herv türlü şerlerinden

eşin akrep burcu mu canım doğru mu anladım?
benim hiç akrep burcu tanıdığım yok :)

iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var
ben öyle değilimdir ayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)

Afiyet olsun kaç gündür hakettin bende kahvemi içtim

nasıl iyi geldi anlatamam

simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir

Yok canım tersi ben idare ediyorum14 yıldır ben bir zor isem o iki zor ben kolay oluyorum işte o zaman
Ne bileyim canım, ben zorum deyince sandım sen en zorsun o daha mülayim
14 yıl, dile kolay, idare etmek de çok büyük meziyet

Maşallah sana iraden çok kuvvetli

Evet canım akrep. Hayatımda tanıdığım ilk akrepti, bari benim olsun dedim
İştah ve iş konusunda da epey benziyorlar anlaşılan

Abim başak, babam yengeç, annem oğlak 3üde fazla işkoliktir. Abim başak ve kabaca şöyledir; eğlencelidir, sitemkardır, sabit fikirlidir, dik başlıdır ama yeterince cesur değil, çok çalışır, kafası da çalışır fakat pek ileri görüşlü değildir, kısa vadeli zekidir, etraflıca değil. Yani bir yönetici olamaz ama görevini çok iyi yapar. Bir şey yapacağında üşenmez ama onun dışında sallar. Her şeyi açık söylemez, içinde tutar ama bazen çok patavatsızdır, ayağına sıkar. Yola çıktığını yolda bulduğuna değiştirebilir. Çok iyi bir ev erkeğidir, sadıktır. Bir iki huyu dışında gerisini sevmem yani
Elbiseni güle güle kullan canım. O bel bence 65i görecek, umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…