Ben kolay biri değilimEvet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep kigüzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı. Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor
Canım fazlaca memnunum, bazen yaka silkiyorum ama kısa sürüyor
Sen nasılsın memnun musun?
Çok doğru, dedimya her şey bol bolBoğa ve akrep ekşın eksik olmaz
terazi kızı nazik, uyumlu, aileye düşkün ve seven, olgun, sözlerine dikkat edendir cnm ama ileride pasif agresif yapıya girme ihtimali yüksektir çünkü kibar olmak adına çoğu şeyi içine atar ve bunu da nazı geçen insanlara sinirlilik olarak gösterebilir, yetiştirirken insanlardan farklı birşey düşündüğünde bunu yapıcı şekilde ama gerçek düşüncesini fikrini içererek nasıl ifade edip kendini nasıl savunacağını da öğret kuzum , her zaman uyum olamayacağını ,herkesle iyi anlaşamayacağını mesela ama tartışmanın da yapıcı bir durum olduğunu ve iletişim için gerekli olduğunu vsona herşeyi anlat,soruları çok önemli annesi
toz pembe görüyor şu an çünkü ,dünya barışını hayal ediyorbiraz hazırlarsan daha az travmatik olacaktır hayat
neden kötü yorumlanan dedin cnm yengeç ?
cnm mutlulukla alakalı olanlar hepsi aslında ama d vitamini, b vitaminleri, magnezyum daha baskın ve kadınlara özgü multivitaminlerde de bunlar daha çok olur kemik sağlığı açısından da, özellikle menopozdan sonra
Tarif çok denedim de öyle devam ettiğim pek olmadıklasik lezzetler de kaldık yine
Değerli hocam bunları ne yapicaz şimdiTürkçe meali nedir
Bunun ki farklı bir düşkünlük yaöğretmeni de terazi oda öyle .
Evlatlarımizin huyları benziyor
Ayy çok tatlısınRica ederim aşkomsiz sorun ben cevaplayım böyle bildiğim şeyse
Cnm o ego değil bence çünkü biraz tatlı dille ikna ediliyor sonuçta akrepten daha uyumlu mesela o sabit burç karakterlisıkıyosa ondan borç iste ablam bile eli sıkıdır valla bikaç küçük hediye almışlığı var sadece he bi de yemek ısmarlamayı sever
Cömertçe verecek kadar yakın arkadaşım olmadı akrep konusunda şanssızımo yerdeki gözyaşlarımı süpürüyor
Estagfrullh balım o senin şampiyonluğun
Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldievde visne yok ama
Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.
Canim esim de ben de elimizden gelen mesafeyi koyuyoruz. Normalde gitmezdik de dogum gunu var diye yine telde aglamalar gelmicek msin oglumlar havada ucustu. Mecbur gittim tamamen esimin hatrina.
Esim sag olsun her türlü arkamda. Kvye kalsa bu gece orda yatmaliyiz her günü beraber gecirmeliyiz. Virüs mü bulastircaklar sanki. Allah kimseyi cahil insanla sınamasın gerçekten inadina gelip gelip sariliyo yani ne diyim ki.
Biz sarılmayalım dedik diye bizimle dalga gecmeler falan. Cocuk yapmaz onun yaptigini yani.
Bunca ay evde durduguma yanarim gercekten ne de güzel ihlal ediyolar.
Koyacağım beğeniyi seçemedim canım ya, güleyim mi üzüleyim mi şaşırayım mıBen kolay biri değilimama yontmam lazım gibi çok iyi çok sevilen biri ama bilmiyorum ya biraz düşüneyim kafamda toparlayamadim ne düşündüğümu
Aslan , oğlak,koç filan olur mu acepAyy çok tatlısın
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?
Afiyet olsungünaydınnnn kızlarrrr :)
sohbet ne güzel akıyor maşallah
herkesin keyfi yerinde gibi, daim olsun, karantinaya son saatler mi diyelim artık :)
sabah toplantım vardı ancak nefes alabiliyorum,
kahvaltı olarak muhteşem bir yulaf pişirdim kendime,
üzerini de bi güzel süsledim, meyvelerle, hindistan cevizi, fıstık ezmesiyle,
fotoğraflamak isterdim ama dayanamayıp yedim hemen
filtre kahveyle de bir güzel geldi miss... misss..
Boğa ve akrep ekşın eksik olmaz
Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep kigüzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı. Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor
Ayy çok tatlısın
Akrepten başka şanslı olduğun bir burç vardır seninde ama hangisi acaba?
Aslan , oğlak,koç filan olur mu acep
Vayy dostumCanlarım hazırlanıorum da ailecek yemeğe gidioruz
Okıcam mesajları
Yok canım tersi ben idare ediyorumKoyacağım beğeniyi seçemedim canım ya, güleyim mi üzüleyim mi şaşırayım mı
Kafan mı karışık canım neden direkt cevap veremedin? Ne kadar zor olsanda yıllardır yürümüş bu evlilik, o mu çok sevip idare ediyor seni, alttan almak gibi?
Yok canım tersi ben idare ediyorum14 yıldır ben bir zor isem o iki zor ben kolay oluyorum işte o zaman
Kaynanayı temaslı yazmamışlar mıEstagfrullh balım o senin şampiyonluğun
Ahhh gecenin 1inde benim de canımı cektirdiniz visneyle kahve keyfi yapasim geldievde visne yok ama
Balım kaynanamlara gittim ondan giremedim.
Komsulari falan da vardi ayy birinin arkadasinda covid pozitif cikmis kadin bana sarildi öptü bide. Yumrugumu uzattim selamlasmak icin aman bisey olmaz dedi atladi ustüme. Sonra otururken anlatti dün de takildigim arkadasim da pozitif cikti karantinaya girdi diye.. gülerek anlatiyo bide. O kadar sinirlendim ki ama bisey diyemedim işte bisey desen hakli da olsam adım gelin oluyo cunku.
Hepsi Allahindan bulsun bi pozitif cikarsam o zaman görcek onlar.
Evet canım tam ya, bunun yükselenide mi akrep kigüzel çok huyları var, çok sivri huyları var, çok ters huyları da var Birde çok tembeliz ki sorma ama iş konusunda asla tembel değil Bende senin gibi kısmen rahatım benimki aşırı prensipli, seninki gibi fazla mantıklı. Şimdi ev sahibi ile de küstüler, yani kadın küstü eşimi yenemeyince, bu oğlan çok zeki çook diyor. Maalesef malzeme bu teyze ne yapalım? Cevaba bak, çocuk yap, fazla oyalanma diyor
Afiyet olsunkaç gündür hakettin bende kahvemi içtim
Ne bileyim canım, ben zorum deyince sandım sen en zorsun o daha mülayimYok canım tersi ben idare ediyorum14 yıldır ben bir zor isem o iki zor ben kolay oluyorum işte o zaman
sen ve eşin hangi burç?
ben yengeç, eşim başak :)
Maşallah sanaeşin akrep burcu mu canım doğru mu anladım?
benim hiç akrep burcu tanıdığım yok :)
iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var
ben öyle değilimdirayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)
nasıl iyi geldi anlatamam
simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir
Eki Görüntüle 2821126
Evet canım akrep. Hayatımda tanıdığım ilk akrepti, bari benim olsun dedimeşin akrep burcu mu canım doğru mu anladım?
benim hiç akrep burcu tanıdığım yok :)
iş konusu demişsin, benim eşim başak burcu ama o iş prensibi, disiplini ve işkolikliği çok fazla var
ben öyle değilimdirayrıca yemek yönünden, iştah yönünden bizim eşler benziyor :)
nasıl iyi geldi anlatamam
simsiyahım bugün ben yeni aldığım elbisemi giydim mutluyum belim 69 cm olmuş,1 cm 1 cm dir
Eki Görüntüle 2821126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?