70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Başladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyor

Bağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnm
Cnm ben de haftaya 2 gün sıvı detoks yapmayı denicem vegan , bugün migrostan hcevizi sütü alıcam hala indirimdedir inşallah

Kızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ya da jilliana geçiyorum bi tık daha zorluyor.
Ama yap yani 1 ay düzenli yap farkı gör. Sekillenceksin ciddi anlamda.
Canım aramızda en düzenli Saricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.

Ayy ellerine sağlık artık ben de listedeyim
Canım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyim aklımda ne kaldıysa onu yazdım geçen hafta başlangıc kilon aynı mıydi bilemediğim için boş bıraktım
Ne güzel yazmışsın ya valla beni ikna ettinya sağol işin rast gitsin inşaallah senin gibi istikrarlı ve süreklilik haline getiririm bende
Sen iste yeter ki neden olmasın 4-5 ay yap sıkılınca korumaya geçersin
Kızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
Ben yürüyüş ve Leslie boosted ile verdim kilolarımi
Başladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyor
7 Haziran da başladım şükür 10 ay bitti

Günaydın ballar
Kahvaltım bitti
Bol yeşil soganli yumurta salatası yaptım
Normalde hiç yapmam değişiklik olsun dedim hem de diyet zeytinyağlı limonlu

Bir saate kahve keyfine geçerim

blondeblond kahveler içildi mı?

Bir de dün bir sürü zumba videosu indirdimbiraz da dans ile kilo koruyalım
Fırsat buldukça zumba yapicam hatta kareografi calisicam ezberleyebilirsem

Hımm güneş ikizlerdeymiş yani fikir değiştirebilir yadamazlık yapabilirsin yeni diyetler ve diyet tarifler deneyebilirsin demek

Afiyet olsun :)

Canım aramızda en düzenli Saricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.

Saricivcivcikcik Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ya da jilliana geçiyorum bi tık daha zorluyor.
Ama yap yani 1 ay düzenli yap farkı gör. Sekillenceksin ciddi anlamda.

Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sanki
Boosted fena ya beynime kazıdım artık desteklerinizi eksik etmeyin bana en büyük motivasyon kaynağı sizlersiniz bende elimden ne geliyorsa yaparım sizler için

Hımm güneş ikizlerdeymiş yani fikir değiştirebilir yadamazlık yapabilirsin yeni diyetler ve diyet tarifler deneyebilirsin demek
İf benim için işte bide senin carb cyling mı idi
Sağol hocam şimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı ağzım boş durmuyor
İşte bu aranan kan bulundu

İf benim için işte bide senin carb cyling mı idi

Sağol hocam şimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı ağzım boş durmuyor

İşte bu aranan kan bulundu
Ben gargara yaptm 2 saat yeme içme yok
Evet carb cycling bi de vegan ve vejetaryen günler arada cnm
Yüzeyel cevap veriyosun kafan çok dolu sanki okul mu sıkıntılı kuzum? Ailede mi kafanı kurcalayan bişey var gel anlat

Ben de 500 gr su şişeleriyle yapıyorum artık :) bi de fitness blender ve popsugar fitness videoları ekliyorum cnm
Mesajımda neye şaşırdın

sudem34 in bi derdi olduğunu nasıl anladın öyle o yüzden
Yazdı da kaçırdım mı yoksa cnm
Hiç kırmak istemez cevapsız bırakmak istemez kuzum sudem34
Ama mesela klasik konular işte kalori, yediklerimiz, aralıklı oruç vs dışı bi konuda ,biraz şu anki düşüncelerinden stresinden vs sıyrılıp odaklanması gereken farklı bişey söylediğimde biraz alakasız cevap alıyorum

Bağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnm
Cnm ben de haftaya 2 gün sıvı detoks yapmayı denicem vegan , bugün migrostan hcevizi sütü alıcam hala indirimdedir inşallah
Evet hemide fena kefiri ilk denedim ben de elimde ki şişe bitsin suyla sodayla yapicim ama sıkılmaya başladım bugün sıcı sıvı sanırım yarın tek öğünü smothieye çevirip gidicem ay işallah indirimdedir
Ehuehu bilgiler şahane geçen hafta 60,5gibiydim bence düzeltme artıda görünücüm çünkü çok ödemim var bu hafta istikrar yakalayabilirsem abartma eğilimi yapmazsam 59 u görürüm gibi geliyor da du bakalım
Ay zumba mumba dansı nassı severim nassı ben de kafama göre arada dans ederim lakin dün gece verimsiz uyudum mel mel dolanıyorum bakalım 5 gibi bende bişeyler yaparım

Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle

Ağırlıklar çok pahalı ya, ben de lastiğe geçicem 500 gr su şişeleri hafif gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…