70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ezberledin he maşallah

11 nisan menüm
09:00 smothie (yarım kabak, yarım salatalık, yarım muz, kivi, yarım greyfurt, biraz dereotu maydanoz, kefir250ml, 1 tk keten, pul biber nane)(280 kalori aşağı yukarı)

10:00 probiyotikli yoğurt 20 badem, nesfit bar( kaçamam oldu çok datlu istedi canım)

12:30 smothie( 1 kabak, üç çilek, iki avuç ıspanak, az kefir, nane ve pul biber)150kalori
labne 1 yk, yer fıstığı 60gr

Aşağı yukarı 1200 kalori oldu

Hafif düzey kardiyo yaptım 45dakika 367kalori yakmışım saatimin yalancısıyım

Vallaha mı Hazirana mesela
Valla da billa da ciddiyim ben geçen kış 3kg ile başladım ama öncesinde vücut ağırlığıyla kol vs çalışıyordum bir buçuk ayda 5 e geçtim sonra baktım çok kaslandım azalttım yazın ara verdim ağırlıklara bir kaç aydır başladım ama zorlamadan mesela bugün beş e geçsem geçerdim zorlamadım senin de olur düzenli günaşırı yaparsan olur elbettee
Ben aşırı spor yapıyordum azalttım biraz daha rolantide olmaya zorluyorum kendimi daha insani bir ay öncesine kadar koşuyordum dizlerim bacaklarım artık eror vermeye başladı bayağı kötü şekilde hem koşuyordum hem yürüyordum falan hergün nerdeyse şimdi daha rolantide gitmeye çalışıyorum

Cnm bu smoothie diyetine devam mı?

Cnm ben 0.5 kg ile başlıyorum ama
Sen de çok zorlamışsın gerçekten
Bence de rölantiye al kollajen de kullan bence takviye ben başlıcam HIIT e geçince :) ya da geçmeye yakın

Bitti mi dış tedavisi?
Olursa anlatırım canım ama yok bariz bir şey teşekkür ederim çok incesin
sudem34 in bi derdi olduğunu nasıl anladın öyle o yüzden
Yok kız biseyimbeni aşırı enerjik görmeye alışkın ya şaşırdı biraz
Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorum onun dışında okullar tatil oldu olmadi net değil ne bileyim kafam aynı benim

Aynı anda çok şeyi düşündüğüm doğru KBB doktoruna gitmiştim geçen yıl kulak mantarı için o bile aynı şeyi söyledi o kadar çok konusup soru sormuşum kı adama

Yine soruna dağınık cevap vermiş olabilirim
Haftasonu telefon elime fazla geçmiyor geçince de hızlıca okuyup çıkabiliyorum belki ondan öyle hissettin

Hastayım sana doktorum

Aaa geçen hafta 60.5 olduğunu bilmiyordum çaktırmadin he

İyi akşamlar kızlar
Anca fırsat buldum

Anladım canım iyi tanıyosun demekki
Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle
Ayy bende öyleyim işler bitince (bitmiyoda işte habire kuzuluyo işler ) alıyorum pilates lastiğimi 10 dakika kadar basen ve kol çalışıyorum iyi oluyo dizi izlerken iyi gidiyo cicekcikkk

He iyi iyi derdin olmasında

Cnm yarın gidicem sorucam bakalım
Koruma döneminde değilsin demek ki kabul et
Okulların tatil olması neyi değiştirecek senin için? Daha önce de olmuştu ve atlattın ne yapman gerektiğini biliyorsun o yüzden rahatla
Yükselenin koç mu acaba kuzum? İletişim düşünme evin ikizler e geliyor o zaman
Ben de sana hastayım ıhlamur balım

Çok iyi yapıyosun cnm
Aslında burda tanıştık çok ayrıntılı tanımıyorum ama merak ettim bi ihtimal cnm

Kırmızı etle haklısın ama tavukta aşırı bir Demir yok diye biliyorum onun yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek gibi bakliyatlar tercih edebilirsin sarışınım ve eğer Demir eksikliğin varsa zaten beslenme ile gitmez muhakkak takviye kullanmak gerekir diye düşünüyorum
Ben korumayı bitirdim rutinde devam ediyorum abartmamaya çalışıyorum sarışınım

Cnm bu smoothie diyetine devam mı?
Evvet dün başladım zaten pek yeni
Cnm ben 0.5 kg ile başlıyorum ama
Sen de çok zorlamışsın gerçekten
Bence de rölantiye al kollajen de kullan bence takviye ben başlıcam HIIT e geçince :) ya da geçmeye yakın
Ehuehu abartmayı severim her konuda ama ağırlıklara başlamadan şınav gibi kolu çalıştırcak çok şey yapıyordum ondan 3 le giriştiydim kolajen evet ya haklısın kullanmak gerek aslında da bir enerjimiz tutmadı onunla
Ah kıyamam yaa öyle ama kafalarımız bir dünya malesef
Aaa geçen hafta 60.5 olduğunu bilmiyordum çaktırmadin he

İyi akşamlar kızlar
Anca fırsat buldum
Ehuehu kim demiş yok öyle bişiy ama sizin bildirim zamanınızdan sonra girmiştim buraya sanırım pazardı ondan yani
Evet evet vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun

Civcivim çok sık görmüyorsun çok haklısın ya sabır de geç birtanem koradan sana birşey olmaz o kendini düşünmüyorsa kendisi bilir bu erkek annelerinin çoğu oğluşlarını çok farklı görüyor kimseye layık göremiyor seninle alakası yok balım Sen harikulade bir insansın onda anlayacak zeka yoksa hiç kızma kuzenimin kvde sini bir görsen Ne iticilik ne laflar çok vasat üstlelik hep çıkıyor böyle insanlar herhalde nadirdir iyisi bu kvlik platformunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…