70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve sözlerin için
Kendine haksızlık etme, bir ara çok güzel yazmıştın, demiştim sana da Yunus Emre gibi yazdın diye, demek ki biraz zorlasan epey bir şeyler olacak

Geçmişi okumam da şimdi bitti, milyon tane alıntı yaptım yine
Adam mı tutsam yazdırmak için ya çok gözümde büyüyor
Siri ye söylesem yazar mı aceba
Sudem'e yaz kızımmm, .......... , tamamdır yolla, diğerine geç

Siri ne

Baya çetrefilli bi yadigarmış
asliogretmen boğam tebrikler hedefe çok az kalmış 7 lere elveda 6 ya merhaba demişsin darısı incebellihatun e oda kurtulsun 7 lerden
Bak senle ben 8 lerden kurtulduk
Ay inşallah ya sendemi 80 li rakamlardaydın. Bu arada yaşım 27 doğru canım

Arada zorunlu mola var o yüzden ben Aralık diyorum.

Evet canım 82.9 dum 10 ay önce .
Aslı'm da 84.5 diye hatırlıyorum
Arada zorunlu mola var o yüzden ben Aralık diyorum.
Hala etkisi sürüyor mu balım
Benim ilki düşük oldu ama belki de çok zaman geçtiği için 2009 du çünkü pek aklıma gelmiyor bazen kv nin patavatsız cümleleri geliyor" oncacik şeyden ne olacak" diye küçümsemisti acımı kız evladı olmadığı için muhtemelen el kızı sin nihayetinde
İ phone tel asistanı
Hm fukara ligin gözü kör olsun
Google asistanın odunumsu halini andıran hatunumsu robot
Teknosevgi

tablo harika görünüyor, ellerine sağlık

Valla ya aktif olabilsek keşke daha çok destek oluruz ama işte çocuk yemek iş güç

Aminn diyim bende valla en yağlı kısımdan 15 kilo daha Vermem lazım

canım benim hiç 10-15 kilo fazlam olmadı ama sanırım daha yüksek kilolarda vermek daha hızlı oluyor,
bir de tabi sabırlı ve iradeli olmak gerekiyor.
Biz istiyoruz ki hemen incecik olalım fakat bir anda kilo almadığımız gibi bir anda vermek imkansız, sabır ve motive diliyorum sana bolca
Bu arada ben şubat ayı başında 62 kiloyu görmüştüm tartıda, yani yavaş yavaş verdim
ama virüs karantina derken yemeye çok düşmüştüm, kahvaltıda trileçe yiyordum sen düşün

İyi geceler kızlar, buenos nuchos
Adettendir ispanyolca da yazıyım hem pratik yapıyorum
Akşam yemeği menüm:
ballı susamlı tavuk
Ayvalı, mor lahana salatası

Saat 19:00 civarı ise
Eşime uyup macaron yedim
Kaçamaklı ve ölçüsüz bir gün oldu ama pişman değilim, yarın dengeleyeceğim söz

İki kere kör olsun o zaman bende kullanmıyorum

TeknoSe, hımm, kulağa hoş geliyor, telif davası açmazlar herhalde

Ay valla içime bi kıpırtı geldi rakamı görünce bende istersem ve inanırsa yapabilirim dedim kendi kendime
Maşallah ya valla darısı bana inşallah

İki kere kör olsun o zaman bende kullanmıyorum

TeknoSe, hımm, kulağa hoş geliyor, telif davası açmazlar herhalde
Ha ha sende soyadını ekle o değil Sabancı da öleli 17 yıl olmuş dün ölüm yıl dönümü idi.

Hepimiz faniyiz fani fukara
Ay valla içime bi kıpırtı geldi rakamı görünce bende istersem ve inanırsa yapabilirim dedim kendi kendime

Maşallah ya valla darısı bana inşallah
Olur olur bal gibi olur

Ayy ellerine sağlık artık ben de listedeyim

Günaydın güzellikler
Dünkü menümü yazıyım

10:00 smothie
12:00 bir avuç fıstık
15:40 smothie( sabah yaptığıma benzer muz yerine yeşil elma koydım birde keten tohumu koymadım) 10 badem 15 yer fıstığı yedim

Toplamda 950 kalorilerde kaldı ama o kadar şiştim ki yiyemedim ve kaçamak yapmadım kendimi tebrik ederim bağırsaklarım pek fena çalıştı
Dün spor yapmadım kaç gündür 20binlerde adım atıyorum bugün kardiyo ağırlık çalışcam bakalım evde

Ha ha sende soyadını ekle o değil Sabancı da öleli 17 yıl olmuş dün ölüm yıl dönümü idi.

Hepimiz faniyiz fani fukara

Olur olur bal gibi olur
Ne güzel yazmışsın ya valla beni ikna ettinya sağol işin rast gitsin inşaallah senin gibi istikrarlı ve süreklilik haline getiririm bende

Uhuuuuu menüye bakk beee afiyet olsun cnm neli makarondu
Canım aramızda en düzenli Saricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.
Ben de düzenli yapıp 65lere geldim ama sonra fayda göremedim cnm
Şimdi dambıl ekledim ve farklı sporlar da yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…