- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Ahh darısı bizeeKırmızı etle haklısın ama tavukta aşırı bir Demir yok diye biliyorum onun yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler ve mercimek gibi bakliyatlar tercih edebilirsin sarışınım ve eğer Demir eksikliğin varsa zaten beslenme ile gitmez muhakkak takviye kullanmak gerekir diye düşünüyorum
Ben korumayı bitirdim rutinde devam ediyorum abartmamaya çalışıyorum sarışınım
Çok kararlı görünüyorsunuz önemli olan karar vermek bence en kısa zamanda darısı size olacakAhh darısı bizee
Ben dizden şınav bile 20 tane çekebiliyorumEvvet dün başladım zaten pek yeni
Ehuehu abartmayı severim her konudaama ağırlıklara başlamadan şınav gibi kolu çalıştırcak çok şey yapıyordum ondan 3 le giriştiydim kolajen evet ya haklısın kullanmak gerek aslında da bir enerjimiz tutmadı onunla
Ah kıyamam yaa öyle ama kafalarımız bir dünya malesef
Ehuehu kim demiş yok öyle bişiyama sizin bildirim zamanınızdan sonra girmiştim buraya sanırım pazardı ondan yani
Evet evet vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun
Sudemim tatil diyorlardı Ramazan’da olmadı mı tatilBitti mi dış tedavisi?
Olursa anlatırım canımama yok bariz bir şey teşekkür ederim çok incesin
Yok kız biseyimbeni aşırı enerjik görmeye alışkın ya şaşırdı biraz
Canım kilomu koruyamadigimda mutsuz oluyorumonun dışında okullar tatil oldu olmadi net değil ne bileyim kafam aynı benim
Aynı anda çok şeyi düşündüğüm doğru KBB doktoruna gitmiştim geçen yıl kulak mantarı için o bile aynı şeyi söyledio kadar çok konusup soru sormuşum kı adama
Yine soruna dağınık cevap vermiş olabilirim
Haftasonu telefon elime fazla geçmiyor geçince de hızlıca okuyup çıkabiliyorum belki ondan öyle hissettin
Hastayım sana doktorum
Çok kararlı görünüyorsunuz önemli olan karar vermek bence en kısa zamanda darısı size olacak
Canım düzenli yaptığında o kadar hızla artıcak sayılar yeni başlamışsın haksızlık etme kendineBen dizden şınav bile 20 tane çekebiliyorum
Yok balımSudemim tatil diyorlardı Ramazan’da olmadı mı tatil
Amin canım yaa aminYok balım
Salı toplantı yapacaklar muhtemelen çarşamba dan itibaren olur.
Öğrenciler çok dikkatsiz okulum çok büyük çok kalabalık 1800 öğrencisi var
Hasta olmadan su süreci atlatiriz inşallah
BalımCnm yarın gidicem sorucam bakalım
Koruma döneminde değilsin demek ki kabul et
Okulların tatil olması neyi değiştirecek senin için? Daha önce de olmuştu ve atlattın ne yapman gerektiğini biliyorsun o yüzden rahatla
Yükselenin koç mu acaba kuzum? İletişim düşünme evin ikizler e geliyor o zaman
Ben de sana hastayım ıhlamur balım
İnşallah kuzum
Canım düzenli yaptığında o kadar hızla artıcak sayılar yeni başlamışsın haksızlık etme kendineben ortaokuldan beri spor yapıyorum ara verdiğim aylar yıllar dönemler oluyordu elbette ve üç beş ay ara verip başladığımda yine zor oluyordu disiplinle yapınca çok çabuk ilerlersin kii
Benim için bir sakıncası yok canım yazabilirsinKızlar ya konumuzla alakası olmayan şeyleride konuşabiliyomuyuz maksat dertleşmek vs olduğu zaman ?
HoşgeldinizHerkese merhaba, ben diyetisyenimsayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
HoşgeldinizHerkese merhaba, ben diyetisyenimsayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
170 cmHoşgeldiniz
Bizde geçenHedef60kgolmak ve blondeblond ile diyetisyen muhabbeti yapmıştık iyi denk geldi.
Boyunuz kaç cm?
Evet balım, 84,500 le başlamıştım burada.Evet canım 82.9 dum 10 ay önce .
Aslı'm da 84.5 diye hatırlıyorum
Hala etkisi sürüyor mu balım
Benim ilki düşük oldu ama belki de çok zaman geçtiği için 2009 du çünkü pek aklıma gelmiyorbazen kv nin patavatsız cümleleri geliyor" oncacik şeyden ne olacak" diye küçümsemisti acımı kız evladı olmadığı için muhtemelen el kızı sin nihayetinde
Hm fukara ligin gözü kör olsun
Teknosevgi
Hoş geldiniz güçlü ve güzel kadınların günlüğüneHerkese merhaba, ben diyetisyenimsayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
Tamam o zaman anlaştıkKızlar ya konumuzla alakası olmayan şeyleride konuşabiliyomuyuz maksat dertleşmek vs olduğu zaman ?
Merhabalar hoşgeldiniz sevindikHerkese merhaba, ben diyetisyenimsayfanızı gördüm bir selam vermek istedim ilgimi çekti
cnm oruç tutuyor musun? tutuyorsan esaslı IF ye girer kötü hücre filan kalmazBalımne tavsiye edersin?
Topla beni çıkarıp çarpıp böl beni hocam
İstanbul'da hastalık yaygın ve biz mecburi gidiyoruz
Aslında yüz yüze eğitim daha çok seviyorum ama güvenli değil işte.
Yükselenin galiba terazi ablama bir sorayım
ama kötü bahsetmiştik sankiHoşgeldiniz
Bizde geçenHedef60kgolmak ve blondeblond ile diyetisyen muhabbeti yapmıştık iyi denk geldi.
Boyunuz kaç cm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?