70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

yaa tamam cnm haberdar et
fıstık ezmesi badem kaju ezmesi hahaha keyifli olmuyor mu
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor

Son düzenleme:
yaa tamam cnm haberdar et
fıstık ezmesi badem kaju ezmesi hahaha keyifli olmuyor mu
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor
Yok yapmıyorum onları yaparsam daha tehlikeli fıstığı ayıklarken oyalanıyorum en azından o şekilde seriye bağlanmış vaziyette yersem
Benimde knal tedavileri oldu kaplamadan önce bazılarına dolgular vs acılı süreç koronada gitmedim bir de aylarca ağrı çektim en son kırıldı bir diş mecbur yeter ya dedim cesaret edip gittim

hazır satılıyoo bayağı yerel marka da çıktı hacı anne şekersiz kaju ezmesi vs
tamam o zmn oyalanmaya devam
ayy geçmiş olsuun

hazır satılıyoo bayağı yerel marka da çıktı hacı anne şekersiz kaju ezmesi vs
tamam o zmn oyalanmaya devam
ayy geçmiş olsuun
Kız yok hazır almak değil ben de yaparım yapmasına ama porsiyon kontrolü tehlikeli hale gelir korkum o çok ama çok yiyebülürüm o yüzden uzak duruyom
Corona öncesi hiç böyle korkularım yoktu yaa valla aylarca fıstık ezmeleri bademler durur bozulur bayatlardı ne olduysa bir yıldır oldu içimdeki açgözlü canavar gün yüzüne çıktı

Hoşgeldiniz konunuz hayirli olsun komşu biz de bekleriz

Hayırlı olsun konunuz sağlıklı günler sizin olsun
Tatlıyim tatlısın tatlıyiz
Ayy ne tatlı ya hele bı de kız çocuğu op sev bol bol bizim yerimize de en tatlı zamanları ben koca danayi hala kucağıma alıp severim biraz sigmasa da

donut afiyetler olsun.
boşver sen diyetisyeni, biz bize yetiyoruz

pul biber, tarçın, zencefilin tadını kafamda oturtamadım bi türlü
benim smoothieler hep meyveli ve tatlımsı oluyor, sneinkiler çok ilginç canım.
çorban tam benlik, vitamin deposu, bir benzerini bende yapıyorum.

tahin, fıstık ezmesi, çilek, bitterrrr offff sen ben misin yaa

terazi burcu erkek arkadaş nasıl oluyormuş ki teraziler ?
balık burcu erkeğini iyi diyorlar ama ben anlamam burçlardan :)

kırmızı lahana ve karadut deneyi nedir?

hayırlı ramazanlar kızlar
ben tutamıyorum ama eşim tutuyor, hatta kızım da tutuyor, inat etti bu sene tam gün tutacakmış :)
heves ediyor hevesini kırmak istemiyorum :)

akşam işten geldim biraz rahatsızlandım, hemen uyumuşum, sabah da ilaç aldım, vitamin aldım, işe geç geldim.
sahura da kalkamadım tabi, eşim kendine bir şeyler hazırlamış yemiş, bu geceden sonra mutlaka kalkarım, ailece kalkarız.
çocukken sahuru ne çok severdim, hatta okul dönemimde sahurdan sonra uyumaz ders çalışırdım :)
ne güzel günlerdi, sanki her şey daha bir anlamlıydı.

bu akşam saat 21:00da cumhurbaşkanı açıklama yapacak, merakla bekliyorum, bakalım yeni kararlar nelerrr.

Aynen
Off waffla tabağı gibi oldu var ya ekmekleri de ısıtmıştım üstünde nasıl eriyorr
Terazi erkeği romantik düşünceli yakışıklı hoşsohbet yumuşak sesli ayyy ay
Cnm suları pembe-mor olduğu için alkali tarafa yani mavi renge gidiyor örneğin karbonatla etkileşince sütle de döndü denediğimde , içme suyu alkaliyse o da döndürüyor
Hatta mavi makarnalar smoothiler yapıolar böyle

uno'nun ballı yulaflı ekmeğini denedin mi? o da süper :) üzerine tahin-pekmez.
ben smoothielerimi tatlı yapıyorum genelde, süt, kakao, muz, ananas, çilek, badem gibi şeylerle
yabanmersini de çok yakışıyor tatlı-ekşi gibi.

Çok geçmiş olsun canım
Ay ne açıklıycak acaba yetti canımıza bu hastalık
Eskiden gerçekten daha başkaydı ben de sahuru çok severdim iftarlar sülale gider gelirdi birbirine vs yok oldu gitti ben yıllardır oruç tutmuyorum aynen benim kızım sa taktı tutcam diye bakalım nereye kadar gidicek benden daha dinli imanlı

Ya ben yıllarca tarçın zencefil acı biber balla yulaflı yoğurt yaptım o kadar efsane ve doyurucu ki tek öğün meyve koymazdım sonra bir sıkıldım ki bıraktım iki senedir arada sırada yapar hale geldim bu karışımlarda tatlımsı oluyor ki zaten
ünlü bir çikolata markası var onun acıbiberli bitterini yemedin bence yesen acıyla ne kadan muhteşem olduğunu anlardın tabi zevk renk acı biber metabolizmayı da ekstra fiştekliyor sağolsun

tam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.

godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?

Denemedim cnm çiyalıyı seviyorum :)
Aynen ne istersen koy binbir çeşit
Yabanmersini de severim dondurma ekliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…