- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
yaaAhh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysigit gel git gel fenalık geldi son kalıcı yapışması için gidicem zaten de olmamış gibi geliyor bekliyorum geçer diye ona göre şikayetlerimi dile getircem oruç tutmuyorum
Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafffinan sert olup kalorili olanlarda var
Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallahne güzel kalabalık olunca sofralar coronayla nasılda yalnızlaştık
Yok yapmıyorum onları yaparsam daha tehlikeliyaatamam cnm haberdar et
fıstık ezmesi badem kaju ezmesihahaha keyifli olmuyor mu
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor
yaatamam cnm haberdar et
fıstık ezmesi badem kaju ezmesihahaha keyifli olmuyor mu
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor
hazır satılıyooYok yapmıyorum onları yaparsam daha tehlikelifıstığı ayıklarken oyalanıyorum en azından o şekilde seriye bağlanmış vaziyette yersem
Benimde knal tedavileri oldu kaplamadan önce bazılarına dolgular vs acılı süreç koronada gitmedim bir de aylarca ağrı çektim en son kırıldı bir diş mecbur yeter ya dedim cesaret edip gittim
Kız yok hazır almak değil ben de yaparım yapmasına ama porsiyon kontrolü tehlikeli hale gelir korkum ohazır satılıyoobayağı yerel marka da çıktı hacı anne şekersiz kaju ezmesi vs
tamam o zmn oyalanmaya devam
ayy geçmiş olsuun
Hoşgeldiniz konunuz hayirli olsun komşu biz de beklerizAçtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım’
Hayırlı olsun konunuzAçtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım’
Tatlıyim tatlısın tatlıyizAyy canım benim mersilerden kocaman bir demet sanao senin tatlişliğin tatlı bakamayan tatlıyı göremez
Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki
Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum
Yakışııırr
Ayy ne tatlı ya hele bı de kız çocuğu op sev bol bol bizim yerimize de en tatlı zamanlarıHayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizisahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo
Tamam tamam sakinleştimrelax
Diş işim için stres olmuştum bi de makarnadan kilo alır mıyım diye korkmuştum ama olmadııdonuttan sonra bile eksi geldim bu sabah
Dişçiden çıktım az uyuyayım gelicem kimler sahurcu
Diyetisyenimiz de ay o şekerli unlu yeme derse oklavamı alırımtamamdır
12 nisan menüm
08:00 smothie (1 dilim ananas küçük kivi bir tane küçük salatalık yarımdan az greyfurt 150ml kefir acı pul biber tarçın zencefil)
11:30 yer fıstığı türk kahvesi keyfi
12:15 detoks çorbası
( 2 kabak,2 avuç ıspanak,3 kereviz sapı,2 soğan,4diş sarımsak,9 minnak domates yarım havuç üstüne çıkarmadan suyla pişiyor sonra bızzt altını kapayınca zerdeçal kimyon karabiber fesleğen nane azıcık tuz limon )
14:00 %99bitter iki küçük parça
labne , süzme salatalık çubuk kraker biraz
17:00 çorba küçük kase
09:00/11:00 yürüyüş 14bin adım (580kal)
Gün içinde toplam 19bin adım atmışım
3lt su belki fazla
Türlü bi
Veee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
canım çok karışmış hangi burca ne dediğim
aslan benim burcumterazi erkek arkadaş bekliyorum ama bulacam erkeklere elmayra gibi yapışıcam hahaha
Eki Görüntüle 2823825
güzel geçti cnm süt helvası da yemiştim
bağları kopardılar ama aklımdalar
çok da yavaşlamıyor bence cnm :) hep aynı mantık,kastan verince alıyorsun,yağdan verince daha uzun süre koruyorsun
güzel bi tarifkırmızı lahana ya da karadut deneyini de yapsanıza alkali maddeyle ya da sıvıyle temas edince maviye dönüyor
aynen 50lerde tutmalıyız bence de
Aynendonutafiyetler olsun.
boşver sen diyetisyeni, biz bize yetiyoruz
tahin, fıstık ezmesi, çilek, bitterrrr offff sen ben misin yaa
terazi burcu erkek arkadaş nasıl oluyormuş ki teraziler ?
balık burcu erkeğini iyi diyorlar ama ben anlamam burçlardan :)
kırmızı lahana ve karadut deneyi nedir?
Aynen
Off waffla tabağı gibi oldu var yaekmekleri de ısıtmıştım üstünde nasıl eriyorr
Terazi erkeği romantik düşünceli yakışıklı hoşsohbet yumuşak sesli ayyy ay
Cnm suları pembe-mor olduğu için alkali tarafa yani mavi renge gidiyor örneğin karbonatla etkileşincesütle de döndü denediğimde , içme suyu alkaliyse o da döndürüyor
Hatta mavi makarnalar smoothiler yapıolar böyle
Çok geçmiş olsun canımhayırlı ramazanlar kızlar
ben tutamıyorum ama eşim tutuyor, hatta kızım da tutuyor, inat etti bu sene tam gün tutacakmış :)
heves ediyor hevesini kırmak istemiyorum :)
akşam işten geldim biraz rahatsızlandım, hemen uyumuşum, sabah da ilaç aldım, vitamin aldım, işe geç geldim.
sahura da kalkamadım tabi, eşim kendine bir şeyler hazırlamış yemiş, bu geceden sonra mutlaka kalkarım, ailece kalkarız.
çocukken sahuru ne çok severdim, hatta okul dönemimde sahurdan sonra uyumaz ders çalışırdım :)
ne güzel günlerdi, sanki her şey daha bir anlamlıydı.
bu akşam saat 21:00da cumhurbaşkanı açıklama yapacak, merakla bekliyorum, bakalım yeni kararlar nelerrr.
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne açıklıycak acaba yetti canımıza bu hastalık
Eskiden gerçekten daha başkaydı ben de sahuru çok severdim iftarlar sülale gider gelirdi birbirine vs yok oldu gitti ben yıllardır oruç tutmuyorum aynen benim kızım sa taktı tutcam diye bakalım nereye kadar gidicek benden daha dinli imanlı
Ya ben yıllarca tarçın zencefil acı biber balla yulaflı yoğurt yaptım o kadar efsane ve doyurucu ki tek öğün meyve koymazdım sonra bir sıkıldım ki bıraktım iki senedir arada sırada yapar hale geldim bu karışımlarda tatlımsı oluyor ki zaten
ünlü bir çikolata markası var onun acıbiberli bitterini yemedin bence yesen acıyla ne kadan muhteşem olduğunu anlardıntabi zevk renk acı biber metabolizmayı da ekstra fiştekliyor sağolsun
Denemedim cnm çiyalıyı seviyorum :)uno'nun ballı yulaflı ekmeğini denedin mi? o da süper :) üzerine tahin-pekmez.
ben smoothielerimi tatlı yapıyorum genelde, süt, kakao, muz, ananas, çilek, badem gibi şeylerle
yabanmersini de çok yakışıyor tatlı-ekşi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?