- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Of yaa daha ne kadar kapanabiliriz kitam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.
godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?
Of yaa daha ne kadar kapanabiliriz ki
lindt in Var bide
Yoğurt yulaf baharatlar olcak meyve koymazdım bazen beş on badem birkaç ceviz koyardım valla en fit olduğum zamanlardı
Denemedim cnm çiyalıyı seviyorum :)
Aynen ne istersen koy binbir çeşit
Yabanmersini de severimdondurma ekliyo musun
Canım henüz almadım biraz erteledim yazın ortası gibi düşünüyorumLeylam neler yapıyorsun?
Alışverişe devam mı?
Yurt dışı uçak biletlerini aldın mı?
nereye gidiyorsun canım?Canım henüz almadım biraz erteledim yazın ortası gibi düşünüyorumalışveriş tam mod devam heryer de inanılmaz indirim var
Benim eşim terazi , evleneli de 15 yıl oldu, ben bu özellikleri niye keşfedemedim ki doktor civanımAynen
Off waffla tabağı gibi oldu var yaekmekleri de ısıtmıştım üstünde nasıl eriyorr
Terazi erkeği romantik düşünceli yakışıklı hoşsohbet yumuşak sesli ayyy ay
Cnm suları pembe-mor olduğu için alkali tarafa yani mavi renge gidiyor örneğin karbonatla etkileşincesütle de döndü denediğimde , içme suyu alkaliyse o da döndürüyor
Hatta mavi makarnalar smoothiler yapıolar böyle
Cnm ne ameliyatıkızlarrr
fiyat, gün vs. konuştuk doktorla, mayısın 21 i ya da 27 sinde yaparız ameliyatını dedi ama
hala kararsızım, sanırım korkuyorum :) ben hiç ameliyat olmadım ki :) gerçi bu estetik ama olsun bıçak altına yatmak işte.
gerçi sonuç süper olacak biliyorum ama ama offf stres oldum :)
Hocam evlenmeden önce yapmıştır en azından hadiiBenim eşim terazi , evleneli de 15 yıl oldu, ben bu özellikleri niye keşfedemedim ki doktor civanım
Anası ayarlarını mı bozmuşBenim eşim terazi , evleneli de 15 yıl oldu, ben bu özellikleri niye keşfedemedim ki doktor civanım
Ben de o aciklamayi bekliyorum merakla bakalim neler olcakhayırlı ramazanlar kızlar
ben tutamıyorum ama eşim tutuyor, hatta kızım da tutuyor, inat etti bu sene tam gün tutacakmış :)
heves ediyor hevesini kırmak istemiyorum :)
akşam işten geldim biraz rahatsızlandım, hemen uyumuşum, sabah da ilaç aldım, vitamin aldım, işe geç geldim.
sahura da kalkamadım tabi, eşim kendine bir şeyler hazırlamış yemiş, bu geceden sonra mutlaka kalkarım, ailece kalkarız.
çocukken sahuru ne çok severdim, hatta okul dönemimde sahurdan sonra uyumaz ders çalışırdım :)
ne güzel günlerdi, sanki her şey daha bir anlamlıydı.
bu akşam saat 21:00da cumhurbaşkanı açıklama yapacak, merakla bekliyorum, bakalım yeni kararlar nelerrr.
Ya ben yıllarca tarçın zencefil acı biber balla yulaflı yoğurt yaptım o kadar efsane ve doyurucu ki tek öğün meyve koymazdım sonra bir sıkıldım ki bıraktım iki senedir arada sırada yapar hale geldim bu karışımlarda tatlımsı oluyor ki zaten
ünlü bir çikolata markası var onun acıbiberli bitterini yemedin bence yesen acıyla ne kadan muhteşem olduğunu anlardıntabi zevk renk acı biber metabolizmayı da ekstra fiştekliyor sağolsun
Cok duydum ama yemek bi nasip olmadı ama aciyi normalde de coook severim eminim cikiletaya da cok yakismistirtam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.
godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?
Hayirli olsun canim inşallah kolayca olur biterkızlarrr
fiyat, gün vs. konuştuk doktorla, mayısın 21 i ya da 27 sinde yaparız ameliyatını dedi ama
hala kararsızım, sanırım korkuyorum :) ben hiç ameliyat olmadım ki :) gerçi bu estetik ama olsun bıçak altına yatmak işte.
Cnm ne ameliyatı
Ben de o aciklamayi bekliyorum merakla bakalim neler olcak
Cok duydum ama yemek bi nasip olmadı ama aciyi normalde de coook severim eminim cikiletaya da cok yakismistir
Hayirli olsun canim inşallah kolayca olur biter
Korkma yaa ne güzel uyuycan zateb hissetmiycen kikızlarrr
Canim dünden yemeklerim var o yüzden yapmadim.(g.... küçültme ve dikleştirme) ama net karar vermemedim henüz.
iftar menüsünde neler var civcivcim?
yaz arada, bize de fikir olsun
gerçi benim eşim bu sene ramazanda kilo vereceğim, iftarda çok hafif şeyler yiyeceğim diyor, hadi inşallah:)
Korkma yaa ne güzel uyuycan zateb hissetmiycen kisonuca odaklan sürece değil
Hadi hayırlısı cnm(g.... küçültme ve dikleştirme) ama net karar vermemedim henüz.
iftar menüsünde neler var civcivcim?
yaz arada, bize de fikir olsun
gerçi benim eşim bu sene ramazanda kilo vereceğim, iftarda çok hafif şeyler yiyeceğim diyor, hadi inşallah:)
Canim nadir de olsa bazi sorunlar cikabiliyomus galiba iyi arastirsaydin doktorunu falan.evvvvet canımcım öyle kesinlikle ve eşimin ablasında görüp fena halde istediğim bir işlem bu benim.
malum bilirsin, çocuk doğurmak ve seneler epey yıpratıyor, böyle bir şeye karar kılmıştım,
sadece kafam karışıyor, bir arkadaşıma söyledim de bu yaştan sonra manken mi olcan deyip duruyor, saçmalama diyor
yine kararsızlıklar yine beeen
Canim dünden yemeklerim var o yüzden yapmadim.
Ayran aşı, pırasa yemeği, kağıt kebabı
Birikmis hepsinden azar azar var diye böyle uyumsuz oldu
Bu arada biz de dikkat ediyoruz ramazan kiloyu korumak kilo almak acisindan tehlikeli bakalim haftada 1 gün güllac yicez öyle sözlestikgüllacı da coook severim cumartesiden cumartesiye artik. Sahurda da kahvaltiya devam
Hadi hayırlısı cnm
Canim nadir de olsa bazi sorunlar cikabiliyomus galiba iyi arastirsaydin doktorunu falan.
Aslinda önemli bisey fiziksel gorunus tabi insanin özgüvenini etkiliyo. Arkadasina neymis ayrca evet manken olcam deseydin
Hımm benm de 85e düşcek galiba cnm sonra avokado yağı adaçayı filan denicemharika yemekler, ellerine sağlık, hepsini ayrı ayrı çok severim
güllaç gerçekten hem hafif hem pratik ama çok nefis bir şey :)
kararsızım hala ama mayısta oldum oldu adamın boş yeri yok :)
doktor, eşimin ablasına aynı işlemi 2 yıl önce yapan ve cok memnun kaldıgı bir doktor.
yani bir açıdan eminim doktordan, yaptığı işten.
fiyat biraz pahalı indirim yaptıra yaptıra aşağı çektik.
ben dış görünüşü önemsiyorum ama işte herkes benim gibi düşünmüyorsa demek
Yaww boşversene insanların ne düşündüğünü istersen 70 yaşında ol kimee nee memiş senin değil mi yahu sen lütfen ne istediğine odaklan kiöin ne düşündüğüne değil ağzı olan konuşur ki herkesi ciddiye alsaak ooooooo yaşamayalımevvvvet canımcım öyle kesinlikle ve eşimin ablasında görüp fena halde istediğim bir işlem bu benim.
malum bilirsin, çocuk doğurmak ve seneler epey yıpratıyor, böyle bir şeye karar kılmıştım,
sadece kafam karışıyor, bir arkadaşıma söyledim de bu yaştan sonra manken mi olcan deyip duruyor, saçmalama diyor
yine kararsızlıklar yine beeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?