70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

tam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.

godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?
Of yaa daha ne kadar kapanabiliriz ki

lindt in Var bide
Yoğurt yulaf baharatlar olcak meyve koymazdım bazen beş on badem birkaç ceviz koyardım valla en fit olduğum zamanlardı

Of yaa daha ne kadar kapanabiliriz ki

lindt in Var bide
Yoğurt yulaf baharatlar olcak meyve koymazdım bazen beş on badem birkaç ceviz koyardım valla en fit olduğum zamanlardı

lindt in portakallı bitterini alıyorum nefisss.

Denemedim cnm çiyalıyı seviyorum :)
Aynen ne istersen koy binbir çeşit
Yabanmersini de severim dondurma ekliyo musun

Hedef60kgolmak çiyalı her daim zaten
yok dondurmalı smoothie yapmadım, o zaman milkshake'e dönüyor sanırım :)

Leylam neler yapıyorsun?

Alışverişe devam mı?

Yurt dışı uçak biletlerini aldın mı?
Canım henüz almadım biraz erteledim yazın ortası gibi düşünüyorum alışveriş tam mod devam heryer de inanılmaz indirim var

Canım henüz almadım biraz erteledim yazın ortası gibi düşünüyorum alışveriş tam mod devam heryer de inanılmaz indirim var
nereye gidiyorsun canım?
biz virüsten sonra tatili gezmeyi unuttuk, bir de küçük çocuk olunca iki katı risk.
ne alışverişi yapıyorsun?
uzun zaman sonra ben iki tanecik elbise aldım kendime zayıflama hediyesi, işe gelirken giyerim artık

Benim eşim terazi , evleneli de 15 yıl oldu, ben bu özellikleri niye keşfedemedim ki doktor civanım

kızlarrr
fiyat, gün vs. konuştuk doktorla, mayısın 21 i ya da 27 sinde yaparız ameliyatını dedi ama
hala kararsızım, sanırım korkuyorum :) ben hiç ameliyat olmadım ki :) gerçi bu estetik ama olsun bıçak altına yatmak işte.
gerçi sonuç süper olacak biliyorum ama ama offf stres oldum :)

Cnm ne ameliyatı

Ben de o aciklamayi bekliyorum merakla bakalim neler olcak

tam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.

godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?
Cok duydum ama yemek bi nasip olmadı ama aciyi normalde de coook severim eminim cikiletaya da cok yakismistir
Hayirli olsun canim inşallah kolayca olur biter

Cnm ne ameliyatı

(g.... küçültme ve dikleştirme ) ama net karar vermemedim henüz.

Ben de o aciklamayi bekliyorum merakla bakalim neler olcak

Cok duydum ama yemek bi nasip olmadı ama aciyi normalde de coook severim eminim cikiletaya da cok yakismistir

Hayirli olsun canim inşallah kolayca olur biter

iftar menüsünde neler var civcivcim?
yaz arada, bize de fikir olsun
gerçi benim eşim bu sene ramazanda kilo vereceğim, iftarda çok hafif şeyler yiyeceğim diyor, hadi inşallah:)

Korkma yaa ne güzel uyuycan zateb hissetmiycen ki sonuca odaklan sürece değil

Canim dünden yemeklerim var o yüzden yapmadim.
Ayran aşı, pırasa yemeği, kağıt kebabı
Birikmis hepsinden azar azar var diye böyle uyumsuz oldu

Bu arada biz de dikkat ediyoruz ramazan kiloyu korumak kilo almak acisindan tehlikeli bakalim haftada 1 gün güllac yicez öyle sözlestik güllacı da coook severim cumartesiden cumartesiye artik. Sahurda da kahvaltiya devam

Korkma yaa ne güzel uyuycan zateb hissetmiycen ki sonuca odaklan sürece değil

evvvvet canımcım öyle kesinlikle ve eşimin ablasında görüp fena halde istediğim bir işlem bu benim.
malum bilirsin, çocuk doğurmak ve seneler epey yıpratıyor, böyle bir şeye karar kılmıştım,
sadece kafam karışıyor, bir arkadaşıma söyledim de bu yaştan sonra manken mi olcan deyip duruyor, saçmalama diyor
yine kararsızlıklar yine beeen

Canim nadir de olsa bazi sorunlar cikabiliyomus galiba iyi arastirsaydin doktorunu falan.
Aslinda önemli bisey fiziksel gorunus tabi insanin özgüvenini etkiliyo. Arkadasina neymis ayrca evet manken olcam deseydin

harika yemekler, ellerine sağlık, hepsini ayrı ayrı çok severim
güllaç gerçekten hem hafif hem pratik ama çok nefis bir şey :)

Hadi hayırlısı cnm

kararsızım hala ama mayısta oldum oldu adamın boş yeri yok :)

Canim nadir de olsa bazi sorunlar cikabiliyomus galiba iyi arastirsaydin doktorunu falan.
Aslinda önemli bisey fiziksel gorunus tabi insanin özgüvenini etkiliyo. Arkadasina neymis ayrca evet manken olcam deseydin

doktor, eşimin ablasına aynı işlemi 2 yıl önce yapan ve cok memnun kaldıgı bir doktor.
yani bir açıdan eminim doktordan, yaptığı işten.
fiyat biraz pahalı indirim yaptıra yaptıra aşağı çektik.
ben dış görünüşü önemsiyorum ama işte herkes benim gibi düşünmüyorsa demek

Hımm benm de 85e düşcek galiba cnm sonra avokado yağı adaçayı filan denicem

Yaww boşversene insanların ne düşündüğünü istersen 70 yaşında ol kimee nee memiş senin değil mi yahu sen lütfen ne istediğine odaklan kiöin ne düşündüğüne değil ağzı olan konuşur ki herkesi ciddiye alsaak ooooooo yaşamayalım yaşı maşı yok bu işin 40 yaşında arkadaşım büyüttü yahu fıstık gibiydi memişleri küçüktü yaptırdı taş gibim oldu Evet ağrı sızı çekti biraz lakin geçti gitti bitti büyük büyük memişleri onda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…