70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Avrupa diye düşündük arkadaşımla fakat şimdilik askıya aldık
Ben çanta ayakkabı elbise pantolon tişört f/p ne bulursam alıyorum canım

Hımm benm de 85e düşcek galiba cnm sonra avokado yağı adaçayı filan denicem

Ben pek fayda göremedim o tarz yağ krem vs. ama benim kızım sağolsun bolca süt emmişti, ona feda ettim gitti

evet cicekcikkk haklısın,
her insanın fikri, bakış açısı her konuda farklı işte,
o zaman karar bende
Aslında bu işlemi yaptırırsam üst tarafım çok daha ince ve fit duracak,
20 yaşıma dönerim
Söyle bakalım menünde ne vardı?
Hangi smoothieyi yaptın?

Hiç cesaret edilecek gibi değil, biraz daha bekleyin bence de.
Eskiden ben de çok alırdım ama artık son verdim o işe, biraz minimalizm okuduktan sonra sana iyi alışverişler canım

Ahh gezmek tozmak özlemle anıyoruz sanki bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bazen

evet canım, biz virüs başlangıcından beri böyleyiz, ev-iş arasında gidip geldik sadece.
çocuk desen, tüm okul hayatı online oldu.
Bilmiyorum ruhum sıkılıyor,
Tatile gitmeyi öyle özledim ki.
Ya da konsere gitmeyi, canlı canlı müzik dinlemeyi, arkadaşlarla yemeyi içmeyi eğlenmeyi

enerji_kusagi nirelerdesin yahuu ev sahibi teyzem bişiy yapmadı demi şaka bir yana aklımdaydın hep dedim enerjim yok
Balım geldim geldimmm
Sende benim hep aklımdaydın ❤
Sana ve Sudeme de yazacaktım bir türlü yazamadım. 2 gündür üzerimde bir kırgınlık bir dalgınlık var, kafamı toparlayamıyorum adeta, enerjinde enerji yok balım ne olacak böyle, fındıklar ters mi tepti aceba Teyzem de dün kapımı çaldı. Otları yolayım diye inmiş, bakmış herşey tamam, epey duygulanmış ağlamış sevinçten. Büyük sürpriz oldu ona Artık huysuzluk şeysini bir kenara attı galiba, süngüleri inmiş aşağıya

enerji_kusagi orda havalar nasıl?
Tamamen yerleştiniz mi canım?
Menülerin nasıl gidiyor, eşin hala benimki gibi iştahlı mı benimki ramazan süresince az yiyerek oruç ile kilo vermeye niyetlenmiş

enerji_kusagi orda havalar nasıl?
Tamamen yerleştiniz mi canım?
Menülerin nasıl gidiyor, eşin hala benimki gibi iştahlı mı benimki ramazan süresince az yiyerek oruç ile kilo vermeye niyetlenmiş
Canım düzenim epey oturdu ama hala yerleşmesi gereken salladığım bir iki şey var, fırsat bulamadım, doğrusu yapma hevesim de yok, ev işlerinden iyice sıkıldım galiba Hiç tarzım değil ya
Havalar güneşli burada, akşamları serin, üşütüyor. Bol bol esiyor bir kaç gündür. Oralar güneşliymiş sanırım
Benimkide iftarları sadece değişik çorbalar ile geçirelim dedi. Hem hafif olur hemde kilo veririz diye, çok işime de gelmişti ama iftara 2 saat kala fikirler değişti Apar topar bir şeyler pişirdim. Şuan yuvarlanıyorum yani 2-3 günlük menümü yazıp paylaşmam lazım. Enişte bey kararlı mı görünüyor, verecek mi dersin

Canım tatlı krizin olmadığı çok güzel de, az olmamış mı ya, sabah kahvaltı falan yok mu? Yulaf lapadıydı vs yok mu? Afiyet olsun

13 Nisan Salı Menüm
(Ramazanin ilk günü)
Sahur 1,5 haslanmis yumurta, maydanoz, taze soğanla yumurta salatasi, cherry domates, salatalık, yarım dilim ince kaşar(beyaz peynirim bitmis o yuzden kasar yedim)
İftar 3 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık kağit kebabı, 1 dilim kepekli ekmek, 1 bardak ayran
Ara 21.00 menengiç kahvesi, 2 hurma

Spor; Leslie fast walking=31 dk
Su; bayagi ictim sahura kadar devam ederim.

Belki 23.00 gibi bi nescafe icebilirim ders caliscam yanina kahve olmadan olmuyo icmeyedebilirim şu an bilmiyorum

Cnm emzirme bitince yapsan fayda görürdün ben 1 haftada bile fark görmüştüm
Züber toppp afiyet olsuun

Ben de bekliyorum ama olmadim canim genelde orucun son dk si sürpriz yapardi yapmadı
Siskinlik var ondan biraz ama ona ragmen eksi gördum bugün

Uykusuzluğa alıştım artık ya
Ayy canım benim ne güzelll

Aynen ya en tatlı zamanları geçip gidecek bu günler çok özliycem bu hallerini

Dön tabi 20 lere yahu Menümü ekliyim az soraa
Aynen canım yaa hep özlem içindeyizruhlarımız daraldı artık
Ahh canım yaa kıyamam dinlencen biraz enerjin sana da bize de lazım amaa ayy ne güzel ettin huysuz kadın huylandı sayende
Hava değişimi de enerjini etkilemiştir dikkat edin kendimize olsun yaa yiyin gariii

Günaydın güzeller
14 nisan menüm
11:40 smothie Bi dilim ananas bi kabak bi küçük salatalık bir kereviz sapı biraz taze nane maydanoz dereotu iki kaşık yoğurt az su, pul biber tarçın zencefil zerdeçal karabiber (130 kal) biraz katı oldu olsundu
12:30 bir avuç badem fındık fıstık

15:10 bi küçük salatalık küçük ayva

16:00 labne süzme 3 wasa
Totalde 850 kalori

Sabah yürüyüş yaptım 15bin adım attım evde temizlilik vs derken 21bin adımla gün bitti
Bolcana da su 3lt yi geçmiştir

yemek yapmayı severim ama hiç sevmem ev işi yapmayı
kararlıydı, taa ki dün akşam annesinin yaptığı baklavadan 3 dilim yiyene kadar

Canım tatlı krizin olmadığı çok güzel de, az olmamış mı ya, sabah kahvaltı falan yok mu? Yulaf lapadıydı vs yok mu? Afiyet olsun

evet canım az oldu, boğaz ağrım vardı üşütmüşüm, canım pek bir şey istemiyordu ama akşamki çorba ilaç gibi geldi.
sağolsun tabi kayınvalidem yapmıştı.

Cnm emzirme bitince yapsan fayda görürdün ben 1 haftada bile fark görmüştüm

Züber toppp afiyet olsuun

pek sanmıyorum, zamana yenik düşecekti ister istemez, büyük ölçü olunca bi de.

Ben de bekliyorum ama olmadim canim genelde orucun son dk si sürpriz yapardi yapmadı
Siskinlik var ondan biraz ama ona ragmen eksi gördum bugün

ben de öğlene doğru oldum, evet ya şişkinlik benimde hemen karın bölgemde oluşuyor regl olduğumda,
belim ve bacaklarım ağrır, pek tadım olmuyor yani.
regl dönemi tartılmayın deniyor ama sen eksi çıkmışsın zaten :)

gerçekten bazen ruhumun sıkıştığını hissediyorum, kendimi motive edecek bir şey bulamıyorum.
çok sıkıldım.

günaydın tatlı kadın
ananas, kabak, salatalık, kereviz sapı, taze nane, maydonoz, dereotu,yoğurt, su, pulbiber, tarçın, zencefil, zerdeçal, karabiber,
waaaowww enerji bombası olmuş :)

senin evin benimki gibi sahile yakın sanırım? sahilde, açık havada yürüyüş hem ruha hem bedene iyi geliyor canım.
maalesef benim vaktim olmuyor çalıştığım için.
virüs öncesi haftasonları, eşim kızım ve ben sahile inerdik, kızım paten kayardı, biz eşimle yürüyüş yapardık, kahve içerdik,
öyle keyifli olurdu ki.

senin kızın geldi mi bu arada?

Leylam f/p ne ben bu kısaltmaları bir çözemiyorum
Ahh gezmek tozmak özlemle anıyoruz sanki bir daha eskisi gibi olmayacak gibi geliyor bazen
2028 e kadar maskeli hayata devam deniyor
Yokluğun çok belli ozletme kendini
Uykusuzluğa alıştım artık ya

Aynen ya en tatlı zamanları geçip gidecek bu günler çok özliycem bu hallerini
Tadını çıkar işte gerci ikiside küçük peşpeşe seversin

Kızlar günaydın

Ben aşı olmaya gidiyorum.
Dünden randevu aldım.
Bugün niyet etmedim o yüzden 9.40 da randevum var.

Uzaktan eğitime geçildi.
İnşallah hasta olmamışizdir.
Zira okulda test yaptıran yaptırana nerdeyse herkes temaslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…