70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çoook teşekkürler sen de harikasınnn ama

Bugün az fazla kaçmış olabilir lakin toplamda 1000 kalori oldu aşağı yukarı

Wuuu süpersin cheese kekim
Biriciğim yürüyüşe devam. Tadilat başladığında in beri 10.000 yapamıyordum. Bugün bismillah dedim bakalım

yeni haber geldi mi balım?
hadi sor bakalım
önyargı değil de gerçekçilik diyelim neyse umarım faydası dokunur birilerine :)
10 kilo az mı yaa kilo aldığına mı sevindin anlamadım cnm
ayy bi de müdür eline yetki verilince iyice coşmuştur :)

çok da yavaşlamıyor bence cnm :) hep aynı mantık,kastan verince alıyorsun,yağdan verince daha uzun süre koruyorsun
güzel bi tarif kırmızı lahana ya da karadut deneyini de yapsanıza alkali maddeyle ya da sıvıyle temas edince maviye dönüyor
aynen 50lerde tutmalıyız bence de

cnm 45 kilo alan diyetisyen yazdığını düşünsene kendini tanıtma kısmına senin obez diyetisyen gibi olurdu hahaha

Ayyy çok dikkat et kuzum benim mayın tarlası gibi resmen ya
karantinaya alındı mı cnm?

doğru söylüyorsun cnm neler neler yapılırdı gerçi erteledikleri tamir, kitap okuma, uzaktan kurslara katılma vs yi de halleden çok oldu

Oy geçmiş olsun canım diş fena ben de çekiyorum bu aralar
Demez demez kimse oluyor öyle arada yahu stres olmak aldırıyor kilo asıl
geçmiş olsun senin neyin var cnm
geçti cnm kolay işler kaldı artık-kaplamam var da geçici diş yapıştırıldı

aynen strese gerek yok ,kendi konuma da #diyetisyenlergiremez koydum mu tamamdır

Ayy canım benim mersilerden kocaman bir demet sana o senin tatlişliğin tatlı bakamayan tatlıyı göremez
sorun çözüldü yine diyetime güvensizlikti cnm ama güveniyorum artık
Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki
geçmiş olsun senin neyin var cnm
geçti cnm kolay işler kaldı artık-kaplamam var da geçici diş yapıştırıldı

aynen strese gerek yok ,kendi konuma da #diyetisyenlergiremez koydum mu tamamdır
Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum
11 Ayın Sultanına yaraşır bir adım sayısı bırakıyorum buraya

Eki Görüntüle 2823849
Yakışııırr

ayy 4 diş miii yaa keşke gideydin kuzum benim kanal tedavili olduğu için bi dişetinin içine kadar kazırken hissettim sonra az ağrı oldu ama hayal edemiyorum seni
bi de çıkacak diye korkuyo insan ama senin 2 tarafta sanırım oyyyy ya
oruç tutuyor musun cnm? bi kontrole gitsen
Güzellikler günaydın
Hayırlı olsun ramazan

Hayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizi sahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo

Ahh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysi git gel git gel fenalık geldi son kalıcı yapışması için gidicem zaten de olmamış gibi geliyor bekliyorum geçer diye ona göre şikayetlerimi dile getircem oruç tutmuyorum
Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafff inan sert olup kalorili olanlarda var
Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallah ne güzel kalabalık olunca sofralar coronayla nasılda yalnızlaştık

Ayy canım benim ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…