- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Çoook teşekkürler sen de harikasınnn ama
Bugün az fazla kaçmış olabilirlakin toplamda 1000 kalori oldu aşağı yukarı
Wuuu süpersin cheese kekimVeee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
Biriciğim yürüyüşe devam. Tadilat başladığında in beri 10.000 yapamıyordum. Bugün bismillah dedim bakalımAslım güzel menü spor da paylaş balım
Menü de spor da efsane Çiğdem cim
Bu arada Çiğdem ler hep mi çok tatlı oluyor
Çiğdem velim var o da çok şeker
Eşimin bir akrabası var Çiğdem oda şekerbir kadın
yeni haber geldi mi balım?Evet canım tutucam inşallah
Kovid olup evdekilere bulaştırmak korkutuyor inşallah olmaz
Eve misafir almıyoruz,dışarda da maskeyi acmiyoruz bakalım
Sanırım çarşamba uzaktan eğitim e geçilir.
Ablama daha soramadım ya ama sanki terazi idirüyamda ablami gördüm şu Mamak ta oturan i o bilir doğduğum saati yarın unutmazsam arayım
Bide konudan bağımsız ama okuldan bir arkadaş eski fotolarını attı bana 10 kilo almış şimdieski hali ve şimdiki dağ gibi fark var 10 kilo diyip geçmemek lazımmış 10 kilo verince bile aşırı güzel ve seksi olmayı olmayı sağlıyor
On yargılı olmamayı tercih ettim balım
Oğlak müdür du bizim 4 sene az çekmedik
sorun çözüldüYavru kuzu hayırdır niye dargınsın ? kıyamazsın kıyamazsın
çok da yavaşlamıyor bence cnm :) hep aynı mantık,kastan verince alıyorsun,yağdan verince daha uzun süre koruyorsun1,25 hiç fena değil canım, smoothielerin çok güzel,
bizde kızımla yaptık ama muz, kakao, süt, badem karışımı smoothie
haklısın zamanla vücut daha geç cevap veriyor, 25 yaş vücut sistemi ile 35 yaş bir değil, ister istemez yavaşlıyor çalışması.
o yüzden ekstra, daha da ekstra emek vermek düşüyor payımıza,
bence bi daha kilo almayalım ya çok uğraşıyoruz yazık bize valla :)
ben tövbe ettim, 53 kiloyu gördüğüm an hep dikkatli yaşayacağım, hep dengeleyeceğim
cnm 45 kilo alan diyetisyen yazdığını düşünsene kendini tanıtma kısmınaHa hagitti millete gönderirim diyodu kendi gitti paşa paşa
Ben başta senin gibi düşündümhatta şikayet et butonu filan geldi aklıma sonra GBT yapıp paylaşımlarına baktim gebe kalmak için uğraşan bir fanı senin benim gibi .
Hatta kendime kızdım peşin hüküm veriyorsun diye .
Ama bir diyetisyen 45 kilo vermeden önce 45 kilo neden kilo alsinorası da ayrı garip ama insanları söylediğiyle yargilamak gerek bazen bilmiyorum.
Bazen yanlış anlayip söylenilmeyen anlamı çıkarınca da üzülüp kendime kızıyorum
AyyyKızlar günaydın
Okul yıkılıyor covidden
Zümreden 5 arkadaşım pozitif çıktı .
Geçen hafta usuttuk , sinüzit filan sanip bunlar okula gelmiş.
Tat koku kaybı olunca dün bugün teste gitmişler.
En ufak semptomda izole olmak lazım gerçekten.
Öğretmenler odasına gitmedim bugün.
Çay kahve de icmiycem
Mesai bitsin koşa koşa eve
doğru söylüyorsun cnm neler neler yapılırdıEvet gercekten rüyamda görsem bi tarafim acik kaldi sacma sapan rüyalar gordum derdim. Simdi gercegini yasiyoruz
Hayirlisi olsun bakalım.
Ama bence insanlara bi yandan da kendiyle kalma firsati verdi bu dönem. 1 yil az bi zaman degil disari cikmayanlar egilip bi dil bi seyler ögrenebilirdi.
İyi yönünden bakmaya calisiyorumdur
geldimHedef60kgolmak nerelerdesin sen?
teşekkürler
Wuuu süpersin cheese kekim
Biriciğim yürüyüşe devam. Tadilat başladığında in beri 10.000 yapamıyordum. Bugün bismillah dedim bakalım
geçmiş olsun senin neyin var cnmOy geçmiş olsun canım diş fena ben de çekiyorum bu aralar
Demez demez kimse oluyor öyle arada yahu stres olmak aldırıyor kilo asıl
Ayy canım benim mersilerden kocaman bir demet sanaAslım güzel menü spor da paylaş balım
Menü de spor da efsane Çiğdem cim
Bu arada Çiğdem ler hep mi çok tatlı oluyor
Çiğdem velim var o da çok şeker
Eşimin bir akrabası var Çiğdem oda şekerbir kadın
Ah kuzucum hep yaşıyoruz kisorun çözüldüyine diyetime güvensizlikti cnm ama güveniyorum artık
Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordumgeçmiş olsun senin neyin var cnm
geçti cnm kolay işler kaldı artık-kaplamam var dageçici diş yapıştırıldı
aynen strese gerek yok ,kendi konuma da #diyetisyenlergiremez koydum mu tamamdır
Yakışııırr
ayy 4 diş miii yaa keşke gideydin kuzumAyy canım benim mersilerden kocaman bir demet sanao senin tatlişliğin tatlı bakamayan tatlıyı göremez
Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki
Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum
Yakışııırr
Güzellikler günaydın
Hayırlı olsun ramazan
Ahh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysiayy 4 diş miii yaa keşke gideydin kuzumbenim kanal tedavili olduğu için bi dişetinin içine kadar kazırken hissettim sonra az ağrı oldu ama hayal edemiyorum seni
bi de çıkacak diye korkuyo insan ama senin 2 tarafta sanırım oyyyy ya
oruç tutuyor musun cnm? bi kontrole gitsen
Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafffcicekcikkk cnm bana da bayağı işlem yapıldı dediğin gibi sıvı karışımlar püreler pilav vs tükettim pilavı da severim ha şikayet gibi olmasın
anam kalorili yiyecekler de hep yumuşak zaten işine gelmiştipoğaça börek sütlü tatlı
Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallahHayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizisahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo
Ayy canım benim ne güzelllHayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizisahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?