70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yok arkadaş 10 kilo alınca fiziği bozulmuş.
Üzüldüm tabi neden sevineyim.
Herkes fit ve mutlu olsun.

Müdür yanlış zamanda gitti ama çok titizdi kurallarla kararlarla bunaltsa da Pandemi için biçilmiş kaftan idi.

Eğer o müdür devam etse idi bu kadar zayiat vermezdik.

Ayyy çok dikkat et kuzum benim mayın tarlası gibi resmen ya
karantinaya alındı mı cnm?
Okulu karantinaya almadılar.
Eski müdür olsa işte kesin aldırırdi.
Uzaktan eğitim açıklanana kadar devam etti işte.
Bugünden itibaren uzaktan eğitim.

herkese günaydın kızlar

bu sabah, iş yaptığımız bir şirketten tanıdığım birinin coronadan vefat ettiğini öğrendim. şok oldum.
daha 15 gün öncesi şirketimize ziyarete gelmişti, kahve içmiştik, sohbet etmiştik.
40 yaşında dağ gibi adam yani sağlıklı, neşeli, hayat dolu, hiçbir sağlık sorunu da yoktu.
Allah rahmet eylesin.
lütfen dikkat edin, önlemleri iki katına çıkarın, şakası yok bu virüsün.
ben çift maske takmaya başladım, şirket içinde kimseyle yakın olmuyorum, odamdan çıkmıyorum.
bilmiyorum başka ne yapılabilir.. ama özellikle bu dönem hiçbir yere adım atmamak lazım.

o yokken ben cevaplayayım sana,
fiyat/performans değeri en yüksek ürün demek canım, felicio benim gibi ekonomi okudu sanırım :)

2028 mi???
hangi aşıdan olacaksın canım iki türlü var?

uzaktan eğitime geçmenize sevindim, çok daha iyi olur sizin için.
kardeşim virüs döneminden beri uzaktan eğitim veriyor mesela.
devlet okulunda mıydın sen?

Afiyet olsun canim guzel menün
Cumartesiye kadar daha tartilmam inşallah canim bakalim
İş arkadasina Allah rahmet eylesin tabiki öyle şakası yok yani
Hatta bu 2 haftalik kısmi kapanma yerine tam kapanma olsaydı keske. Cunku calismayanlar falan h.ici gündüz gayet fik fik geziyolar bi ben evde oturuyorum gibi hissediyorum cok bunaldim gerçekten. Millet kafayi yemis komsumla gorusuyorum bi diyo gecen birisi. Komsusu koruma altinda sanki valla bu cahillikleri beni mahvediyo cok sinirleniyorum

Gecen de bi komsum gelmis balik getirmeye. Sürekli evdesin heralde diyo. Icimden dedim e sen sürekli partilerdesin heralde. Dısımdan da dedim e yasaklar virüs varya hani dedim ciksam da burda bildigimiz deniz kenarnda kimsenin bilmedigi kuytu yerler var oralara yuruyuse gidiyoruz o da cok nadir zaten

Allah rahmet etsin inşallah çok geçmiş ya gerçekten şakası yok ama.
Bizim hasta olan arkadaşlar takmıyordu pek saldık gitti hocam diyoduşimdi hastalar.
Bir arkadaş çok dikkat ediyordu.Ayni ekipte takıldığı için güme gitti.
N95 takabilirsin.
Ben 3 gündür ona geçtim.
Siperlik de takıyorum.
Vay be ekonomici arkadaşlarım benim

Biontec oldum canım şimdi hastanede asi sonrası 15 dk bekleme süresi var bekliyorum.

Evet devlet okulunda yım.

İlkokullar yüzyüze ye geçti Mart tan beri gidiyorduk işte.

Blonde sen nasılsın?
Üşütme gibi başladı bizim kızlarda da dikkat et .
Vitamin vs eksik etme.
Dengeli beslenme ye dikkat et.

Tabi cnm yine benim kötü düşüncelerim kusura bakma

Karamsar olmamak ve istikrarlı denemek lazım aslında...

bizim şirketten değil fakat başka şirketten iş yaptığımız biriydi, amin canım adam öyle sağlıklıydı ki, gerçekten şok oldum.
kesinlikle ben de insanları anlayamıyorum, al işte önümüzde canlı örnekler var sapasağlam insanlar virüs sebebiyle vefat ediyor, hastanelik oluyor. nasıl bu kadar boşvermiş davranabiliyorlar?
biz gerçekten kimseyle görmüşmüyoruz, ben 6 aydır kendi aileme gitmedim, annemi babamı görmedim.
markete bile çok nadir gidiyoruz. internetten sipariş veriyoruz.
bu sabah işe gelirken radyo haberlerinde sayının epey arttığı söyleniyordu. yani bilmiyorum, keşke daha fazla hassasiyet olsa.
ve dediğin gibi keşke 15 gün tam kapanma olsaydı.

n95 almadım, procare kullanıyorum, o da iyi ama belki alırım.
bazıları çocuk oyuncağı gibi geçiriyor gidiyor ama işte ölen de var, hiç anlamadan geçiren de.
bizim de şirketten olan atlatan arkadaşlar var, hiçbir şey anlamadık diyorlar.
biontec alman aşısı olan sanırım, iki türlü varmış çünkü, alman aşısı iyi diye söyleniyor.

canım ben hem regl olup hem üşüttüm diye kırgınlık var vücudumda ağrı kesici alıyorum.
vitamin içtim biraz önce.
şimdilik virüsten uzağım, umarım olmayız

Evet Alman aşısı canım
Regl den dolayı kan şekerin düşer üşüme olur haklısın.
Bizim bir arkadaş 4 katlı maske saytecmed kullanıyordu çok güzel diyordu ama o garibim de işte yanındakiler maske takmayinca hasta oldu

Canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine c vit al beslenmene ekstra özen göster hepimiz gösterelim aslında zor zamanlar kızım cumartesi erken geldi annem rahatsızlandı kasık fıtığı vardı acile gitmek durumunda kaldı o kadar sıkıntı ki gidemedim yanına allahtan iyi şimdi
Aynen evim sahile çok yakın ben de biryere gitmiyorum hatta sahil kısmında yürüyen oluyor kaldırım tarafında yürüyorum bomboş oluyor kartalda oturuyorum maltepe tarafına doğru gidiyorum bisikleti özledim maskeyle zor oluyor nefes nefese yürüyüş daha rahat oluyor maskeyle
Ayy allah korusun olmasın artık kimse
Of yaa mekanı cennet olsun
Çok mersi canım insanlara şaka gibi geliyor yaa gerçekten şaka gibi geliyor
Mazallah ya
Şakası yok ki virüsün tek başına ne kadar önlem alırsak alalım

Amin canım kimse olmasın

Sen neler yapacaksın bugün neler yapıyorsun?

Benim ders var 16.20 ye kadar .

Kolaylıklar gelsin sana
Temizlik var evde yürüyüş yaptım yoruldum temizlik bir yandan smothie mi içtim uyudum uyuycam sanki
Hava güzel bugün
Ben de ders bitince temizlik yapsam iyi olur
Duş aldım şimdi yürüyüş yapıp bi daha duş almaya üşenirim

Canim sevdigin bi yemegi yap. Bence corba icince gececek o isteklerin. Simdi acsin diye oluyodur.
Yemegin üstüne cayla ya da kahveyle hurma kayısı en kötü ihtimalle 1 kare cikolata yersen gecer bence.
Karbonhidrat hamur isi istiyosan ona hic yanasma derim bugün cumartesi azcik yersin olmazsa.

dün akşam ve bugün vitamin aldım canım, öğlen de şirkette çorba içtim, şimdi çok iyi hissediyorum.
çok geçmiş olsun anneciğine.
kızının gelmesi iyi olmuş, arkadaş olur sana,
benim en yakın arkadaşım oldu 9 yaşında olmasına rağmen, iyi ki varlar
ben de o sahil kısmında oturuyorum, komşu çıkmayalım ama yok ben uzağım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…