Yok arkadaş 10 kilo alınca fiziği bozulmuş.yeni haber geldi mi balım?
hadi sor bakalım
önyargı değil de gerçekçilik diyelimneyse umarım faydası dokunur birilerine :)
10 kilo az mı yaakilo aldığına mı sevindin anlamadım cnm
ayy bi de müdüreline yetki verilince iyice coşmuştur :)
Okulu karantinaya almadılar.Ayyyçok dikkat et kuzum benim mayın tarlası gibi resmen ya
karantinaya alındı mı cnm?
Leylam f/p ne ben bu kısaltmaları bir çözemiyorum
2028 e kadar maskeli hayata devam deniyor
Yokluğun çok belli ozletme kendini
Tadını çıkar işte gerci ikiside küçük peşpeşe seversin
Kızlar günaydın
Ben aşı olmaya gidiyorum.
Dünden randevu aldım.
Bugün niyet etmedim o yüzden 9.40 da randevum var.
Uzaktan eğitime geçildi.
İnşallah hasta olmamışizdir.
Zira okulda test yaptıran yaptırana nerdeyse herkes temaslı.
Yok arkadaş 10 kilo alınca fiziği bozulmuş.
Üzüldüm tabi neden sevineyim.
Herkes fit ve mutlu olsun.
Müdür yanlış zamanda gitti ama çok titizdi kurallarla kararlarla bunaltsa da Pandemi için biçilmiş kaftan idi.
Eğer o müdür devam etse idi bu kadar zayiat vermezdik.
Okulu karantinaya almadılar.
Eski müdür olsa işte kesin aldırırdi.
Uzaktan eğitim açıklanana kadar devam etti işte.
Bugünden itibaren uzaktan eğitim.
Afiyet olsun canim guzel menünGünaydın güzeller
14 nisan menüm
11:40 smothie Bi dilim ananas bi kabak bi küçük salatalık bir kereviz sapı biraz taze nane maydanoz dereotu iki kaşık yoğurt az su, pul biber tarçın zencefil zerdeçal karabiber (130 kal) biraz katı oldu olsundu
12:30 bir avuç badem fındık fıstık
15:10 bi küçük salatalık küçük ayva
16:00 labne süzme 3 wasa
Totalde 850 kalori
Sabah yürüyüş yaptım 15bin adım attım evde temizlilik vs derken 21bin adımla gün bitti
Bolcana da su 3lt yi geçmiştir
Cumartesiye kadar daha tartilmam inşallah canim bakalimpek sanmıyorum, zamana yenik düşecekti ister istemez, büyük ölçü olunca bi de.
ben de öğlene doğru oldum, evet ya şişkinlik benimde hemen karın bölgemde oluşuyor regl olduğumda,
belim ve bacaklarım ağrır, pek tadım olmuyor yani.
regl dönemi tartılmayın deniyor ama sen eksi çıkmışsın zaten :)
Allah rahmet etsin inşallahherkese günaydın kızlar
bu sabah, iş yaptığımız bir şirketten tanıdığım birinin coronadan vefat ettiğini öğrendim. şok oldum.
daha 15 gün öncesi şirketimize ziyarete gelmişti, kahve içmiştik, sohbet etmiştik.
40 yaşında dağ gibi adam yani sağlıklı, neşeli, hayat dolu, hiçbir sağlık sorunu da yoktu.
Allah rahmet eylesin.
lütfen dikkat edin, önlemleri iki katına çıkarın, şakası yok bu virüsün.
ben çift maske takmaya başladım, şirket içinde kimseyle yakın olmuyorum, odamdan çıkmıyorum.
bilmiyorum başka ne yapılabilir.. ama özellikle bu dönem hiçbir yere adım atmamak lazım.
Vay be ekonomici arkadaşlarım benimo yokken ben cevaplayayım sana,
fiyat/performans değeri en yüksek ürün demek canım, felicio benim gibi ekonomi okudu sanırım :)
2028 mi???
hangi aşıdan olacaksın canım iki türlü var?
uzaktan eğitime geçmenize sevindim, çok daha iyi olur sizin için.
kardeşim virüs döneminden beri uzaktan eğitim veriyor mesela.
devlet okulunda mıydın sen?
Tabi cnm yine benim kötü düşüncelerimYok arkadaş 10 kilo alınca fiziği bozulmuş.
Üzüldüm tabi neden sevineyim.
Herkes fit ve mutlu olsun.
Müdür yanlış zamanda gitti ama çok titizdi kurallarla kararlarla bunaltsa da Pandemi için biçilmiş kaftan idi.
Eğer o müdür devam etse idi bu kadar zayiat vermezdik.
Okulu karantinaya almadılar.
Eski müdür olsa işte kesin aldırırdi.
Uzaktan eğitim açıklanana kadar devam etti işte.
Bugünden itibaren uzaktan eğitim.
Karamsar olmamak ve istikrarlı denemek lazım aslında...pek sanmıyorum, zamana yenik düşecekti ister istemez, büyük ölçü olunca bi de.
ben de öğlene doğru oldum, evet ya şişkinlik benimde hemen karın bölgemde oluşuyor regl olduğumda,
belim ve bacaklarım ağrır, pek tadım olmuyor yani.
regl dönemi tartılmayın deniyor ama sen eksi çıkmışsın zaten :)
Afiyet olsun canim guzel menün
Cumartesiye kadar daha tartilmam inşallah canim bakalim
İş arkadasina Allah rahmet eylesin tabiki öyle şakası yok yani
Hatta bu 2 haftalik kısmi kapanma yerine tam kapanma olsaydı keske. Cunku calismayanlar falan h.ici gündüz gayet fik fik geziyolarbi ben evde oturuyorum gibi hissediyorum cok bunaldim gerçekten. Millet kafayi yemis komsumla gorusuyorum bi diyo gecen birisi. Komsusu koruma altinda sanki valla bu cahillikleri beni mahvediyo cok sinirleniyorum
Gecen de bi komsum gelmis balik getirmeye. Sürekli evdesin heralde diyo. Icimden dedim e sen sürekli partilerdesin heralde. Dısımdan da dedim e yasaklar virüs varya hani dedimciksam da burda bildigimiz deniz kenarnda kimsenin bilmedigi kuytu yerler var oralara yuruyuse gidiyoruz o da cok nadir zaten
Allah rahmet etsin inşallahçok geçmiş ya gerçekten şakası yok ama.
Bizim hasta olan arkadaşlar takmıyordu pek saldık gitti hocam diyoduşimdi hastalar.
Bir arkadaş çok dikkat ediyordu.Ayni ekipte takıldığı için güme gitti.
N95 takabilirsin.
Ben 3 gündür ona geçtim.
Siperlik de takıyorum.
Vay be ekonomici arkadaşlarım benim
Biontec oldum canım şimdi hastanede asi sonrası 15 dk bekleme süresi var bekliyorum.
Evet devlet okulunda yım.
İlkokullar yüzyüze ye geçti Mart tan beri gidiyorduk işte.
Blondesen nasılsın?
Üşütme gibi başladı bizim kızlarda da dikkat et .
Vitamin vs eksik etme.
Dengeli beslenme ye dikkat et.
Karamsar olmamak ve istikrarlı denemek lazım aslında...
Evet Alman aşısı canımn95 almadım, procare kullanıyorum, o da iyi ama belki alırım.
bazıları çocuk oyuncağı gibi geçiriyor gidiyor ama işte ölen de var, hiç anlamadan geçiren de.
bizim de şirketten olan atlatan arkadaşlar var, hiçbir şey anlamadık diyorlar.
biontec alman aşısı olan sanırım, iki türlü varmış çünkü, alman aşısı iyi diye söyleniyor.
canım ben hem regl olup hem üşüttüm diye kırgınlık var vücudumda ağrı kesici alıyorum.
vitamin içtim biraz önce.
şimdilik virüsten uzağım, umarım olmayız
Canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine c vit al beslenmene ekstra özen göster hepimiz gösterelim aslında zor zamanlargerçekten bazen ruhumun sıkıştığını hissediyorum, kendimi motive edecek bir şey bulamıyorum.
çok sıkıldım.
günaydın tatlı kadın
ananas, kabak, salatalık, kereviz sapı, taze nane, maydonoz, dereotu,yoğurt, su, pulbiber, tarçın, zencefil, zerdeçal, karabiber,
waaaowww enerji bombası olmuş :)
senin evin benimki gibi sahile yakın sanırım? sahilde, açık havada yürüyüş hem ruha hem bedene iyi geliyor canım.
maalesef benim vaktim olmuyor çalıştığım için.
virüs öncesi haftasonları, eşim kızım ve ben sahile inerdik, kızım paten kayardı, biz eşimle yürüyüş yapardık, kahve içerdik,
öyle keyifli olurdu ki.
senin kızın geldi mi bu arada?
Ayy allah korusun olmasın artık kimseLeylam f/p ne ben bu kısaltmaları bir çözemiyorum
2028 e kadar maskeli hayata devam deniyor
Yokluğun çok belli ozletme kendini
Tadını çıkar işte gerci ikiside küçük peşpeşe seversin
Kızlar günaydın
Ben aşı olmaya gidiyorum.
Dünden randevu aldım.
Bugün niyet etmedim o yüzden 9.40 da randevum var.
Uzaktan eğitime geçildi.
İnşallah hasta olmamışizdir.
Zira okulda test yaptıran yaptırana nerdeyse herkes temaslı.
Of yaa mekanı cennet olsunherkese günaydın kızlar
bu sabah, iş yaptığımız bir şirketten tanıdığım birinin coronadan vefat ettiğini öğrendim. şok oldum.
daha 15 gün öncesi şirketimize ziyarete gelmişti, kahve içmiştik, sohbet etmiştik.
40 yaşında dağ gibi adam yani sağlıklı, neşeli, hayat dolu, hiçbir sağlık sorunu da yoktu.
Allah rahmet eylesin.
lütfen dikkat edin, önlemleri iki katına çıkarın, şakası yok bu virüsün.
ben çift maske takmaya başladım, şirket içinde kimseyle yakın olmuyorum, odamdan çıkmıyorum.
bilmiyorum başka ne yapılabilir.. ama özellikle bu dönem hiçbir yere adım atmamak lazım.
Çok mersi canımAfiyet olsun canim guzel menün
Cumartesiye kadar daha tartilmam inşallah canim bakalim
İş arkadasina Allah rahmet eylesin tabiki öyle şakası yok yani
Hatta bu 2 haftalik kısmi kapanma yerine tam kapanma olsaydı keske. Cunku calismayanlar falan h.ici gündüz gayet fik fik geziyolarbi ben evde oturuyorum gibi hissediyorum cok bunaldim gerçekten. Millet kafayi yemis komsumla gorusuyorum bi diyo gecen birisi. Komsusu koruma altinda sanki valla bu cahillikleri beni mahvediyo cok sinirleniyorum
Gecen de bi komsum gelmis balik getirmeye. Sürekli evdesin heralde diyo. Icimden dedim e sen sürekli partilerdesin heralde. Dısımdan da dedim e yasaklar virüs varya hani dedimciksam da burda bildigimiz deniz kenarnda kimsenin bilmedigi kuytu yerler var oralara yuruyuse gidiyoruz o da cok nadir zaten
Mazallah yan95 almadım, procare kullanıyorum, o da iyi ama belki alırım.
bazıları çocuk oyuncağı gibi geçiriyor gidiyor ama işte ölen de var, hiç anlamadan geçiren de.
bizim de şirketten olan atlatan arkadaşlar var, hiçbir şey anlamadık diyorlar.
biontec alman aşısı olan sanırım, iki türlü varmış çünkü, alman aşısı iyi diye söyleniyor.
canım ben hem regl olup hem üşüttüm diye kırgınlık var vücudumda ağrı kesici alıyorum.
vitamin içtim biraz önce.
şimdilik virüsten uzağım, umarım olmayız
Şakası yok ki virüsün tek başına ne kadar önlem alırsak alalımEvet Alman aşısı canım
Regl den dolayı kan şekerin düşer üşüme olur haklısın.
Bizim bir arkadaş 4 katlı maske saytecmed kullanıyordu çok güzel diyordu ama o garibim de işte yanındakiler maske takmayinca hasta oldu
Amin canım kimse olmasınCanım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine c vit al beslenmene ekstra özen göster hepimiz gösterelim aslında zor zamanlarkızım cumartesi erken geldi annem rahatsızlandı kasık fıtığı vardı acile gitmek durumunda kaldı o kadar sıkıntı ki gidemedim yanına allahtan iyi şimdi
Aynen evim sahile çok yakın ben de biryere gitmiyorum hatta sahil kısmında yürüyen oluyor kaldırım tarafında yürüyorum bomboş oluyor kartalda oturuyorum maltepe tarafına doğru gidiyorum bisikleti özledim maskeyle zor oluyor nefes nefese yürüyüş daha rahat oluyor maskeyle
Ayy allah korusun olmasın artık kimse
Of yaa mekanı cennet olsun
Çok mersi canıminsanlara şaka gibi geliyor yaa gerçekten şaka gibi geliyor
Mazallah ya
Şakası yok ki virüsün tek başına ne kadar önlem alırsak alalım
Kolaylıklar gelsin sanaAmin canım kimse olmasın
Sen neler yapacaksın bugün neler yapıyorsun?
Benim ders var 16.20 ye kadar .
Hava güzel bugünKolaylıklar gelsin sana
Temizlik var evdeyürüyüş yaptım yoruldum temizlik bir yandan smothie mi içtim uyudum uyuycam sanki
Hahahahah yaa bende duş mevzusunda aynıyımHava güzel bugün
Ben de ders bitince temizlik yapsam iyi olur
Duş aldım şimdi yürüyüş yapıp bi daha duş almaya üşenirim
Canim sevdigin bi yemegi yap. Bence corba icince gececek o isteklerin. Simdi acsin diye oluyodur.Kızlar ya bugün acayip yemek yemek istiyorum iftara aklıma deli planlar geliyo zor vazgeçiyorum nolur bana motivasyon verin akşama ipin ucunu kaçırmak istemiyorum hem hafif beslenmek istiyorum hemde canım acayip karbonhidrat türü şeyler istiyo
Canım sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine c vit al beslenmene ekstra özen göster hepimiz gösterelim aslında zor zamanlarkızım cumartesi erken geldi annem rahatsızlandı kasık fıtığı vardı acile gitmek durumunda kaldı o kadar sıkıntı ki gidemedim yanına allahtan iyi şimdi
Aynen evim sahile çok yakın ben de biryere gitmiyorum hatta sahil kısmında yürüyen oluyor kaldırım tarafında yürüyorum bomboş oluyor kartalda oturuyorum maltepe tarafına doğru gidiyorum bisikleti özledim maskeyle zor oluyor nefes nefese yürüyüş daha rahat oluyor maskeyle
Ayy allah korusun olmasın artık kimse
Of yaa mekanı cennet olsun
Çok mersi canıminsanlara şaka gibi geliyor yaa gerçekten şaka gibi geliyor
Mazallah ya
Şakası yok ki virüsün tek başına ne kadar önlem alırsak alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?