70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam
Bence çorbanı iç canım ana yemeğini 40 dk sonra yersen göz dönmen geçmiş olur Allah kabul etsin orucunu
Amin canım sağolasın
Ahh emzirme dönemleri şimdi hatırladım kanın iliğin sömürülüyor gibi nasıl bir acıkma çok kalori yakıyorsun emzirirken yaa ebde abur cubur olmaması süper
Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarak
Meyve ve bakliyat vs bunlar da mı yok
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlar ama yapınca kökünü kurutmaktan korkuyorum

Misss ellerine sağlık canım ben de yoğurdu tarçınlayıp stevia azıcık atıyorum dondurma gibim oluyor
Afiyet bal olsun miss olmuş
Oyy canım ya ne regliler geçti gitti hayatlarımızdan bu da geçicek elbette
Meyve de bakliyatta yok dukan da keza ketojenikte de yok karbonhidrat oranları çok yüksek o susuzluk tatlı isteği emzirmede çok normal yaa ben de o dönemleri hatırladım sayende zaman su misali akıp gidiyor

Günaydın güzellikler
Dün ki menüm

08:00 smothie
(ananas çilek dört tane 3 kaşık light yoğurt pul biber tarçın zencefil, 1 çay kaşığı keten tohumu)

14:00 smothie
(ananas 6çilek 1 kabak yarım demet dereotu kefir pulbiber tarçın zencefil)yarısını içebildim
Nesfit ballı bademli bar ,biraz fıstık badem

15:20 küçük ayva kalan smothie

Sabah 16bin adımla yürüyüş yaptım 20bin adımj geçmişti yatma vakti
3 lt su bitki çayları kahveler oldu elbette

Canım emziriyorsun Dukan yapamazsın.

Bir de sürdürebilir bir diyet değil bırakınca Kh a saldırip hızla kilo alınıyor.

Sana tavsiyem az Kh yiyerek zayıflaman.

Pişmiş ve çiğ sebze,protein bol alarak çok güzel kilo verebilirsin.

Koruman daha kolay olur.

Emzirdigin için gözün de dönmez.

evet canım, neler gelip geçmiyor ki.
Dün işten çıktım, eve giderken spotify listemden müzik açıyım dedim, benim melankolik şarkılardan çalmaya başladı, son ses açtım arabada başladım ağlamaya, yol boyu öyle sulugözlüydüm,
İyice dolmuşum herhalde.
Son zamanlarda moral ve motivem sıfıra indi zaten. İştahım bile kapandı yani inanamıyorum, gerçi o iyi bişey
Sonra eve geldim kızıma sarıldım, onunla vakit geçirdim ruhuma iyi geldi resmen

Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma
İstege bagli bitter cikolata

Hurmaları 5 dk sicak suda bekletip diger malzemelerle birlikte blenderdan geciriyosun. Biraz hamur toparlansin diye buzlukta bekletiyosun. Ben hamuru toparlamaya ugrasmadim oruc oruc elimi ıslatıp top sekli verdim. En son 2 kare bitter eritip disina sürdum. Normal tarifte bitter bi paketti galiba. Ben az kullandigim halde gayet harika hissedildi tadi
Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine
Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin

Ah canım yaa ağlaman biraz rahatlatmıştır seni hep eşşek hormonlardan bak zorlu bir dönemdeyiz ayrı ama hormonlar tuzu biberi oluyor
İyi ki varlar bak ne kadar şanslısın sarılabilcek kuzun var
Tarif efsane yok zorlamıyor enteresan kalori düşük ben şişiyorum fıstık badem de yediğim için aralarda cidden tok tutuyor yalnız et özledim malzemem o kadar çok ki arada veremedim cildim parladı bir gerginleşti enteresan faideleri görmekteyim bünyemde

benim tariflere benziyor, süper bir şey olur bu, hemen yapmalıyım :)

yok aslında belli bir sebep değil duygusallık var üzerimde ve sanki hiçbir şeyin tadı yok eskisi gibi değil ramazan bile Saricivcivcikcik

evet yaa hormonlarım ve son günlerdeki şu virüs muhabbeti iyice canımı sıkmaya başladı.

gerçekten kimsecikler kalmamış nerelerde bu kızlar acaba..

kızlar umarım herkes iyidir
benim çalıştığım yerde 15 iş arkadaşım corona ile karantinada.
ben yine odamdan çıkmamaya devam.
çıkış saatimizde daha erkene çekildi.

bugün yediklerimi yazıyım:
sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve

öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.

akşam: yoğurt keten tohumu yemeyi düşünüyorum. yeter bana.

bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum

Afiyet olsun canim.
Aa bu yeni mi çıktı deneyeyim ben de

Yürüyüs yaptım geldim ben de şaftım kaydi acayip susadım

Hocam evlenmeden önce yapmıştır en azından hadii
Bir düşüneyim
Anası ayarlarını mı bozmuş
olabülüüü
maşallahhhhh canım, süpersin
eşim bugün pozitif çıktı ama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.

Canım buralardayım .
Dersim bitti oturduğum yerden kalkamadım.
Biraz TV izledim.
Gidip yatsam diyorum
Sen napıyorsun?
Ahh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice
Beslenmen bana çok az gibim geldi sanki afiyet bal olsun
Bir düşüneyim

olabülüüü

maşallahhhhh canım, süpersin

eşim bugün pozitif çıktı ama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatır

İnşallah canım, çok teşekkür ederiz

Evet çok doğru dedin sudem canım ben en iyisi böyle devam edeeyim zaten bugünden itibaren menülerimi yazmaya başlıyım en iyisi günlerdir güzel devam ediyor ama yazmaya üşeniyorum açıkçası
incebellihatun bide badem istersen katabilirsin. Ben katmadim. Yazmayı unuttum.
Sağol civcivim denersem eklerim ama kendime güvenemiyorum bende bi keresinde hurmanın çekirdeğini çıkarıp içersine bitter damla çikolata koyup yemiştim acayip bombastik bişey olmuştu
Ya varya senin menülere bayılıyorum senin iradenin aynısı bana da nasip olsun ne diyim

Canim sanirim gece ders calismiyodur cunku öğretmen o muhtemelen benimle karistirdin ben ders calisiyorum.

İki gündür sürekli uyuyorum ya sanirim oruçken kan sekerim düşüyo bide dun lavaboya da cikamadim suyu da cok iciyorum ama. Komposto yaptim bakalim iftarda iccem belki iyi gelir. Sahurda midem berbatti zor yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…