- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamamDukan diyetini bilmiyorum da dukan birasi yapiyorum cok siskin hissettigim gunler ben ödem atiyo.
Sana derken benim canim da cilekli pasta cekmeye başladı son saatler
Ama yapmicam tabiki. Demin hurma kakao ve bitter cikolatayla brownie yaptim bakalim nasil olmuş iftardan sonra kücük bi tane yicem kahveyleahh kahvesizlikten ölüyorum
Amin canım sağolasınBence çorbanı iç canım ana yemeğini 40 dk sonra yersen göz dönmen geçmiş olur Allah kabul etsin orucunu
Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarakAhh emzirme dönemleri şimdi hatırladım kanın iliğin sömürülüyor gibi nasıl bir acıkmaçok kalori yakıyorsun emzirirken yaa ebde abur cubur olmaması süper
Meyve ve bakliyat vs bunlar da mı yokDukan candır gerisi heyecandırne günler di be
Canım Kh yok.
Sadece sebze ve protein yiyosun.
Ama sen az Kh yiyerek Ramazan sonuna hafiflemiş girersin.
İyi şükür
Blonde de yazmış balım
Artık öğrendim
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlarKızlar hurma brownie harika olmus ben inanmazdim onu yapcagima kendisini yerim derdim ama tam bir dısardn alinanlar gibi. Bide buzluga atmistim disindaki bitter dondu disi citir ici yumusak☺ Agır bi tatli yemissin hissi olusuyo şu an nefsim körlendi acayip
Tavsiye ediyorum şiddetle
Misss ellerine sağlık canım ben de yoğurdu tarçınlayıp stevia azıcık atıyorum dondurma gibim oluyorKızlar hurma brownie harika olmus ben inanmazdim onu yapcagima kendisini yerim derdim ama tam bir dısardn alinanlar gibi. Bide buzluga atmistim disindaki bitter dondu disi citir ici yumusak☺ Agır bi tatli yemissin hissi olusuyo şu an nefsim körlendi acayip
Tavsiye ediyorum şiddetle
Afiyet bal olsun miss olmuş14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur Soğanlı omlet, 1 dilim kepekli ekmek, cherry domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, limon sıkılmış marul
İftar 1 kase çorba, 1 tabak kağıt kebabı(sonunda bitti), yarım dilim kepekli ekmek, turşu, 1 bardak ayran
Ara 21.00 türk kahvesi, 1 dilim hurma brownie(yaklasik 80 kalori), 3 çilek
Spor; bugün yapamicam.
Su; sahura kadar devam.
*Ders calisirken belki bi tane daha kahve içerim. İcmemeye caliscam ama.
Oyy canım ya ne regliler geçti gitti hayatlarımızdan bu da geçicek elbetteBugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve
Öğlen: şirketteki menüden
1 kase yoğurt çorbası + salata
Saat 16:00 gibi 2 adet ev yapımı züber lokma
Akşam: bol yeşillikli salata
Gün içinde minimum 2-2,5lt su.
Üzerimde regl şişkinliği ve duygusallığı var, hormonlarım tavan yaptı
Meyve de bakliyatta yok dukan da keza ketojenikte de yok karbonhidrat oranları çok yüksekKahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam
Amin canım sağolasın
Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarak
Meyve ve bakliyat vs bunlar da mı yok
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlarama yapınca kökünü kurutmaktan korkuyorum
Canım emziriyorsun Dukan yapamazsın.Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam
Amin canım sağolasın
Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarak
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlarama yapınca kökünü kurutmaktan korkuyorum
Misss ellerine sağlık canım ben de yoğurdu tarçınlayıp stevia azıcık atıyorum dondurma gibim oluyor
Afiyet bal olsun miss olmuş
Oyy canım ya ne regliler geçti gitti hayatlarımızdan bu da geçicek elbette
Meyve de bakliyatta yok dukan da keza ketojenikte de yok karbonhidrat oranları çok yükseko susuzluk tatlı isteği emzirmede çok normal yaa ben de o dönemleri hatırladım sayende zaman su misali akıp gidiyor
Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyoKahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam
Amin canım sağolasın
Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendineGünaydın güzellikler
Dün ki menüm
08:00 smothie
(ananas çilek dört tane 3 kaşık light yoğurt pul biber tarçın zencefil, 1 çay kaşığı keten tohumu)
14:00 smothie
(ananas 6çilek 1 kabak yarım demet dereotu kefir pulbiber tarçın zencefil)yarısını içebildim
Nesfit ballı bademli bar ,biraz fıstık badem
15:20 küçük ayva kalan smothie
Sabah 16bin adımla yürüyüş yaptım 20bin adımj geçmişti yatma vakti
3 lt su bitki çayları kahveler oldu elbette
Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misinevet canım, neler gelip geçmiyor ki.
Dün işten çıktım, eve giderken spotify listemden müzik açıyım dedim, benim melankolik şarkılardan çalmaya başladı, son ses açtım arabada başladım ağlamaya, yol boyu öyle sulugözlüydüm,
İyice dolmuşum herhalde.
Son zamanlarda moral ve motivem sıfıra indi zaten. İştahım bile kapandı yani inanamıyorum, gerçi o iyi bişey
Sonra eve geldim kızıma sarıldım, onunla vakit geçirdim ruhuma iyi geldi resmen
Ah canım yaaevet canım, neler gelip geçmiyor ki.
Dün işten çıktım, eve giderken spotify listemden müzik açıyım dedim, benim melankolik şarkılardan çalmaya başladı, son ses açtım arabada başladım ağlamaya, yol boyu öyle sulugözlüydüm,
İyice dolmuşum herhalde.
Son zamanlarda moral ve motivem sıfıra indi zaten. İştahım bile kapandı yani inanamıyorum, gerçi o iyi bişey
Sonra eve geldim kızıma sarıldım, onunla vakit geçirdim ruhuma iyi geldi resmen
Tarif efsaneHaha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma
İstege bagli bitter cikolata
Hurmaları 5 dk sicak suda bekletip diger malzemelerle birlikte blenderdan geciriyosun. Biraz hamur toparlansin diye buzlukta bekletiyosun. Ben hamuru toparlamaya ugrasmadim oruc orucelimi ıslatıp top sekli verdim. En son 2 kare bitter eritip disina sürdum. Normal tarifte bitter bi paketti galiba. Ben az kullandigim halde gayet harika hissedildi tadi
Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine
Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin
Canım buralardayım .
Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma
İstege bagli bitter cikolata
Hurmaları 5 dk sicak suda bekletip diger malzemelerle birlikte blenderdan geciriyosun. Biraz hamur toparlansin diye buzlukta bekletiyosun. Ben hamuru toparlamaya ugrasmadim oruc orucelimi ıslatıp top sekli verdim. En son 2 kare bitter eritip disina sürdum. Normal tarifte bitter bi paketti galiba. Ben az kullandigim halde gayet harika hissedildi tadi
Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine
Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin
Ah canım yaaağlaman biraz rahatlatmıştır seni hep eşşek hormonlardan bak zorlu bir dönemdeyiz ayrı ama hormonlar tuzu biberi oluyor
İyi ki varlar bak ne kadar şanslısın sarılabilcek kuzun var
Tarif efsaneyok zorlamıyor enteresan kalori düşük ben şişiyorum fıstık badem de yediğim için aralarda cidden tok tutuyor yalnız et özledim malzemem o kadar çok ki arada veremedim cildim parladı bir gerginleşti enteresan faideleri görmekteyim bünyemde
Afiyet olsun canim.kızlar umarım herkes iyidir
benim çalıştığım yerde 15 iş arkadaşım corona ile karantinada.
ben yine odamdan çıkmamaya devam.
çıkış saatimizde daha erkene çekildi.
bugün yediklerimi yazıyım:
sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve
öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.
akşam: yoğurt keten tohumu yemeyi düşünüyorum. yeter bana.
bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2825924
Bir düşüneyimHocam evlenmeden önce yapmıştır en azından hadii
Anası ayarlarını mı bozmuş
maşallahhhhh canım, süpersinGünaydın güzeller
14 nisan menüm
11:40 smothie Bi dilim ananas bi kabak bi küçük salatalık bir kereviz sapı biraz taze nane maydanoz dereotu iki kaşık yoğurt az su, pul biber tarçın zencefil zerdeçal karabiber (130 kal) biraz katı oldu olsundu
12:30 bir avuç badem fındık fıstık
15:10 bi küçük salatalık küçük ayva
16:00 labne süzme 3 wasa
Totalde 850 kalori
Sabah yürüyüş yaptım 15bin adım attım evde temizlilik vs derken 21bin adımla gün bitti
Bolcana da su 3lt yi geçmiştir
eşim bugün pozitif çıktıherkese günaydın kızlar
bu sabah, iş yaptığımız bir şirketten tanıdığım birinin coronadan vefat ettiğini öğrendim. şok oldum.
daha 15 gün öncesi şirketimize ziyarete gelmişti, kahve içmiştik, sohbet etmiştik.
40 yaşında dağ gibi adam yani sağlıklı, neşeli, hayat dolu, hiçbir sağlık sorunu da yoktu.
Allah rahmet eylesin.
lütfen dikkat edin, önlemleri iki katına çıkarın, şakası yok bu virüsün.
ben çift maske takmaya başladım, şirket içinde kimseyle yakın olmuyorum, odamdan çıkmıyorum.
bilmiyorum başka ne yapılabilir.. ama özellikle bu dönem hiçbir yere adım atmamak lazım.
Aaaa cok gecmis olsun aslim ya cok üzüldümBir düşüneyim
olabülüüü
maşallahhhhh canım, süpersin
eşim bugün pozitif çıktıama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Ahh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorumCanım buralardayım .
Dersim bitti oturduğum yerden kalkamadım.
Biraz TV izledim.
Gidip yatsam diyorum
Sen napıyorsun?
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyicekızlar umarım herkes iyidir
öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.
bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum
Eki Görüntüle 2825924
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatırBir düşüneyim
olabülüüü
maşallahhhhh canım, süpersin
eşim bugün pozitif çıktıama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Çok teşekkür ederiz biriciğim ,hepimiz iyiyiz, eşimde iyi, dün biraz halsizdi sadeceAaaa cok gecmis olsun aslim ya cok üzüldümaman dikkat edin seninle cocuklarda var mi bisey?
İnşallah canım, çok teşekkür ederizAhh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice
Beslenmen bana çok az gibim geldi sanki afiyet bal olsun
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatır
Evet çok doğru dedin sudem canımCanım emziriyorsun Dukan yapamazsın.
Bir de sürdürebilir bir diyet değil bırakınca Kh a saldırip hızla kilo alınıyor.
Sana tavsiyem az Kh yiyerek zayıflaman.
Pişmiş ve çiğ sebze,protein bol alarak çok güzel kilo verebilirsin.
Koruman daha kolay olur.
Emzirdigin için gözün de dönmez.
Sağol civcivimincebellihatun bide badem istersen katabilirsin. Ben katmadim. Yazmayı unuttum.
Ya varya senin menülere bayılıyorumkızlar umarım herkes iyidir
Eki Görüntüle 2825924
Canim sanirim gece ders calismiyodur cunku öğretmen oAhh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice
Beslenmen bana çok az gibim geldi sanki afiyet bal olsun
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?