- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Evet kuzum çok şükür halimizeİnşallah kuzum
Ayy başından neler geçmiiiş bebekiimçok şükür şimdi sağlıklı olduğunuza
Ay bahar yaz gelsin gelsin gönlümüz şenlensin biraz duvarlar ardından da olsaRica ederim Çiçeğim, hayır mı anneciğin ne ameliyatı olacak? Aa Çarşamba demişsin bir de yarınmış. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Doğru canım korona da iyice patladı ya, 60 bin üstü gidiyor kaç gündür. Ne kadar sürer o da ayrı bir muamma
Sen implant mı yaptırmıştın, onun üstünü mü geçici yapıştırıldı? İnşaallah alışma sıkıntılarıdır da birde deneme için gidip gelmen gerekmez bir sürü bu kargaşada.
Çiçeğim tartıyı hep kullanmasam da bazen gerçekten çok lazım oluyor. Hassas ayarlı tarifler için, dert hep boğaz gördüğün üzereYoksa az çok ne kaç gram gelecek kaşık bardak ölçülerinden biliyorum. Ahhh, o peynir sevdası benimkinde de var ki ne sevdaa, yemişler de dediğin gibi, e haliyle bizede bulaştı
Su evet balım ya çok etkiliyor, yemek bu kadar etkilemiyor gibi. Bahar bizim buralara geldi sanki, ağaçlar hep çiçekli, kırmızı dutlar oldu, yeni dünyalar da ermeye başladıhavalarda ısınıyor kısa kollu giyiyorum artık evde ve camlar açık tabi gece camları kapatıyoruz. Bana kalsa kışın bile cam açık yatarım da neyse
Canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun annenizeacil şifalar
Çok teşekkürlerCanlarım merhaba, yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum bir süre daha gelemem gibi duruyor. Yakında hepsi bitecek inşallah.
sudem34 tablo için eline sağlık canım.
blondeblond canım çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız, bizi durumundan haberdar et mümkün oldukça.
cicekcikkk anneciğine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı çok güzel geçer, Allah şifa versin.
CanımmmmÇiçeğim yaşadığın sorunlara üzüldüm, bunları yaşadığın koşullar içinde düşünürsek epey ağır bir süreç olmuş ama senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gördüğüme de çok sevindim. Belliki olaylara bu şekilde bakman senin daha sağlam ayakta kalmanı sağlamış. Bence pek az insan bu kadar kendinden emin, inançlı ve dik durabilir. Bir kaç yazdığın şeylerden sonra bunu da yazdığın için aslında senin karmaşık ve riskli olaylarda bile duygularına kapılmayıp daha mantıklı ve isabetli kararlar verdiğini anlıyorum. Çoğunluğun tercihini değil aklın yolunu seçiyorsun. Bu büyük cesaret ve başarılı girişimcilerin de belirgin bir özelliği ❤ Düşünce gücü ve olumlu etkileri hakkındaki yazdıklarına da harfiyen katılıyorum. Hatta az ve öz yazmışsın, buna bir destan bile yazılırdı
Aynıyım ben bildiğin gibiŞşşttt o konulara girmeyelim enercimşu an dondurmanin kalanı dolapta duruyo. Bomba da diyebiliriz ama bugün canm istemiyo basimiza tas yagacak canim dondurma istemiyo dün depoları doldurduk tabi
Aaa orkide öyle miymis. Hic bilmiyodum. Biliyosun ki cicekler hakkinda bu grupta en cok benim bilgim vardir hele o mor menekşeler
Kahvaltimi yaptim afyonumun patlamasini bekliyorum sen napiyosun görüsmeyeli
Canim annene gecmis olsun tekrardan. İnşallah ameliyattan güzelce cikar hemen iyileşirEvet kuzum çok şükür halimize
Ay bahar yaz gelsin gelsin gönlümüz şenlensin biraz duvarlar ardından da olsa
Annem kasık fıtığından olcak dün olmadı şimdi hatta bekliyorum ameliyata girdi 2 saate çıkıcakmış işallah benim dört diş kaplama kaplamayı yaptı son haline geldi sağlam yapıştırdı ama kalıcı yapıştırma olmadı artık bu hafta gitmem mümkün olmadı haftaya gidicem inşallah neyse olsun
Canım çok teşekkürler
Çok teşekkürlertez vakit rahatlaman dileğiyle
Canımmmm
Ben de iyiyim kv ile ilgili her daim var bitmez oAynıyım ben bildiğin gibisen nasılsın kv ile ilgili var mı vukuat
Kaç kilosun şimdi
Ama hemen aklıma geldi mi geldiBenim de balım benim de, çok özlüyorum sizi.
Balım bir rivayete göre ilk açan çiçek mi ne orkideymiş, sonraki bütün çiçekler ondan gelmeymiş, yani demem o ki her şeye orkide diyebilirsin
Hepimizin çiçekler hakkındaki engin bilgisi gözlerimi yaşartıyor
Yani o sınıflara girmiyorum açıkçasıKörlerle topallar birbirini ağırlar mı denir şimdi burada milyon tane deyim geçti aklımdan
Haa doğru bak o da çok güzel kokar
65 keşşşşkeee benim olsaBen de iyiyim kv ile ilgili her daim var bitmez o
Gecen hafta 65.6 dım ama bakalim bu hafta kac olcak
Sen kacsin dicem ama diyim mi? Diyim diyim sen kaçsın
Balım sen 1 Nisanda başlayacağım dediğin şeye başlamış mıydın? 1 Nisandan Hazirana kadar mı ne diyordun sanki diyet için. Kilo verdiğini nasıl ölçüyorsun Negom tartılmadan, kıyafetlerden mi anlıyorsun65 keşşşşkeee benim olsahiç tartılmıyorum ki
Selam canımSelam kızlar
Bugün hava güzeldi 2 saat müzik eşliğinde yürüdüm
Yarım saat kadar da üzerine eve gelip zumba yaptım
Evde otura otura toto büyümüş resmen
Acilen küçültmek lazım
blondeblond nasıl oldun?
asliogretmen nasıl oldun?
Ramazan yoğunluğu var sanırım herkeste.
Hepinize öpücükler
Ooo, çiçek konusunda uzmanım diyorsun yaniAma hemen aklıma geldi mi geldisizin bilgiyle karşılaştırınca ohoooo
Yani o sınıflara girmiyorum açıkçası
Evet kuzum çok şükür halimize
Ay bahar yaz gelsin gelsin gönlümüz şenlensin biraz duvarlar ardından da olsa
Annem kasık fıtığından olcak dün olmadı şimdi hatta bekliyorum ameliyata girdi 2 saate çıkıcakmış işallah benim dört diş kaplama kaplamayı yaptı son haline geldi sağlam yapıştırdı ama kalıcı yapıştırma olmadı artık bu hafta gitmem mümkün olmadı haftaya gidicem inşallah neyse olsun
Canım çok teşekkürler
Çok teşekkürlertez vakit rahatlaman dileğiyle
Canımmmm
Bebişim dolapta ki bomba patladı mıŞşşttt o konulara girmeyelim enercimşu an dondurmanin kalanı dolapta duruyo. Bomba da diyebiliriz ama bugün canm istemiyo basimiza tas yagacak canim dondurma istemiyo dün depoları doldurduk tabi
Aaa orkide öyle miymis. Hic bilmiyodum. Biliyosun ki cicekler hakkinda bu grupta en cok benim bilgim vardir hele o mor menekşeler
Kahvaltimi yaptim afyonumun patlamasini bekliyorum sen napiyosun görüsmeyeli
Aramızda bi botanikçi bulunduğunu sanmıyorum şekerimOoo, çiçek konusunda uzmanım diyorsun yani
Kalbimiz kalbine karşı NegoomYaa canım kalp kalbe karşıdün kızlar napıyor yazayım bir dedim senin etiketin geldi
İkisi aynı çiçek değil
Nasılsınız güçlü kadınlar
Ay hatırlıyoruum kitaplığımızın nadide eserleriydiKalbimiz kalbine karşı Negoom
Yine geldin aydınlattın bizi balım, kaşığı soruyoruz biliyorsun çiçeği soruyoruz biliyorsun, ne ayaksın bakim sen
Bundan sonra senin lakabın Larousse olsunBildin mi Larousse'yi, biz çocukken gazetelerin kuponla verdiği bol ciltli bir ansiklopedi vardı, onun adıydı, Meydan Larousse. Okumayı sayesinde erkenden öğrenmiştim. Vayy be...
Patladi ama esim patlatti akşam cok sukur bitti de kurtuldukBebişim dolapta ki bomba patladı mı
Çok hasar yoktur inşaallah
Ahh ödevlerimi yaparken az mi ordan bakardim.. icinde kaybolurdum ben küçücük ansiklopedi kocamanKalbimiz kalbine karşı Negoom
Yine geldin aydınlattın bizi balım, kaşığı soruyoruz biliyorsun çiçeği soruyoruz biliyorsun, ne ayaksın bakim sen
Bundan sonra senin lakabın Larousse olsunBildin mi Larousse'yi, biz çocukken gazetelerin kuponla verdiği bol ciltli bir ansiklopedi vardı, onun adıydı, Meydan Larousse. Okumayı sayesinde erkenden öğrenmiştim. Vayy be...
Evet adım sayar yatmaya yakın 15 binlerde idi.Selam canım
Ohh maşaallah, 2 saat yürüyüşle 10 bini geçiyordun di mi çünkü saatte 6 bin adım atıyorum diyordun
Çok oturunca senin toto, benim göbek büyümeye meyilliİlginç yaw, sen yürüyünce toto küçülüyor ben yürüyünce büyüyor Belki dikleştiği için büyüyor sanıyorumdur hiç ölçmedim doğrusu
Balların yarısı hasta diğer yarısı da yasta, çok özledim hepsini
Maşaallah çok güzel adım atmışsın canımEvet adım sayar yatmaya yakın 15 binlerde idi.
Doğru hatırlıyorsun benim ortalama saatte 6 bin.
Benim tip de Songül un ki gibi basen geniş öyle olunca büyümüş
Civciv in dediği gibi portakal toto ise seninki güzel
Bu ara sguat filan ara verdim ya benim de şekilsizlesti.
Spor çok farkediyor ya diyeti de sporu da ikisini birden bırakmamak lazım
Ya hep ya hiç bizde ya ikisi ya hiçbiri
Hava ısındıkça yürümek daha keyifli olur
En sahibin ne yapıyor?
Bahçen nasıl ektin mı birşeyler?
Alıştın mı yeni yerine?
Bu kadar hızli radikal kararlar alip uygulayinca adapte olabiliyor musun?
Öğütücü eş güzel şeyPatladi ama esim patlatti akşam cok sukur bitti de kurtulduk
Ahh ödevlerimi yaparken az mi ordan bakardim.. icinde kaybolurdum ben küçücük ansiklopedi kocamano zamanlar bilgi ne kadar değerliydi bilgili insanlar ne kadar degerliydi.. simdi aksine bilgili insan kucumseniyo şarlatanlar el üstünde tutuluyo. Bu da böyle bi tepki olarak dursun burda
Yavaştan başla bence spora kuzumEvet adım sayar yatmaya yakın 15 binlerde idi.
Doğru hatırlıyorsun benim ortalama saatte 6 bin.
Benim tip de Songül un ki gibi basen geniş öyle olunca büyümüş
Civciv in dediği gibi portakal toto ise seninki güzel
Bu ara sguat filan ara verdim ya benim de şekilsizlesti.
Spor çok farkediyor ya diyeti de sporu da ikisini birden bırakmamak lazım
Ya hep ya hiç bizde ya ikisi ya hiçbiri
Hava ısındıkça yürümek daha keyifli olur
En sahibin ne yapıyor?
Bahçen nasıl ektin mı birşeyler?
Alıştın mı yeni yerine?
Bu kadar hızli radikal kararlar alip uygulayinca adapte olabiliyor musun?
Canım balkonun giderinde mi sıkıntı var boru yok mu? ya da şöyle olur mu 1ini kullanın önce sabunlu suyla sonra duru suyla silsen balkondan akmıcak kadarMaşaallah çok güzel adım atmışsın canımBenim yatarak geçen günümde 2500-3000 arası adım oluyor. Evin koridoru ve balonları oldukça uzun. Bir kaç defa gidip gelince bile iyi adım oluyor. 4 tane büyük uzun balkonu var ama bir kere oturmuş değiliz. Yıkaması da ayrı dert çünkü kenarlarda 2 parmak kalınlığında çıkıntı var üzeri bolca işlemeli ince bir demir ve bembeyaz. Yani yıkasan dert yıkamasan ayrı bir dert. Yıkayınca su direkt aşağı, dikkat etmem gerekiyor. Dışı seni içi beni misali
Her balkonun karşısında ev, ve komşular çok meraklıBahçe de sadece ot yoldum. Kadının biri çıktı beni izledi işim bitene kadar, dedimya meraklı çok Doğrusu teyze huysuz olduğu için hevesim de kaçtı. Çünkü o ben bahçeyi ekersem hani bahçe düzenleyecek birisine para vermem gerekmez diye seviniyor. Açıkça da demiyor ama kendini ele veriyor. Ev için modern hiç bir şeyden de geri kalmıyor ama hep en ucuzunu kovalıyor. Olsa dert olmasa ayrı dert. Mesela geçen gün hastaydı, hastaneden randevu almış. Bana ben seni arabayla bırakayım teyze dedirtmek için kırk türlü laf oyunu yapıyor. Direkt söylese daha hoş olur ama bu davranışları itiyor. Beni görünce numaradan sallanıyor vs. İyi bile olsa her işini yaşlıyım diye gördürmeye çalışıyor yani. Yaşlılara hürmetim zaten çoktur da bu çok numaracı bir teyze Gözü işine gelince benden güzel görüyor, iş yaptıracak olunca gözlerim görmüyor diyor, gözünde de numaralı gözlük var. Bir daha böyle derse teyze gözlüğünü boşuna takma bari diyeceğim az kaldı Bir sordun bin ah işittin canım kısaca evi de teyzeyi de hiç benimseyemedik. Sanki başkasının evi gibi yabancı geliyor hala. Onun dışında verdiğimiz karardan mutluyuz çok isabetli oldu. Nakliye erken gelmese, önceki ev sahibi erken vazgeçse bu evi asla tutmazdık mecbur kaldık o an, nasip diyoruz ve aheste aheste ev arsa bakmaya çalışıyoruz, kısaca burada yapamayız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?