- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
ayyy özgürlük nasıl bi duygudurrÇoğu gitti azı kaldı
Artık özgürsün istediğin yerde mola verirsin.
Hangi kiloda mutlu olursan orda koruma yap.
Ama koruma kilosunun üstüne alınca insan mutsuz oluyor haberin olsun.
Fit haline alışmış oluyorsun az göbek az basen çıkınca huzursuz oluyor insan geri.
Şimdi 66 bir kez gördum ya 66 üstü mutsuz ediyor
Sen de öyle yap tam işte bu kilo dediğin an korumaya geç.
Senin yüz gün bitmeden başlarım ben.
Temmuz da ablam gelecek mi belli değil dün uçak biletini firma iptal etmiş yine.
Pandemi nedeniyle iki yıldır bilet iptal .
Bakalım o gelmezse belki bende gitmem.
Temmuz gelmeden kilo vermem lazım ama
Senin 100 gün ne zaman bitecek?
2 ay var Haziran ortası galiba
Hoşgörü nereye kadar balım balkonuna da karışmaya hakkı yok ömür törpüsü desene bu teyzeCanım senin gönlünde tıp çocukluktan vardı belli ki
Köpekli sayfayı da çoook severdim. Birde ben biraz psikopat mıydım neydim en çok gemi motorlarını incelemeyi seviyordum. Şu en büyükleriniSonra da uçaklara kafayı takmıştım. Hatta hayalim pilot olmaktı uzunca bir süre. İşi de ilerletmiş Ukrayna ya eğitime gidecektim o kadar kararlıydım ki ailem asla izin vermedi
Bir de ben o ansiklopedi de yılanların resmine bile dokunamaz çok korkardım. Sanki resmine dokunsam beni sokacak, çocuk aklı işte
Teyzem tam bir huysuz virjin, kendisi de diyor ben çok huysuzum diye
Şimdi ne diyeyim ki buna
Herkesi hoşgörü ile idare etmeye devam yani
Aslı öğretmenim nasılsın ?
Evet canım bacaklar sütun gibi oluyor, birazda popo olunca pantolon çok hoş oluyor ama biraz basen ve boy olunca da elbise, kalem etek çok hoş oluyor, belde inceyseeeBasen yoksa bacak daha güzel oluyor
Özellikle pantolon için .
Etek giyince basen bir nebze kamufle oluyor
Senin etin de sıkı galiba ölçülerin de iyiydi çünkü.
Gerçi 10 kilo filan verdin.
Sporu da yaptın canın istediğini de yedin.
Canım senin yaşadığın durum gözümde canlandı.
Annem de aynı teyze gibi biz yazın kısa bir süre iş beklentisinden yoruluyoruz bı de el olunca hepten çekilmez yani.
Ev gerçekten küçük yerde ve dediğin gibi siz oraya fazla elit gelmişsiniz.
Bizler canımız istediği gibi yaşamaya alışkın olduğumuz için üzerimizde bu kadar göz ile izlenme haliyle rahatsız eder.
Eşin hızlı ve pratik en kısa sürede ev yaptırıp güzel bir yere tasinirsiniz.
Ben iyiyim canım ilk hafta arkadaşlarım hep hastaydı çok üzüldüm hatta oğlumun öğretmeni filan ağır geçiriyo baş dönmesi filan çok oluyo .
Şimdi onlar da toparlandi şükur biraz .
Okulda hasta oldum olacağım stresi vardı .
Şimdi o açıdan bir nebze daha rahatım.
Ramazan girdi zaten iftar vs telaşı evde koşturmaca daha iyiyim yani.
Arada koruyamadigim kilo ve ölçü canımı siksada istediğim an yapacağım rahatlığı geliyor işte.
Haklısın sporu hiç bırakmamak lazım
Yürümeyi çok seviyorum
Artık firsat buldukça bol bol yürürüm
Bı de zumba calisicam kareografi li Ayşegül Demirsoy un zumba videolarını indirdim.
Bazıları çok zor ama bazıları hem kolay hem eğlenceli onları çalışayım biraz.
Vayy
Haftaya 5 li sayılar senin
Vay beee 16 kilo verdin tanıştığımizdan beri
Hoşgeldin Balım LeylamHoşgörü nereye kadar balım balkonuna da karışmaya hakkı yok ömür törpüsü desene bu teyze
enerjim balım insanlara her zaman büyük küçük herkese saygı duyalım muhakkak bizden daha çok yaşamış diye ben saygı duymuyorum açıkçası sadece insan olduğu için o yaşlıların çoğu çok fena oluyorlar çok şark kurnazlığı yapıyorlar insan anlam veremiyor
Sen o konuda şanslıymışsın canım tam gönlündeki olmuşAynen varmışlisede de milli kütüphanede semptomları fotokopi çektirirdim tıp sözlüğünden
Yaaa keşke izin verselerdiineden çekindiler acaba
en korktuğum hayvan hep sivrisinekler ve diğer kan emiciler oldu bi de köpekler hırladığında ya da ani hareket yaptığında çok korkarım kediler sinirlenince sevimli geliyor da köpekler Tanrım korusun
hahaha huysuz virjinevlenmemiş mi belki evlatları hayırsız diye senle uğraşı vakit geçiriyordur hahaha
aynen cnm tatlı dil en güzeli laf da çarpınca çok eğleniyor insanoh kızmadım hem deaklına bit yeniği düşürdüm diye
Canım tamam inşallahCanım 1 Mayıs ölçüleri alırız ama Nisan tablosuyla karşılaştıramam sanırım, yeniden başlıyor gibi düzenlerim yani başlangıç alırız sadece. 1 Mayısta ben teslim edeceğim ondan sonra da savunma tarihi beklenecek ve o günü bekleyeceğim, henüz tam bitmemiş olacak ama yine de sadece sunum falan hazırlayacağım, çok sorunlu zamanlar olmaz diye düşünüyorum.
Ben çok şükür iki gündür iyiyim, oğlan da iyi şükürler olsun. siz nasılsınız.
Tartilmiyorum ki balımSen verirsin balım ne kadar aldın ki ?
2 Temmuz a okul kapaniyor.Evrak işi için haftada bir en kotu okuldayız o yüzden İstanbul dışına daha erken çıkamam.ayyy özgürlük nasıl bi duygudurr
cnm 54-57 arası koruma istiyordum zaten
tamam canım, 100 günüm 19 haziranda bitiyor öyle hesaplamıştım30 nisanda 50 gün olcak cnm
Ayy 2 yıldır mıı ne kötükavuşursunuz inşallah cnm tez zamanda
Neden temmuz, yaz tatil planı mı var
Canım Manavgat tarafına şelale ye filan gelmiştik güneydoğu turu dönüşü ama uzun kalmadik .Evet canım bacaklar sütun gibi oluyor, birazda popo olunca pantolon çok hoş oluyor ama biraz basen ve boy olunca da elbise, kalem etek çok hoş oluyor, belde inceyseee
Doğru hatırlıyorsun etim sıkı, kilomdan aşağı gösteriyorum kimse inanmıyordu kiloma. Ama kilo varken pantolon belini nasıl kapattığımı da kimsecikler bilmiyor
Evet canım ya büyük şehirlerde herkesin kendi haline yaşadığı ortamlara alışmışız, burası da nüfus olarak küçük, halkın bir kısmı görgüsüz gibi ama çok da kozmopolit bir yer. Mesela ışık olsun olmasın yaya yola atlıyor, aynı Avrupa misali araçlar anında duruyor. Yapı olarak da biraz minyatür İstanbul gibi. Nehir varya, 3 tane köprü var. Biri ışıklı sadece yaya yürüyüşüne açık. Diğerleri araç için. Nehir Anadolu ve Avrupa gibi ikiye bölüyor. Aşağısı elit yukarısı vasat. Biraz da Amsterdam gibi nehirde gemiler var.
Nehir kenarı evler yalı misali değer görüyor ama işte kimi köylüce konuşuyor kimi pek entel, ilginç bir yer işte. Denize doğru kayınca da çevreyolu burayı ikiye bölüyor. Deniz tarafı Side, dağ tarafı Manavgat. Side buradan da hoş ama kışın bomboş.
Epey öğrettim buraları da size di mi, gelirseniz yabancılık çekmezsiniz
Benimkinin her işi ışık hızıyla, yeter ki hedefi görsünBakalım zaman neyi gösterecek. Daha taşınma travması tam geçmedi, fikren de çok yordu
Şükür canım sen hasta olmadan bugüne kadar getirdin işi. Sizde aşı şartı yok muydu, sizde mi aşı sıralamasına tabisiniz?
Hiç zumba yapmadım desem yeridir. Oldukça hareketli olduğunu görmüştüm sadece. Ben salsacıyımSen kolayından bir başla bakalım nasıl olacak
Benimde hep birer kere başlayıp devamını getiremediğim tek şey plates ve yoga. Nedense bir türlü istikrar olmuyor. Yürümek kolayıma geliyor. Çok imreniyorum düzenli plates yapanlara. Her babayiğidin harcı m7 değil nedir ki, senin krem işine döndüSen ne yaptın yüz yogası ve düzenli krem sürmeyi başarabildin mi
İftar menülerin şatafatlı mı geçiyor yoksa pratik tarzda devam mı? Bende değişik şeyler yapma merakı oluyor da
Yine kaşar tabiriHoşgeldin Balım Leylam
Çok doğru dedin, ona bende hoşgörülü değilim. Genel olarak değişik kişiliklere hoşgörü veya görmezden gelmek demek istedim. Herkese ayar vermek de yoruyor, bu sefer insan kendinden de soğuyor, sanki her şeyi bilen her şeye kusur bulan gibi hissediyorsun. O kadar çok cahil ve hadsiz var ki bazen de gülüp geçiyoruz mecbur
Evet bizimki çok kurnaz, argo olarak da kaşar olmuş diyeceğimiz bir tip.
Seninki yine iyiymis ben büyüyünce küçük seda sayan olcam diyodumSen o konuda şanslıymışsın canım tam gönlündeki olmuşBen bahtsız bedevi misali
Çocukken hiç doktor olacam öğretmen olacam demediğim için galiba bunlar başıma geldiilk ressam olacam dedim o nasipsizlikten olmadı, sonra pilot dedim annem asla istemedi, adam akıllı bir şey ol dedi. Sonra asker olacam dedim babam istemedi, kız halinle ne işin var dedi ordularda Sonra da evlatlık olduğumu düşünmeye başladım, hiç bir şeyde aynı düşünemiyorduk. Maalesef olmadığımı da öğrendim
Sonra içime döndüm. Herkes üstüme geliyorsa ben mi ters yola girdim dedim.
Sivrisinekten eşimde korkar daha doğrusu çok uyuz olur
Teyzem evlenmiş kocadan çok çekmişOndan mı böyle oldu ki Evlatları da bildiğim kadarıyla pek ilgili ama oralar yine de karanlık
CivcivSeninki yine iyiymis ben büyüyünce küçük seda sayan olcam diyodumo olmazsa doktor olcam diyodum (erken dogdugum icin sürekli 6 yasima kadar hastalıklarla bogustum hastanelerle cok hasir nesirdim). Doktorlugun amaci da kucukken onlar bana sürekli iğne ilac surup yaziyoduya. Ben de buyuyunce onlara yazip intikam alcaktim
Artik zehirleyerek halledicez o isi madem gıdacı olduk hejdkdk
Bildigim kadariyla 7 ya da 8 aylik doğmuşum canim bi süre hastanede yatmisiz annemle beraber beni burnumdan hortumla beslemislerCivcivkaç aylık doğmuş sun?
Başka erken doğan var mı kardeş ya da büyük?
Benim sıpa da erken doğdu.
Ailede var mı erken doğum vakaları?
Biz de bir tek ben maşallahçok şükur başka kimse yok.
Kaynanam bir eşimi erken doğurmuş o da benle ilgisiz sanırım.
Annen sana çok düşkündür.Bildigim kadariyla 7 ya da 8 aylik doğmuşum canim bi süre hastanede yatmisiz annemle beraber beni burnumdan hortumla beslemisler
Ailede bildigim kadariyla yok erken doğan
Süt de emmemisim hicböyle bi 5 yasima kadar falan üzülünce sinirlenince heyecanlannca hep kusarmisim nedense
Şükür şimdi masallah tosun gibi oldum bi yerimde bir sey kalmadiüstüne fazla kilom bile var
İnanir misin aksine öyle cok cok samimi bi iliskimiz yoktur karakter meselesi ben de anneme çekmişim mıç mıç sevmiyorumAnnen sana çok düşkündür.
Zor büyüdün diye de ayriyeten.
Neyseki geride kalmış o günler.
Her ailede oluyor zor bebekler demek ki hepsi de büyüyor işte.
Kız hayvandan korkulur muCanım tamam inşallahölçü tablosu ben yardım etmeye çalışırım gerekirse herkes iki ayın ölçüsünü verirse farkı da belirtiriz
Canım bizde iyiyiz şüküroğlana raket aldık evde yemek masasında tenis oynuyoruz.Arada top sektirme yapıyor.Ama ben çok tek çocuk ile evde bunaldım bütün gün üstümde ilgi bekliyor evde hayvan istiyor ben korkuyorum yerimiz de müsait degil hamster alalım dediler çok uruyormus vs.
Tartilmiyorum ki balım
3 haftadır nerdeyse tartıya çıkmıyorum.
Çıksam da ya tok karnına ya da kalın kıyafetle gün içi öylesine oluyor.
Ama 69-70 arası en az varimdir .
Yazlık geçen giyince basen göbek çıkınca anladım yani.
Sebahat geçen 5 günlük if kampı yaptı yine Ramazan başında onu kaydettim . Fırsat bulursam 5 gün uyarlanabilir.
Sen kaçsın balım
Kaç günde bir tartiliyor sun.
2 Temmuz a okul kapaniyor.Evrak işi için haftada bir en kotu okuldayız o yüzden İstanbul dışına daha erken çıkamam.
4 Temmuz da Çorlu da kuzenin düğün var Ankara dan akrabalar gelir biz düğüne gitmesek de bir trafik olur.
Ablam da eniştemin izni dolayısıyla 16 Temmuz-15 Ağustos arası tr de olabiliyor ancak.
Canım çocuk olduğundan beri tatil anlayışı ancak aile ziyareti oldu bana göre tatil değil tabikisiçocuk yokken bol bol tatile gitmek lazım benim sıpa narin zira biz hiç gidemedik hayatım çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor
Canım Manavgat tarafına şelale ye filan gelmiştik güneydoğu turu dönüşü ama uzun kalmadik .
Hayat suyun kaynağı var oraya filan uğramıştık güzeldi
Kısmet ya İstanbul'da bile görüşmek nasip olmadı.
Aşı birinci doz oldum 14 Nisan da ikinci doz bekliyorum canım.
Yoga ve pilates çok zor yazumba daha kolay daha eğlenceli poşet şarkısı mesela Ayşegül un aç bak hem kareografi kolay hem yapması zaten 2-3 dk bişey çok güzel oluyor.
Evde giyin şöyle spor kıyafet yap adamın dibi düşsun
Ya ben gerçekten çok tembelim yoga da krem de öylece duruyorkrem 3 kez kullandım yoga da en son sen hatırlatinca yaptım sanırım
İftar söyle bir çorba bir yemek bir tatlı bir de ayran veya salata gibi oluyordaha fazlası yok.
Yeni şeyler deniyorum ama risk almadan az yapıyorum mesela.
Dün soğan dolması denedim.
Önceki gün Şıhıl Mahşi yaptım
Mesela bunları az az yaptım bir öğün de bitti hemen.
Aksi gibi beğendiler
Sahura da çubuk pişi denedim,tavada yufkasız börek denedim yani denemeye devam
Yine kaşar tabiri
Seda Sayan mıSeninki yine iyiymis ben büyüyünce küçük seda sayan olcam diyodumo olmazsa doktor olcam diyodum (erken dogdugum icin sürekli 6 yasima kadar hastalıklarla bogustum hastanelerle cok hasir nesirdim). Doktorlugun amaci da kucukken onlar bana sürekli iğne ilac surup yaziyoduya. Ben de buyuyunce onlara yazip intikam alcaktim
Öyle bi ürün yapsak zaten dünya capinda yok satar diye dusunuyorum enercimSeda Sayan mı
Boşuna psikologlar çocukluğa inmiyor demek ki, deşsek daha ne travmalar çıkacak bizden
Küçük İbo var, neden küçük seda olmasındı, hala geç kalmış sayılmazsın
Vay benim bebeğim vayy, senin gibi bende pek süründüm hastanelerde. Demek öcünü almak için doktor olacaktınSen üzülme ben bir ikisine terör ettirdiydim, tüm çocukların intikamını aldım diyebiliriz
Bebeğim sen gıda zehrinden önce yedikçe zayıflatan yemek tariflerine mi odaklansan, mazallah mapusa düşersen deneylerin yarım kalır
Hakikaten bu çok iyi fikir ya, şöyle metabolizmayı uçuran, yesende kilo yapmayan formüller bulabilirsin belki
Zero daki şeker gibi. Yerken tat alsak ama sindirilmeden dışarı atılsaMühendisim yap bir güzellik be ya
Başlamıştım 3 kilo vermişim tartıldım iki gün önce ama devam edemedim,orucun ilk haftası yüksek tansiyon ve baş ağrısı yaşadım çok kötüydüm,şimdilik veto yedim diyet içinBalım sen 1 Nisanda başlayacağım dediğin şeye başlamış mıydın? 1 Nisandan Hazirana kadar mı ne diyordun sanki diyet için. Kilo verdiğini nasıl ölçüyorsun Negom tartılmadan, kıyafetlerden mi anlıyorsunBir ara ben, ya karnım da dümdüz geliyor elime galiba zayıfladım dediğimde 5 kilo falan almışım, tartıya çıkınca büyük şok olmuştu Salaş giydiğim sıralardı galiba hiç anlamamıştım
Aaa bilmez miyim baka baka eskittiğim setKalbimiz kalbine karşı Negoom
Yine geldin aydınlattın bizi balım, kaşığı soruyoruz biliyorsun çiçeği soruyoruz biliyorsun, ne ayaksın bakim sen
Bundan sonra senin lakabın Larousse olsunBildin mi Larousse'yi, biz çocukken gazetelerin kuponla verdiği bol ciltli bir ansiklopedi vardı, onun adıydı, Meydan Larousse. Okumayı sayesinde erkenden öğrenmiştim. Vayy be...
Hadi yaİnanir misin aksine öyle cok cok samimi bi iliskimiz yoktur karakter meselesi ben de anneme çekmişim mıç mıç sevmiyorumöyle ana kuzusu durumu yok yani
İçten seviyoruz tabi de
Hayvan işi yazın artık yengemin kedisini sevsin ne diyimKız hayvandan korkulur muinsan hayvanı daha korkunç Hamster da iyi fikir canım, çocuklar seviyor epey. Küçük ördek olur, tavşan olur. Biraz büyüyünce bahçesi olan birisine de verebilirsiniz. Çok tatlı oluyor bunlar ördek hele beni çok şaşırtmıştı, o kadar içli, hassas ve tatlıydı ki, kızınca küsüyor saklanıyor, peşinden de hiç ayrılmıyor, bir şey anlatırken anlar gibi suratına bakıyor senin oğlana alışınca sürekli peşinde gezerse sana saracak vakit bulamaz belki Tavşanla köpek kendi tecrübem, ördeği teyzem(annemin) beslemişti. Dayımlarında "Ayşe çay koy" diyen bir papağanı vardı Kuşları da severimde beslemek bana biraz uzak. Hamster nasıl çoğalacak hem canım, bir dişi bir erkek mi alacaktınızda?
Kremde ben senden bir tık daha iyi olabilirim yoksa günlük bir rutinim yok.
Az daha gezsen Manavgat'ı benden iyi bilecekmişsin ha, hayat suyu daha bilmiyorum bak senden duydum
Oo soğan dolması da çok iyi oluyor. Onu tesadüfen uydurup yapmıştım, harç artıp biber bitince soğanların içine doldurmuştum. Şıhıl Mahşiyi de daha 2 gün oldu izleyeli, henüz denemedim. Hatay yöreseliydi sanırım. Belki denerim. Bende sana piliç topkapı ve erikli kuzu yahni tavsiye ediyorum
Orada kaşar derken hafif kadını kastetmiyorum. Yani çok görmüş geçirmiş, çok tehlikeli, her şeyin hesabını yapan uyanıklığı söylüyorum
2.doz aşıyı 1 ay sonra yaptıklarını biliyorumbirde 2.lerde duyduğum 1-2 gün üşüme titreme ve halsizlik olabiliyormuş. Normal deniyor doktorlar tarafından.
Balım ben en son 49,9 gelmiştim kilo olayım şimdilik biraz oturdu gibiCanım tamam inşallahölçü tablosu ben yardım etmeye çalışırım gerekirse herkes iki ayın ölçüsünü verirse farkı da belirtiriz
Canım bizde iyiyiz şüküroğlana raket aldık evde yemek masasında tenis oynuyoruz.Arada top sektirme yapıyor.Ama ben çok tek çocuk ile evde bunaldım bütün gün üstümde ilgi bekliyor evde hayvan istiyor ben korkuyorum yerimiz de müsait degil hamster alalım dediler çok uruyormus vs.
Tartilmiyorum ki balım
3 haftadır nerdeyse tartıya çıkmıyorum.
Çıksam da ya tok karnına ya da kalın kıyafetle gün içi öylesine oluyor.
Ama 69-70 arası en az varimdir .
Yazlık geçen giyince basen göbek çıkınca anladım yani.
Sebahat geçen 5 günlük if kampı yaptı yine Ramazan başında onu kaydettim . Fırsat bulursam 5 gün uyarlanabilir.
Sen kaçsın balım
Kaç günde bir tartiliyor sun.
2 Temmuz a okul kapaniyor.Evrak işi için haftada bir en kotu okuldayız o yüzden İstanbul dışına daha erken çıkamam.
4 Temmuz da Çorlu da kuzenin düğün var Ankara dan akrabalar gelir biz düğüne gitmesek de bir trafik olur.
Ablam da eniştemin izni dolayısıyla 16 Temmuz-15 Ağustos arası tr de olabiliyor ancak.
Canım çocuk olduğundan beri tatil anlayışı ancak aile ziyareti oldu bana göre tatil değil tabikisiçocuk yokken bol bol tatile gitmek lazım benim sıpa narin zira biz hiç gidemedik hayatım çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor
Canım Manavgat tarafına şelale ye filan gelmiştik güneydoğu turu dönüşü ama uzun kalmadik .
Hayat suyun kaynağı var oraya filan uğramıştık güzeldi
Kısmet ya İstanbul'da bile görüşmek nasip olmadı.
Aşı birinci doz oldum 14 Nisan da ikinci doz bekliyorum canım.
Yoga ve pilates çok zor yazumba daha kolay daha eğlenceli poşet şarkısı mesela Ayşegül un aç bak hem kareografi kolay hem yapması zaten 2-3 dk bişey çok güzel oluyor.
Evde giyin şöyle spor kıyafet yap adamın dibi düşsun
Ya ben gerçekten çok tembelim yoga da krem de öylece duruyorkrem 3 kez kullandım yoga da en son sen hatırlatinca yaptım sanırım
İftar söyle bir çorba bir yemek bir tatlı bir de ayran veya salata gibi oluyordaha fazlası yok.
Yeni şeyler deniyorum ama risk almadan az yapıyorum mesela.
Dün soğan dolması denedim.
Önceki gün Şıhıl Mahşi yaptım
Mesela bunları az az yaptım bir öğün de bitti hemen.
Aksi gibi beğendiler
Sahura da çubuk pişi denedim,tavada yufkasız börek denedim yani denemeye devam
Yine kaşar tabiri
Seda Sayan küçüklüğümüzden beri aynı kalan tek şey gibi geliyor bana CivcivimSeninki yine iyiymis ben büyüyünce küçük seda sayan olcam diyodumo olmazsa doktor olcam diyodum (erken dogdugum icin sürekli 6 yasima kadar hastalıklarla bogustum hastanelerle cok hasir nesirdim). Doktorlugun amaci da kucukken onlar bana sürekli iğne ilac surup yaziyoduya. Ben de buyuyunce onlara yazip intikam alcaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?