- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Ana Britannica çok kalın füme rengi olan mıydı yoksa kırmızı olan mıydı, fümenin bizde son kısmı yoktu eksik almışlardı galiba. Sayısı daha azdı onun sanırım. Lacivert olanın resimlerini de çok severdim. Mesela kuşlara bakıyordum tüm familya cinsi ve resimleriyle birlikte vardı. Ne güzel kitaplardı ya..Ay hatırlıyoruum kitaplığımızın nadide eserleriydibi de Ana Britannica vardı ne zevkliydi o zaman yaa daha değerliydi bilgiler sanki nasıl heyecanlanırdık birşeyi fihrist ten bulup öğrenince
Enişte sağlamsa sorun yok bebeğim, seni büyük bir pişmanlıktan kurtarmış sağolsunPatladi ama esim patlatti akşam cok sukur bitti de kurtulduk
Ahh ödevlerimi yaparken az mi ordan bakardim.. icinde kaybolurdum ben küçücük ansiklopedi kocamano zamanlar bilgi ne kadar değerliydi bilgili insanlar ne kadar degerliydi.. simdi aksine bilgili insan kucumseniyo şarlatanlar el üstünde tutuluyo. Bu da böyle bi tepki olarak dursun burda
Şöyle canım; gider var çeşme yok. Balkonun zemini var duvarı yok, cam yok, düz bir zemin ve direkt demirler var. Bir iki kere yıkadım. Demirler çok işlemeli ve bembeyaz, silmeyince buranın tozu kırmızı toprak. Hemen belli oluyor. Teyzede aşırı titiz dırdır yapıyor. Mesela bir gün yağmur yağdı, bildiğin çamur gibiydi. Ertesi gün diyor balkon demirleri yukarıdan baktığımda çirkin duruyor. İşim gücüm yok gibi daha dakikasında elimde bezle çıkıp bütün balkonları silmem lazımmış gibi. Viledayla siliyorum artık canım.Yani renkli gibi görünüyor da birlikte yaşayınca bazen çok can sıkıcı. Teyze ev sahibi ve üstümde oturuyor.Öğütücü eş güzel şey
Google amca çıkalı gerçek emekli bilgi kimde kim hava atıyor çok anlaşılmıyor balım
Yavaştan başla bence spora kuzum
Ben de hergün 10 bin adım atmaya başladım bi de leslie yi bayağı sömürdüm bu kiloya kadarbiraz bölgesel de eklicem
Canım balkonun giderinde mi sıkıntı var boru yok mu? ya da şöyle olur mu 1ini kullanın önce sabunlu suyla sonra duru suyla silsen balkondan akmıcak kadar
Ya da ince halı saha döşemelerinden serip arada makinede yıkayabilirsin cnm bunlar aklıma geldi
Bu teyze ev sahibi mi ? Tatlı geldi bana yaabazen böyle karakterler hayata renk katıyor
Evet cok dogru söylüyosun canim inşallah bi çare bulunur bu duruma yoksa iyi yerlere gitmiyo sonuAna Britannica çok kalın füme rengi olan mıydı yoksa kırmızı olan mıydı, fümenin bizde son kısmı yoktu eksik almışlardı galiba. Sayısı daha azdı onun sanırım. Lacivert olanın resimlerini de çok severdim. Mesela kuşlara bakıyordum tüm familya cinsi ve resimleriyle birlikte vardı. Ne güzel kitaplardı ya..
Enişte sağlamsa sorun yok bebeğim, seni büyük bir pişmanlıktan kurtarmış sağolsun
Ahh bende çok ödev yapmıştım onlardan. Vay be ne güzel çocukluğumuz vardı. Şimdi çok şey internette ama doğruluğu da şaibeli. Birde şimdi herkes herşeyi çok biliyor(kötü anlamda) Sanki bir kitabın özetini okumuş gibiler, detay soruyorsun boş. Daha derine inemiyorsun çoğuyla, gayet sığ yani. Bir yerlerde üç beş satır okumuş biliyorum diye geçiniyor. Bunlar bileni de elimine ediyorlar. Gerçek bilenin, bilginin değerini düşünüyorlar. Hani sırf getirisi iyi diye her önüne gelenin işyeri açması gibi, oysa herkes esnaf olamaz, işveren olamaz. Böyle bir akımda var. İşçi de lazım, tarımda lazım, zanaat da lazım. Bende bu konularda çok dertliyim. Her insanın ülke kalkınmasını ve çocuklarının geleceğini de düşünüp hareket etmesi lazım. Konu buraya nereden geldi, bilmekten, bilginin değerinden, haddini bilmekten geldi... Neyse bende tepkimi seninkinin yanına iliştireyim bebeğim❤
Haha evet canim esim de ben de yemeyi seviyoruz maalesefÖğütücü eş güzel şey
Google amca çıkalı gerçek emekli bilgi kimde kim hava atıyor çok anlaşılmıyor balım
Ben de hergün 10 bin adım atmaya başladım bi de leslie yi bayağı sömürdüm bu kiloya kadarbiraz bölgesel de eklicem
Canım balkonun giderinde mi sıkıntı var boru yok mu? ya da şöyle olur mu 1ini kullanın önce sabunlu suyla sonra duru suyla silsen balkondan akmıcak kadar
Ya da ince halı saha döşemelerinden serip arada makinede yıkayabilirsin cnm bunlar aklıma geldi
Bu teyze ev sahibi mi ? Tatlı geldi bana yaabazen böyle karakterler hayata renk katıyor
Aa teyzede biraz haddini bilmeme problemi var sanirim.. bazi insanlar böyle oluyo niyeti kötü olmasa da karaktero darlamak üzerine kuruluŞöyle canım; gider var çeşme yok. Balkonun zemini var duvarı yok, cam yok, düz bir zemin ve direkt demirler var. Bir iki kere yıkadım. Demirler çok işlemeli ve bembeyaz, silmeyince buranın tozu kırmızı toprak. Hemen belli oluyor. Teyzede aşırı titiz dırdır yapıyor. Mesela bir gün yağmur yağdı, bildiğin çamur gibiydi. Ertesi gün diyor balkon demirleri yukarıdan baktığımda çirkin duruyor. İşim gücüm yok gibi daha dakikasında elimde bezle çıkıp bütün balkonları silmem lazımmış gibi. Viledayla siliyorum artık canım.Yani renkli gibi görünüyor da birlikte yaşayınca bazen çok can sıkıcı. Teyze ev sahibi ve üstümde oturuyor.
füme rengi cnmAna Britannica çok kalın füme rengi olan mıydı yoksa kırmızı olan mıydı, fümenin bizde son kısmı yoktu eksik almışlardı galiba. Sayısı daha azdı onun sanırım. Lacivert olanın resimlerini de çok severdim. Mesela kuşlara bakıyordum tüm familya cinsi ve resimleriyle birlikte vardı. Ne güzel kitaplardı ya..
Enişte sağlamsa sorun yok bebeğim, seni büyük bir pişmanlıktan kurtarmış sağolsun
Ahh bende çok ödev yapmıştım onlardan. Vay be ne güzel çocukluğumuz vardı. Şimdi çok şey internette ama doğruluğu da şaibeli. Birde şimdi herkes herşeyi çok biliyor(kötü anlamda) Sanki bir kitabın özetini okumuş gibiler, detay soruyorsun boş. Daha derine inemiyorsun çoğuyla, gayet sığ yani. Bir yerlerde üç beş satır okumuş biliyorum diye geçiniyor. Bunlar bileni de elimine ediyorlar. Gerçek bilenin, bilginin değerini düşünüyorlar. Hani sırf getirisi iyi diye her önüne gelenin işyeri açması gibi, oysa herkes esnaf olamaz, işveren olamaz. Böyle bir akımda var. İşçi de lazım, tarımda lazım, zanaat da lazım. Bende bu konularda çok dertliyim. Her insanın ülke kalkınmasını ve çocuklarının geleceğini de düşünüp hareket etmesi lazım. Konu buraya nereden geldi, bilmekten, bilginin değerinden, haddini bilmekten geldi... Neyse bende tepkimi seninkinin yanına iliştireyim bebeğim❤
Oyy canım yaaŞöyle canım; gider var çeşme yok. Balkonun zemini var duvarı yok, cam yok, düz bir zemin ve direkt demirler var. Bir iki kere yıkadım. Demirler çok işlemeli ve bembeyaz, silmeyince buranın tozu kırmızı toprak. Hemen belli oluyor. Teyzede aşırı titiz dırdır yapıyor. Mesela bir gün yağmur yağdı, bildiğin çamur gibiydi. Ertesi gün diyor balkon demirleri yukarıdan baktığımda çirkin duruyor. İşim gücüm yok gibi daha dakikasında elimde bezle çıkıp bütün balkonları silmem lazımmış gibi. Viledayla siliyorum artık canım.Yani renkli gibi görünüyor da birlikte yaşayınca bazen çok can sıkıcı. Teyze ev sahibi ve üstümde oturuyor.
Canım herkes de aynı olamaz tabi onu kabul etmeliEvet cok dogru söylüyosun canim inşallah bi çare bulunur bu duruma yoksa iyi yerlere gitmiyo sonu
Ayni dilden konusan birilerinin hala var olmasi ne güzel sizin gibi
Haha evet canim esim de ben de yemeyi seviyoruz maalesef
Aynen öyle artik herkes sözde cok bilgili ama cogu laftan ibaret
Olumlu düşünmeye çalışıyorum her sey güzel olacak
Haddini bilme kısmı da işine gelirse var işine gelmezse yok kuşumAa teyzede biraz haddini bilmeme problemi var sanirim.. bazi insanlar böyle oluyo niyeti kötü olmasa da karaktero darlamak üzerine kuruluüstünde oturmasi kötü ama zamanla alisirsiniz insallah birbirinize canim. Nazik bi sekilde belli etsen bu kadar müdahale etmemesi gerektigini iyi olcak sanki.
Canım senin gönlünde tıp çocukluktan vardı belli kifüme rengi cnmben de hastalıklara bakmayı severdim
hıı harita gibi olan hayvan atlasları da vardııyeniyüzyıldı galiba köpek ansiklopedisi vermişti beyazdı galiba dışı, babamasvdiğim köpekleri gösterip baba bundan alalım derdim
Oyy canım yaaoğlunu geline bırakamayan kaynana gibiymiş :/ o da gıcık bir durum yaa
biraz sohbet etsen yumuşayabilir gerçi ama tam üstte oturması...
garip bi balkonmuş ya,bahsettiğine göre alımlı bir ev ama niye böyle yapmışlar kikırmızı toprak çok güzel ama böyle dert verecekse değil tabi cnm herşeyi düşünüyor biliyor madem kadın camla kapattırsaymış kendi balkonu nasıl?
Canım herkes de aynı olamaz tabi onu kabul etmelicahil olduğuna yargı getirdiğimiz kişiler daha olgun olabiliyor ya da prof olmuş bilgili dediğimiz kişi yobaz çıkabiliyor en güzeli eleştirmeden saygılı yaşamak aslında , dünyada hepimize yer var
Allah gerçekten bilgili ve görgülü güvenilir insanlarla karşılaştırsın bizi
Aynen varmışCanım senin gönlünde tıp çocukluktan vardı belli ki
Köpekli sayfayı da çoook severdim. Birde ben biraz psikopat mıydım neydim en çok gemi motorlarını incelemeyi seviyordum. Şu en büyükleriniSonra da uçaklara kafayı takmıştım. Hatta hayalim pilot olmaktı uzunca bir süre. İşi de ilerletmiş Ukrayna ya eğitime gidecektim o kadar kararlıydım ki ailem asla izin vermedi
Bir de ben o ansiklopedi de yılanların resmine bile dokunamaz çok korkardım. Sanki resmine dokunsam beni sokacak, çocuk aklı işte
Teyzem tam bir huysuz virjin, kendisi de diyor ben çok huysuzum diye
Şimdi ne diyeyim ki buna
Herkesi hoşgörü ile idare etmeye devam yani
Basen yoksa bacak daha güzel oluyorMaşaallah çok güzel adım atmışsın canımBenim yatarak geçen günümde 2500-3000 arası adım oluyor. Evin koridoru ve balonları oldukça uzun. Bir kaç defa gidip gelince bile iyi adım oluyor. 4 tane büyük uzun balkonu var ama bir kere oturmuş değiliz. Yıkaması da ayrı dert çünkü kenarlarda 2 parmak kalınlığında çıkıntı var üzeri bolca işlemeli ince bir demir ve bembeyaz. Yani yıkasan dert yıkamasan ayrı bir dert. Yıkayınca su direkt aşağı, dikkat etmem gerekiyor. Dışı seni içi beni misali
Her balkonun karşısında ev, ve komşular çok meraklıBahçe de sadece ot yoldum. Kadının biri çıktı beni izledi işim bitene kadar, dedimya meraklı çok Doğrusu teyze huysuz olduğu için hevesim de kaçtı. Çünkü o ben bahçeyi ekersem hani bahçe düzenleyecek birisine para vermem gerekmez diye seviniyor. Açıkça da demiyor ama kendini ele veriyor. Ev için modern hiç bir şeyden de geri kalmıyor ama hep en ucuzunu kovalıyor. Olsa dert olmasa ayrı dert. Mesela geçen gün hastaydı, hastaneden randevu almış. Bana ben seni arabayla bırakayım teyze dedirtmek için kırk türlü laf oyunu yapıyor. Direkt söylese daha hoş olur ama bu davranışları itiyor. Beni görünce numaradan sallanıyor vs. İyi bile olsa her işini yaşlıyım diye gördürmeye çalışıyor yani. Yaşlılara hürmetim zaten çoktur da bu çok numaracı bir teyze Gözü işine gelince benden güzel görüyor, iş yaptıracak olunca gözlerim görmüyor diyor, gözünde de numaralı gözlük var. Bir daha böyle derse teyze gözlüğünü boşuna takma bari diyeceğim az kaldı Bir sordun bin ah işittin canım kısaca evi de teyzeyi de hiç benimseyemedik. Sanki başkasının evi gibi yabancı geliyor hala. Onun dışında verdiğimiz karardan mutluyuz çok isabetli oldu. Nakliye erken gelmese, önceki ev sahibi erken vazgeçse bu evi asla tutmazdık mecbur kaldık o an, nasip diyoruz ve aheste aheste ev arsa bakmaya çalışıyoruz, kısaca burada yapamayız biz
Songülümle sana o düşündüğümüz basen kesme ameliyatı şart oldu
Benim toto lopezin basensiz küçüğü gibi diyeyim. Yürümezsem şekli yuvarlak ve yumuşak oluyor. Spor muazzam işe yarıyor. 2 günde toplanıp dikleşiyor, şekilleniyor. Dediğin gibi spor ve diyetsiz olamayız biz
Sen neler yapıyorsun evde, sıkılıyor musun?
Haklısın sporu hiç bırakmamak lazımÖğütücü eş güzel şey
VayyKilom 60.0 canlar
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 27 Mart | 03 Nisan | 10 Nisan | 17 Nisan | 24 Nisan | 01 Mayıs | Verilen Yüzde |
| 35 | 171 | 62 | 68.5 | 68.3 | |||||
| 36 | 160 | 55 | 70.2 | 69.2 | |||||
| 27 | 160 | 49.9 | 49.6 | ||||||
| 31 | 159 | 52 | 62.0 | 62.8 | 61.7 | ||||
| 26 | 157 | 55 | 65.9 | 67.5 | 66.8 | 65.6 | |||
| 35 | 160 | 55 | |||||||
| 40 | 169 | 68 | 71.5 | 70.9 | 69.85 | 69.45 | 68.90 | ||
| 35 | 166 | 53 | 55.6 | 55.4 | |||||
| 31 | 164 | 54 | 62.0 | 62.1 | 61.5 | 60.7 | 60.00 | ||
@nurumminem | 27 | 160 | 60 | 78.4 | 76.9 | |||||
| 43 | 168 | 55 | 61.8 | 59.9 |
Hiç sevmem böyle insanları, herkes kendi evinden mesul, sanane başkasının balkonu da demirleri de. Ben öğrenciyken karşı apartmandaki komşu da tuttururdu balkonunuzu yıkayın diye, göz zevki bozuluyormuş. Kendi balkonunda oturup keyif yaparken bizim kirli balkon canını sıkıyormuşŞöyle canım; gider var çeşme yok. Balkonun zemini var duvarı yok, cam yok, düz bir zemin ve direkt demirler var. Bir iki kere yıkadım. Demirler çok işlemeli ve bembeyaz, silmeyince buranın tozu kırmızı toprak. Hemen belli oluyor. Teyzede aşırı titiz dırdır yapıyor. Mesela bir gün yağmur yağdı, bildiğin çamur gibiydi. Ertesi gün diyor balkon demirleri yukarıdan baktığımda çirkin duruyor. İşim gücüm yok gibi daha dakikasında elimde bezle çıkıp bütün balkonları silmem lazımmış gibi. Viledayla siliyorum artık canım.Yani renkli gibi görünüyor da birlikte yaşayınca bazen çok can sıkıcı. Teyze ev sahibi ve üstümde oturuyor.
Eline sağlık canım, ben bugün tartı günü olduğunu bile unutmuşum. Şimdi listeyi görünce hatırladım. 1 mayıstan tezi teslim edip başlıyorum inşallah.Kızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
MayısVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 68.5 68.3 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 Felicio 27 160 49.9 49.6 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 65.6 birmuhendisanne 35 160 55 asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 69.45 68.90 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 60.00 @nurumminem 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9
cicekcikkk annen nasıl oldu Çiğdem?
Tartıldin mı sabah?
Ya da bu hafta ?
@nurumminem kilon kaç canım?
asliogretmen hasta olduğu için cuma kilolarını yapıştırdim.
Toparlandıklarına sevindimBen iyiyim canım ilk hafta arkadaşlarım hep hastaydı çok üzüldüm hatta oğlumun öğretmeni filan ağır geçiriyo baş dönmesi filan çok oluyo .
Şimdi onlar da toparlandi şükur biraz .
Okulda hasta oldum olacağım stresi vardı .
Şimdi o açıdan bir nebze daha rahatım.
Ramazan girdi zaten iftar vs telaşı evde koşturmaca daha iyiyim yani.
Arada koruyamadigim kilo ve ölçü canımı siksada istediğim an yapacağım rahatlığı geliyor işte.
Haklısın sporu hiç bırakmamak lazım
Yürümeyi çok seviyorum
Artık firsat buldukça bol bol yürürüm
Bı de zumba calisicam kareografi li Ayşegül Demirsoy un zumba videolarını indirdim.
Bazıları çok zor ama bazıları hem kolay hem eğlenceli onları çalışayım biraz.
Vayy
Haftaya 5 li sayılar senin
Vay beee 16 kilo verdin tanıştığımizdan beri
OhhEline sağlık canım, ben bugün tartı günü olduğunu bile unutmuşum. Şimdi listeyi görünce hatırladım. 1 mayıstan tezi teslim edip başlıyorum inşallah.
Kız hatırlamaz mıyımToparlandıklarına sevindim
Ooo zumba çok güzel hem sıkılaştırır hem ağrıtmaz kaslarını
Aynen canım iftarı beklerken düşmedi bende kabul ettimama haftaya geliyorr bazı iftarlarda kabak detoksu yapıcam bugün yaptım mesela
Ayy 16 olmuş muu hatırladın demek
Aynen cnm yarın geliyor benceOhhşükür
Canım 1 Mayıs da ölçü alıp atalım mı sana ?
Ay sonu oluyor tam cumartesi .
Nasılsın?
Oğlus nasıl?
Kız hatırlamaz mıyım
Ben 2 Ağustos da başlamıştım sen de ben den hemen kısa süre sonra if e başladın ikimizde 75 dik o zaman
Geçen haftadan beri diyecem 59.9 geliyor
Haftaya sakladı kendini
Senin kadar bende seviniyorum
Benim hedef de en kısa sürede 65.9 olsun inşallah
Bugün kabak detoksu yaptıysan yarın bile görme ihtimali var.
Hayallerine ulaşanmana çok az kaldı.
asliogretmen ve sen çok istikrarlı gidiyorsunuz her hafta en az 500 gram vermeniz muazzam bu da hem sporu he diyeti bırakmadan gitmeniz
Çoğu gitti azı kaldıAynen cnm yarın geliyor bence
Valla yaverirsem mayısta da devam edicem böyle cnm 52 filan olsam konumada 3-4 alsam durdururum diye düşünüyorum
Sağol cnm böyle gider inşallah
Sen de Ramazan bitince başlarsın belkibayağı stresli günlerdi çünkü
Canım 1 Mayıs ölçüleri alırız ama Nisan tablosuyla karşılaştıramam sanırım, yeniden başlıyor gibi düzenlerim yani başlangıç alırız sadece. 1 Mayısta ben teslim edeceğim ondan sonra da savunma tarihi beklenecek ve o günü bekleyeceğim, henüz tam bitmemiş olacak ama yine de sadece sunum falan hazırlayacağım, çok sorunlu zamanlar olmaz diye düşünüyorum.Ohhşükür
Canım 1 Mayıs da ölçü alıp atalım mı sana ?
Ay sonu oluyor tam cumartesi .
Nasılsın?
Oğlus nasıl?
Kız hatırlamaz mıyım
Ben 2 Ağustos da başlamıştım sen de ben den hemen kısa süre sonra if e başladın ikimizde 75 dik o zaman
Geçen haftadan beri diyecem 59.9 geliyor
Haftaya sakladı kendini
Senin kadar bende seviniyorum
Benim hedef de en kısa sürede 65.9 olsun inşallah
Bugün kabak detoksu yaptıysan yarın bile görme ihtimali var.
Hayallerine ulaşanmana çok az kaldı.
asliogretmen ve sen çok istikrarlı gidiyorsunuz her hafta en az 500 gram vermeniz muazzam bu da hem sporu he diyeti bırakmadan gitmeniz
İyi olmana sevindim balımCanım 1 Mayıs ölçüleri alırız ama Nisan tablosuyla karşılaştıramam sanırım, yeniden başlıyor gibi düzenlerim yani başlangıç alırız sadece. 1 Mayısta ben teslim edeceğim ondan sonra da savunma tarihi beklenecek ve o günü bekleyeceğim, henüz tam bitmemiş olacak ama yine de sadece sunum falan hazırlayacağım, çok sorunlu zamanlar olmaz diye düşünüyorum.
Ben çok şükür iki gündür iyiyim, oğlan da iyi şükürler olsun. siz nasılsınız.
Sen verirsin balım ne kadar aldın ki ?Çoğu gitti azı kaldı
Artık özgürsün istediğin yerde mola verirsin.
Hangi kiloda mutlu olursan orda koruma yap.
Ama koruma kilosunun üstüne alınca insan mutsuz oluyor haberin olsun.
Fit haline alışmış oluyorsun az göbek az basen çıkınca huzursuz oluyor insan geri.
Şimdi 66 bir kez gördum ya 66 üstü mutsuz ediyor
Sen de öyle yap tam işte bu kilo dediğin an korumaya geç.
Senin yüz gün bitmeden başlarım ben.
Temmuz da ablam gelecek mi belli değil dün uçak biletini firma iptal etmiş yine.
Pandemi nedeniyle iki yıldır bilet iptal .
Bakalım o gelmezse belki bende gitmem.
Temmuz gelmeden kilo vermem lazım ama
Senin 100 gün ne zaman bitecek?
2 ay var Haziran ortası galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?