70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ay hatırlıyoruum kitaplığımızın nadide eserleriydi bi de Ana Britannica vardı ne zevkliydi o zaman yaa daha değerliydi bilgiler sanki nasıl heyecanlanırdık birşeyi fihrist ten bulup öğrenince
Ana Britannica çok kalın füme rengi olan mıydı yoksa kırmızı olan mıydı, fümenin bizde son kısmı yoktu eksik almışlardı galiba. Sayısı daha azdı onun sanırım. Lacivert olanın resimlerini de çok severdim. Mesela kuşlara bakıyordum tüm familya cinsi ve resimleriyle birlikte vardı. Ne güzel kitaplardı ya..
Enişte sağlamsa sorun yok bebeğim, seni büyük bir pişmanlıktan kurtarmış sağolsun
Ahh bende çok ödev yapmıştım onlardan. Vay be ne güzel çocukluğumuz vardı. Şimdi çok şey internette ama doğruluğu da şaibeli. Birde şimdi herkes herşeyi çok biliyor(kötü anlamda) Sanki bir kitabın özetini okumuş gibiler, detay soruyorsun boş. Daha derine inemiyorsun çoğuyla, gayet sığ yani. Bir yerlerde üç beş satır okumuş biliyorum diye geçiniyor. Bunlar bileni de elimine ediyorlar. Gerçek bilenin, bilginin değerini düşünüyorlar. Hani sırf getirisi iyi diye her önüne gelenin işyeri açması gibi, oysa herkes esnaf olamaz, işveren olamaz. Böyle bir akımda var. İşçi de lazım, tarımda lazım, zanaat da lazım. Bende bu konularda çok dertliyim. Her insanın ülke kalkınmasını ve çocuklarının geleceğini de düşünüp hareket etmesi lazım. Konu buraya nereden geldi, bilmekten, bilginin değerinden, haddini bilmekten geldi... Neyse bende tepkimi seninkinin yanına iliştireyim bebeğim❤

Şöyle canım; gider var çeşme yok. Balkonun zemini var duvarı yok, cam yok, düz bir zemin ve direkt demirler var. Bir iki kere yıkadım. Demirler çok işlemeli ve bembeyaz, silmeyince buranın tozu kırmızı toprak. Hemen belli oluyor. Teyzede aşırı titiz dırdır yapıyor. Mesela bir gün yağmur yağdı, bildiğin çamur gibiydi. Ertesi gün diyor balkon demirleri yukarıdan baktığımda çirkin duruyor. İşim gücüm yok gibi daha dakikasında elimde bezle çıkıp bütün balkonları silmem lazımmış gibi. Viledayla siliyorum artık canım.Yani renkli gibi görünüyor da birlikte yaşayınca bazen çok can sıkıcı. Teyze ev sahibi ve üstümde oturuyor.

Evet cok dogru söylüyosun canim inşallah bi çare bulunur bu duruma yoksa iyi yerlere gitmiyo sonu
Ayni dilden konusan birilerinin hala var olmasi ne güzel sizin gibi
Haha evet canim esim de ben de yemeyi seviyoruz maalesef
Aynen öyle artik herkes sözde cok bilgili ama cogu laftan ibaret
Olumlu düşünmeye çalışıyorum her sey güzel olacak

Aa teyzede biraz haddini bilmeme problemi var sanirim.. bazi insanlar böyle oluyo niyeti kötü olmasa da karaktero darlamak üzerine kurulu üstünde oturmasi kötü ama zamanla alisirsiniz insallah birbirinize canim. Nazik bi sekilde belli etsen bu kadar müdahale etmemesi gerektigini iyi olcak sanki.

füme rengi cnm ben de hastalıklara bakmayı severdim
hıı harita gibi olan hayvan atlasları da vardıı yeniyüzyıldı galiba köpek ansiklopedisi vermişti beyazdı galiba dışı, babamasvdiğim köpekleri gösterip baba bundan alalım derdim
Oyy canım yaa oğlunu geline bırakamayan kaynana gibiymiş :/ o da gıcık bir durum yaa
biraz sohbet etsen yumuşayabilir gerçi ama tam üstte oturması...
garip bi balkonmuş ya,bahsettiğine göre alımlı bir ev ama niye böyle yapmışlar ki kırmızı toprak çok güzel ama böyle dert verecekse değil tabi cnm herşeyi düşünüyor biliyor madem kadın camla kapattırsaymış kendi balkonu nasıl?
Canım herkes de aynı olamaz tabi onu kabul etmeli cahil olduğuna yargı getirdiğimiz kişiler daha olgun olabiliyor ya da prof olmuş bilgili dediğimiz kişi yobaz çıkabiliyor en güzeli eleştirmeden saygılı yaşamak aslında , dünyada hepimize yer var
Allah gerçekten bilgili ve görgülü güvenilir insanlarla karşılaştırsın bizi

Haddini bilme kısmı da işine gelirse var işine gelmezse yok kuşum Başım belada yani
Bir iki şey oldu tavrımı çoktan koydum bebeğim, eskisi gibi taciz edemiyor beni. Şimdi taktik değiştirdi, sırnaşıyor. Eskisi gibi olmak istiyor. Çok özlüyorum seni arada göreyim diyor. Önceleri çok görüyordu, arıza yapınca ölçü koymuştum Böyle böyle idare ediyorum bir tatlı bir sert. Seviyeli bir ilişkimiz var yani artık

Canım senin gönlünde tıp çocukluktan vardı belli ki
Köpekli sayfayı da çoook severdim. Birde ben biraz psikopat mıydım neydim en çok gemi motorlarını incelemeyi seviyordum. Şu en büyüklerini Sonra da uçaklara kafayı takmıştım. Hatta hayalim pilot olmaktı uzunca bir süre. İşi de ilerletmiş Ukrayna ya eğitime gidecektim o kadar kararlıydım ki ailem asla izin vermedi
Bir de ben o ansiklopedi de yılanların resmine bile dokunamaz çok korkardım. Sanki resmine dokunsam beni sokacak, çocuk aklı işte

Teyzem tam bir huysuz virjin, kendisi de diyor ben çok huysuzum diye
Şimdi ne diyeyim ki buna

Herkesi hoşgörü ile idare etmeye devam yani

Aynen varmış lisede de milli kütüphanede semptomları fotokopi çektirirdim tıp sözlüğünden
Yaaa keşke izin verselerdii neden çekindiler acaba
en korktuğum hayvan hep sivrisinekler ve diğer kan emiciler oldu bi de köpekler hırladığında ya da ani hareket yaptığında çok korkarım kediler sinirlenince sevimli geliyor da köpekler Tanrım korusun
hahaha huysuz virjin evlenmemiş mi belki evlatları hayırsız diye senle uğraşı vakit geçiriyordur hahaha
aynen cnm tatlı dil en güzeli laf da çarpınca çok eğleniyor insan oh kızmadım hem deaklına bit yeniği düşürdüm diye

Basen yoksa bacak daha güzel oluyor
Özellikle pantolon için .
Etek giyince basen bir nebze kamufle oluyor
Senin etin de sıkı galiba ölçülerin de iyiydi çünkü.
Gerçi 10 kilo filan verdin.
Sporu da yaptın canın istediğini de yedin.

Canım senin yaşadığın durum gözümde canlandı.
Annem de aynı teyze gibi biz yazın kısa bir süre iş beklentisinden yoruluyoruz bı de el olunca hepten çekilmez yani.
Ev gerçekten küçük yerde ve dediğin gibi siz oraya fazla elit gelmişsiniz.
Bizler canımız istediği gibi yaşamaya alışkın olduğumuz için üzerimizde bu kadar göz ile izlenme haliyle rahatsız eder.

Eşin hızlı ve pratik en kısa sürede ev yaptırıp güzel bir yere tasinirsiniz.

Ben iyiyim canım ilk hafta arkadaşlarım hep hastaydı çok üzüldüm hatta oğlumun öğretmeni filan ağır geçiriyo baş dönmesi filan çok oluyo .
Şimdi onlar da toparlandi şükur biraz .
Okulda hasta oldum olacağım stresi vardı .
Şimdi o açıdan bir nebze daha rahatım.
Ramazan girdi zaten iftar vs telaşı evde koşturmaca daha iyiyim yani.
Arada koruyamadigim kilo ve ölçü canımı siksada istediğim an yapacağım rahatlığı geliyor işte.
Haklısın sporu hiç bırakmamak lazım
Yürümeyi çok seviyorum
Artık firsat buldukça bol bol yürürüm
Bı de zumba calisicam kareografi li Ayşegül Demirsoy un zumba videolarını indirdim.
Bazıları çok zor ama bazıları hem kolay hem eğlenceli onları çalışayım biraz.
Kilom 60.0 canlar
Vayy
Haftaya 5 li sayılar senin
Vay beee 16 kilo verdin tanıştığımizdan beri

BALLARYaş Boy Hedef27
Mart
03
Nisan
10
Nisan
17
Nisan
24
Nisan
01
Mayıs
Verilen Yüzde
sudem34 351716268.568.3
sonngulen 361605570.269.2
Felicio 2716049.949.6
enerji_kusagi 311595262.062.861.7
Saricivcivcikcik 261575565.967.566.865.6
birmuhendisanne 3516055
asliogretmen 401696871.570.969.8569.4568.90
blondeblond 351665355.655.4
Hedef60kgolmak 311645462.062.161.560.760.00
@nurumminem271606078.476.9
cicekcikkk 431685561.859.9
Kızlar tablomuz burda iftardan önce tartılırsaniz düzenleriz.
cicekcikkk annen nasıl oldu Çiğdem?
Tartıldin mı sabah?
Ya da bu hafta ?
@nurumminem kilon kaç canım?
asliogretmen hasta olduğu için cuma kilolarını yapıştırdim.

Hiç sevmem böyle insanları, herkes kendi evinden mesul, sanane başkasının balkonu da demirleri de. Ben öğrenciyken karşı apartmandaki komşu da tuttururdu balkonunuzu yıkayın diye, göz zevki bozuluyormuş. Kendi balkonunda oturup keyif yaparken bizim kirli balkon canını sıkıyormuş Biz faturaları nerden kıssak diye bakıyorduk, teyze foşur foşur balkon yıkamamızı bekliyordu

Eline sağlık canım, ben bugün tartı günü olduğunu bile unutmuşum. Şimdi listeyi görünce hatırladım. 1 mayıstan tezi teslim edip başlıyorum inşallah.

Toparlandıklarına sevindim

Ooo zumba çok güzel hem sıkılaştırır hem ağrıtmaz kaslarını

Aynen canım iftarı beklerken düşmedi bende kabul ettim ama haftaya geliyorr bazı iftarlarda kabak detoksu yapıcam bugün yaptım mesela

Ayy 16 olmuş muu hatırladın demek

Eline sağlık canım, ben bugün tartı günü olduğunu bile unutmuşum. Şimdi listeyi görünce hatırladım. 1 mayıstan tezi teslim edip başlıyorum inşallah.
Ohh şükür
Canım 1 Mayıs da ölçü alıp atalım mı sana ?
Ay sonu oluyor tam cumartesi .
Nasılsın?
Oğlus nasıl?
Kız hatırlamaz mıyım
Ben 2 Ağustos da başlamıştım sen de ben den hemen kısa süre sonra if e başladın ikimizde 75 dik o zaman
Geçen haftadan beri diyecem 59.9 geliyor
Haftaya sakladı kendini
Senin kadar bende seviniyorum
Benim hedef de en kısa sürede 65.9 olsun inşallah
Bugün kabak detoksu yaptıysan yarın bile görme ihtimali var.
Hayallerine ulaşanmana çok az kaldı.
asliogretmen ve sen çok istikrarlı gidiyorsunuz her hafta en az 500 gram vermeniz muazzam bu da hem sporu he diyeti bırakmadan gitmeniz

Aynen cnm yarın geliyor bence
Valla ya verirsem mayısta da devam edicem böyle cnm 52 filan olsam konumada 3-4 alsam durdururum diye düşünüyorum
Sağol cnm böyle gider inşallah
Sen de Ramazan bitince başlarsın belki bayağı stresli günlerdi çünkü

Çoğu gitti azı kaldı
Artık özgürsün istediğin yerde mola verirsin.
Hangi kiloda mutlu olursan orda koruma yap.
Ama koruma kilosunun üstüne alınca insan mutsuz oluyor haberin olsun.
Fit haline alışmış oluyorsun az göbek az basen çıkınca huzursuz oluyor insan geri.
Şimdi 66 bir kez gördum ya 66 üstü mutsuz ediyor
Sen de öyle yap tam işte bu kilo dediğin an korumaya geç.
Senin yüz gün bitmeden başlarım ben.

Temmuz da ablam gelecek mi belli değil dün uçak biletini firma iptal etmiş yine.
Pandemi nedeniyle iki yıldır bilet iptal .
Bakalım o gelmezse belki bende gitmem.
Temmuz gelmeden kilo vermem lazım ama

Senin 100 gün ne zaman bitecek?
2 ay var Haziran ortası galiba

Canım 1 Mayıs ölçüleri alırız ama Nisan tablosuyla karşılaştıramam sanırım, yeniden başlıyor gibi düzenlerim yani başlangıç alırız sadece. 1 Mayısta ben teslim edeceğim ondan sonra da savunma tarihi beklenecek ve o günü bekleyeceğim, henüz tam bitmemiş olacak ama yine de sadece sunum falan hazırlayacağım, çok sorunlu zamanlar olmaz diye düşünüyorum.

Ben çok şükür iki gündür iyiyim, oğlan da iyi şükürler olsun. siz nasılsınız.

İyi olmana sevindim balım

Sen verirsin balım ne kadar aldın ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…