Seminer zamanı arkadaşlar ile oynardık ne güzelBalım ben en son 49,9 gelmiştim kilo olayım şimdilik biraz oturdu gibi
Masa tenisi bende çok severim ne güzel ailecek eğleniyorsunuz
İyi yapmissin canim devam et vücuduna iyi gelcekSaricivcivcikcik senin bana önerdiğin 1 mile walk videosunu yaptım, aralarda step vs. gibi hareketler de varmış, tüm vücudum çalıştı resmen.
Kulaklığımı da taktım son ses müzik öyle iyi geldi ki
Tüh ya üzüldüm balım, normalde tansiyon sorunun var mıydı ki? Genelde ilk başlarda aç kalınca bir şeker kaynaklı başağrısı olabiliyor ama tansiyonda ondan mı etkilendi kiBaşlamıştım 3 kilo vermişim tartıldım iki gün önce ama devam edemedim,orucun ilk haftası yüksek tansiyon ve baş ağrısı yaşadım çok kötüydüm,şimdilik veto yedim diyet için
Diyet yapmadığım zaman hiç tartılmam,gereksiz aksiyona lüzum yok derim
Ramazan geçsin de bakalım,mecbur vermek zorundayım
Aaa bilmez miyim baka baka eskittiğim setven sözlük okumayı,ansiklopediye bakmayı çok severdim.O zaman internet akıllı tekefon nerde,o devrin interneti de onlardı Bizdeki lacivert olandı,ah ah çocukluğum
Benim anamda bir çok sever bir sevmezdi çok politikacıydı herhaldeHadi yabenim annem de çok soğuk ben çok şikayetçiyim ben dokunsal bir insanım kedi gibi sevilmeyi severim aks gibi anam da kocam da dumduk
Hayvan işi yazın artık yengemin kedisini sevsin ne diyimoğlan da alerjik astım gibi birşey tüylu hayvan filan ev ortamı risk istemiyorum ya bahane çok annemlerin orda tilki bile kovalıyorlar ama ördek vs bir araştırayım
Kremlenmeye alışmam lazım ama bir kaç kilo alınca yüzüm dolgun oldu yinebundan sonra rutin yapıp sana yazayım ben iflah olmam sen o konuda çok titizsin takdir ediyorum
Ünv.yillari kız cok olduhala orda kaynak var mı acep şimdi kendimden şüphe ettim senin gibi hızlı biri öyle diyince
Şıhıl Mahşi tam orjinal yapmadım aslında dolma harcı vardı öyle yaptım orjinali nohut ve kıyma sedece bence dene kabak kabak olalı öyle lezzetli olmamıştırevdekiler ağzina sürmez bayıldılar
Erikli sini kebaplari geçen sene de çok ilgimi çekmişti.Antep tarafı yapıyor çok güzel diye biliyorumama daha denemek nasip olmadı benimkiler antika ya beğenmeyince sinir ediyorlar anca kıymalı börek İskender klâsik şeyler istiyorlar
Ama senin piliç Topkapı ve erikli yanhi yı not edeyim bir yere bir fırsat bulup yapmaya çalışayım
Kaşar diyince argo geliyor aklımabide eski kaşar peyniri çok seviyorum ya söylemeye dilim varmıyor
İkinci doz olunca haber ederim
Selam canım, güzel haberlerle gedin hoşgeldin, tekrardan çok geçmiş olsunKızlarrrr
Kocaman selamlar hepinize
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz
Virüsü yendik yani
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi
Ben bugün leslie bile yaptım
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum
Rica ederim balımÖyle bi ürün yapsak zaten dünya capinda yok satar diye dusunuyorum enercim
Doktorlardan benim ve digrr cocuklarin öcünü aldigin icin cok tesekkur ederim balim
Ayy sahur yaptim acayip sistim nasil uyucam bilmiyorumyuvarlanip duruz gari
Seda sayan neden inan bilmiyorum o ara cok meshurduya ondan etkilendim galiba
Çok tatlısınTüh ya üzüldüm balım, normalde tansiyon sorunun var mıydı ki? Genelde ilk başlarda aç kalınca bir şeker kaynaklı başağrısı olabiliyor ama tansiyonda ondan mı etkilendi kibir de şu senin parathormon da tetikleyici olabilir. Oruçta az sıvı tüketiminden böbrek kaynaklı da olabilir sanki. Geçmiş olsun canım, bu hafta iyisindir inşaallah Veto enişteden geldi galiba
Demek aynı seti eskitmişiz. Bende o laciverti pek severdim. Çok doğru valla, devrin interneti gibiydi
O zamanlar takoz Ericssonlar vardı. Çaldırıp kapatmak modaydı. Kontör vardı. Sonra kapaklı ve kızaklı telefonlar çıktı. Polifonik telefonlar çıktı. Zil sesi için notalar yazar kaydederdik. Beste gibi yeni çıkan melodileri takip eder, sağdan soldan bulup yazarak kaydederdik. Cep telefonundan önce de bakkallarda sabit telefon vardı. Dk da kontör atardı. Çevirmeli telefonlar da vardı. Mektup da bitmemişti, son zamamlarıydı... Az daha geri gidersem Mısır da papirusun keşfine kadar gidecekNe günlerdi be balım..
Benim anamda bir çok sever bir sevmezdi çok politikacıydı herhalde
Çocuk tilkinin tilki olduğunu biliyor di mi kedi sanmıyorSağlığına zararı varsa uzaktan sevsin tabi
Yanaklar doldu krem gerekmiyor mu diyorsunParlıyordur şimdi gergin diye. Kremi yogayı istersen hatırlatırım. Zaten en kötü günde 1 kere dahi olsa buraya geliyorum, etiketlerim seni
Antep mutfağı son günlerde benimde ilgi alnımda. Yeşil erikli kebabı da ilk fırsatta deneyeceğim. Bu hafta pazarda olur erikler. Son zamanlarda meyveli et ve sebze yemeklerine çok ilgiliyim.
Eski kaşarı bende çok severim yaa, sen bir tabir bul onu kullanayım olur mu
Selam canım, güzel haberlerle gedin hoşgeldin, tekrardan çok geçmiş olsun
Şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Aslım da korona olduİnşaallah senin gibi o da kısa zamanda aramıza güzel haberlerle dönecektir
Diyet benim için şimdilik şöyle böyle gidiyor. Vermekten çok korur gibi gibiyim
Leslie yapmana, sevmene çok sevindim canım ya, evde kalmanın artısı da bu oldu galiba. Spor işine el atmış oldun bu vesileyle. Umarım devamı gelir
Hadi yaTüh ya üzüldüm balım, normalde tansiyon sorunun var mıydı ki? Genelde ilk başlarda aç kalınca bir şeker kaynaklı başağrısı olabiliyor ama tansiyonda ondan mı etkilendi kibir de şu senin parathormon da tetikleyici olabilir. Oruçta az sıvı tüketiminden böbrek kaynaklı da olabilir sanki. Geçmiş olsun canım, bu hafta iyisindir inşaallah Veto enişteden geldi galiba
Demek aynı seti eskitmişiz. Bende o laciverti pek severdim. Çok doğru valla, devrin interneti gibiydi
O zamanlar takoz Ericssonlar vardı. Çaldırıp kapatmak modaydı. Kontör vardı. Sonra kapaklı ve kızaklı telefonlar çıktı. Polifonik telefonlar çıktı. Zil sesi için notalar yazar kaydederdik. Beste gibi yeni çıkan melodileri takip eder, sağdan soldan bulup yazarak kaydederdik. Cep telefonundan önce de bakkallarda sabit telefon vardı. Dk da kontör atardı. Çevirmeli telefonlar da vardı. Mektup da bitmemişti, son zamamlarıydı... Az daha geri gidersem Mısır da papirusun keşfine kadar gidecekNe günlerdi be balım..
Benim anamda bir çok sever bir sevmezdi çok politikacıydı herhalde
Çocuk tilkinin tilki olduğunu biliyor di mi kedi sanmıyorSağlığına zararı varsa uzaktan sevsin tabi
Yanaklar doldu krem gerekmiyor mu diyorsunParlıyordur şimdi gergin diye. Kremi yogayı istersen hatırlatırım. Zaten en kötü günde 1 kere dahi olsa buraya geliyorum, etiketlerim seni
Antep mutfağı son günlerde benimde ilgi alnımda. Yeşil erikli kebabı da ilk fırsatta deneyeceğim. Bu hafta pazarda olur erikler. Son zamanlarda meyveli et ve sebze yemeklerine çok ilgiliyim.
Eski kaşarı bende çok severim yaa, sen bir tabir bul onu kullanayım olur mu
Selam canım, güzel haberlerle gedin hoşgeldin, tekrardan çok geçmiş olsun
Şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Aslım da korona olduİnşaallah senin gibi o da kısa zamanda aramıza güzel haberlerle dönecektir
Diyet benim için şimdilik şöyle böyle gidiyor. Vermekten çok korur gibi gibiyim
Leslie yapmana, sevmene çok sevindim canım ya, evde kalmanın artısı da bu oldu galiba. Spor işine el atmış oldun bu vesileyle. Umarım devamı gelir
oldum olduuum gördüm 5leriiii 59.2 dim pazartesi canım
Kör istedi bı göz Allah verdi iki göz olmuşoldum olduuum gördüm 5leriiii 59.2 dim pazartesi canım
karatay benzeri düşük karbonhidrat diyeti acayip yaradı kuzumKör istedi bı göz Allah verdi iki göz olmuş
Ayy ben şok
Acaip sevindim
Azmin zaferi ya
İstikrar gerçekten
Tuttun çok güzel bırakma sakın
Maşallah
İstediğin kiloya inene kadar mezun olma bencekaratay benzeri düşük karbonhidrat diyeti acayip yaradı kuzummezuniyet geliyor 1-2 haftaya sankiii
ayy ne çok bekledik değil mii ağustostan berii
çok sağol canım darısı sana inşallah
mayıs sonuna kadar kalırım izne ayrılırım sonra arada uğrarım
56.2 de mezun olabiliyorum cnm,mayıs sonuna kadar 54 olurum bence, korumada yavaş yavaş artırıcam kaloriyi cnm kontrollü gidicemİstediğin kiloya inene kadar mezun olma bence
Koruma kilona inince mezun ol
Ya da bakarsın duraklama olursa
Sen kendini daha iyi tanırsin
Maşallah56.2 de mezun olabiliyorum cnm,mayıs sonuna kadar 54 olurum bence, korumada yavaş yavaş artırıcam kaloriyi cnm kontrollü gidicemsporu da arttırarak gidicem
spor yapamazsam kaloriyi azaltıcam vskorumanın anlamı kendini tanımak ve ona göre yemek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?