70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızlarrrr
Kocaman selamlar hepinize
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz
Virüsü yendik yani
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi
Ben bugün leslie bile yaptım
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum

İyi yapmissin canim devam et vücuduna iyi gelcek
Nasil oldun bu arada?
Ya senin belirtilerde burun akintisi falan var miydi?
Bugün grip gibiyim bi tuhafim ama esimde bisey yok ben evdeyim zaten bilemedim. Alerjik sanirim.

Tüh ya üzüldüm balım, normalde tansiyon sorunun var mıydı ki? Genelde ilk başlarda aç kalınca bir şeker kaynaklı başağrısı olabiliyor ama tansiyonda ondan mı etkilendi ki bir de şu senin parathormon da tetikleyici olabilir. Oruçta az sıvı tüketiminden böbrek kaynaklı da olabilir sanki. Geçmiş olsun canım, bu hafta iyisindir inşaallah Veto enişteden geldi galiba
Aaa bilmez miyim baka baka eskittiğim set ven sözlük okumayı,ansiklopediye bakmayı çok severdim.O zaman internet akıllı tekefon nerde,o devrin interneti de onlardı Bizdeki lacivert olandı,ah ah çocukluğum
Demek aynı seti eskitmişiz. Bende o laciverti pek severdim. Çok doğru valla, devrin interneti gibiydi
O zamanlar takoz Ericssonlar vardı. Çaldırıp kapatmak modaydı. Kontör vardı. Sonra kapaklı ve kızaklı telefonlar çıktı. Polifonik telefonlar çıktı. Zil sesi için notalar yazar kaydederdik. Beste gibi yeni çıkan melodileri takip eder, sağdan soldan bulup yazarak kaydederdik. Cep telefonundan önce de bakkallarda sabit telefon vardı. Dk da kontör atardı. Çevirmeli telefonlar da vardı. Mektup da bitmemişti, son zamamlarıydı... Az daha geri gidersem Mısır da papirusun keşfine kadar gidecek Ne günlerdi be balım..
Benim anamda bir çok sever bir sevmezdi çok politikacıydı herhalde

Çocuk tilkinin tilki olduğunu biliyor di mi kedi sanmıyor Sağlığına zararı varsa uzaktan sevsin tabi

Yanaklar doldu krem gerekmiyor mu diyorsun Parlıyordur şimdi gergin diye. Kremi yogayı istersen hatırlatırım. Zaten en kötü günde 1 kere dahi olsa buraya geliyorum, etiketlerim seni

Antep mutfağı son günlerde benimde ilgi alnımda. Yeşil erikli kebabı da ilk fırsatta deneyeceğim. Bu hafta pazarda olur erikler. Son zamanlarda meyveli et ve sebze yemeklerine çok ilgiliyim.

Eski kaşarı bende çok severim yaa, sen bir tabir bul onu kullanayım olur mu
Selam canım, güzel haberlerle gedin hoşgeldin, tekrardan çok geçmiş olsun

Şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Aslım da korona oldu İnşaallah senin gibi o da kısa zamanda aramıza güzel haberlerle dönecektir
Diyet benim için şimdilik şöyle böyle gidiyor. Vermekten çok korur gibi gibiyim
Leslie yapmana, sevmene çok sevindim canım ya, evde kalmanın artısı da bu oldu galiba. Spor işine el atmış oldun bu vesileyle. Umarım devamı gelir

Rica ederim balım
Aranan kutsal kan senin damarlarında dolaşıyor olabilir kuzum
Yuvarlanman bittiyse ne durun gari, yap bir güzellik
Gönüllü kobayın olayım denek diye kullan beni
Aman zehirlemeyesin ha, yok satacaz diye yok olmayalım

Çok tatlısın
Korona sonrası tansiyon sorunu oluyormuş,benim normalde de oruca alışana kadar tansiyonum biraz çıkardı ama bu sefer çok fenaydım,iki defa acilden döndüm.Geçer duralım diye diye 5 gün geçirmişim.Başımdaki ağrı dayanılır gibi değildi.16 ya çıkmıştı vs suyu da 2 litre içtim dikkat ettim ama
Neyse geçti çoook şükür
Ramazan geçince umarım artık yapabilirim diyetimi ,kimseye söylemiycem bu sefer,ne zaman söylesem iradem gidiyor

Hadi ya benim annem istikrarlı sarilsa bile yalandan sarılır için üşür no derece hep aynı kadın yanigeçen beni niye aramıyorsun dedi bende dedimki ben 18 senedir uzaktayım sen beni kaç kere aradın şimdi korkudan her hafta arıyor ne terör estirdiysem

Evet evet tilki den haberdar hayvan dünyasını iyi bilir hatta bir çok şeyi benden eşimden daha bilgili olduğu konu bile çok Maşallah bize çekmemiş

Dün akşam kremimi sürdüm güzelce eşim diyoki parfüm mu sürdün odayı havalandıriyor

Sen geliştir kendini ya eşim kilo aldı ikna edersem biraz kilo verdireyim ben ona

Tabir düşünelim uyanık, gözü açık,

Kör istedi bı göz Allah verdi iki göz olmuş
Ayy ben şok
Acaip sevindim
Azmin zaferi ya
İstikrar gerçekten
Tuttun çok güzel bırakma sakın
Maşallah
karatay benzeri düşük karbonhidrat diyeti acayip yaradı kuzum mezuniyet geliyor 1-2 haftaya sankiii
ayy ne çok bekledik değil mii ağustostan berii
çok sağol canım darısı sana inşallah
mayıs sonuna kadar kalırım izne ayrılırım sonra arada uğrarım

İstediğin kiloya inene kadar mezun olma bence
Koruma kilona inince mezun ol
Ya da bakarsın duraklama olursa
Sen kendini daha iyi tanırsin

İstediğin kiloya inene kadar mezun olma bence
Koruma kilona inince mezun ol
Ya da bakarsın duraklama olursa
Sen kendini daha iyi tanırsin
56.2 de mezun olabiliyorum cnm,mayıs sonuna kadar 54 olurum bence, korumada yavaş yavaş artırıcam kaloriyi cnm kontrollü gidicem sporu da arttırarak gidicem
spor yapamazsam kaloriyi azaltıcam vs korumanın anlamı kendini tanımak ve ona göre yemek zaten

Maşallah bedenini çözdun aynen devamkebenim 7 Haziran a 1 yıl dolacak diyete başlayalı bir ömür koruyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…