70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hadi yaa, çok üzüldüm Negom, Allah korusun Korona da ne yapmıyor ki, bütün ayarları bozuyor demek ki baksana

Allah Allah, söyleyince hevesin mi kaçıyor ki acaba. Bir de söylemeden dene bakalım nasıl olacak, verince bize sürpriz yaparsın canım

Ooow, anneni iyi korkutmuşsun kuzum
Ama dediğin gibi aramıyorsa da çok haklısın yani

Maşallahhh oğluna, tam bir akıl küpü yani
Nasıl bir kokulu kremmiş o ya cam açacak kadar, oruç açmadan mı sürmüştün(açken daha çok koku alınırya) ya da sürmüşken dedin bol bol sürüneyim

Eniştenin bahanesiyle sende verirsin

Tamam 'ultra uyanık' ve 'ultra açıkgöz' olarak güncelliyorum, ultra diyelim de kavram pekişsin, anlamı zayıf kalmasın

Yürüdüm geldim ayaklarım altını hissetmiyorum 11.758 adım olmuş fena değil yani dünden hala bacaklar hamlamistam kapanma gelmeden son 3 gün iyi değerlendirmek lazım
Neee, 'fena değil' mi
Hımm, eski performanslarına göre doğru olabilir yine de çok güzel yürümüşsün

Bugün bende dışarıdaydım, yaklaşık 10 bin yürümüşümdür( 8-9 kesin vardır) ama teli evde unuttuğum için bilemiyorum tabi

Kaldı 2 gün ama yine markete çıkmak eskisi gibi galiba Bir pazar kapalı. Netten bir daha bakayım bi yazmışlar mı saat vs.

Canım annem öyle işte ben ararim çok nadir bı kez aradım maydonoz dikecem kapat dedi bir tek abime düşkün nasil bir duygu ise

Çok şükür canım oğlan iyi ama ergenlik vs yeni nesil çok zor doğru yönlendirmek vs.
Oyun internet Z kuşağı ni korumak da uzak tutmak da zor

Yatmadan önce yüzümü kremlemisken elimi kolumu ayağımı bileğimi de derken krem banyosu oldu ikisinin kokusu da ayrı tabi organik aile biz çocuk alerjik diye 9 senedir rolon kolonya harici yumos, parfüm,oda kokusu hiç bir şey yok

Enişte vermeyecek canım yemeye karar bende Allah a emanet artık almasam kar

Ultra teyze ultra yenge iyiymiş
Bir kaç kez bu ara 15 bin olmuştu ya ondan artik maksimum 15 atıyorum canım
Senin de iyi yaklaşık 80-90 dk yürümüş olmalısın
Market , kasap,manav onlar 10-17 arası free diye biliyorum
Ben öyle bişey stoklamadim ekstradan hiç.
İhtiyaç oldukça çıkıp alınır.
Sadece yürüme stokladim kendime ozluycem çünkü yeni girdim eve okul a gittim ordan park ta oğlanla oynadık vs biraz yürüyüş .
Bugün baya az oldu 5454 daha

Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim
asliogretmen
Hemdemimden yine haber yok

birmuhendisanne petibörümde tam kayboldu. iyi misin canım?
Hislerim beni yanıltmıyordur iyilerdir diye düşünüyorum enerjim
asliogretmen birmuhendisanne

Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruz

Senin anne de benim babam gibi
Hoş babam abimede pek düşkün değildir. Kendini daha çok sever
Kedi gibi sevilmeyi seven bizim tipler için zor bir aile profili. Üzücü. Gerçi üzücü kısmını büyük oranda atlatmış gırgıra vuruyoruz ama..

Hocam mesleki tecrübeyle çocuk yetiştirmeyi siz daha iyi bilirsiniz

Enişte vermesin de sende alma canım

Aslında çocuğun alerjik olması şu açıdan iyi, sizi zararlı kimyasalları temastan ve solumaktan zaruri uzak tutuyor. Bu bir avantaj

Bende sadece su aldım. Stok yapmaya gerek yok. Zaten buzluk dolu. Kuru bakliyat var. Ekmeği de kendimiz yapıyoruz. Su için çıkmama da gerek kalmadı.

Ultra teyze de bugün bahçeden kırmızı dut toplamış bize, getirdi. İftara doğru yine geldi, komşusu pide ekmek yapmış yarısını bana kesmiş getirdi. Artık bir şey getirme rahatsız oluyoruz, kusura bakma lütfen, çok teşekkür ederiz düşündüğün için dedim almadım ama
Samimiyet kurmanın yollarını arıyor gibi
Yani paylaşmayı severim de sonra bunlar yol su elektrik olarak geri dönüyor. Kiradan kiraya görüşsek mutlu olacağım, ibanda vermiyor illa yüzyüze görüşecez

Geçecek inşallah balım inanalım olsun pozitif düşünmekten başka çare yok

Neyse en azından senin enişte sevmeyi biliyor benim de oğlan öyle yapışiyor bazen bir sal oğlum diyorum

Erkek çocuk sanki daha zor kız olmadığı için fikrim ne kadar geçerli bilemem

İftarda hemen tikaniyorum zaten sahur da da uyku basıyor almam bence.

Öyle haklısın sokakta parfüm kokan biri görünce bir tuhaf geliyor insan unutuyor hâlbuki eskiden ne severdim sıkıp sıkıp gezmeyi

Ultra teyze de iyiymiş tam soracaktım sen yazdın kara dut a iyi dayanmış sin yol su elektrik olacak tabi akıllı kadın seni onda yılların ultra ligi olsada çocuk yok karşısında

Sen nasılsın ,neler yapıyorsun?
Ben regl dim bugün başladım oruca akşama doğru baş ağrısı oldu yeni başlayınca olur ya .Başa sardım resmen bir iki güne alışırım
Sadakatsiz izliyorum bir yandan

Hislerine güveniyorum balım, umarım yakında aramıza dönerler ❤

Evde hayvan işi zor canım, biliyorsun biz kedi bakıyoruz, çok güzel ama tüyü temizliği derken bazen zorlayabiliyor. Hamster gibi elime alıp sevemeyeceğim bir hayvanı besleyemezdim sanırım. Çocuklar da iyice sıkıldı evde bize sarıyor, malesef bizim işlerin yoğunluğu sebebiyle oğlum da teknolojiye fazlasıyla düştü, önceden ben daha çok ilgilenip uzak tutabiliyordum. Bir süre daha elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz mecburen.

Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.
İyi yapmissin canim devam et vücuduna iyi gelcek
Nasil oldun bu arada?
Ya senin belirtilerde burun akintisi falan var miydi?
Bugün grip gibiyim bi tuhafim ama esimde bisey yok ben evdeyim zaten bilemedim. Alerjik sanirim.
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.

Teyze çok fena içeri sızmaya calışıyor canım. Ben de çok sevemiyorum malesef samimi olmayı, neyse ki çok ısrarcı insanlar çıkmıyor genelde. Sen çok güzel cevap vermişssin teyzeye umarım anlamıştır balım.

Haklısın balım
Her şeyin zorluğu ayrı
Sağlıklı olalım da idare edicez
Sana da şifa olsun kuzum inşallah kurtul şu hastalıktan

Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ❤
Bir haftadır annemdeydim hastanede kaldık sonra onun evine geçtik iyi çok şükür ağrısı sancısı çok oldu ama vukuatsız atlattık , kızıma ayrı anama ayrı mutfak ev temizliği vs imanım gevredi 9 daakşam bayıldım hergün resmen
ketojenik beslenmeye devam ediyorum çizgimden bu kadar yoğunluğa rağmen çıkmadım kısa sürede yine regli oldum 17 gün sonra hormonlar dalga geçiyor benle şişlik ödem poffff tartılamadım hiç evimize dün döndük kızımla aslında bu hafta hep annemde kalcaktık ama kapanma şeysine planlar değişti bu hafta yürüyüşe kaçtım yeme içme ayarlarını yapıp tam kapanmayı duyunca zaten yürüyemiycem diye moralim bozuldu bana terapi oluyordu çünkü neyse artık işe yarasın tam kapanma işallah
blondeblond çok sevindim iyi olmanıza çok şükür
özledim hepinizi

Balım şöyle aniden baslayip aniden bitiyo. Tahmin ettigim gibi benim alerjiden kaynaklı bu..neyse ki hapım var cok kötü olursam iciyorum hemen geciyo.
Nerde okudum hatirlmiyorum gecen bi yerde oructan dolayi vücut su kaybettikce astim belirtileri daha cok ortaya cikiyomus muhtemelen ondan e bide tabi bahardayız tam mevsimi..
Burda mi okumustum acaba onu siz mi söylemiştiniz aman neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…