70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen ters orantı ben sanıyorum dikiş aşağıda meğer kilodan aşağı çekmis

Varis ırsi olduğu için gençken ergenken bile vardı hele bir koca damar yumağı var nohut kadar ben kendimi bildim bileli var .
Hatta oğlum da bile çıkmaya başladı.Bacaginda iki tane kılcal damar belirginleşti.2 senedir filan.

Aynen po dan gitse de sıkılırım galiba monotonluk bana göre değil ekşin lazım

Dağınıklık temizlik sevmeme de annemden geçti kadının hiç iyi tarafi yok galiba dumduk konuşma da ondan yumurta kabuğundan çıkıp kabuğunu beğenmemiş hesabi kadın 36 senedir kendini bana bir sevdiremedi

Ne kadar merhametli birisin maşallahin var en alt katta bir kez oturduğum da benim evde de çok olmuştu hatta yaş pasta mutfak masasında idi kartının arasından girmiş pastanın içine gömülmüş okuldan arkadaş gelmişti pastayı koydum kesiyoruz içinden karınca çıkıyor

Ay benim evlerde çok maceralar oldu.O evde birde kertenkele macerası yaşadık yengem korkup kaçmıştı kavga kıyamet ne rezil günlerdi ya

Sonra ordan 4.kata başka eve taşındım orda da kertenkele şaka gibi

Vay be ne manyak şeyler yaşamışım çocukken annemlerde müstakil eve de kurbağa girerdi

Çok geçmiş olsun enerjim

Anneler başımızın tacı Çok güzel bir hediye yapmış prenses
Balımmteşekkür ederim
Neler yapıyorsun? Evde vakit geçirmenin yollarını bulabildin mi?
Teşekkür ederim Çiçeğim, sana da çok geçmiş olsun ❤
Çöl tozu değil Çin tuzu mübarek
Damlalar etki etmeye başladı mı?
Öperim gözlerinden
Her babayiğidin giremediği Mimar Sinan Üniversitesi ha Ah işte, çocuk olunca insanın eli kolu da bağlanıyor. Kime güvenilip bırakılır ki aile olmayınca. Sanat tarihi çok güzel bir tercih olmuş, hepsinin temeli tamda. Sen onu da halledersin kısa zamanda, Maşaallahhh Çiçeğime
Her bir balımla ilgili ayrı ayrı gurur duyacağım şeyler okudukça ne kadar mutlu oluyorum anlataman❤
Maşaallah diyorum
Kendin bile başardığın şeylere inanamadıysan artık, hem mütevazi hem çok başarılı oldun demek ki

Vayy, sende benim kafadansın yani, popüler olan şeylere oldum olası fobim var Game Of Thrones ve Gossip Girl'ü bile geçen sene izledim. Lost'u hala izlemedim. Fringe ile beraber izlerim artık. Harry Potter'ın hiç bir kitabını okumadığım gibi filmlerinden sadece birini lisedeyken sinemada izledim, o da arkadaş baskısından Star wars da izlemedim Şu an ayıp ettim sanki, bende kendimi kınıyorum, yuh beee
Ooo, popüler kültür konusunda o kadar da yalnız değilmişim
Şu Lost u artık bende izleyeceğim

Vitaminlerin şifa olsun, koruma kalkanın olsun canımm ❤
Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm
Kıymetlimmm
Hoşgeldin Sefalar getirdin
Yüreğimin eksikliği sonunda tamamlandı ❤

enerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına hazir online iken okumak istersen oku
Ayy bu bdv nin yolu neredeydi

Bir kurcalayım bakalım bulurum sanki
Senin profilden mi daha kolay bulurum? Aman be ne bocaladım ya, Mühendisim birmuhendisanne olaydı öğretirdi hepsini

enerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına hazir online iken okumak istersen oku
Oraya üzgün buraya komik, ağlar mısın güler misin misali
Yani hala yengene hediyesini vermeyi düşünmüyordu, kendi kullanacaktı, baktı kırıldı, hepsini çöpe attı. Pes diyorum. Yengenin hediyesini ona verseydi de o ne yaparsa yapsaydı. Seni mi ciddiye almıyor bu annen yoksa çok mu düşüncesiz bilemedim canım, annen sonuçta ama pek önemsemiyor galiba bu tarz şeyleri. Ben ise kimseden hediye beklemem ama hediyeye çok değer veririm, verilmesini de isterim. Mesela hemşirelik yaparken bir kız çocuğu bana resim çizmişti, teşekkür etmek için. O kağıdı bile hala saklarım. Sanki bir daha onu mu göreceğim. Ama değerli işte benim için, arada denk gelir elime, hala yüzüm güler. Ne bileyim işte, ben insanları pek anlayamıyorum. Genel olarak bir düşüncesizlik ve kabalık var. Pek odunlar. Ha ben ne yapardım? Anlayana kadar bir daha hediye almaz, konusunu bile açmazdım, eğer ki mevzu oldu o günkü olayı hatırlatır, fazla kırıldığımı söylerdim. Ne zaman anladı, o zaman tekrar alırdım.

Ha ha ya da deseki kullanmam başkasına veririm en kotu kendim kullanırım yazık yani ben ya İstanbul'dan alıp götürdüğüme mı yanayım söyledim o zaman epey dirdir ettim annem öyle işte ben de böyleyim kız kv ondan benim gözüme pek batmaz kadin en ufak iyilik yapsa gözümde büyür annemde görmedim ya bir şaşarım bazen kv nin kızı olsam nasıl olurdu diye düşünüyorum galiba çok dişli cesur özgüvenli olurdum evlatlarini çok sever çünkü.Bak oğlum bile kitabı var en sevdiği 4 kişiyi yazması istenmiş bir etkinlikte eşimden benden sonra kv yı yazmış.Cocuk bile bu yaşta sevildiğini hissediyor ve seviyor kadını.Halbuki onlar Ankara'da biz İstanbul'da.Ustelik 2 yıldır ne biz gidiyoruz ne onlar geliyor.

enerji_kusagi annemin yaptıklarını anlatsam var ya üvey anne yapmaz yani o derece eskiden çok üzülüdum de uzun zamandır aklıma gelmiyordu bu ara duygularım bir depreşti bunalım yaşayacak konular galibaen iyisi yarın bir markete filan gideyim evde hepten kafayı yedim

Ayy bu bdv nin yolu neredeydi

Bir kurcalayım bakalım bulurum sanki
Senin profilden mi daha kolay bulurum? Aman be ne bocaladım ya, Mühendisim birmuhendisanne olaydı öğretirdi hepsini
Ha ha bu ara çok takılıyorum genelde okuyorum yorum yazinca ban a kadar yolu var üyeler belli olmuyor patlamaya hazır bomba gibi olan olabiliyor.bi de bazı önemli konularda yanlış yönlendirmek istemiyorum

Ehuehu şimdik ben çok takviye alıyorum hangi birini desem ester c omega ala evening primose oil(menapozsal) magnezyum 5htp(uyku depresyon ve acayip iyi geldi depresyon kısmına selenyum çinko krom (bunları iki üç günde bir alıyorum) arada başka antioksidanlar ekleniyor q10 vs gibi kür gibi yapıyorum onları
Takviye olayına sıcak bakmazdım lakin 6 yıl önce başladım resmen metabolizmam değişti ve direk fayda gördüm

Lostu hala izlemedim
Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm
Hoşgeldinnn
Alerji için geçmiş olsun
Spor ile müthiş sıkılasacaksin bu ay incelmen 2 cm den bile fazla olabilir

Hoşgeldin
Canım çook teşekkürler Evet evde yaptığım bu hareketlerle farketmeye başladı karın kası yaptım bayağı azimle devam

Sistem anında kurulur yapı gereği hep keşke acuk geniş biri olaydım obsesif olma eğilimim var malesef belki de obsesifim direk eğilim diyerek yumuşatayım
Ketojenik beslenmeyi if siz de yapabilirsin elbet ama ketojenik beslenme ve if pek mühim çünkü uzun açlık dönemlerinde ketozise giriyorsun zaten ketojeniğin anası gibi diyim sana ki ketozise girince ve beden adapte olunca yağ yakma metabolizmasına acıkmıyorsun gerçekten toksun dolayısıyla if mecbur yapıyprsun tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibim oldu ama öyle
Lostta aynıyız izlemedim ama evladım olduğu için harry potterları kaç tur izlendi izlenmekte izlencek sayı vermek güç
Çok satan kitaplarda da aynı şey vardı son üç beş yıldır biraz kırdım onu ama çok saygı duyduğum öneren insanların dediği kitaplar sadece gerisine yine ayrımcılık yapıyorum malesef

blondeblond canım sana da sanki alıntı yaptıydım yok oluvermiş anlamadım gözlerim iyi gibi şişliği azıcık indi çok şişseydi zaten indiremezdim bir de egzama gibi göz altları buruşuk ama hani filmlerde makyajla yaşlandırırlar ya öyle bir korkunç hale geliyor sorma o bayağı geriledi allahtan
Ben de öperim senin o güzel gözlerinden

Günaydın güzel kadınlar

ben su orucu water fasting ne denirse artık niyet ettim yapmaya dün en son 15:30 çikolata yiyerek başladım bakalım 3 gün en az gidebilirsem daha gidicem sorun niye niye niye
Metabolizmam duruk kilo verdim kaçamak yapmadım etmedim bir kilo hop yine çıktı geçen yaz su orucuyla kırmıştım ama akabinde temiz beslenmedim vs çıktı ve sağlık ilk sebep alerjilerim migrenim geri geldi bir format atıp otofaji olayına girmek bedeni dinlendirmek zaten ketojenikten dolayı yağa adapte oldum acıkmamaya başladığımdan anlıyoruz bunu bilimsel bir gerçek benim kişisel yorumum değil tabi
İşallah yapabilirim bakalım pek kararlıyım su kahve bitki çayları tuzlu maden suları ile gittiği yere kadar en az üç gün niyetim desteklerinizi beklerim efenim

Merhabalar

Ballarımmmmm

ben döndüm

çok sevindim, hoş geldin asliogretmen

senin göğsünün benden büyük olması peki?

evetttt çok tatlış yapmış yaaa maşallah

hoşgeldin canım

blondeblond haftada 2 gün kaçamak yapıyorum

evet benim göğüsler maşallahı var
ameliyat olacaktım vazgeçtim onlar sayesinde belim daha ince duruyor onu farkettim

sansebastian nickli birini kaçamaksız düşünemezdim zaten
ama değişmişsin, çok da iyi gidiyorsun, vücudun emeklerine cevap veriyor, kaçamaklarına kayıtsız kalıyor, sana torpil geçiyor, hep böyle devam etsin

şarkı sana: bu gönül ona torpil geçiyorrr etrafında fırrr dönüyooorrrr

evet canım sağlığımız iyi, ben de mutluyum
karadenizin doğası gerçekten muhteşem, yerli alpler diyoruz oralara ama biz çok sık gidemiyoruz ordaki evimize, iş, güç 2 senedir de malum yasaklar, yine de orda bir ev var uzaktaaa gitmesek de kalmasak da o ev bizim evimizdirrr ordaki evimizin balkon manzarası bu, özledim

Antalya'da kalacak yerimiz yok ama bu zamana kadar voyage, miracle, rixos, paloma gibi otellerde kaldık canım, her geldiğimizde de merkeze ve kaş merkeze inip gezdik, çok sevdiğim şehirlerden biridir benim ama ben yine istanbulda yaşardım, istanbulda doğdum büyüdüm

ispanyolca gerçekten diğer dillere göre kolay gibi, türkçeyle benzerlikleri de var, yazıldığı gibi okunuyor çoğu kelime
balkanların dillerinin rusçaya benzemesi normal çünkü ruslarla dilimiz de kökenimiz de aynı,
slav kökenliyiz

ben de covid sebebiyle başladım, bırakmayı düşünmüyorum, acaba zararı var mı?

geçmesine çok sevindim

su orucu muuuu? ne zaman?
benden tam destek
covid olmadan önce bile haftada 1 gün hep yapıyordum su orucu,
hatta geçen senelerde 10 gün yapmışlığım vardır

günaydın kızçelerrr
dünkü menümü yazıyorum

sabah: süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm, elma ile karıştırıp yedim (buna bayılıyorum)
öğlen: taze fasulye yemeği, salata. (şirket menüm)
akşam: tavuk şiş, salata.

ayrıca hergün mutlaka 2,5-3 lt arası su içiyorum, bunu alışkanlık haline getirdim
spor yine yok kilom 55,5 - 56 arası takıldı
aslında bu kiloda iyi göründüğümü farkettim, 2 kilo daha vermek isterim ama acelem yok diyorum,
yine de sizinleyim

eşim bu aralar yine abur cubura, tatlıya fena sardı, dün akşam eve soğuk baklava almış,
bir tanecik bile yemedim, sanırım bu duruma alışmak zorundayım artık

enerji_kusagi cnm zor oldu ama sosyal baskı diyelim

Hahaha ay sen çok yaşa
Hedefim haziran sonu 54 cnm mezun olunca birkaç hafta yicem gibi duruyor çünkü

enerji_kusagi cnm zor oldu ama sosyal baskı diyelim

Hahaha ay sen çok yaşa
Hedefim haziran sonu 54 cnm mezun olunca birkaç hafta yicem gibi duruyor çünkü

şu an 58 kiloysan sadece 4 kilocuk kalmış hedefe, peki boyun kaç? bana yakınsın sen şu an,
ve koruma dönemimiz birlikte olacak gibi,
ama bence birbirimize uyarsak sabah donut, akşamı profiterol ile kapatırız biz

evet 2 kilo esneme payı şart ben de onun için 53 falan olayım diyorum ama ağırdan alıyorum,
doğum günüme kadar kendime süre verdim ve doğum günüm temmuzda
temmuza kadar 2 kilo veremeyen de ne biliyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…