- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Ben okudum balım o kadar gömmemişsin haklısınenerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına hazir online iken okumak istersen oku
Canım onlar fragman sen asıl filmi görBen okudum balım o kadar gömmemişsin haklısınçok ayıp yaptığı annenin
Balım, hepimiz atlattık. M. Buğra bir gün istifra etti, Beyza ve ben devamlı uyuduk. Eşim bize göre daha iyiydi. Biraz bakımsız kaldık. Bu şehirdeki yalnızlığımızı ilk defa bu kadar yakından hissettik.Üzerimdeki ölü toprağını attım bugün şükür
Gündüz uyumadim.
Evi topladım.
Derslerimi bitirdim.
Market ürünleri yerleştirdim.
Kafamda işler birikiyor biriktikce yoruyor beni onu farkettim.
Sporuma da vakit ayırıyorum bugün.
asliogretmen canım hastalık süreci nasıldı çocuklar filan onlar da geçirdi mi sende hala semptom var mı?
Felicio balım neler yapıyorsun?
Alışverişe devam mı?
Günlerin nasıl geçiyor.
Bende okumak istiyorumCanım onlar fragman sen asıl filmi gör
Oyyy manzara efsane yaaa bayıldım bayıldım musmutlu oturunevet canım sağlığımız iyi, ben de mutluyum
karadenizin doğası gerçekten muhteşem, yerli alpler diyoruz oralaraama biz çok sık gidemiyoruz ordaki evimize, iş, güç 2 senedir de malum yasaklar, yine de orda bir ev var uzaktaaa gitmesek de kalmasak da o ev bizim evimizdirrr ordaki evimizin balkon manzarası bu, özledim
Eki Görüntüle 2843631
Antalya'da kalacak yerimiz yok ama bu zamana kadar voyage, miracle, rixos, paloma gibi otellerde kaldık canım, her geldiğimizde de merkeze ve kaş merkeze inip gezdik, çok sevdiğim şehirlerden biridir benimama ben yine istanbulda yaşardım, istanbulda doğdum büyüdüm
ispanyolca gerçekten diğer dillere göre kolay gibi, türkçeyle benzerlikleri de var, yazıldığı gibi okunuyor çoğu kelime
balkanların dillerinin rusçaya benzemesi normal çünkü ruslarla dilimiz de kökenimiz de aynı,
slav kökenliyiz
Zarar niye olsun faydası var elbette bünyene ekstra dokunduğunu hissetmedikçe devamben de covid sebebiyle başladım, bırakmayı düşünmüyorum, acaba zararı var mı?
geçmesine çok sevindim
su orucu muuuu? ne zaman?
benden tam destek
covid olmadan önce bile haftada 1 gün hep yapıyordum su orucu,
hatta geçen senelerde 10 gün yapmışlığım vardır
Yaa kıyamam çok şükür geçti gitti canım yaaBalım, hepimiz atlattık. M. Buğra bir gün istifra etti, Beyza ve ben devamlı uyuduk. Eşim bize göre daha iyiydi. Biraz bakımsız kaldık. Bu şehirdeki yalnızlığımızı ilk defa bu kadar yakından hissettik.
Ne zaman ki arkadaşım bir gün çorba yaptı, kayınvalidem yemek gönderdi. O zaman kendimize gelmeye başladık. Çok şükür şimdi hepimiz iyiyiz . Karantina süremiz de doldu. İki gündür 3’ten sonra yürüyüş yapıp D vitamini alıyoruz bol bol , öyle iyi geliyor ki . Bahar gelmiş memlekete biz yeni farkediyoruz . Çok şükür geçte olsa yaşamak çok güzel . Ah yasaklar bir kalksın dağlara vereceğim kendimi, yaylalaravar bir çok hayalimiz
Benim de hayal edip bir türlü yapmaya cesaret edemediğim şey su orucuOyyy manzara efsane yaaa bayıldım bayıldım musmutlu oturun
Zarar niye olsun faydası var elbette bünyene ekstra dokunduğunu hissetmedikçe devam
Bugün başladım sabah ishal oldum öğlene kadar bir avuç badem fındık yedim sadece yağ olduğu için içim rahat bakalım sürdürebilecek miyim
Bende geçen yaz uzun uzun yaptıydım da geçtiğimiz aylarda giriştim beceremedim bozdum hep şimdi nasıl olcak kendimi merak ediyorum
Çok şükür canım, çok şükürYaa kıyamam çok şükür geçti gitti canım yaa
Ayy yapalım bir arada voltran oluruzBenim de hayal edip bir türlü yapmaya cesaret edemediğim şey su orucubelki bir gün beraber yaparız
Hatlar mı karıştı acebablondeblond canım sana da sanki alıntı yaptıydım yok oluvermiş anlamadım gözlerim iyi gibi şişliği azıcık indi çok şişseydi zaten indiremezdim bir de egzama gibi göz altları buruşuk ama hani filmlerde makyajla yaşlandırırlar ya öyle bir korkunç hale geliyor sorma o bayağı geriledi allahtan
Ben de öperim senin o güzel gözlerinden
Ah AslımBalım, hepimiz atlattık. M. Buğra bir gün istifra etti, Beyza ve ben devamlı uyuduk. Eşim bize göre daha iyiydi. Biraz bakımsız kaldık. Bu şehirdeki yalnızlığımızı ilk defa bu kadar yakından hissettik.
Ne zaman ki arkadaşım bir gün çorba yaptı, kayınvalidem yemek gönderdi. O zaman kendimize gelmeye başladık. Çok şükür şimdi hepimiz iyiyiz . Karantina süremiz de doldu. İki gündür 3’ten sonra yürüyüş yapıp D vitamini alıyoruz bol bol , öyle iyi geliyor ki . Bahar gelmiş memlekete biz yeni farkediyoruz . Çok şükür geçte olsa yaşamak çok güzel . Ah yasaklar bir kalksın dağlara vereceğim kendimi, yaylalaravar bir çok hayalimiz
Sen iste bebem herşeyin olurumHatlar mı karıştı aceba
Hocam senin gibi zeki bir sanatçıya hiç yakıştıramadım teessüf ederim
İyi ben yazarken karıştırmamışım valla
Şimdi yine alıntılar birikti, şurama kadar geldi sekreter tutacağım
İlan: Homeofis çalışacak, diksiyonu düzgün, okuduğunu anlayan, ileri görüşlü, mizacı geniş, tercihen üniversite mezunu,...... SGK artı İnternet artı her 100 mesajda bir prim kotalı, ne kadar ekmek o kadar köfte, ...... duyurulur
canım gözünüz aydın bu arada geçmiş olsun tekrargünaydın kızçelerrr
dünkü menümü yazıyorum
sabah: süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm, elma ile karıştırıp yedim (buna bayılıyorum)
öğlen: taze fasulye yemeği, salata. (şirket menüm)
akşam: tavuk şiş, salata.
ayrıca hergün mutlaka 2,5-3 lt arası su içiyorum, bunu alışkanlık haline getirdim
spor yine yokkilom 55,5 - 56 arası takıldı
aslında bu kiloda iyi göründüğümü farkettim, 2 kilo daha vermek isterim ama acelem yok diyorum,
yine de sizinleyim
eşim bu aralar yine abur cubura, tatlıya fena sardı, dün akşam eve soğuk baklava almış,
bir tanecik bile yemedim, sanırım bu duruma alışmak zorundayım artık
1.64 boyum cnmşu an 58 kiloysan sadece 4 kilocuk kalmış hedefe, peki boyun kaç? bana yakınsın sen şu an,
ve koruma dönemimiz birlikte olacak gibi,
ama bence birbirimize uyarsak sabah donut, akşamı profiterol ile kapatırız biz
evet 2 kilo esneme payı şartben de onun için 53 falan olayım diyorum ama ağırdan alıyorum,
doğum günüme kadar kendime süre verdim ve doğum günüm temmuzda
temmuza kadar 2 kilo veremeyen de ne biliyim yani
cnm bdv son mesajlara baktım göremedimenerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına hazir online iken okumak istersen oku
Sen öyle söyleyince hatırladım ya, Aydın'da da 4.kata bir örümcek girmişti ama ne örümcek, tarantula ondan büyük değildir, net. Hatırlayınca yine bir hoş oldum. Bir kere de büyük bir çekirge girdi o eve. Atana kadar oda oda kovalaştıkAynen ters orantı ben sanıyorum dikiş aşağıda meğer kilodan aşağı çekmis
Varis ırsi olduğu için gençken ergenken bile vardı hele bir koca damar yumağı var nohut kadar ben kendimi bildim bileli var .
Hatta oğlum da bile çıkmaya başladı.Bacaginda iki tane kılcal damar belirginleşti.2 senedir filan.
Aynen po dan gitse de sıkılırım galibamonotonluk bana göre değil ekşin lazım
Dağınıklık temizlik sevmeme de annemden geçtikadının hiç iyi tarafi yok galiba dumduk konuşma da ondan yumurta kabuğundan çıkıp kabuğunu beğenmemiş hesabi kadın 36 senedir kendini bana bir sevdiremedi
Ne kadar merhametli birisin maşallahin varen alt katta bir kez oturduğum da benim evde de çok olmuştu hatta yaş pasta mutfak masasında idi kartının arasından girmiş pastanın içine gömülmüş okuldan arkadaş gelmişti pastayı koydum kesiyoruz içinden karınca çıkıyor
Ay benim evlerde çok maceralar oldu.O evde birde kertenkelemacerası yaşadık yengem korkup kaçmıştı kavga kıyamet ne rezil günlerdi ya
Sonra ordan 4.kata başka eve taşındım orda da kertenkeleşaka gibi
Vay be ne manyak şeyler yaşamışımçocukken annemlerde müstakil eve de kurbağa girerdi
Maalesef haklısın canımHa haya da deseki kullanmam başkasına veririm en kotu kendim kullanırım yazık yani ben ya İstanbul'dan alıp götürdüğüme mı yanayım söyledim o zaman epey dirdir ettim annem öyle işte ben de böyleyim kız kv ondan benim gözüme pek batmaz kadin en ufak iyilik yapsa gözümde büyür annemde görmedim ya bir şaşarım bazen kv nin kızı olsam nasıl olurdu diye düşünüyorum galiba çok dişli cesur özgüvenli olurdum evlatlarini çok sever çünkü.Bak oğlum bile kitabı var en sevdiği 4 kişiyi yazması istenmiş bir etkinlikte eşimden benden sonra kv yı yazmış.Cocuk bile bu yaşta sevildiğini hissediyor ve seviyor kadını.Halbuki onlar Ankara'da biz İstanbul'da.Ustelik 2 yıldır ne biz gidiyoruz ne onlar geliyor.
Deme öyle ya, gerçekten üzülüyorum. Bu evde kaldım da kuruntu yaptım mevzusu değil gibi, hep üstünü örtüp öteliyorsun gibi anlıyorum. Düşünecek vakit bulunca hopp su yüzüne çıkıyorlar. Sürekli meşgale mi bulacaksın beynini oyalamak içinenerji_kusagi annemin yaptıklarını anlatsam var ya üvey anne yapmaz yani o derece eskiden çok üzülüdum de uzun zamandır aklıma gelmiyordu bu ara duygularım bir depreşti bunalım yaşayacak konular galiba en iyisi yarın bir markete filan gideyim evde hepten kafayı yedim
Oralar pek bir karışık,mayınlı tarla yaniHa habu ara çok takılıyorum genelde okuyorum yorum yazinca ban a kadar yolu var üyeler belli olmuyor patlamaya hazır bomba gibi olan olabiliyor. bi de bazı önemli konularda yanlış yönlendirmek istemiyorum
Canım doktorlar gibi sende başlama şimdi biz biraz obsesif oluruz diyeEhuehu şimdik ben çok takviye alıyorum hangi birini desemester c omega ala evening primose oil(menapozsal) magnezyum 5htp(uyku depresyon ve acayip iyi geldi depresyon kısmına selenyum çinko krom (bunları iki üç günde bir alıyorum) arada başka antioksidanlar ekleniyor q10 vs gibi kür gibi yapıyorum onları
Takviye olayına sıcak bakmazdım lakin 6 yıl önce başladım resmen metabolizmam değişti ve direk fayda gördüm
Lostu hala izlemedim
Hoşgeldinnn
Canım çook teşekkürlerEvet evde yaptığım bu hareketlerle farketmeye başladı karın kası yaptım bayağı azimle devam
Sistem anında kuruluryapı gereği hep keşke acuk geniş biri olaydım obsesif olma eğilimim var malesef belki de obsesifim direk eğilim diyerek yumuşatayım
Ketojenik beslenmeyi if siz de yapabilirsin elbet ama ketojenik beslenme ve if pek mühim çünkü uzun açlık dönemlerinde ketozise giriyorsun zaten ketojeniğin anası gibi diyim sana ki ketozise girince ve beden adapte olunca yağ yakma metabolizmasına acıkmıyorsun gerçekten toksun dolayısıyla if mecbur yapıyprsuntavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibim oldu ama öyle
Lostta aynıyız izlemedim ama evladım olduğu için harry potterları kaç tur izlendi izlenmekte izlencek sayı vermek güç
Çok satan kitaplarda da aynı şey vardı son üç beş yıldır biraz kırdım onu ama çok saygı duyduğum öneren insanların dediği kitaplar sadece gerisine yine ayrımcılık yapıyorum malesef
Oralar oldukça güzel görünüyor canımevet canım sağlığımız iyi, ben de mutluyum
karadenizin doğası gerçekten muhteşem, yerli alpler diyoruz oralaraama biz çok sık gidemiyoruz ordaki evimize, iş, güç 2 senedir de malum yasaklar, yine de orda bir ev var uzaktaaa gitmesek de kalmasak da o ev bizim evimizdirrr ordaki evimizin balkon manzarası bu, özledim
Eki Görüntüle 2843631
Antalya'da kalacak yerimiz yok ama bu zamana kadar voyage, miracle, rixos, paloma gibi otellerde kaldık canım, her geldiğimizde de merkeze ve kaş merkeze inip gezdik, çok sevdiğim şehirlerden biridir benimama ben yine istanbulda yaşardım, istanbulda doğdum büyüdüm
ispanyolca gerçekten diğer dillere göre kolay gibi, türkçeyle benzerlikleri de var, yazıldığı gibi okunuyor çoğu kelime
balkanların dillerinin rusçaya benzemesi normal çünkü ruslarla dilimiz de kökenimiz de aynı,
slav kökenliyiz
Hemde 10 (yazıyla on) günnben de covid sebebiyle başladım, bırakmayı düşünmüyorum, acaba zararı var mı?
geçmesine çok sevindim
su orucu muuuu? ne zaman?
benden tam destek
covid olmadan önce bile haftada 1 gün hep yapıyordum su orucu,
hatta geçen senelerde 10 gün yapmışlığım vardır
Kilon zaten çok güzelllgünaydın kızçelerrr
dünkü menümü yazıyorum
sabah: süzme yoğurt içine tarçın, kuru üzüm, elma ile karıştırıp yedim (buna bayılıyorum)
öğlen: taze fasulye yemeği, salata. (şirket menüm)
akşam: tavuk şiş, salata.
ayrıca hergün mutlaka 2,5-3 lt arası su içiyorum, bunu alışkanlık haline getirdim
spor yine yokkilom 55,5 - 56 arası takıldı
aslında bu kiloda iyi göründüğümü farkettim, 2 kilo daha vermek isterim ama acelem yok diyorum,
yine de sizinleyim
eşim bu aralar yine abur cubura, tatlıya fena sardı, dün akşam eve soğuk baklava almış,
bir tanecik bile yemedim, sanırım bu duruma alışmak zorundayım artık
14 Mayıs a kadar 2 kilo veremeyenden daha bir şey sankişu an 58 kiloysan sadece 4 kilocuk kalmış hedefe, peki boyun kaç? bana yakınsın sen şu an,
ve koruma dönemimiz birlikte olacak gibi,
ama bence birbirimize uyarsak sabah donut, akşamı profiterol ile kapatırız biz
evet 2 kilo esneme payı şartben de onun için 53 falan olayım diyorum ama ağırdan alıyorum,
doğum günüme kadar kendime süre verdim ve doğum günüm temmuzda
temmuza kadar 2 kilo veremeyen de ne biliyim yani
Burnumu kapattım bir nefeslik dalıp çıktım balımYolu bdvye düşen çıkamıyor ama Enerjim bilgin olsun
Kafada biriken işlerin veya yarım bıraktığımız şeylerin beyni yorduğunu daha önce anlatmıştım unuttun mu?Üzerimdeki ölü toprağını attım bugün şükür
Gündüz uyumadim.
Evi topladım.
Derslerimi bitirdim.
Market ürünleri yerleştirdim.
Kafamda işler birikiyor biriktikce yoruyor beni onu farkettim.
Sporuma da vakit ayırıyorum bugün.
asliogretmen canım hastalık süreci nasıldı çocuklar filan onlar da geçirdi mi sende hala semptom var mı?
Felicio balım neler yapıyorsun?
Alışverişe devam mı?
Günlerin nasıl geçiyor.
Müstakil bahçeli evSen öyle söyleyince hatırladım ya, Aydın'da da 4.kata bir örümcek girmişti ama ne örümcek, tarantula ondan büyük değildir, net. Hatırlayınca yine bir hoş oldum. Bir kere de büyük bir çekirge girdi o eve. Atana kadar oda oda kovalaştık
Aklıma gelseydi de hoplayıver çekirge şarkısını açsaydım, düşüncelerini bir alsaydımO evde ağaçlarla iç içeydi. Bazen balkon camına kumru çarpıyor (camı seçemiyorlardı galiba) bazen de evin içine giriyordu. Bu tür şeyleri halletmek de hep bana düşüyor
Senin şu wonderwoman biz olabiliriz belkiikimizinde epey macerası olmuş
da o kurbağa nasıl çıktı evden kendi mi hopladı sıçradı gitti
Bu karıncalar da çok sevimli ama çok inatçı ya. Bugün yine saatlerce gaza ettik. İlla girecek bir yer buluyorlar. Temiz yere daha mı çok geliyorlar anlamadım ki. Bahçeyi komple elektrik süpürgesine çekecem az kaldı. Burası 1.kat, direkt bahçeyle bağım yok. Tavsiyelere açığım
Maalesef haklısın canım
Şükür ki kayınvalideden yana şansın gülmüş. Annen belki kötü biri değildir ama huysuzdur, memnuniyetsizdir, vs. Tanımadığım için yeterli yorum yapamıyorum, sonuçta anne, atsan atılmaz misali.
Artık iş başa düştü, bize bir psikoloğun geleceği de yok gibiCivcivimin Secret da oruç tutuyorsa artık, bir icraat yok
Şimdi seni şöyle bir terapist koltuğuna alayım, koltuk önemli
Benim burada takıldığım noktalar;
Dişli olmaktan neyi kastettiğin. Ne gibi şeyler oluyorda çekimser kalıyorsun?
Sence cesaretin tanımı ne?
Bir de özgüveninin eksik olduğunu düşünmene sebep olacak eksikliklerin neler? Nasıl birisi sence özgüvenli de sen değilsin?
Dişli,cesur ve özgüvenli olmak derken bu 3 ayrı kavramla aynı şeyi mi kastediyorsun yoksa farklı farklı şeyler mi?
Hadi bakalım, ananın genleri işe yarasın, dan dan yaz şimdi çekinmeden, ucu nereye giderse gitsin
Hep siz mi hocalık yapacaksınız, bir günlüğüne de ben olam didim
Deme öyle ya, gerçekten üzülüyorum. Bu evde kaldım da kuruntu yaptım mevzusu değil gibi, hep üstünü örtüp öteliyorsun gibi anlıyorum. Düşünecek vakit bulunca hopp su yüzüne çıkıyorlar. Sürekli meşgale mi bulacaksın beynini oyalamak için
Tabi malzemede çok var. Kökten çözelim bunu
Oralar pek bir karışık,mayınlı tarla yaniAman aman uzak dursun bizden, ben bir kere yanlışlıkla girdim benim bile sinirlerim hopladı
Canım doktorlar gibi sende başlama şimdi biz biraz obsesif oluruz diye
Takıntının en işe yaradığı yer ezber yapmak yoksa çık hemen o toplardan
Evrim teorisyenlerine sormak lazım bu yumurta-tavuk olayına nasıl bakıyorlar
Hımm, doğru, yağın yakılması ve enerji süresi uzun oluyor. İster istemez İf oluyor. Hiç o şekilde düşünmemiştim.
Oralar oldukça güzel görünüyor canım
Off ya epey uzunca ve güzel şeyler yazmıştım sana hepsi bir anda gitti, sadece ilk yazdığım cümle kalmışşş, kim sildi yazdıklarımı kim kimmm
Bu mesajı şimdi atlıyorum tekrar yazacağım canım
Hemde 10 (yazıyla on) günn
Bir kere 2,5 günlük deneyimim oldu, bilerek başlamadım gerçi ama yemek istemedim bir süre, bakayım ne kadar gidecek demiştim. O buçuk olan gün bir el ayak titremesi oldu, bildiğin şekerim bariz düştü, hemen bir şeyler yedim, zor kendime geldim. Sizde hiç olmadı mı tarz şeyler canım, uzun süre yani?
Kilon zaten çok güzelll
Enişte beyde eski formuna geri dönmüş
Eniştemizin değişmesini beklemekten ise senin alışman daha kolay görünüyor
14 Mayıs a kadar 2 kilo veremeyenden daha bir şey sanki
Burnumu kapattım bir nefeslik dalıp çıktım balım
Müptelası olsam bile çok sürmez balım ya, biri yüzünden banlanır yine çıkarım
Sen nerelerdesin bakim onu bir anlat, Bdv lerde aratma kendini
Kafada biriken işlerin veya yarım bıraktığımız şeylerin beyni yorduğunu daha önce anlatmıştım unuttun mu?
Hani yarım bıraktığım işleri tamamlama kararımı o yüzden almıştım, bunun mantıklı bir açıklaması varmış dediydim. Çok şükür enerjin de yerine gelmiş
Hatlarım hep karışık yavru kuzuHatlar mı karıştı aceba
Hocam senin gibi zeki bir sanatçıya hiç yakıştıramadım teessüf ederim
İyi ben yazarken karıştırmamışım valla
Şimdi yine alıntılar birikti, şurama kadar geldi sekreter tutacağım
İlan: Homeofis çalışacak, diksiyonu düzgün, okuduğunu anlayan, ileri görüşlü, mizacı geniş, tercihen üniversite mezunu,...... SGK artı İnternet artı her 100 mesajda bir prim kotalı, ne kadar ekmek o kadar köfte, ...... duyurulur
Hangi birine misal ne diycektim çok zorlanıyorum çokSen öyle söyleyince hatırladım ya, Aydın'da da 4.kata bir örümcek girmişti ama ne örümcek, tarantula ondan büyük değildir, net. Hatırlayınca yine bir hoş oldum. Bir kere de büyük bir çekirge girdi o eve. Atana kadar oda oda kovalaştık
Aklıma gelseydi de hoplayıver çekirge şarkısını açsaydım, düşüncelerini bir alsaydımO evde ağaçlarla iç içeydi. Bazen balkon camına kumru çarpıyor (camı seçemiyorlardı galiba) bazen de evin içine giriyordu. Bu tür şeyleri halletmek de hep bana düşüyor
Senin şu wonderwoman biz olabiliriz belkiikimizinde epey macerası olmuş
da o kurbağa nasıl çıktı evden kendi mi hopladı sıçradı gitti
Bu karıncalar da çok sevimli ama çok inatçı ya. Bugün yine saatlerce gaza ettik. İlla girecek bir yer buluyorlar. Temiz yere daha mı çok geliyorlar anlamadım ki. Bahçeyi komple elektrik süpürgesine çekecem az kaldı. Burası 1.kat, direkt bahçeyle bağım yok. Tavsiyelere açığım
Maalesef haklısın canım
Şükür ki kayınvalideden yana şansın gülmüş. Annen belki kötü biri değildir ama huysuzdur, memnuniyetsizdir, vs. Tanımadığım için yeterli yorum yapamıyorum, sonuçta anne, atsan atılmaz misali.
Artık iş başa düştü, bize bir psikoloğun geleceği de yok gibiCivcivimin Secret da oruç tutuyorsa artık, bir icraat yok
Şimdi seni şöyle bir terapist koltuğuna alayım, koltuk önemli
Benim burada takıldığım noktalar;
Dişli olmaktan neyi kastettiğin. Ne gibi şeyler oluyorda çekimser kalıyorsun?
Sence cesaretin tanımı ne?
Bir de özgüveninin eksik olduğunu düşünmene sebep olacak eksikliklerin neler? Nasıl birisi sence özgüvenli de sen değilsin?
Dişli,cesur ve özgüvenli olmak derken bu 3 ayrı kavramla aynı şeyi mi kastediyorsun yoksa farklı farklı şeyler mi?
Hadi bakalım, ananın genleri işe yarasın, dan dan yaz şimdi çekinmeden, ucu nereye giderse gitsin
Hep siz mi hocalık yapacaksınız, bir günlüğüne de ben olam didim
Deme öyle ya, gerçekten üzülüyorum. Bu evde kaldım da kuruntu yaptım mevzusu değil gibi, hep üstünü örtüp öteliyorsun gibi anlıyorum. Düşünecek vakit bulunca hopp su yüzüne çıkıyorlar. Sürekli meşgale mi bulacaksın beynini oyalamak için
Tabi malzemede çok var. Kökten çözelim bunu
Oralar pek bir karışık,mayınlı tarla yaniAman aman uzak dursun bizden, ben bir kere yanlışlıkla girdim benim bile sinirlerim hopladı
Canım doktorlar gibi sende başlama şimdi biz biraz obsesif oluruz diye
Takıntının en işe yaradığı yer ezber yapmak yoksa çık hemen o toplardan
Evrim teorisyenlerine sormak lazım bu yumurta-tavuk olayına nasıl bakıyorlar
Hımm, doğru, yağın yakılması ve enerji süresi uzun oluyor. İster istemez İf oluyor. Hiç o şekilde düşünmemiştim.
Oralar oldukça güzel görünüyor canım
Off ya epey uzunca ve güzel şeyler yazmıştım sana hepsi bir anda gitti, sadece ilk yazdığım cümle kalmışşş, kim sildi yazdıklarımı kim kimmm
Bu mesajı şimdi atlıyorum tekrar yazacağım canım
Hemde 10 (yazıyla on) günn
Bir kere 2,5 günlük deneyimim oldu, bilerek başlamadım gerçi ama yemek istemedim bir süre, bakayım ne kadar gidecek demiştim. O buçuk olan gün bir el ayak titremesi oldu, bildiğin şekerim bariz düştü, hemen bir şeyler yedim, zor kendime geldim. Sizde hiç olmadı mı tarz şeyler canım, uzun süre yani?
Kilon zaten çok güzelll
Enişte beyde eski formuna geri dönmüş
Eniştemizin değişmesini beklemekten ise senin alışman daha kolay görünüyor
14 Mayıs a kadar 2 kilo veremeyenden daha bir şey sanki
Burnumu kapattım bir nefeslik dalıp çıktım balım
Müptelası olsam bile çok sürmez balım ya, biri yüzünden banlanır yine çıkarım
Sen nerelerdesin bakim onu bir anlat, Bdv lerde aratma kendini
Kafada biriken işlerin veya yarım bıraktığımız şeylerin beyni yorduğunu daha önce anlatmıştım unuttun mu?
Hani yarım bıraktığım işleri tamamlama kararımı o yüzden almıştım, bunun mantıklı bir açıklaması varmış dediydim. Çok şükür enerjin de yerine gelmiş
Ah kuzum yaa kıyamam oluyor böyle şeyler jonice webb in çocuklukta ihmalin izi Boşluk hissi kitabını okumadıysan tavsiye ederim pek aydınlatıcı hep bizim şu anki halimiz o küçük çocuk halimizde açılan yaraları kapatmaya o boşluğu yok etmeye çalışmaya yönelik işin kötüsü o zaman yaşadıklarımız hissettiklerimiz yok sayılıp değersiz hissetmemiz asla iyileşmiycek çünkü yaşandı ve bitti , sorun o halimizi bu zamana bu ana taşımamız ya da şöyle diyim o zamanda kalmamız yaptığımız seçimler eş dost arkadaş iş herneyse hep o boşluğu doldurmaya yönelik herbirimizin dipsiz kuyusu başka başka olsa kuyunun içerişi aynı dipsizMüstakil bahçeli evfare bile görmüştum o derece deli mıknatısı olduğu yetmiyor birde havyan mıknatısi var demekki biz boğalar da
Karıncailacı var sanırım sportie de bahçeli evde oturuyor sanki önermişti bir ilaç.
Benim bildiğim limonkesip koyuyorlar evin mutfak tezgahının üstüne filan .
Forumda baktın mı mutlaka konu vardır onla ilgili.
Dişli, özgüvenli,cesur tanımı galiba aynı şey canım doldurulamayan sevgi ihtiyaci aslında tanımı.Yani eksik olan sevgisizlik sadece.
Çekimserlik diye kastım galiba idare edip alttan alma davranışı ya da bilemedim.Pasif buluyorum kendimi.Girisken olduğum söylense de bana yetmiyor.Belki görünme farkedilme beğenilme takdir görme onaylanma ihtiyacı da olabilir.
Annem ile ilgili bir anımı anlatayım o kadar kulağını cinlattim kadınınhamileyken taze bahçe biberi istemiştim abin burda yememize anca yetiyor dedi göndermedi ünv den arkadasimin Niğde den annesi bahçesinden toplayıp göndermişti.Ptt kargo ile bir iki güne gelmişti İstanbul a. : D
Komik gelebilir ama hiç dayak bile yemedim annemden .bizim aile farklı biraz babam da öyle dayak filan bilmezdi.
canım gözünüz aydın bu arada geçmiş olsun tekrar
ay soğuk baklava hiç yemedim yaa bi mezun olayım gömeyim barii
1.64 boyum cnmhahahah ne güzel bir menü yaa hergün yenir valla
kuzum gluteni bırakabildin mi seanslardan sonra? korkuyor musun tadını alırsam duramam diye
birlikte koruma dönemi hayali bile şahaneama sen korumadasın zaten cnm?
evet esneme payı iyi olur cnm misal tatile vs gittik dönünce hemen detoksla ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?