70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

enerji_kusagi bdv de de annemi gömdüm yine yaza kadar kadına çok bilenecegim sanki yazık şimdiden acıdım kadına hazir online iken okumak istersen oku
Ben okudum balım o kadar gömmemişsin haklısın çok ayıp yaptığı annenin

Üzerimdeki ölü toprağını attım bugün şükür
Gündüz uyumadim.
Evi topladım.
Derslerimi bitirdim.
Market ürünleri yerleştirdim.
Kafamda işler birikiyor biriktikce yoruyor beni onu farkettim.
Sporuma da vakit ayırıyorum bugün.

asliogretmen canım hastalık süreci nasıldı çocuklar filan onlar da geçirdi mi sende hala semptom var mı?

Felicio balım neler yapıyorsun?
Alışverişe devam mı?
Günlerin nasıl geçiyor.

Balım, hepimiz atlattık. M. Buğra bir gün istifra etti, Beyza ve ben devamlı uyuduk. Eşim bize göre daha iyiydi. Biraz bakımsız kaldık. Bu şehirdeki yalnızlığımızı ilk defa bu kadar yakından hissettik.
Ne zaman ki arkadaşım bir gün çorba yaptı, kayınvalidem yemek gönderdi. O zaman kendimize gelmeye başladık. Çok şükür şimdi hepimiz iyiyiz . Karantina süremiz de doldu. İki gündür 3’ten sonra yürüyüş yapıp D vitamini alıyoruz bol bol , öyle iyi geliyor ki . Bahar gelmiş memlekete biz yeni farkediyoruz . Çok şükür geçte olsa yaşamak çok güzel . Ah yasaklar bir kalksın dağlara vereceğim kendimi, yaylalara var bir çok hayalimiz

Oyyy manzara efsane yaaa bayıldım bayıldım musmutlu oturun
Zarar niye olsun faydası var elbette bünyene ekstra dokunduğunu hissetmedikçe devam
Bugün başladım sabah ishal oldum öğlene kadar bir avuç badem fındık yedim sadece yağ olduğu için içim rahat bakalım sürdürebilecek miyim
Bende geçen yaz uzun uzun yaptıydım da geçtiğimiz aylarda giriştim beceremedim bozdum hep şimdi nasıl olcak kendimi merak ediyorum

Yaa kıyamam çok şükür geçti gitti canım yaa

Benim de hayal edip bir türlü yapmaya cesaret edemediğim şey su orucu belki bir gün beraber yaparız

Hatlar mı karıştı aceba
Hocam senin gibi zeki bir sanatçıya hiç yakıştıramadım teessüf ederim

İyi ben yazarken karıştırmamışım valla
Şimdi yine alıntılar birikti, şurama kadar geldi sekreter tutacağım

İlan: Homeofis çalışacak, diksiyonu düzgün, okuduğunu anlayan, ileri görüşlü, mizacı geniş, tercihen üniversite mezunu,...... SGK artı İnternet artı her 100 mesajda bir prim kotalı, ne kadar ekmek o kadar köfte, ...... duyurulur

Ah Aslım şükür geçti gitti
Sen iste bebem herşeyin olurum

canım gözünüz aydın bu arada geçmiş olsun tekrar
ay soğuk baklava hiç yemedim yaa bi mezun olayım gömeyim barii

1.64 boyum cnm hahahah ne güzel bir menü yaa hergün yenir valla
kuzum gluteni bırakabildin mi seanslardan sonra? korkuyor musun tadını alırsam duramam diye

birlikte koruma dönemi hayali bile şahane ama sen korumadasın zaten cnm?

evet esneme payı iyi olur cnm misal tatile vs gittik dönünce hemen detoksla ineriz

Sen öyle söyleyince hatırladım ya, Aydın'da da 4.kata bir örümcek girmişti ama ne örümcek, tarantula ondan büyük değildir, net. Hatırlayınca yine bir hoş oldum. Bir kere de büyük bir çekirge girdi o eve. Atana kadar oda oda kovalaştık
Aklıma gelseydi de hoplayıver çekirge şarkısını açsaydım, düşüncelerini bir alsaydım O evde ağaçlarla iç içeydi. Bazen balkon camına kumru çarpıyor (camı seçemiyorlardı galiba) bazen de evin içine giriyordu. Bu tür şeyleri halletmek de hep bana düşüyor
Senin şu wonderwoman biz olabiliriz belkiikimizinde epey macerası olmuş
da o kurbağa nasıl çıktı evden kendi mi hopladı sıçradı gitti

Bu karıncalar da çok sevimli ama çok inatçı ya. Bugün yine saatlerce gaza ettik. İlla girecek bir yer buluyorlar. Temiz yere daha mı çok geliyorlar anlamadım ki. Bahçeyi komple elektrik süpürgesine çekecem az kaldı. Burası 1.kat, direkt bahçeyle bağım yok. Tavsiyelere açığım
Maalesef haklısın canım
Şükür ki kayınvalideden yana şansın gülmüş. Annen belki kötü biri değildir ama huysuzdur, memnuniyetsizdir, vs. Tanımadığım için yeterli yorum yapamıyorum, sonuçta anne, atsan atılmaz misali.

Artık iş başa düştü, bize bir psikoloğun geleceği de yok gibi Civcivimin Secret da oruç tutuyorsa artık, bir icraat yok
Şimdi seni şöyle bir terapist koltuğuna alayım, koltuk önemli
Benim burada takıldığım noktalar;
Dişli olmaktan neyi kastettiğin. Ne gibi şeyler oluyorda çekimser kalıyorsun?
Sence cesaretin tanımı ne?
Bir de özgüveninin eksik olduğunu düşünmene sebep olacak eksikliklerin neler? Nasıl birisi sence özgüvenli de sen değilsin?
Dişli,cesur ve özgüvenli olmak derken bu 3 ayrı kavramla aynı şeyi mi kastediyorsun yoksa farklı farklı şeyler mi?

Hadi bakalım, ananın genleri işe yarasın, dan dan yaz şimdi çekinmeden, ucu nereye giderse gitsin
Hep siz mi hocalık yapacaksınız, bir günlüğüne de ben olam didim

Deme öyle ya, gerçekten üzülüyorum. Bu evde kaldım da kuruntu yaptım mevzusu değil gibi, hep üstünü örtüp öteliyorsun gibi anlıyorum. Düşünecek vakit bulunca hopp su yüzüne çıkıyorlar. Sürekli meşgale mi bulacaksın beynini oyalamak için
Tabi malzemede çok var. Kökten çözelim bunu
Ha ha bu ara çok takılıyorum genelde okuyorum yorum yazinca ban a kadar yolu var üyeler belli olmuyor patlamaya hazır bomba gibi olan olabiliyor.bi de bazı önemli konularda yanlış yönlendirmek istemiyorum
Oralar pek bir karışık,mayınlı tarla yani Aman aman uzak dursun bizden, ben bir kere yanlışlıkla girdim benim bile sinirlerim hopladı
Canım doktorlar gibi sende başlama şimdi biz biraz obsesif oluruz diye
Takıntının en işe yaradığı yer ezber yapmak yoksa çık hemen o toplardan

Evrim teorisyenlerine sormak lazım bu yumurta-tavuk olayına nasıl bakıyorlar

Hımm, doğru, yağın yakılması ve enerji süresi uzun oluyor. İster istemez İf oluyor. Hiç o şekilde düşünmemiştim.
Oralar oldukça güzel görünüyor canım

Off ya epey uzunca ve güzel şeyler yazmıştım sana hepsi bir anda gitti, sadece ilk yazdığım cümle kalmışşş, kim sildi yazdıklarımı kim kimmm
Bu mesajı şimdi atlıyorum tekrar yazacağım canım
Hemde 10 (yazıyla on) günn

Bir kere 2,5 günlük deneyimim oldu, bilerek başlamadım gerçi ama yemek istemedim bir süre, bakayım ne kadar gidecek demiştim. O buçuk olan gün bir el ayak titremesi oldu, bildiğin şekerim bariz düştü, hemen bir şeyler yedim, zor kendime geldim. Sizde hiç olmadı mı tarz şeyler canım, uzun süre yani?
Kilon zaten çok güzelll
Enişte beyde eski formuna geri dönmüş
Eniştemizin değişmesini beklemekten ise senin alışman daha kolay görünüyor
14 Mayıs a kadar 2 kilo veremeyenden daha bir şey sanki
Yolu bdvye düşen çıkamıyor ama Enerjim bilgin olsun
Burnumu kapattım bir nefeslik dalıp çıktım balım
Müptelası olsam bile çok sürmez balım ya, biri yüzünden banlanır yine çıkarım
Sen nerelerdesin bakim onu bir anlat, Bdv lerde aratma kendini
Kafada biriken işlerin veya yarım bıraktığımız şeylerin beyni yorduğunu daha önce anlatmıştım unuttun mu?
Hani yarım bıraktığım işleri tamamlama kararımı o yüzden almıştım, bunun mantıklı bir açıklaması varmış dediydim. Çok şükür enerjin de yerine gelmiş

Müstakil bahçeli ev fare bile görmüştum o derece deli mıknatısı olduğu yetmiyor birde havyan mıknatısi var demekki biz boğalar da

Karınca ilacı var sanırım sportie de bahçeli evde oturuyor sanki önermişti bir ilaç.

Benim bildiğim limon kesip koyuyorlar evin mutfak tezgahının üstüne filan .

Forumda baktın mı mutlaka konu vardır onla ilgili.

Dişli, özgüvenli,cesur tanımı galiba aynı şey canım doldurulamayan sevgi ihtiyaci aslında tanımı.Yani eksik olan sevgisizlik sadece.

Çekimserlik diye kastım galiba idare edip alttan alma davranışı ya da bilemedim.Pasif buluyorum kendimi.Girisken olduğum söylense de bana yetmiyor.Belki görünme farkedilme beğenilme takdir görme onaylanma ihtiyacı da olabilir.

Annem ile ilgili bir anımı anlatayım o kadar kulağını cinlattim kadının hamileyken taze bahçe biberi istemiştim abin burda yememize anca yetiyor dedi göndermedi ünv den arkadasimin Niğde den annesi bahçesinden toplayıp göndermişti.Ptt kargo ile bir iki güne gelmişti İstanbul a. : D

Komik gelebilir ama hiç dayak bile yemedim annemden . bizim aile farklı biraz babam da öyle dayak filan bilmezdi.

Hatlarım hep karışık yavru kuzu gerçekten okuyorum tüm mesajları alıntı vs yapıyorum sonra üstüste okuyunca tabi diyceklerim yandı bitti kül oldu oluyor yaşlandım mı ne
Hangi birine misal ne diycektim çok zorlanıyorum çok su orucunda evet ani kalkıl oturuşlarda bir sersemleme dönme oluyordu tuzlu maden suyu iyi geliyordu çarpıntı çok oldu bende iyice artınca bırakmıştım 7. Gündeydi ilk yaptığım da ama gerçekten hergün yürümüştüm evde çılgınca iş yapmıştım garip bir enerji patlaması oluyordu bir anda sonra bir anda çöküş çöküşte dinlenince hemen yine enerji patlaması bak tavuk yumurta mevzusu buraya da yakışır
Yarım bırakma mevzusunu hatırlıyorum bak
o börtü böcek olayı çok sert yaa fobiktim dev anası örümcekler girdiğinde odama daha çocuktum oysa ki bir ay odama korkudan girmedim sonra bir önceki evim de balkona fare dadandıydı eve girememişti çok şükür ama off kabuslar offf
Yavru kuşum canlıları öldürmeden çözüm üretme arayışına kurban doğada olduklarını varlıklarını kabule geçip çözümsüz olduğunu kabul etmeye davet ediyorum seni

Ah kuzum yaa kıyamam oluyor böyle şeyler jonice webb in çocuklukta ihmalin izi Boşluk hissi kitabını okumadıysan tavsiye ederim pek aydınlatıcı hep bizim şu anki halimiz o küçük çocuk halimizde açılan yaraları kapatmaya o boşluğu yok etmeye çalışmaya yönelik işin kötüsü o zaman yaşadıklarımız hissettiklerimiz yok sayılıp değersiz hissetmemiz asla iyileşmiycek çünkü yaşandı ve bitti , sorun o halimizi bu zamana bu ana taşımamız ya da şöyle diyim o zamanda kalmamız yaptığımız seçimler eş dost arkadaş iş herneyse hep o boşluğu doldurmaya yönelik herbirimizin dipsiz kuyusu başka başka olsa kuyunun içerişi aynı dipsiz düzeltebilceğimizi değiştirebilceğimizi sanmamız hep yanılsama kuzum ya bunları biliyor olmak yetmiyor elbette keşke yetseydi sal çayıra mevlam elbet kayıra ben öyle yapmaya gayret ediyorum

benim 166cm, yani çok da fark yok
evet aslında şu an koruma gibiyim ama çok bir şey değişmiyor, yine diyet usulü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…