70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kızın da mı terazi Benim beğenilerim biraz farklı Edis de mesela beğenirim Cool yani yakışıklı filan değil işte
Sağol canım
Amin inşallah diyorum

Demek çöl tozu temizledin, o kadar var mıymış ya, kalanını da ben temizledim bak
Geçen bende niye böyle çamur gibi yağmur yağmış diyordum
Seni evde bulamayınca demek ki kalanı da burayı yoklamış olmalı

Sen illa yapacak bir şey bulur sıkılmazsın sanki

Ooo, ev işiyle bile 10 bini geçiyorsan asıl plaketi sana vermek lazım
Benim taş çatlasa 5-6 bin oluyordur. Onda da 'hunharca' temizlik yaparsam
Ayy varya benim 10 bini geçeceğini bilsem hep öyle temizlik yaparım, hem spor olur hem ev temizlenir. Ev dublekse in çık da çok oluyordur belki. Anladığın üzere ben taktım bunu kafaya, bana temizlik stilini öğretmen gerekecek Yok ya, düşündüm de sen adım işinde gayet ileri seviyesin. Ben 20-25i gördüğüm gün pert oluyorum ya, kondisyon oldukça düşmüş sanırım yata yata
Çiçeğim çok güzel eksiler olmuş, tebrikler Bu ödemli halin bile olabilir mi yani
Evet canım kum saatine benziyor ama hatlar daha yumuşak gibi. Keskin bir şekilde göğüs ve popo ben buradayım diyecek gibi yapıyor son anda yapmıyor gibi Fakat kilolu da olsam bel kavisim net belli, kalın olsada ince gibi duruyor. Onun için orantılı görünüyorum. Göbek ben buradayım dese de zaten o çok zayıfken bile hafif bir ayva göbek gibi oluyor, asla jilet gibi dümdüz olmuyor, niye olmuyor ya Ama bak genelde armut tipi olanların göbek daha düz oluyor. Göğüs kısmı genelde ince, haliyle bel ince ve düz, belden aşağı yumuşak bir hatla aşağı genişliyor, göbek genelde düz ve kalça kısmı geniş, basenler popo dolgun oluyor. Etek ve elbise armutta daha hoş duruyor sanki. Her kum saati de güzel olmuyor, kaba duruyor bazıları, onlarda her elbise de hoş olmuyor. Bana da kısa etek ve elbise daha güzel oluyor. Bende aksine uzun elbise severim, pek yakışmıyor. Bunda boyunda etkisi vardır tabi. Ve illa belinin oturması lazım, ya bir kemer, ya bağlamalı bir şey ya da beli krepeli,o zaman çok hoş oluyor. Yoksa vücudun üstü geniş altı geniş ortası dar olunca bol kesim elbise sanki dümdüz iniyor da vücudun dikdörtgenmiş gibi görünüyor. Ne bileyim işte böyle bir şeyler

Varisde damarın yapısı bozuluyor, genişleyince içine kan gölleniyor diye biliyorum. Birde sanırım damara esneklik kazandırmak için 5 dk ılık su 5 dk soğuk su gibi değişimli su uygulaması vardı. Damarlar sıcakta genişliyor, soğukta daralıyor. Dışı kas yapılı olduğu için. Bu sıcak soğuk şoklama damara spor gibi oluyormuş. Hafif seviyelerde özellikle etkili diye biliyorum. Bir araştır dene olmazsa canım. Birde kan sulandıracak şeyler veriliyordu tedavide. Orada göllenen kanda pıhtı oluşmaması için diye hatırlıyorum. Çorabı da çok sıkıcı diye biliyorum. Maalesef çok ayakta durmak ve oturmak hem varis hem hemoroid yapıyor hemoroid de bir nevi bağırsak varisi bence çünkü onda da kan dolaşımı bozulup kan gölleniyor ve iltihaplanma yapıyor damarda diye hatırlıyorum. Bak ona da ılık su ile oturma banyosu reçete ediliyordu şişlik insin ve ağrı azalsın diye. Bu sıcak soğuk su uygulamasında var bir hikmet
Aslında çok abartmıyorum, kısmıyorum da, bu benim rutin beslenmem gibi. Ektra olan tatlıydı, hamurdu onları çıkarınca yavaş yavaş gidiyor. Doğum gününe 11 gün var ya, verir miyim? Evet, o potansiyel var, sıksam çok çabuk vereceğimde sıkmıyorum. Psikopat mıyım acaba
Bugün mutfağı da toplamadım hala, gidip toplayayım bari kızlar, yatmadan bakmaya çalışırım yine. Hepinizi çok öpüyorum.
Boncuğum ben kolay gelsin yazana kadar sen çoktan toplamışsındır artık, eline sağlık diyeyim
Hah, şu an bende aynısını diyorum Songüle Bir kaç gün dikkat etse kafadan 2-3 kilo ödem gidecek zaten. O kadar ilaç olunca tabi... ondan sonrası hasar analizi, nerede kaldıydık kısmı

Ah bu genler ne olacak böyle
Ha ne vardı renkli gözlerin vs genleri geçseydi olmaz mıydı
Ayy bel çukuru dediğin gamze gibi olan mı
Sen her halinle güzelsin balım
Balımm❤ senin kadar olmasa da teveccühün
İnşallah demez tarih tekerrürden ibaret bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi

Canım Burcu m ölçülerini çok beğendim
Anamm, o nasıl bir çocuk öyle Evlat annesini hep en güzel görür ya, kesin bir şeye kızmıştır o
Babasıyla takıla takıla mı böyle oldu bu çocuk kuzum
Ölçülerimi aldım kalınlaşma olmuş tabi

Boyun 36
Sağ sol kol 27
Göğus 92
Bel 77
Karın 98
Kalça 101
Basen 102
Üst bacak sağ 58 sol 59
Alt bacak 38

sonngulen
Canım ya senin tiroit sorunu falan mı var, kilo alsanda boy uzun, boynunda uzundur galiba, sanki biraz boyun kalın gibi mi tam anlayamadım. Ya da omurga kemikleri de bize göre daha büyük diye mi öyle. Sol bacak ya zorlandı şişti ya da az çalıştı az sıkılaştı Evet biraz göbek ve popo çıkmış gibi kollar ve alt bacak da iyiymiş. Ne çok mesaj yazdım sana ya, bizden başka yazan pek yok galiba
Songülüm zaten çok güzel kadın, sarışın olmasına bile gerek yok yazık eniştemize, o kadar da aklı kalsın başında yaw
Benimki de aşırı açık sözlü, fakat sinirli olduğu zamanlar ne dediği belli olmuyor. Bazen öldürür, bazen güldürür yani Güzel bir şey demişse de bazen tam aksini söyler, kafamı karıştırır. Bende çok kızarım, hangisi doğru karar ver, ilk dediğine mi inanayım buna mı diye Tamamen gıcıklığından tabi. Akrep çok zor ya, güzeli çok güzel kötüsü çok kötü. Gülü sevdik dikenine katlanıyoruz mecbur
Yeter 'Boncuğum' yeterrr
Hele de bakalım bi sen kimsin ki

Balım benimkinde o mod varmış bak bir gün keşfettim

Hayırdır sen niye değişik değişik konuşuyosun kanallar mı karıştı diyorum, şu an "to kanalı'ndayım birazdan po'ya geçecem diyor. Po'yu anladım da to ne diyorum. Po=poh pohlama kanalı, To=tok konuşma kanalıymış. Başım belada anlayacağın
Unuttum ne yazacağımı

Çayımı içeyim de menümü yazayım bari

Sezeryan doğum olduğu için dikiş üstü karın daha geniş haliyle kilo verdikce dikis yukarı çıktı az daha kilo verip spor yaparsam karın incelir

Varıs ve genel manada sağlık için her sıcak duştan sonra soğuk suyu belden aşağı tutarım bu aliskanlik hemen hemen 20 yildir var . Bekarken ablam bir yerde okumuş tavsiye etmişti .

Bel çukuru arkada sırt bitimi nde kuyruk sokumu dan önce tam ortada bel içeri doğru arkadan çukur dümdüz bir sırt yok yani kavisli

Doğum günü 15 Mayıs de mi ? Maaş günü bereketli çocuk seni verirsin sen doğum gününe kadar 59.9 olup direk korumaya geç bak

Oğlan benim galiba en güzel olmami beklemiş dilemiş bakmış dünyada başka kadınlar da güzel şaşırmış bir çocuk neden annem en güzel değil diye çok patavatsız ya aynı biz direk soyler hislerini

Tiroid en son yoktu boynum boyuma göre kısa aslında boyum uzun ama bacak boyu omurga boyundan ötürü yoksa kafanın altında azcik bir boyun az Kh yiyince tombiş bir gıdık oluşuyor Demirel gidigi oluyor bildiğin abimler ablamlar da hep öyle az kilo alalım gıdık filan hak getire o da mı annemden geçti aceba yazın anneme bir yakından bakayım inşallah o da ondan sa vay haline 66 kilo olunca boynum da incelmisti ya yine incelir

Po kanalı to kanali o da iyiymiş biz de ful to kanalı patavatsız olunca

Seninki adamın ayarıyla oynar ya bir aşağı bir yukarı benimki hep aşağı utanmasa kaşınin üstünde diyecek

Hatırlayınca yazarsın

Özlemiş iz konuşmayı

Kızlar bikac gündür oruc resmen carpti bayik bayik bayiliyorum tum gun resmen enerjim cekilmis gibi.
Ama yarın kafama koydum kircam bu zinciri. Aktif olcam inaniyorum
İyi geceler cümleten
Bebişimm hoşgeldin
Gündüz bende öyle oluyorum, gerçi eskisi gibi değil ama yine de biraz iş yapınca bitmek üzere olan pil gibi bir geliyor bir gidiyorum. Biraz yatayım da gündüz sana yetişmeye çalışayım. İyi geceler

Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boyla

Bir şey söyliycem dedikten sonra onu dememe şansı yok zaten

Eşimin gözler de kahverengi canım ama benim nazarım değer gerçekten. Farklı bir enerji demek ki bu, çok içten sevmeye korkarım o yüzden bir şeyi. İnsan ya da hayvan seviyorsam da maşallah demekten duramam nolur nolmaz diye Senin enerji de fenaymış, çok beğenmekten bunlar

Sen kardeşinin hakkından da çalmışsın canım gerçi erkeklere esmerliği çok yakıştırırım ben. Önceden erkekte renkli gözü ben de sevmezdim ama bazılarına muhteşem yakışıyor.

Benim annem sarı sayılır, yeşil gözlü. Babam esmer, mavi gözlü. Biz 4 kardeş de hepimiz renkli gözlüyüz, en koyu tenli de benim, babamdan en çok ben almışım

Oyyyy kuzum yerim ben seni, o senin güzel bakışın Biliyorsun ki ben, senim

Bu arada diğer yazdıklarına göre bizim eşler de birbirine fena benziyor, burçları da aynı Po ve to ya bayıldım bu arada

Kızlar bikac gündür oruc resmen carpti bayik bayik bayiliyorum tum gun resmen enerjim cekilmis gibi.
İyi geceler cümleten
Hava bugünlerde bu taraflarda çok sıcak ve basık canım o yüzden oluyordur. Tüm enerjini alıp götürüyordur. Az kaldı inşallah. Bir de sanırım birkaç gün yağmur falan gelecek biraz daha rahat geçer.

Kızın da mı terazi Benim beğenilerim biraz farklı Edis de mesela beğenirim Cool yani yakışıklı filan değil işte

Sağol canım
Amin inşallah diyorum

evet ekim bebesi kendileri :) konuşmuştuk da unuttun sanırım.

İyi geceler cümleten

hoşgeldin Saricivcivcikcik canım :)

onur tuna muhabbetinizi görünce bir bakayım dedim yaa korktum o nasıl göz rengidir,
çok korkunç görünüyor adamın hem gözleri hem bakışları

kardeşim halinden çok memnun esmer erkek kalp kalppp dicem ama benim eşim sarışın
çok sarı değil tabi ama açık tenli ve saç rengi açık kumral.
benim babam da, büyükbabam da esmer mavi gözlü. annemse sarışın ela gözlü.
sen esmer mavi gözlüsün öyleyse benim esmer halim gibisin

günaydın kızlarrr

dünkü menüm:
sabah: 1 adet haşlamış yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, yeşilçay.
öğlen: keten tohumlu bol yeşillikli salata.
akşam (saat 17:00): kefir içtim.

bu arada leslie den ilham alıp evde yürüyüşe başladım dün akşam itibariyle, halimi görmeniz lazım, giydim spor ayakkabılarımı, şortumu dört döndüm evin içinde 45 dakika
eşim de beni videoya falan çekip dalga geçti

Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boyla

Bir şey söyliycem dedikten sonra onu dememe şansı yok zaten

Eşimin gözler de kahverengi canım ama benim nazarım değer gerçekten. Farklı bir enerji demek ki bu, çok içten sevmeye korkarım o yüzden bir şeyi. İnsan ya da hayvan seviyorsam da maşallah demekten duramam nolur nolmaz diye Senin enerji de fenaymış, çok beğenmekten bunlar
sonngulen alıntı buna dönüştü

Enerjikler birbirimizi iyi bulmuşuz

Balık hafızalı ben

Ayy dur dur gelmesin saha balkonu yeni temizledim pakladim şaka tabi ki bereket gelsin
Bugün bayagi bi is yaptim canim şükür dedigim gibi topladm kendimi.

Hosbuldum blondecum

Ballarım bugün benden hayır yok. Boynumu ve sırtımı ağrıttım biraz. Anlaşılan dinlenince geçecek bir şey. Çünkü temizlikte epey zorladım. Gece uyumadığım gibi birde regl oldum(sonunda). Mesajların hepsini okudum, emojileri alıntı yaparken koyacağım, sonra kim vurduya gidiyor

Hepinizi seviyorum, iyi geceler

Geçmiş olsun çiçeğim

Dikkat et kendine

Ağır mı kaldırıldin nasıl bir temizlik öyle.
Regl den kaynaklı muhtemel bel ağrısı filan olur simdi.

Dinlen bir iki gün iş yapma.

Hunharca temizlik yapmayı değilde yapılmış evde oturmayı seviyorum

Ayy dur dur gelmesin saha balkonu yeni temizledim pakladim şaka tabi ki bereket gelsin
Bugün bayagi bi is yaptim canim şükür dedigim gibi topladm kendimi.

Hosbuldum blondecum

çalışkan minnoş seni :)

Kızçeler napip durunuz gari

iş-ev, ev-iş, film-dizi, benim kızışın dersleri, geçip gidiyor günlerrrr..
sen napıyosun bakiiim

off kıyamam,
sıcak suyla ovma, ağrı kesici olaylarını yaptıysan rahatlamışsındır biraz.
geçmiş olsun enerjicim.

aynı ben:))) temizlik yapmayı pek sevmem aramızda kalsın

dün benim evde de temizlik vardı, çalıştığım için ben temizlik işlerine pek giremiyorum maalesef.
bizim ablamız var sağolsun ayda bir gelip dip köşe bucak ne varsa yapıyor ama 1 gün yetmemiş bugün de devam edecek.
büyük ev gerçekten temizlik açısından çok zor yaa.
ama evde dört dönüp yürüyüş yapınca da hoşuma gitmiyo değil:)))

harikasın, süpersin, muhteşemsinnn cicekcikkk
bu arada nasılsın? kızışın nasıl? keyfiniz yerinde mi?

sonngulen 1 mayıs 55,5 kg

benim bel: 69cm göğüs: 90cm kalça: 95cm
peki belinin benden 2 cm ekside olması, oldu mu şimdi? teesüüüflerrr ediyorum
aman allahım bu ne güzelliktirrrr Hedef60kgolmak maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…