Kızın da mı teraziannemden sarışınlık, beyaz ten, babamdan mavi göz aldım ben,
kardeşimse (erkek) annemden kahverengi göz, babamdan esmerlik almış
benim kızımla senin oğlan aynı huylara sahip gibi :)
erkeklerde renkli göz hiç sevemiyorum ben yaa :)
kimileri bayılır ama herkesin karşı cinste farklı beğenileri var işte
Sağol canımsudem34 doğum günün kutlu olsun canımmm
geç gördüm kusura bakma, yeni yaşında her şey gönlünce olsun, mutluluklar, güzellikler dilerim:)
owww birileri ölçüp biçiyor süperrr gidiyorrmuşşş:)
Demek çöl tozu temizledin, o kadar var mıymış ya, kalanını da ben temizledim bakCanımmm hoşbuldumiyiyim iyiyim yorgunum azıcık dünde evde temizlik yaptım kaç gündür yoktuk ya çöl tozları fena istanbul kartal dayım ben canım evet evde yürüyüycem kardio yaparım ağırlık çalışırım derin temizlik yapmak suretiyle de spor yaparım sıkıntıdan çatlamamak dileğiyle evin içinde iş miş yaparak onbini geçmişliğim çokturda 25 bin helal olsun diyorum plaketi hakettin bebem ama azimle olur bence ben de bir deniycem
Evet canım yaa hergün en az 15 bin adım yürüyordum işlerle 20 binin bayağı üzerine çıkıyordum
Oh çok şükür canım ya daha da iyi olun işallah
Ah canım yaa tekrar çok geçmiş olsun biran önce toparlanın
Çiçeğim çok güzel eksiler olmuş, tebriklerGünaydın güzeller
Sabah tatıldım 59.1 geldim günlerdir tartılmıyordum ve dün fazla yedim ve regliyim ölçülerime inanamadım geçen aya göre ikişer ikişer gitmiş ehuehue
Boyun 33
Bel 70cm(2cm gitmiş)
Göğüs 86cm
Kalça 95(2cm gitmiş)
Alt karın 86(2cm gitmiş)
Üst sağ bacak 56 alt 33 (1cm üst bacaktan alt sabıt)
Sol bacak54 alt 33(2cm üste bacaktan alt sabit)
Sağ kol 26
Sol kol 25
Evet canım kum saatine benziyor ama hatlar daha yumuşak gibi. Keskin bir şekilde göğüs ve popo ben buradayım diyecek gibi yapıyor son anda yapmıyor gibiYa işte ben armutolunca bide
Sen kum saati gibi galiba
Benim de sırt geniş kemikli mı ne bilim ya
Eti sıkı olmak iyi işte senin avantaj ini kullanıyor sun.
Benim basende varıs çıkıyor kocaman ağrı yapıyor kaç gündürsağ basende kocaman damar nohut kadar vardı şimdi aynısı solda çıkacak galiba ağrılı yerde damarlar belirginlesmis aynı yerde toplanacak gibi
Aslında çok abartmıyorum, kısmıyorum da, bu benim rutin beslenmem gibi. Ektra olan tatlıydı, hamurdu onları çıkarınca yavaş yavaş gidiyor. Doğum gününe 11 gün var ya, verir miyim? Evet, o potansiyel var, sıksam çok çabuk vereceğimde sıkmıyorum. Psikopat mıyım acabaAynen inebilsek tabi ne alaama koruyup 15 kilo vermiş olmak da fena değil geri almayalım da uzun süre yine veririz ben 66 halimi hedef koydum şimdilik kaç ay sürer bilmiyorum
Sen disiplinli kararlısin sıksan kendini hemen de verirsin de acele etmeyince azar azar gidiyor işte
Doğum gününe kadar 59.9 olursun demi
Boncuğum ben kolay gelsin yazana kadar sen çoktan toplamışsındır artık, eline sağlık diyeyimBugün mutfağı da toplamadım hala, gidip toplayayım bari kızlar, yatmadan bakmaya çalışırım yine. Hepinizi çok öpüyorum.
Hah, şu an bende aynısını diyorum SongüleCanımın içi verirsin sen yeter ki kafanı toplayıp odaklan500 gram ilaca rağmen bak hemen vermişsin bile kafam dolu benim de tam hazır olamadim bir türlü
Canım varıs ırsi annem dahil anlamlar hepinizde var .Aynı zamanda öğretmen hastalığı da.Aslinda diyetle sporla baya azalmış ti.Su içemiyorum Ramazan da pek belki o tetikledi.
Ameliyat var ilerde olurum galiba.Damardan girip köpüklü bir madde ile damar temizleniyor.Bazi durumlar da lazer ile damarı yakıyorlar.Ama kalıcı çözüm değil .Başka yerden yine çıkabiliyor.
Bacakta çirkin bir görüntü oluyor haliyle.
Annem hep ya bizde ne kadar olumsuz şey varsa hep annemden geçmeyumuk göz ,etli göz kapağı,bel çukuru,koca kalça ,kemerli burun ,varıs çocukken babama az söylemedim baba sen bunu niye aldın diye ilerde benim sıpa inşallah bana demez
Balımm❤ senin kadar olmasa da teveccühünSen her halinle güzelsin balım
Anamm, o nasıl bir çocuk öyleİnşallah demeztarih tekerrürden ibaret bir kez baktı bana anne dünyada senden güzel kadınlar da var dedi
Canım Burcu m ölçülerini çok beğendim
Canım ya senin tiroit sorunu falan mı var, kilo alsanda boy uzun, boynunda uzundur galiba, sanki biraz boyun kalın gibi mi tam anlayamadım. Ya da omurga kemikleri de bize göre daha büyük diye mi öyle. Sol bacak ya zorlandı şişti ya da az çalıştı az sıkılaştıÖlçülerimi aldım kalınlaşma olmuş tabi
Boyun 36
Sağ sol kol 27
Göğus 92
Bel 77
Karın 98
Kalça 101
Basen 102
Üst bacak sağ 58 sol 59
Alt bacak 38
sonngulen
Songülüm zaten çok güzel kadın, sarışın olmasına bile gerek yokHadi yasarışın mavi gözlü olacaktın he adamın aklını başından daha çok alırdin
Çorabi filan var ilerlemesini durdurmak için ilacı da var ama ben ikisini de sevmiyorumçorap darliyor ilaç da daha çok ağrı yapıyor bende akışına bıraktım bende .
Ha habenim oğlan terazi açık sözlü babası na çekmiş oda öyle gerci bende öyleyim
Yeter 'Boncuğum' yeterrrGözlerim yeter dermişimayy bu gece ben bende degilem
Çorabını biliyorum babam giymek zorundaydı çok fena görünüyor. İlaçlardan da gına geliyor insana.
Benim kocam da çok açık sözlü, bazen hiç hoş olmuyor vallaen azından eşlerimize karşı politik davranma modunu açık tutabiliriz diye düşünüyorum
Unuttum ne yazacağımıMavi göz ,açık ten siyah saç kaş filan harika oluyorOnur Tuna mesela mavi göz adama çok yakışıyor.
Bu gece sen kimsin aceba
İçinden ne çıkacak
Kız benimki ne yalani becerebilir, ne rol yapabilirpolitik olmak başaracagi son şey sanırım ailesi akrabaları da bıkmış durumda şom ağzını açma derler öngörü su yüksek kötü bir şey söyler sonra olur derler ki sen söyledin de oldu tabi tutmadığı da çok olur arada ya da geç tuttuğu
Sezeryan doğum olduğu için dikiş üstü karın daha geniş haliyle kilo verdikce dikis yukarı çıktıDemek çöl tozu temizledin, o kadar var mıymış ya, kalanını da ben temizledim bak
Geçen bende niye böyle çamur gibi yağmur yağmış diyordum
Seni evde bulamayınca demek ki kalanı da burayı yoklamış olmalı
Sen illa yapacak bir şey bulur sıkılmazsın sanki
Ooo, ev işiyle bile 10 bini geçiyorsan asıl plaketi sana vermek lazım
Benim taş çatlasa 5-6 bin oluyordur. Onda da 'hunharca' temizlik yaparsam
Ayy varya benim 10 bini geçeceğini bilsem hep öyle temizlik yaparım, hem spor olur hem ev temizlenir. Ev dublekse in çık da çok oluyordur belki. Anladığın üzere ben taktım bunu kafaya, bana temizlik stilini öğretmen gerekecekYok ya, düşündüm de sen adım işinde gayet ileri seviyesin. Ben 20-25i gördüğüm gün pert oluyorum ya, kondisyon oldukça düşmüş sanırım yata yata
Çiçeğim çok güzel eksiler olmuş, tebriklerBu ödemli halin bile olabilir mi yani
Evet canım kum saatine benziyor ama hatlar daha yumuşak gibi. Keskin bir şekilde göğüs ve popo ben buradayım diyecek gibi yapıyor son anda yapmıyor gibiFakat kilolu da olsam bel kavisim net belli, kalın olsada ince gibi duruyor. Onun için orantılı görünüyorum. Göbek ben buradayım dese de zaten o çok zayıfken bile hafif bir ayva göbek gibi oluyor, asla jilet gibi dümdüz olmuyor, niye olmuyor ya Ama bak genelde armut tipi olanların göbek daha düz oluyor. Göğüs kısmı genelde ince, haliyle bel ince ve düz, belden aşağı yumuşak bir hatla aşağı genişliyor, göbek genelde düz ve kalça kısmı geniş, basenler popo dolgun oluyor. Etek ve elbise armutta daha hoş duruyor sanki. Her kum saati de güzel olmuyor, kaba duruyor bazıları, onlarda her elbise de hoş olmuyor. Bana da kısa etek ve elbise daha güzel oluyor. Bende aksine uzun elbise severim, pek yakışmıyor. Bunda boyunda etkisi vardır tabi. Ve illa belinin oturması lazım, ya bir kemer, ya bağlamalı bir şey ya da beli krepeli,o zaman çok hoş oluyor. Yoksa vücudun üstü geniş altı geniş ortası dar olunca bol kesim elbise sanki dümdüz iniyor da vücudun dikdörtgenmiş gibi görünüyor. Ne bileyim işte böyle bir şeyler
Varisde damarın yapısı bozuluyor, genişleyince içine kan gölleniyor diye biliyorum. Birde sanırım damara esneklik kazandırmak için 5 dk ılık su 5 dk soğuk su gibi değişimli su uygulaması vardı. Damarlar sıcakta genişliyor, soğukta daralıyor. Dışı kas yapılı olduğu için. Bu sıcak soğuk şoklama damara spor gibi oluyormuş. Hafif seviyelerde özellikle etkili diye biliyorum. Bir araştır dene olmazsa canım. Birde kan sulandıracak şeyler veriliyordu tedavide. Orada göllenen kanda pıhtı oluşmaması için diye hatırlıyorum. Çorabı da çok sıkıcı diye biliyorum. Maalesef çok ayakta durmak ve oturmak hem varis hem hemoroid yapıyorhemoroid de bir nevi bağırsak varisi bence çünkü onda da kan dolaşımı bozulup kan gölleniyor ve iltihaplanma yapıyor damarda diye hatırlıyorum. Bak ona da ılık su ile oturma banyosu reçete ediliyordu şişlik insin ve ağrı azalsın diye. Bu sıcak soğuk su uygulamasında var bir hikmet
Aslında çok abartmıyorum, kısmıyorum da, bu benim rutin beslenmem gibi. Ektra olan tatlıydı, hamurdu onları çıkarınca yavaş yavaş gidiyor. Doğum gününe 11 gün var ya, verir miyim? Evet, o potansiyel var, sıksam çok çabuk vereceğimde sıkmıyorum. Psikopat mıyım acaba
Boncuğum ben kolay gelsin yazana kadar sen çoktan toplamışsındır artık, eline sağlık diyeyim
Hah, şu an bende aynısını diyorum SongüleBir kaç gün dikkat etse kafadan 2-3 kilo ödem gidecek zaten. O kadar ilaç olunca tabi... ondan sonrası hasar analizi, nerede kaldıydık kısmı
Ah bu genler ne olacak böyle
Ha ne vardı renkli gözlerin vs genleri geçseydi olmaz mıydı
Ayy bel çukuru dediğin gamze gibi olan mı
Balımm❤ senin kadar olmasa da teveccühün
Anamm, o nasıl bir çocuk öyleEvlat annesini hep en güzel görür ya, kesin bir şeye kızmıştır o
Babasıyla takıla takıla mı böyle oldu bu çocuk kuzum
Canım ya senin tiroit sorunu falan mı var, kilo alsanda boy uzun, boynunda uzundur galiba, sanki biraz boyun kalın gibi mi tam anlayamadım. Ya da omurga kemikleri de bize göre daha büyük diye mi öyle. Sol bacak ya zorlandı şişti ya da az çalıştı az sıkılaştıEvet biraz göbek ve popo çıkmış gibi kollar ve alt bacak da iyiymiş. Ne çok mesaj yazdım sana ya, bizden başka yazan pek yok galiba
Songülüm zaten çok güzel kadın, sarışın olmasına bile gerek yokyazık eniştemize, o kadar da aklı kalsın başında yaw
Benimki de aşırı açık sözlü, fakat sinirli olduğu zamanlar ne dediği belli olmuyor. Bazen öldürür, bazen güldürür yaniGüzel bir şey demişse de bazen tam aksini söyler, kafamı karıştırır. Bende çok kızarım, hangisi doğru karar ver, ilk dediğine mi inanayım buna mı diye Tamamen gıcıklığından tabi. Akrep çok zor ya, güzeli çok güzel kötüsü çok kötü. Gülü sevdik dikenine katlanıyoruz mecbur
Yeter 'Boncuğum' yeterrr
Hele de bakalım bi sen kimsin ki
Balım benimkinde o mod varmış bak bir gün keşfettim
Hayırdır sen niye değişik değişik konuşuyosun kanallar mı karıştı diyorum, şu an "to kanalı'ndayım birazdan po'ya geçecem diyor. Po'yu anladım da to ne diyorum. Po=poh pohlama kanalı, To=tok konuşma kanalıymış. Başım belada anlayacağın
Unuttum ne yazacağımı
Çayımı içeyim de menümü yazayım bari
Bebişimm hoşgeldinKızlar bikac gündür oruc resmen carpti bayik bayik bayiliyorum tum gun resmenenerjim cekilmis gibi.
Ama yarın kafama koydum kircam bu zinciri. Aktif olcam inaniyorum
İyi geceler cümleten
Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boylaStresten arınmak hepimizin ihtiyacı bencespor müthiş stres attırıyor zaten
Onur Tuna iyiki yüz yüze geldiğimiz biri değil derin bir mavisi var insan bakarken kaybolurben klasik sarışın mavi gözlü erkek den ziyade Onur Tuna gibi olanlari beğeniyorum
Senin gözlerin yeter boncuğum
Regl ya da ovulasyon haftası ise hormonlar tavan olması normalduygu karışıklıgi
Hayatta kessen kıvıramaz bir şeyi kızarım diye içinde tutacak ya nerdeyse sisecek gibi olurbirşey söylüycem ama kızarsın kendimi zor tutuyorum der
Siz de aynısıniz demekrenkli gözden mı aceba desen benimki ela gözlü benim de bazen nazarim değer oysa ki kahverengi gözüm arkadaşın pantolonu nu beğeniyorum yırtılıyor hemen kupen güzel derim küpesi düşer
Sen kardeşinin hakkından da çalmışsın canımannemden sarışınlık, beyaz ten, babamdan mavi göz aldım ben,
kardeşimse (erkek) annemden kahverengi göz, babamdan esmerlik almış
benim kızımla senin oğlan aynı huylara sahip gibi :)
erkeklerde renkli göz hiç sevemiyorum ben yaa :)
kimileri bayılır ama herkesin karşı cinste farklı beğenileri var işte
Oyyyy kuzum yerim ben seni, o senin güzel bakışınDemek çöl tozu temizledin, o kadar var mıymış ya, kalanını da ben temizledim bak
Geçen bende niye böyle çamur gibi yağmur yağmış diyordum
Seni evde bulamayınca demek ki kalanı da burayı yoklamış olmalı
Sen illa yapacak bir şey bulur sıkılmazsın sanki
Ooo, ev işiyle bile 10 bini geçiyorsan asıl plaketi sana vermek lazım
Benim taş çatlasa 5-6 bin oluyordur. Onda da 'hunharca' temizlik yaparsam
Ayy varya benim 10 bini geçeceğini bilsem hep öyle temizlik yaparım, hem spor olur hem ev temizlenir. Ev dublekse in çık da çok oluyordur belki. Anladığın üzere ben taktım bunu kafaya, bana temizlik stilini öğretmen gerekecekYok ya, düşündüm de sen adım işinde gayet ileri seviyesin. Ben 20-25i gördüğüm gün pert oluyorum ya, kondisyon oldukça düşmüş sanırım yata yata
Çiçeğim çok güzel eksiler olmuş, tebriklerBu ödemli halin bile olabilir mi yani
Evet canım kum saatine benziyor ama hatlar daha yumuşak gibi. Keskin bir şekilde göğüs ve popo ben buradayım diyecek gibi yapıyor son anda yapmıyor gibiFakat kilolu da olsam bel kavisim net belli, kalın olsada ince gibi duruyor. Onun için orantılı görünüyorum. Göbek ben buradayım dese de zaten o çok zayıfken bile hafif bir ayva göbek gibi oluyor, asla jilet gibi dümdüz olmuyor, niye olmuyor ya Ama bak genelde armut tipi olanların göbek daha düz oluyor. Göğüs kısmı genelde ince, haliyle bel ince ve düz, belden aşağı yumuşak bir hatla aşağı genişliyor, göbek genelde düz ve kalça kısmı geniş, basenler popo dolgun oluyor. Etek ve elbise armutta daha hoş duruyor sanki. Her kum saati de güzel olmuyor, kaba duruyor bazıları, onlarda her elbise de hoş olmuyor. Bana da kısa etek ve elbise daha güzel oluyor. Bende aksine uzun elbise severim, pek yakışmıyor. Bunda boyunda etkisi vardır tabi. Ve illa belinin oturması lazım, ya bir kemer, ya bağlamalı bir şey ya da beli krepeli,o zaman çok hoş oluyor. Yoksa vücudun üstü geniş altı geniş ortası dar olunca bol kesim elbise sanki dümdüz iniyor da vücudun dikdörtgenmiş gibi görünüyor. Ne bileyim işte böyle bir şeyler
Varisde damarın yapısı bozuluyor, genişleyince içine kan gölleniyor diye biliyorum. Birde sanırım damara esneklik kazandırmak için 5 dk ılık su 5 dk soğuk su gibi değişimli su uygulaması vardı. Damarlar sıcakta genişliyor, soğukta daralıyor. Dışı kas yapılı olduğu için. Bu sıcak soğuk şoklama damara spor gibi oluyormuş. Hafif seviyelerde özellikle etkili diye biliyorum. Bir araştır dene olmazsa canım. Birde kan sulandıracak şeyler veriliyordu tedavide. Orada göllenen kanda pıhtı oluşmaması için diye hatırlıyorum. Çorabı da çok sıkıcı diye biliyorum. Maalesef çok ayakta durmak ve oturmak hem varis hem hemoroid yapıyorhemoroid de bir nevi bağırsak varisi bence çünkü onda da kan dolaşımı bozulup kan gölleniyor ve iltihaplanma yapıyor damarda diye hatırlıyorum. Bak ona da ılık su ile oturma banyosu reçete ediliyordu şişlik insin ve ağrı azalsın diye. Bu sıcak soğuk su uygulamasında var bir hikmet
Aslında çok abartmıyorum, kısmıyorum da, bu benim rutin beslenmem gibi. Ektra olan tatlıydı, hamurdu onları çıkarınca yavaş yavaş gidiyor. Doğum gününe 11 gün var ya, verir miyim? Evet, o potansiyel var, sıksam çok çabuk vereceğimde sıkmıyorum. Psikopat mıyım acaba
Boncuğum ben kolay gelsin yazana kadar sen çoktan toplamışsındır artık, eline sağlık diyeyim
Hah, şu an bende aynısını diyorum SongüleBir kaç gün dikkat etse kafadan 2-3 kilo ödem gidecek zaten. O kadar ilaç olunca tabi... ondan sonrası hasar analizi, nerede kaldıydık kısmı
Ah bu genler ne olacak böyle
Ha ne vardı renkli gözlerin vs genleri geçseydi olmaz mıydı
Ayy bel çukuru dediğin gamze gibi olan mı
Balımm❤ senin kadar olmasa da teveccühün
Anamm, o nasıl bir çocuk öyleEvlat annesini hep en güzel görür ya, kesin bir şeye kızmıştır o
Babasıyla takıla takıla mı böyle oldu bu çocuk kuzum
Canım ya senin tiroit sorunu falan mı var, kilo alsanda boy uzun, boynunda uzundur galiba, sanki biraz boyun kalın gibi mi tam anlayamadım. Ya da omurga kemikleri de bize göre daha büyük diye mi öyle. Sol bacak ya zorlandı şişti ya da az çalıştı az sıkılaştıEvet biraz göbek ve popo çıkmış gibi kollar ve alt bacak da iyiymiş. Ne çok mesaj yazdım sana ya, bizden başka yazan pek yok galiba
Songülüm zaten çok güzel kadın, sarışın olmasına bile gerek yokyazık eniştemize, o kadar da aklı kalsın başında yaw
Benimki de aşırı açık sözlü, fakat sinirli olduğu zamanlar ne dediği belli olmuyor. Bazen öldürür, bazen güldürür yaniGüzel bir şey demişse de bazen tam aksini söyler, kafamı karıştırır. Bende çok kızarım, hangisi doğru karar ver, ilk dediğine mi inanayım buna mı diye Tamamen gıcıklığından tabi. Akrep çok zor ya, güzeli çok güzel kötüsü çok kötü. Gülü sevdik dikenine katlanıyoruz mecbur
Yeter 'Boncuğum' yeterrr
Hele de bakalım bi sen kimsin ki
Balım benimkinde o mod varmış bak bir gün keşfettim
Hayırdır sen niye değişik değişik konuşuyosun kanallar mı karıştı diyorum, şu an "to kanalı'ndayım birazdan po'ya geçecem diyor. Po'yu anladım da to ne diyorum. Po=poh pohlama kanalı, To=tok konuşma kanalıymış. Başım belada anlayacağın
Unuttum ne yazacağımı
Çayımı içeyim de menümü yazayım bari
Hava bugünlerde bu taraflarda çok sıcak ve basık canım o yüzden oluyordur. Tüm enerjini alıp götürüyordur. Az kaldı inşallah. Bir de sanırım birkaç gün yağmur falan gelecek biraz daha rahat geçer.Kızlar bikac gündür oruc resmen carpti bayik bayik bayiliyorum tum gun resmenenerjim cekilmis gibi.
İyi geceler cümleten
Kızın da mı teraziBenim beğenilerim biraz farklı Edis de mesela beğenirim Cool yani yakışıklı filan değil işte
Sağol canım
Amin inşallahdiyorum
Kızlar bikac gündür oruc resmen carpti bayik bayik bayiliyorum tum gun resmenenerjim cekilmis gibi.
İyi geceler cümleten
Ben mesela onur tuna mavisi yerine kıvanç tatlıtuğ mavisini daha çok beğeniyorum. Onur tunayla yan yana gelsem göz göze gelemem ben zaten 1.60 boyla
Bir şey söyliycem dedikten sonra onu dememe şansı yok zaten
Eşimin gözler de kahverengi canım ama benim nazarım değer gerçekten. Farklı bir enerji demek ki bu, çok içten sevmeye korkarım o yüzden bir şeyi. İnsan ya da hayvan seviyorsam da maşallah demekten duramam nolur nolmaz diyeSenin enerji de fenaymış, çok beğenmekten bunlar
Sen kardeşinin hakkından da çalmışsın canımgerçi erkeklere esmerliği çok yakıştırırım ben. Önceden erkekte renkli gözü ben de sevmezdim ama bazılarına muhteşem yakışıyor.
Benim annem sarı sayılır, yeşil gözlü. Babam esmer, mavi gözlü. Biz 4 kardeş de hepimiz renkli gözlüyüz, en koyu tenli de benim, babamdan en çok ben almışım
Balık
Ayy dur dur gelmesinHava bugünlerde bu taraflarda çok sıcak ve basık canım o yüzden oluyordur. Tüm enerjini alıp götürüyordur. Az kaldı inşallah. Bir de sanırım birkaç gün yağmur falan gelecek biraz daha rahat geçer.
Hosbuldum blondecum
Geçmiş olsun çiçeğimBallarım bugün benden hayır yok. Boynumu ve sırtımı ağrıttım biraz. Anlaşılan dinlenince geçecek bir şey. Çünkü temizlikte epey zorladım. Gece uyumadığım gibi birde regl oldum(sonunda). Mesajların hepsini okudum, emojileri alıntı yaparken koyacağım, sonra kim vurduya gidiyor
Hepinizi seviyorum, iyi geceler
Ayy dur dur gelmesinsaha balkonu yeni temizledim pakladim şaka tabi ki bereket gelsin
Bugün bayagi bi is yaptim canim şükür dedigim gibi topladm kendimi.
Hosbuldum blondecum
Kızçeler napip durunuz gari
Ballarım bugün benden hayır yok. Boynumu ve sırtımı ağrıttım biraz. Anlaşılan dinlenince geçecek bir şey. Çünkü temizlikte epey zorladım. Gece uyumadığım gibi birde regl oldum(sonunda). Mesajların hepsini okudum, emojileri alıntı yaparken koyacağım, sonra kim vurduya gidiyor
Hepinizi seviyorum, iyi geceler
Geçmiş olsun çiçeğim
Dikkat et kendine
Ağır mı kaldırıldin nasıl bir temizlik öyle.
Regl den kaynaklı muhtemel bel ağrısı filan olur simdi.
Dinlen bir iki gün iş yapma.
Hunharca temizlik yapmayı değilde yapılmış evde oturmayı seviyorum
Günaydın güzeller
Sabah tatıldım 59.1 geldim günlerdir tartılmıyordum ve dün fazla yedim ve regliyim ölçülerime inanamadım geçen aya göre ikişer ikişer gitmiş ehuehue
Boyun 33
Bel 70cm(2cm gitmiş)
Göğüs 86cm
Kalça 95(2cm gitmiş)
Alt karın 86(2cm gitmiş)
Üst sağ bacak 56 alt 33 (1cm üst bacaktan alt sabıt)
Sol bacak54 alt 33(2cm üste bacaktan alt sabit)
Sağ kol 26
Sol kol 25
BALLAR Yaş Boy Hedef 27
Mart03
Nisan10
Nisan17
Nisan24
Nisan01
MayısVerilen Yüzde sudem34 35 171 62 68.5 68.3 68.2 sonngulen 36 160 55 70.2 69.2 69.9 @Felicio 27 160 49.9 49.6 49.9 enerji_kusagi 31 159 52 62.0 62.8 61.7 62.6 Saricivcivcikcik 26 157 55 65.9 67.5 66.8 65.6 @birmuhendisanne 35 160 55 @asliogretmen 40 169 68 71.5 70.9 69.85 69.45 68.90 68.4 blondeblond 35 166 53 55.6 55.4 Hedef60kgolmak 31 164 54 62.0 62.1 61.5 60.7 60.00 58 @nurumminem 27 160 60 78.4 76.9 cicekcikkk 43 168 55 61.8 59.9 59.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?