70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

geçmiş olsun sonngulen umarım cok ciddi bir durum yoktur

Ballarım Kadir Gecemiz mübarek olsun, tüm güzel dualarımızın kabul olması dileğimle hepimizin Anneler Gününü de kutlarım❤ Güzel ve Güçlü Anneler

teşekkürler enerjim

voyage muhteşemdir, çok severim
biz geçen yaz da gitmedik, 1 yıl oldu.
Bu yaz dediğin gibi durumlar daha sıkıntılı
Teşekkürler cicekcikkk senin de cok az kaldı hedefine, keyifle, hiç zorlanmadan geçsin

Günaydın, iyi pazarlar
Yine erkenciyim
asliogretmen sudem34 cicekcikkk sonngulen anneler gününüz kutlu olsun
Biraz popülerizm ve ticari kaygılı bir gün de olsa, insanın hoşuna gidiyor sanırım
ama yine de böyle günleri çok abartmayı sevmiyorum
Herkese sağlıklı, keyifli bir pazar günü dilerim

canım yaşla hareket azalıyor ve yenilen şeylerin kalitesine bağlı yoksa metabolizma 30larda 1400 se sen 40lara geçtin diye bir anda 1200 lere düşmüyor

canım keten tohumlu salatalar yoğurtlar nesi detoks değil

Canım mesajını tekrar tekrar okudum. hatta favori ye kaydettim ara ara okuyacağım.
Şu an kelimeler kifayetsiz kalıyor inan.
İlk okumamda çok duygulandim .
Kafami toparlayinca daha detaylı yazacağım
Ama sana şunu söyleyim.
Kp senin istediğin profilde biri .Eşim hep anlatır okula gidecek mis cebinde parası yokmuş borç bulup vermiş harçlığını.Masallah yani Allah ikisini de sağlıklı ömür versin Eşimin annesi de babası da sevgiye doyurmus.Her gün arar konuşur.Gel de kıskanma şimdi
Dediğin gibi yapacak hiç birşey yok.Degistiremeyecegiz asla.

Sen benim en güzel yüreğimsin
teşekkür ederim balım

Amin canım, hepinize versin inşaallah
Çok mutluyum şu an, hemen yazmanı istemem. Kafanın dağınıklığı muhtemelen çok yönlü şeyler düşündüğün için gibi. Biraz dönsünler beyninde bakalım ne kararlar vereceksin
Ne kadar güzel canım, eşinin ailesi yönünden de çok şanslısın o zaman
Bende kv ve kp de yok, görümcede yok, Maşaallah yok yok Kim bilir, belki olsaydı keşke olmasaydı derdim
Bu da benim şansım olabilir deyip iyi tarafından bakayım

Ballarım

Güçlü Kadınlarım

Günlüğümüzdeki

annelerimizin
ve
en güzel anne adaylarımızın,

anneler gününü kutlarım
Teşekkürler Kıymetlim

Çok şükür anneler gününü de karıncalarla kutladık, şimdi herkes evlerine dağıldı, sabah ola hayrola

Sen benim en güzel yüreğimsin

teşekkür ederim balım
Ah benim Hemdemimm ❤

Bir kaç mesajdır cevapları ingilizce yazasım geliyor, oldum mu acaba ben ya, hiç sanmıyorum ama
Hocam bu öğrencinin ahvali nedir, 'Okyanus Etkisi' mi oldu

Ha ha bende de görümce yok iyi ki yok bence.

Kv kp Şans mı değil mi bakış açısına göre değişir ama beni severler ayrı mesele kötü ler diyemem ama zor tarafları da var tabi

Sana düşününce geniş bir zamandan özelden yazacağım burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istemiyorum artık. kimsenin modunu düşürmeyim

şimdidi iyiyim şükür

Sen nasılsın?

Karınca kardeş lerin 3 gün muhleti vardı 2 gün kaldı bakalım vedalaş şimdiden sonra ayrılık zor gelmesin

Şaka bir yana zor ya börtü böcek uğraşmak

biz de karavan baktık bu akşam hep.
Bortu böcek onda daha mı çok olur ne
ilerisi için baktık tabi vakit geçsin işte haberde gördum akşam çok ilgimi çekti yazlıktan daha çok övüyorlar gerçi ben konfor severim ama kısmet bakalım o zaman a kim öle kim kala
Teşekkürler Kıymetlim

Çok şükür anneler gününü de karıncalarla kutladık, şimdi herkes evlerine dağıldı, sabah ola hayrola
Karınca bereket mıydı çiçeğim
Teyzem napıyo ?
Çocuklari geldi mi güzel annelerinin (senin tabirinle ultra teyzenin )gününü kutlamaya
Rahat bırakıyor mu seni?
Bayramda ne yapacaksın?
Doğum günü ne az kaldı 4 gün varpasta yapacak misin kendine

canım keten tohumlu salatalar yoğurtlar nesi detoks değil

sen beni bir de detoks yaparken gör diyesim geldi manyaklaşıyorum çünkü
keten tohumu artık salataya, yoğurda hep ilave etmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum.
yoğurt, peynir, süt ürünlerini çook özlemişim
ama benim detoksum böyle olmuyor, direkt su orucu benimkisi
sen beni bir de detoks yaparken gör diyesim geldi manyaklaşıyorum çünkü

günaydın, hava bahar kokuyorrr, mayıs ayı en sevdiğim ay benim
nasılsınız kızlar?

dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 parça füme roast beef, 1 parça gouda peyniri, domates, salatalık, biraz fıstık ezmesi, biraz ahududu reçeli, 2 adet tam ceviz..
yani ölçüsüz bir pazar kahvaltısı her zamanki gibi..
öğle: çilek, muz, kivi, meyve salatası.
akşam: köri soslu kremalı tavuk, yanında fırınlanmış mantar.

kaçamak: 2 kocaman dilim haşhaşlı kremşantili revani

ben artık koruma dönemine geçtim, 1-1,5 kg daha verirsem de güzel olur ama çok kasmıyorum, hayırlısı
dengeli olmaya çalışacağım
hepinize iyi haftalar diliyorum

aynı cümleyi 2x kurmuşum Hedef60kgolmak

Ah benim Hemdemimm ❤

Bir kaç mesajdır cevapları ingilizce yazasım geliyor, oldum mu acaba ben ya, hiç sanmıyorum ama
Hocam bu öğrencinin ahvali nedir, 'Okyanus Etkisi' mi oldu
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaz Hemdemim . Google translate bana yardımcı olur
Afiyet olsun canım, gayet güzel.
Dengeyi kurduktan sonra hep korumada olmak en güzeli . Darısı başıma

Merhaba balım günler çok sıkıcı geliyor bu yasaklar bana hiç iyi gelmedi alışverişe devam
Sen nasılsın?
Canım onlar fragman sen asıl filmi gör
Çok üzgünüm keşke fragmanla kalsa insanın aklı almıyor ama bazı insanlar bencil olabiliyor
Çok geçmiş olsun Aslım balım

Çok teşekkür ederim Leylam .
Seni çok özledim

İşallah kuzum hedefe yaklaştıkça durukuyor ama inat ettim kendime
Bu yaz evet gidebiliriz inşallah yaa
Canım senin de anneler günün kutlu mutlu olsun kiii
canım yaşla hareket azalıyor ve yenilen şeylerin kalitesine bağlı yoksa metabolizma 30larda 1400 se sen 40lara geçtin diye bir anda 1200 lere düşmüyor
Yavru kuşum aslında benim metabolizmam iyi de aslında sağlam spor yaptığım için ama sadece hız değil biliyorsun ki hormonel durumlar direk yönetiyor burda ki mesele yaşla hormonların değişmesi keza menapoz öncesi döneme geldiğinde anlarsın yaşayan bilir doğum yaptım mesala 18 ay emzirdim hayatımda ilk defa 22 kilo almıştım doğumdan sonra 14-15 kilosu gitti kısa sürede kalan 6-7 kilo gitmedi 1 yıl regli olmadım çünkü herkesin bünyesi başka ya ve az yiyordum normalde öyle beslensem bir deri bir kemik kalırdım yok gitmiyor sonra regli olmaya başladım pata küte gitti kilolar burda ki mevzu aldığın kalori değil yani

Ballarım
Ballarım

Güçlü Kadınlarım

Günlüğümüzdeki

annelerimizin
ve
en güzel anne adaylarımızın,

anneler gününü kutlarım
Canımm senin de kutlu ve de mutlu olsun
Her şeyde bir hayır var diye boşa dememişler
Menün şahane sen şahane aynen rolantide bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…