70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İyiyim canım kafayı yememek için yumurta ,market ,manav vs .bahanesiyle az da olsa dışarı çıkıyorum.

Kızlar gecmisi bi sondan bi bastan okuyarak geldim
Günler nasil geciyo anlamiyorum biraz gec uyaniyorum gece uyumuyorum sahura kadar ondan.
İftar sonrasi kahve yani saglikli atistirmaliklarimi yaptim simdi iftari bekliyorum
Özledim sizii
Hoşgeldin canım özledik aynen aynı durumdayız .
Sahura kadar otur 13 e kadar uyu.
Yemek hazırla, iftar, çay, kahve, meyve derken bu saat oluyor
Ramazan bitince dermanimiz olur inşallah

Esin 2.doz aşısını oldu mu?

aman detoks yapma o zaman bu normal diyet günün olsun canım

Neler görüyorummmm o kadar sevindim ki revaniye reçele işte koruma dönemi bu canım harikasın
ben de gerçek menülerimden örnekler yazıciim bir iki hafta coşayım da mezuniyetten sonra malum şu an sosyal baskı var yazamıyorum %100 amaaaa döndüğümde tamamen free olucammmm

aynı cümleyi 2x kurmuşum Hedef60kgolmak
detksun senin için anlamını anlamam için

kalorinin önemi yok mu diyorsun

annem de 64 yaşında bir haftada 2 kilo verdirdim valla

ketojenik yapıyordun değil mi kuzum? bence uzun vadede sürdürülebilir değil ya ve aldığın lif de az olabilir miktarlarına bak istersen en az 20 gr almak gerekiyor sağlık için mesela ya da çok spora alıştırdıysan vücudu ondan da olabilir :) düşük karbonhidrata geçebilirsin bence canım günde 70-80 gr gibi

Hosbuldum canim
Eşim daha olmadı 2.dozu ama yakinda olcak canim annemler oldu. Şükür hic hissetmediler. Ben daha hic olmadim

Evet ya sahura kadar uyumayinca tekrar uyan hazirla ye tam iskence oluyo Ramazan da geldi gecti valla bakalım eski uyku duzenine nasil geccez
Sen naptin oldun mu 2.dozu? İlk dozu zaten olmustun diye hatirliyorum?

Randevuyu 28 ine verdiler bekliyorum.
Ya benim ağzım hiç bos durmuyor ona rağmen yetişmiyo yiyip içmeyi planladıklarım ile yaptıklarım arasında fark oluyor dibek yapayım dedim bugün daha yapamadım hibiskus yaptım icemedim yarısi kaldı meyve bir iki çeşit yedim ama aklım yemediklerimde

Son iki gün sonrası halsizlik halı geçer uyku düzeni gelir.

Neler yapıyorsun?
Koruma mı yapıyorsun?
Temizliğe devam mı?

İçinden nasıl geliyorsa öyle yaz Hemdemim . Google translate bana yardımcı olur

Afiyet olsun canım, gayet güzel.
Dengeyi kurduktan sonra hep korumada olmak en güzeli . Darısı başıma

sıra sizde şimdi, inşallah sizde göreceksiniz o rakamları

er ya da geç, kolay ya da zor, o kilolar gi-de-cek! yeter ki sağlık olsun

İyiyim canım kafayı yememek için yumurta ,market ,manav vs .bahanesiyle az da olsa dışarı çıkıyorum.

evde vakit bazen geçmez oluyor, hergün birbirinin aynısı gibi, herkesin psikolojisi bozuldu valla
biz bazen apartmanın arka bahçesine çıkıyoruz, hava alıp eve geri dönüyoruz.

Günler nasil geciyo anlamiyorum biraz gec uyaniyorum gece uyumuyorum sahura kadar ondan.
İftar sonrasi kahve yani saglikli atistirmaliklarimi yaptim simdi iftari bekliyorum
Özledim sizii

Ooooo kimler gelmiş Saricivcivcikcik
ramazanda çok normal canım, allah kabul etsin.
en yakın zamanda dön buralara, yokluğun farkediliyor

aslında o detoksları seviyorum, youtube'da prof.dr. yavuz yörükoğlu var, o da tavsiye ediyor,
haftada 2 gün su orucu çok faydalıymış ama şimdi covid sonrası diye yapamıyorum.

her haftasonu kahvaltım böyle aslında ama haftasonları menü yazmıyormuşum onu farkettim
regl yaklaştı, ben de tatlı isteği oluştu, bu sabah da biraz fıstık ezmesi bal yedim
gün içinde züber yemeyi düşünüyorum

sen neler yiyorsun? spor devam mı? kaçamaklarınla aran nasıl

Napiyorum bi cekyattan öbür cekyata sürünüyorum
Pek temizlk falan yapmiyorum bu ara tabi rutin seyleri mecbur yapiyorum da. Ayrintili temizlige giremedim. O kadar halim yok. Gerci son bikac gündür daha iyiyim cok alistim midemin bos olmasina.

Yok canim korumada değilim ben de aksine ramazan gelince ayri bi istahim kapandı. İftar bi iki ara öğün sonra sahur bitiriyorum. Normalde sahurda cok sık hamur isi yapardik ama bu sene sadece 1 kere yaptim hep yumurta falan hafif seyler yedik. O yüzden kilo da almadim. Eksideyim ama cok fazla değil
Bayramdan sonra borclarimi da hemen tutmayi dusunuyorum bekleyince tutulmuyo bi türlü

Sen belki korumadasin diye psikolojik olarak rahat hissediyosundur ondan yiyesin geliyodur kahve kirmizi cizgimdir ictin mi dibegini dün insallah icmissindir
Gerçekten artik sunu anladim insanin gozunun doyması midesinden daha önemli. Kahvenin yanina bittere batırılmış 1 ince dilim muz cilek yarım hurma falan koyuyorum mesela gozum doyuyo. Aslinda kalorisi düşük ara yapmis oluyorum ama psikolojik olarak birsürü sey yemisim gibi geliyo
Amin canim sağ ol
Döndüm bile bana bildirim gelmiyo ben biraz da kimse yazmiyo sandım itiraf ediyorum bi girdim birsürü sayfa birikmiş
Ben de özlemişim yoklugunuzu hissettim
Sen nasilsin napıyosun

Özledim sizii
Hoşgeldinnnn hangimizin dengesi dengeli aceba
Ehuehu kalorinin önemi bir yere kadan iyi sağlıklı içerikli 1000 kalori ile sağlıksız abur cubur 1000 kalori aynı değil misal lifim tam ya bayağı sağlam hatta ekstra chia keten karnıyarık otu vs katıyorum az aldığımı sebzeyi salatayı az yediğimi düşünürsem falan fatsecret uygulamasına gramlarla yediklerimi içtiklerimi yazıyorum biiiip (burda ayıp bi şey diyom) olmuyor olmuyor kuzum farklı şeyler de denedim iniyorum ödemi atıyorum sonra kaçamak yapmasam da 1-1,5 kg geliyo tamam çok kilom yok göbek ve basen de yağlanma oldu üç dört kilo ama kas oranım da çok arttı sanırım eskiye nazaran maşallah fit duruyorum da göbek basen yyağğğğğ beni deli ediyor hep evde kapalı kalıp kendimle uğraşmaktan azıcık salınsak sokaklarda kendiliğinden gidicek adım gibi biliyorum daa daası var düşük karbonhidrata geçcem aslında güyya üç dört kiloyu verirsem korkmasam da aslında bir tahlil neyim yaptırsam iyi olcak insülin kortizon troit menapozsal hormonlara baktırsam falan du bakalım allah büyük onbeş günde bir regli olmaya başladım mesela
Valla benim annemde maşallah hep fit bir kadındı ben çok şanslıyım genetik olarak ailede nadir şişman kadın var ama menapoza girdiği ara benle aynı boyda 55 lerden 65 lere çıktı o süreçte sadece sonra iyice artık yerleşip bünye alışınca eski haline döndü benim de sanırım geçiş döneminin sancıları bunlar uzun sürmez umuyorum

sıra sizde şimdi, inşallah sizde göreceksiniz o rakamları

er ya da geç, kolay ya da zor, o kilolar gi-de-cek! yeter ki sağlık olsun
Evvettt sağlık olsun elbet göreceğizdir
Öyle ya bozuldu valla hepimize sabır diliyorum
Öyle kuzum hep özlüyoruz kollektif olarak patlamak üzereyiz benim de hiçbirşey yapasım yok bir ara kendimi toparlar gibi olmuştum ama yok yani şükür yine de halimize ama insanız neticede

O koltuktan bu koltuğa bizde de aynı durum almamışsın eksidesin daha ne olsun alaa efenim alaa

Ha ha ben dibek sevmem eşim istedi kaç zaman önce daha yapicam her akşam önce Türk kahvesi yapıyorum sonra nescafe dibek arada kaynıyor
Bende bu ara muz dilimleri üstüne az sos çok pis alıştım

Tünaydın güçlü muhteşem kadınlar
Tunaydin Çiğdem

O dibek i ben de hiç ama hiç sevmem
Ha ha ben işte denemek için alırım sonra ben beğenmeyip adam beğenince öyle geçiştirmece menengic kahvesi çok güzel bı de sütlü sütlü .
Menengic sever misin?
Ben en çok Türk kahvesi ya tek geçerim
İçeceklerin hepsini ağzım boş kalmasın diye içerim ama severek içmek başka bir durum

Evet ya severek içmek bir başka türk kahvesine bayılırım ama sütle yapılan hiçbirşeyi sevmiyorum malesef sütü sevmiyorum sanırım iğrendim üniversitesiye giderken sabahın 5 inde kalkardım kartaldan karşıya geçmek için erken yol almak gerekiyordu trafiğe kalmıyım diye her sabah ama her sabah bir cezve süt ısıtır içerdim kahvaltı yapamazdım o saatte sonra bir tiksindim fena

bende evdeyken koltuktan koltuğa, odadan odaya modunda oluyorum
işteyken, masamda koltuğuma yapışık, arada departman gezmesine çıkıyorum, muhasebe departmanı, kurumsal vesaire gibi, iş arkadaşlarıma selam verip kaçıyorum
malumunuz virüs sebebiyle aynı çatı altında dahi ayrı düştük

dengeli dengesizler grubu kuralım
off offf çok sıkıldımmmm patlayacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…