70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

mühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler
Gerçi eşim de kızıyor
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedim şu halimi beğenmekteyim
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim

Ben de 90 60 90 olcam diyodum ama en iyi 85 65 90 olcam sanırım

minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur
Ben 90-67-95

dene valla tavsiyemdir, seversin
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir

diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim

senin ölçüler daha süperrr
leblebi tozu,tahin pekmez karıştırıp onu da denemek istiyorum

Bana da yer açın nolur gelinlik olmayacak acil kilo vermeliyim
canım 5. takıma davet edebilirim seni eğer disiplin olsun kontrol edileyim günlük , zorlasınlar beni diyorsan

burası daha free canım,herkes kendine göre diyetini yapıyor ama karışmıyoruz bu sayfada

canım 5. takıma davet edebilirim seni eğer disiplin olsun kontrol edileyim günlük , zorlasınlar beni diyorsan

burası daha free canım,herkes kendine göre diyetini yapıyor ama karışmıyoruz bu sayfada
Ben bi 5. Takımın şartlarını inceleyip döneyim

Ben bi 5. Takımın şartlarını inceleyip döneyim

burda canım , 2 haftalık deneme süresi oluyor

senin ölçüler daha süperrr
leblebi tozu,tahin pekmez karıştırıp onu da denemek istiyorum

O niyekine ne işe yarıyormuş

5.takımda neler oluyorrr???

Bana da yer açın nolur gelinlik olmayacak acil kilo vermeliyim

hoşgeldin zynbm975
Hey gidi heyy evleneceğim günler geldi aklıma, koşuşturmaktan, mutluluktan, evimden ayrılacağımdan incecik olmuştum
Evlilik ne zaman? Yaş kaç?
Ben 62kilodan, 54’lere düştüm 2 ayda
Yani kilo veriliyor dert etme
Biraz motive, biraz sabır, biraz da irade sanırım bu üçlü bolca lazım

Hoşbuldum 28 Mayıs nikahim inşaallah yasak falan olmazsa. 25 yaşındayım. Ya sıkı diyet yapınca veriyorum bende ama dayanamıyorum. 63 kilodan 55 oldum ama bi ay içinde yine aldım 57.500 oldum şimdi. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum üstüne de tatlı gömüyorum

sağlıklı tatlı niyetine kız yansın yağlar

işte sınıf gibi cnm,karne bile alıyorsun yarın mezunumm karnem de geliyoor

ben züber, meyveli yulaflar, uydurduğum antin kuntin diyet tatlılarla idare ediyordum ama bugünü ne sen sor ne ben söyleyeyim

Oooo bayağı afilli bir yermiş

Güncel boy/kilo kaç? ideal ya da hedef kilon nedir?
Yaşın genç rahat rahat verirsin
Ben 35 yaşındayım, arada kaçamaklar yaptım, arada aç kaldım ama verdim
Kusursuz diyet diye bir şey zaten yok,
bir de kendini hazır hissetmek, inanmak önemli sanırım, ben inanmadığımda hep yiyordum şimdi ölçülü ve dengeli olma safhasındayım, ki bence daha zor

Boyum 155 kilom 57.500 idealim 52. Evet çok haklısın hazır hissetmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…