- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Hoş buldum. Yok şuan spor yapmıyorum. Faydasını gördünüz mü? Nereden ulaşabilirim o hareketlere?
Teşekkür ederim balım. 21 Nisan’dı doğum günümTebrikler Aslım boğamdoğum günü ne zaman hediye erken mi vaktin de mi geldi
Sen ne dersen olsun Aslı m çek beni götür istediğin yere
Adım başlat yapayım diyet de yapayım topla çarp çıkar bol beni Aslı
iyi ki ama iyi ki varsın Hemdemim,
harikasın balım, teşekkür ederiz
Anlaştık4kg hiçbir şey değil
Evet 53 demiştim ama 54 olsunşu an ölçülerimden çok memnunum, hedefim korumak artık
Tatile mi gidiliyorrr
Kime hava atacaksın oralarda?
Her türlü halledilir
leslie hangisini yapıyorsun? Hergün yapıyor musun?
Pazartesi tatlılara veda
Ayy gerçekten nasıl denk gelmişCanım aynı hafta mezun oluyoruz
Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?
bende mezunum inşallah,
artık
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasın
Biz ayarlamışız gibi nasıl da aynı hafta mezun olmak istedik ki ?
Bireysel dereceni tebrik ediyorum, balım
Di miHer türlü halledilir
Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsuun nice mutlu senelereBizim de evlilik yıl dönümümüzdü bugün
Anlaştık
Kesinlikle çok güzel . İnşallahhhh korumayı da başarabilirizAyy gerçekten nasıl denk gelmiş
Ben de seni tebrik ederim hayatımnasıl bi rahatlık ferahlık değil mi
Di mi
30 dklığı cnm enerjim varsa 15 dklığı ekliyorum ve 15 dk bölgeselbailey brown du galiba bir hanım var youtube da
Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsuun nice mutlu senelere
Ablamlar,abimler, yegenler,yengemler,kv elti konu komşu eş dost akraba kısacası herkes4kg hiçbir şey değil
Evet 53 demiştim ama 54 olsunşu an ölçülerimden çok memnunum, hedefim korumak artık
Tatile mi gidiliyorrr
Her türlü halledilir
Pazartesi tatlılara veda
Pazartesi yürümeye başlayalım o halde.Deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim balım. 21 Nisan’dı doğum günümO hafta da mezun olabilirdim ama hastaydım, o şekilde mezun olmak istemedim
pazartesi başlayalım mı ne dersin ?
En sevdiğim .
Bizim de evlilik yıl dönümümüzdü bugün
Anlaştık
Ne güzel bir kutlama Boğam, bayıldım
İyi ki varsın KıymetlimDeneyebilirsiniz
Teşekkür ederim balım. 21 Nisan’dı doğum günümO hafta da mezun olabilirdim ama hastaydım, o şekilde mezun olmak istemedim
En sevdiğim .
Anlaştık
Canım birlikte veda edebiliriz tatlılara4kg hiçbir şey değil
Tatile mi gidiliyorrr
Her türlü halledilir
Pazartesi tatlılara veda
Balımmm, adım sayılarımız fotoğraflı da olabilir, fotoğrafsız da hiç farketmezAblamlar,abimler, yegenler,yengemler,kv elti konu komşu eş dost akraba kısacası herkes
Bizim aile maalie tombili olduğu için 4 kilo vermeden de hava atarım yani önceki görmeleri ile arada 10-15 kilo fark var çünkü2 yıldır kimseyi görmüyorum watsap dan ancak görüntülü konuşma her gün
Pazartesi yürümeye başlayalım o halde.
Akşam seni etiketlerim.
Adımları resimli mı paylaşalım nasıl yapalım hocam
cicekcikkk de zaten yürüyor bolca günde 16-20 bin atıyor o da eşlik eder bize.
İsterse kızlar da katılır.
HattaFelicio yu da çağıralim
Kaç yıl oldu Boğam
Florya da haftaya gecikmeli bir kutlama yapın.
Asli şaka bir yana bu tarafa gelince haber et Haziran da filan Florya gibi bir yerde buluşalım bence .
Benim oğlan la seninki oynar.
Zaten arabada kullanıyorsun çocukları alır gelirsin.
SonGÜLümün de olabilir sanki . Bende öyle hatırlıyorum.İyi ki varsın Kıymetlim
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Hemdemim, birlikte nice mutlu, sevgi dolu seneleriniz olsun ❤
Songülümün evlilik yıldönümü dün sanıyordum daha önce, meğer sizinkiymiş. Bende niye yanlış hatırlıyorum biri 14 Mayıs demişti diyordum, artık hiç unutmam
En önemli noktaya geldik Hemdemim , koruma işte biz boğa olunca o kısmı hep sıkıntıasliogretmen
Hedef60kgolmak
Fıstıklar mezuniyetiniz kutlu olsun
Umarım ulaştığınız bu güzel kiloları senelerce korur, benim gibi yapmazsınız
Hala uğraşıyorum(pek sayılmaz) o noktaya gelemedim
Maşaallah çok güzel kilolar verdiniz
işte buuuuuu
Şüphem yoktu zaten eşlik edeceğine
Bizim de 14 yıl oldu Aslı mBalımmm, adım sayılarımız fotoğraflı da olabilir, fotoğrafsız da hiç farketmez
16 yıl oldu balım ya, nasıl geçti gitti zaman biz de anlamadık
Yasaklar kalksın geleceğiz inşallah, çok özledik
Seni görebilmeyi , görüşmeyi çok isterim inşallah nasip olur
Günlüğümüzdeki bütün ballar adım yarışmasına katılırsa harika olur ki
SonGÜLümün de olabilir sanki . Bende öyle hatırlıyorum.sonngulen
teşekkür ederim Hemdemim
En önemli noktaya geldik Hemdemim , koruma işte biz boğa olunca o kısmı hep sıkıntı
Ah bu oburluğum
ama kararlıyım bu sefer asla 70 in üstüne çıkmak yok.
beraber başaracağız
işte buuuuuu
başlıyoruz Hemdemim
ben bir haftadır başladım . En az 10.000 adım atmaya .
Size de maşallah balım. Yıllar çabuk geçiyorŞüphem yoktu zaten eşlik edeceğinecanını disine takar eşlik edersin kilo kaç 59.9 oldu mu boğam pazartesi mı tartilacaksin ?
Bizim de 14 yıl oldu Aslı m
Haber et İstanbul a gelince .
Nesli nin çocukları kaç yaşında?
Onu da getirirsin hatta çoluk çocuk kalabalık oluruz .
Asligünde en 6000 en az atmaya çalışacağım inşallah sonrası Allah Kerim
Sporla da diyetle de korunuyor balımSize de maşallah balım. Yıllar çabuk geçiyor
Nesli’min kuzuları da
Yağız 7.sınıf , Yağmur 2.sınıf . Harika olurgelirsek beraber geliriz zaten . Ah hayali bile harika
ben bir haftadır 10.000 atmaya çalışıyorum . Bu hafta takımda birinci oldum.
Korumayı adımla başarmayı düşünüyorum.
sadece adım yetmeyecek tabi ki o zaman da hafta içi diyete uygun , hafta sonu serbest yaparım sanırım♀
Harikasın balım .Sporla da diyetle de korunuyor balımben fazla Kh yiyorum ondan 4 kilo geldi
Pedometre yükledim tekrar bak bu hafta 32.000 atmışım hiç yoktan iyidir.
Bir sıfırdan büyüktür nihayetinde
Eki Görüntüle 2849829
Balımbenim hedef günlük 6000 alt limit olsun inşallah hafta içi dersler de başlıyor .Yavaştan ev temizliği vs işlerim de olacak .En az 6000 yapsam 42.000 yapar haftada iyi yani.
Mutlu bayramlar civcivim .Kizlar gec oldu ama bayraminiz mubarek olsun giremedim bi turlu foruma
asliogretmen canim nasil oldun virusun etkileri gecti inşallah
sonngulen sen nasil oldun geçmişi okumaya calistim ama göremedim seni sanirim gelmemissin insallah iyisindir
Mutlu pazarlar boğamMutlu Pazarlar
Ballarım
Çok iyiMutlu pazarlar boğam
Dün 7300 lerde idi adım sayım
Bugün henüz 5044 balım
Sen şart diyorsan boynum kıldan incemühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler
Gerçi eşim de kızıyor
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedimşu halimi beğenmekteyim
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim
minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur
Ben 90-67-95
dene valla tavsiyemdir, seversin
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir
diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim
Aynı apartmanda olduğunuzu bilmiyordum geçende okumuştum sanki iyi bişiy mi pekiNe tatlısınız hepiniz
Mutlu, sağlıklı, keyifli bayramlarınız olsun
Aynı apartmanda oturduğumuz için kayınvalidemlere gittik, bayramlaştık, sohbet ettikama biraz buruk bir bayram benim için, ailemi 3 aydır göremiyorum
Hahahahha bende pek sapıttım yaaa neyse susalımGünaydın herkese
kaçamaklarla dolu geçen bayramın 1.günüsü ve bugün dengeleme umudu olan ben
Eki Görüntüle 2848831
Demek kollektifte bişiy vardı bizden değilGünaydın balım
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmenÇok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.
Kilo verişine kurban yaaaa56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugünama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam
Sağol cnm sana da afiyet olsun
1 Haziran'a kadar kop kopsonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem
Ayy evlilik yıldönümünüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllarınız olsunnnDeneyebilirsiniz
En sevdiğim .
Anlaştık
Toplu hava atmaca heeeAblamlar,abimler, yegenler,yengemler,kv elti konu komşu eş dost akraba kısacası herkes
Bizim aile maalie tombili olduğu için 4 kilo vermeden de hava atarım yani önceki görmeleri ile arada 10-15 kilo fark var çünkü2 yıldır kimseyi görmüyorum watsap dan ancak görüntülü konuşma her gün
Pazartesi yürümeye başlayalım o halde.
Akşam seni etiketlerim.
Adımları resimli mı paylaşalım nasıl yapalım hocam
cicekcikkk de zaten yürüyor bolca günde 16-20 bin atıyor o da eşlik eder bize.
İsterse kızlar da katılır.
HattaFelicio yu da çağıralim
Kaç yıl oldu Boğam
Florya da haftaya gecikmeli bir kutlama yapın.
Asli şaka bir yana bu tarafa gelince haber et Haziran da filan Florya gibi bir yerde buluşalım bence .
Benim oğlan la seninki oynar.
Zaten arabada kullanıyorsun çocukları alır gelirsin.
Yavru kuşşşş iyi ki doğdunnn nice sağlıklı mutlu yılların olsun tüm sevdiceklerinleeeNe güzel bir kutlama Boğam, bayıldım
Çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?