70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Oruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleyse vücudun dengesi şaşıyor ya bayağı zor oluyor oruç + diyet

Yaa tebrik ederim.
çok teşekkürler sen de en kısa sürede hedefine ulaş inşallah canım

Günaydın herkese
kaçamaklarla dolu geçen bayramın 1.günüsü ve bugün dengeleme umudu olan ben

Eki Görüntüle 2848831
Günaydın balım
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmen Çok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.

Fringe bizim kizlar da izledi beğenmişlerdi.
Netflix den izlemiyorum .

Bu ara Kh coşkusu fazla yaşadım direk basene göbeğe gidiyo bende diyet yapıp ölçmem lazım baseni benimki yayvan ya yürüyüş ile acaip inceliyor ama düz oluyor bayaKh birakip yürüyüşe yüklenmek lazım
Boyum 155 kilom 57.500 idealim 52. Evet çok haklısın hazır hissetmem gerek
Hoşgeldin Sabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin
Tatlı yapmadığım için yemedim de afiyet olsun olsa ben de yerdim

Oruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleyse vücudun dengesi şaşıyor ya bayağı zor oluyor oruç + diyet

çok teşekkürler sen de en kısa sürede hedefine ulaş inşallah canım
Evet oruç tutuyordum
Hoşgeldin Sabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin
Öyle mii hemen bakayım ona

Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir. Ben göbekten zayıflamak istiyorum. 8 kilo verdiğimde bile göbeğim pek küçülmedi. Fazla kilolarimin çoğu göbekte. Ne yapabilirim var mı öneriniz?

ben de kaybettim bulamıyorum,
“Wanted blonde”
Veee dengeleyemedim bugün de devam modu çıldırıciiim

Netflix dizileri başka nerden izleniyor ki
Fringe, bilimkurgu dizisi ve black mirror dizisine benziyor, o yüzden seviyorum
Başroldeki ajan olivia, çok güzel kadın di mi? Mimikleri, gözleri, saçları

yayvansa yürüyüşe devam o zaman, toparlanınca güzel durur anladığım kadarıyla, ben popomu 95 ölçümde çok seviyorum tip olarak yayvan değildi benim, toparlak kendileri

diyet yapıyor musun sudem34 ya da ne durumdasın?
ben de 54 ü gördüm ama bayram bana yaramadı, iştahım açıldı, 2 kilo alacağım bu gidişle
Artık bayram sonrası sıkı detoks falan girerim napıyım

mutlu bayramlar cnm

ben de sabah çizkek ve soğuk baklava yedim ve dondurma,yer fıstığı ve çilek

Yarasın minnoşum
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorum nasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun

Yok canım diyet hala yapmıyorum sadece spor 6000 ve üstü atıyorum gün içinde evde filan müzikle bazen dans gibi.

O da ancak koruma gibi oluyor yani.
4 kilo fazlam var hala.1-2 kilo ödem dir 2 kilo da yağ olsa verilir ama başlamak lazım

Tartilmiyorum bile yaza gitmeden bir kaç kilo verip eşe dosta hava atasim var çok pis gitmeye de en az daha 48 gün var

54 iyi olmuşsun canım hayaldi gerçek oldu resmen hedefin 53 du biraz daha sıksan 53 geldi desene .

Mezun mu oldun?
Kutlama sezdim sanki
57.3 ile oluyordun kaç oldun bakıyim
56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugün ama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam

Yarasın minnoşum
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorum nasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun
Sağol cnm sana da afiyet olsun
1 Haziran'a kadar kop kop sonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem

Tebrikler çok hızlısin 1 Haziran a az kaldı sahalara dönüş var he sporu bırakma yeter öyle alınmıyor hemen zaten

sağlıklı tatlı niyetine kız yansın yağlar

işte sınıf gibi cnm,karne bile alıyorsun yarın mezunumm karnem de geliyoor
Canım aynı hafta mezun oluyoruz
Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?
bende mezunum inşallah,
artık
mutlu bayramlar cnm

ben de sabah çizkek ve soğuk baklava yedim ve dondurma,yer fıstığı ve çilek
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasın
Biz ayarlamışız gibi nasıl da aynı hafta mezun olmak istedik ki ?
Bireysel dereceni tebrik ediyorum, balım
Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir. Ben göbekten zayıflamak istiyorum. 8 kilo verdiğimde bile göbeğim pek küçülmedi. Fazla kilolarimin çoğu göbekte. Ne yapabilirim var mı öneriniz?
Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum.
Pazartesi günü toparlanmaya başlayalım bence
Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ?

Tebrikler Aslım boğam doğum günü ne zaman hediye erken mi vaktin de mi geldi

Sen ne dersen olsun Aslı m çek beni götür istediğin yere

Adım başlat yapayım diyet de yapayım topla çarp çıkar bol beni Aslı

4kg hiçbir şey değil
Evet 53 demiştim ama 54 olsun şu an ölçülerimden çok memnunum, hedefim korumak artık
Tatile mi gidiliyorrr
Kime hava atacaksın oralarda?

Her türlü halledilir

aynen cnm yine diğer öğünlerle dengelicem ve leslie devam

leslie hangisini yapıyorsun? Hergün yapıyor musun?

Pazartesi tatlılara veda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…