- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Oruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleyseHoşbuldum28 Mayıs nikahim inşaallah yasak falan olmazsa. 25 yaşındayım. Ya sıkı diyet yapınca veriyorum bende ama dayanamıyorum. 63 kilodan 55 oldum ama bi ay içinde yine aldım 57.500 oldum şimdi. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum üstüne de tatlı gömüyorum
çok teşekkürlerYaa tebrik ederim.
Günaydın balımGünaydın herkese
kaçamaklarla dolu geçen bayramın 1.günüsü ve bugün dengeleme umudu olan ben
Eki Görüntüle 2848831
Fringe bizim kizlar da izledi beğenmişlerdi.mühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler
Gerçi eşim de kızıyor
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedimşu halimi beğenmekteyim
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim
minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur
Ben 90-67-95
dene valla tavsiyemdir, seversin
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir
diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim
HoşgeldinBoyum 155 kilom 57.500 idealim 52. Evet çok haklısın hazır hissetmem gerek
Tatlı yapmadığım için yemedim deGünaydın balım
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmenÇok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.
Evet oruç tutuyordumOruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleysevücudun dengesi şaşıyor ya bayağı zor oluyor oruç + diyet
çok teşekkürlersen de en kısa sürede hedefine ulaş inşallah canım
Öyle mii hemen bakayım onaHoşgeldinSabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin
mutlu bayramlar cnmBallarımmmmm
Mutlu Bayramlar
Mezun mu oldun?mutlu bayramlar cnm
ben de sabah çizkek ve soğuk baklava yedimve dondurma,yer fıstığı ve çilek
Günaydın balım
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmenÇok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.
Fringe bizim kizlar da izledi beğenmişlerdi.
Netflix den izlemiyorum .
Bu ara Kh coşkusu fazla yaşadım direk basene göbeğe gidiyo bendediyet yapıp ölçmem lazım baseni benimki yayvan ya yürüyüş ile acaip inceliyor ama düz oluyor baya Kh birakip yürüyüşe yüklenmek lazım
HoşgeldinSabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin
Tatlı yapmadığım için yemedim deafiyet olsun olsa ben de yerdim
mutlu bayramlar cnm
Yok canım diyet hala yapmıyorumben de kaybettim bulamıyorum,
“Wanted blonde”
Veee dengeleyemedim bugün de devam modu çıldırıciiim
Netflix dizileri başka nerden izleniyor ki
Fringe, bilimkurgu dizisi ve black mirror dizisine benziyor, o yüzden seviyorum
Başroldeki ajan olivia, çok güzel kadın di mi? Mimikleri, gözleri, saçları
yayvansa yürüyüşe devam o zaman, toparlanınca güzel durur anladığım kadarıyla, ben popomu 95 ölçümde çok seviyorumtip olarak yayvan değildi benim, toparlak kendileri
diyet yapıyor musunsudem34 ya da ne durumdasın?
ben de 54 ü gördüm ama bayram bana yaramadı, iştahım açıldı, 2 kilo alacağım bu gidişle
Artık bayram sonrası sıkı detoks falan girerim napıyım
Yarasın minnoşum
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorumnasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun
56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugünMezun mu oldun?
Kutlama sezdim sanki
57.3 ile oluyordun kaç oldun bakıyim
Sağol cnm sana da afiyet olsunYarasın minnoşum
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorumnasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun
Tebrikler56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugünama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam
Sağol cnm sana da afiyet olsun
1 Haziran'a kadar kop kopsonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem
Tebriklerçok hızlısin 1 Haziran a az kaldı sahalara dönüş var he sporu bırakma yeter öyle alınmıyor hemen zaten
Canım aynı hafta mezun oluyoruzsağlıklı tatlı niyetine kızyansın yağlar
işte sınıf gibi cnm,karne bile alıyorsunyarın mezunumm karnem de geliyoor
Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?Fringe bizim kizlar da izledi beğenmişlerdi.
Netflix den izlemiyorum .
Bu ara Kh coşkusu fazla yaşadım direk basene göbeğe gidiyo bendediyet yapıp ölçmem lazım baseni benimki yayvan ya yürüyüş ile acaip inceliyor ama düz oluyor baya Kh birakip yürüyüşe yüklenmek lazım
HoşgeldinSabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin
Tatlı yapmadığım için yemedim deafiyet olsun olsa ben de yerdim
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasınmutlu bayramlar cnm
Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum.Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir. Ben göbekten zayıflamak istiyorum. 8 kilo verdiğimde bile göbeğim pek küçülmedi. Fazla kilolarimin çoğu göbekte. Ne yapabilirim var mı öneriniz?
Pazartesi günü toparlanmaya başlayalım benceben de kaybettim bulamıyorum,
“Wanted blonde”
Veee dengeleyemedim bugün de devam modu çıldırıciiim
Netflix dizileri başka nerden izleniyor ki
Fringe, bilimkurgu dizisi ve black mirror dizisine benziyor, o yüzden seviyorum
Başroldeki ajan olivia, çok güzel kadın di mi? Mimikleri, gözleri, saçları
yayvansa yürüyüşe devam o zaman, toparlanınca güzel durur anladığım kadarıyla, ben popomu 95 ölçümde çok seviyorumtip olarak yayvan değildi benim, toparlak kendileri
diyet yapıyor musunsudem34 ya da ne durumdasın?
ben de 54 ü gördüm ama bayram bana yaramadı, iştahım açıldı, 2 kilo alacağım bu gidişle
Artık bayram sonrası sıkı detoks falan girerim napıyım
Yarasın minnoşum
Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ?Yok canım diyet hala yapmıyorumsadece spor 6000 ve üstü atıyorum gün içinde evde filan müzikle bazen dans gibi.
O da ancak koruma gibi oluyor yani.
4 kilo fazlam var hala.1-2 kilo ödem dir 2 kilo da yağ olsa verilir ama başlamak lazım
Tartilmiyorum bileyaza gitmeden bir kaç kilo verip eşe dosta hava atasim var çok pis gitmeye de en az daha 48 gün var
54 iyi olmuşsun canımhayaldi gerçek oldu resmen hedefin 53 du biraz daha sıksan 53 geldi desene .
Hoş buldum. Yok şuan spor yapmıyorum. Faydasını gördünüz mü? Nereden ulaşabilirim o hareketlere?Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri
Tebrikler Aslım boğamCanım aynı hafta mezun oluyoruz
Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?
bende mezunum inşallah,
artık
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasın
Biz ayarlamışız gibi nasıl da aynı hafta mezun olmak istedik ki ?
Bireysel dereceni tebrik ediyorum, balım
Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum.
Pazartesi günü toparlanmaya başlayalım bence
Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ?
Yok canım diyet hala yapmıyorumsadece spor 6000 ve üstü atıyorum gün içinde evde filan müzikle bazen dans gibi.
O da ancak koruma gibi oluyor yani.
4 kilo fazlam var hala.1-2 kilo ödem dir 2 kilo da yağ olsa verilir ama başlamak lazım
Tartilmiyorum bileyaza gitmeden bir kaç kilo verip eşe dosta hava atasim var çok pis gitmeye de en az daha 48 gün var
54 iyi olmuşsun canımhayaldi gerçek oldu resmen hedefin 53 du biraz daha sıksan 53 geldi desene .
56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugünama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam
Sağol cnm sana da afiyet olsun
1 Haziran'a kadar kop kopsonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem
aynen cnm yine diğer öğünlerle dengelicem ve leslie devam
Canım aynı hafta mezun oluyoruz
Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?
bende mezunum inşallah,
artık
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasın
Biz ayarlamışız gibi nasıl da aynı hafta mezun olmak istedik ki ?
Bireysel dereceni tebrik ediyorum, balım
Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum.
Pazartesi günü toparlanmaya başlayalım bence
Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?