- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Teşekkür ederim çiçeğimmmm.Sen şart diyorsan boynum kıldan ince
Aynı apartmanda olduğunuzu bilmiyordum geçende okumuştum sanki iyi bişiy mi peki
Hahahahha bende pek sapıttım yaaa neyse susalım
Demek kollektifte bişiy vardı bizden değil
Kilo verişine kurban yaaaa
Ayy evlilik yıldönümünüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllarınız olsunnn
Toplu hava atmaca heee
Yavru kuşşşş iyi ki doğdunnn nice sağlıklı mutlu yılların olsun tüm sevdiceklerinleee
Canım, aman dikkatEvvet kızçeler kapamanın son günü çok heycanlıyım sabah 7 de atcam kendimi sokaklaraben de abarttım tatlıyı üç gündür regli olcam şişim patlıycam hatta şeker alınca ekstra ödem ödem oldum yarın bakalım disiplinli bir şekilde devam ediciğim evde hergün sağlam spor yaptım birtek bugün yapmadım tartıdan uzak duruyorum şiştiğimin pek farkındayım yumurta orucuna girişiyorum bakalım ödem atıp hızlıca ketosize girim diye tatlı manyaklığı dipsiz kuyu zira. Kızımı da yarın öğleden sonra babam almaya gelcek çiftliğe götürcek bu hafta orda kalcak bu hormonel durumlarımdan ekstra bir asabiyet geldi uzundur yoktu ani parlamalarım oluyor falan filan hormonlarımın esaretinden kurtulmam dileğiyle bakalım bu hafta belki dr da giderim
Bade çiftlikte çok mutlu olacakEvvet kızçeler kapamanın son günü çok heycanlıyım sabah 7 de atcam kendimi sokaklaraben de abarttım tatlıyı üç gündür regli olcam şişim patlıycam hatta şeker alınca ekstra ödem ödem oldum yarın bakalım disiplinli bir şekilde devam ediciğim evde hergün sağlam spor yaptım birtek bugün yapmadım tartıdan uzak duruyorum şiştiğimin pek farkındayım yumurta orucuna girişiyorum bakalım ödem atıp hızlıca ketosize girim diye tatlı manyaklığı dipsiz kuyu zira. Kızımı da yarın öğleden sonra babam almaya gelcek çiftliğe götürcek bu hafta orda kalcak bu hormonel durumlarımdan ekstra bir asabiyet geldi uzundur yoktu ani parlamalarım oluyor falan filan hormonlarımın esaretinden kurtulmam dileğiyle bakalım bu hafta belki dr da giderim
Balım, sabah 8 kalkış , 08.45 Buğra’yı okula bırakma , oradan sabah yürüyüşüne ( yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki çok heyecanlıyımBade çiftlikte çok mutlu olacakyarın yürüyoruz hep birlikte tatlı krizi bende de var cokokremi kaşıklayip bitirdim resmen regl yakın hafta içi ödem de doluyum
Bade de yürüyor mu seninle ?
Gitmeseydi beraber yururmuydunuz?
Yarın da dersler başlıyor.
asliogretmen balım senin hafta içi programın nasıl?
Zoom toplantıları filan çok mu?
Saricivcivcikcik başladın mı oruca?
Nasılsın?
Evvet canım bade dört gözle bekliyor oraya gitmeyi çıldırttı aylardır gidicem diye de işte geçen evde çok ağladı sıkıldım arkadaşlarımı özledim babannem annanemlere gitmeyi babamı vs diye ciddi hüngür hüngür ağladı annem de dayanamadı yaz tatilini beklemeyelim yasaklar bitince gelirsin dediBade çiftlikte çok mutlu olacakyarın yürüyoruz hep birlikte tatlı krizi bende de var cokokremi kaşıklayip bitirdim resmen regl yakın hafta içi ödem de doluyum
Bade de yürüyor mu seninle ?
Gitmeseydi beraber yururmuydunuz?
Yarın da dersler başlıyor.
asliogretmen balım senin hafta içi programın nasıl?
Zoom toplantıları filan çok mu?
Saricivcivcikcik başladın mı oruca?
Nasılsın?
Yahu kambersiz düğün olur muTeşekkür ederim çiçeğimmmm.
Adım challenge ına varsın di meeee ?
Sorma kuzum ya psikolojilerimiz de harap oldu bir yıldan fazladır hayatımda hiç kendimi bu şekilde deneyimlemedim ben ya hiç bu bi yıldır olduğum kadar açgözlü olmadımCanım, aman dikkat
Biz, bayanlar bu hormonlardan ne çektik ya
Çiçeğim bende üç gündür çok abarttım yarın normale döneceğim diye yedim de yedimmümkünse bana da anlatır mısın yumurta orucunu
Ahh kuzucum ya inan ben de pek heycanlıyım kızımı kahvaltısı bitsin çıkıcam hemmenB
Balım, sabah 8 kalkış , 08.45 Buğra’yı okula bırakma , oradan sabah yürüyüşüne ( yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki çok heyecanlıyım) sonra kahvaltı , ev temizlik rutini , bilg. başına geçiş (muhtemelen bu hafta toplantı yaparız, ama çok sık olmuyor. KiS ( Kazanım İzleme Sınavı ) yapacağız . Onunla ilgili detayları konuşuruz muhtemelen. Bir de kitap incelemesi vermişlerdi . Onları tamamlayacağım. 16.00 Buğra’yı okuldan alış. Sonra yemek muhabbeti . Şimdilik hayallerim bunlar . Yarın gerçekleşir mi Allah Kerim
Ayy gerçekten nasıl denk gelmiş
Ben de seni tebrik ederim hayatımnasıl bi rahatlık ferahlık değil mi
Di mi
30 dklığı cnm enerjim varsa 15 dklığı ekliyorum ve 15 dk bölgeselbailey brown du galiba bir hanım var youtube da
Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsuun nice mutlu senelere
Canım birlikte veda edebiliriz tatlılara
2 gün içinde evdeki tatlıları silip süpürerek ön hazırlık yapayım
Sen şart diyorsan boynum kıldan ince
Aynı apartmanda olduğunuzu bilmiyordum geçende okumuştum sanki iyi bişiy mi peki
Hahahahha bende pek sapıttım yaaa neyse susalım
Demek kollektifte bişiy vardı bizden değil
Kilo verişine kurban yaaaa
Ayy evlilik yıldönümünüz kutlu olsun musmutlu sağlıklı yıllarınız olsunnn
Toplu hava atmaca heee
Yavru kuşşşş iyi ki doğdunnn nice sağlıklı mutlu yılların olsun tüm sevdiceklerinleee
Evvet kızçeler kapamanın son günü çok heycanlıyım sabah 7 de atcam kendimi sokaklaraben de abarttım tatlıyı üç gündür regli olcam şişim patlıycam hatta şeker alınca ekstra ödem ödem oldum yarın bakalım disiplinli bir şekilde devam ediciğim evde hergün sağlam spor yaptım birtek bugün yapmadım tartıdan uzak duruyorum şiştiğimin pek farkındayım yumurta orucuna girişiyorum bakalım ödem atıp hızlıca ketosize girim diye tatlı manyaklığı dipsiz kuyu zira. Kızımı da yarın öğleden sonra babam almaya gelcek çiftliğe götürcek bu hafta orda kalcak bu hormonel durumlarımdan ekstra bir asabiyet geldi uzundur yoktu ani parlamalarım oluyor falan filan hormonlarımın esaretinden kurtulmam dileğiyle bakalım bu hafta belki dr da giderim
Canım, inan hepimiz aynıyız. Bugün itibariyle tatlı olayı bitmiştir. Meyve, gün kurusu kayısı ve hurmaya devamdün akşam, irmik helvası ve bilimum dondurma çeşitleriyle jübile yaptım ben
off yaa bu bayram beni benden aldı, hem regl öncesi, hem eşimin yiyelim içelim modu darmadağın oldum
kayınvalideye kocaman bir alkışşşşkayınvalidemin çok yardımı oluyor, sabah biz işe giderken o bizim eve geliyor,
öğlene kadar kızımla bizim evde oluyorlar, kızımın online derslerine girerken,
kayınvalidem gün içinde robot süpürgeyi çalıştırıyor, toz alıyor, çamaşırları yıkıyor asıyor,
eve geldiğimde yemeğim hazır oluyor, işte bunlar bana iyi gelen yönlericicekcikkk
yalnız ben öyle çok çatkapı seven biri değilimdir, kayınvalidem de anlayışlı bu konuda, yani düşün tüm bayram tatili boyunca sadece 1.günü bayramlaşmaya gittik, daha da görmedim.
zamanında aynı apartmanda oturmazken kayınvalidemde kaldığımız zamanlar oldu,
kızımı sabah akşam bırakamadığımız için, o zamanlardan dolayı artık içiçe olmak istemiyorum,
yani kapımı kapatırım herkes kendi evinde olsun biraz cinsim bu konuda sanırım
aynı durumdayız gerçekten regl öncesi şişkinliği mi dersin,
yediğim onca gereksiz tatlı mı dersin patlayacağımmm
benimde hormonlarım tavan, her şeye gıcık olur durumdayımmm
Maşallahhhhh yaaaa
Dene bak bir günde bile farkedersin ama düşük karbo devam etmezsen atılan ödemler geri gelirGünaydınnnn
Ballarım
Güzel,
Ama
çokkkkk güzel bir hafta olsun.
(Bende çok heyecanlıyım . Bir aydır araba da kullanmıyorum . Unutmuş olamam di me ?cicekcikkk çiçeğim verdiğin bilgiler için çokkk teşekkür ederim. İlerleyen günlerde belki üç gün deneyebilirim. Bu hafta kendimi bir yoklayayım tekrardan teşekkürler )
Olsun kuzucum yaa suçluluk duymak bitiriyor bizi napak yedik içtik datluları sefamız olsun önümüzde ki maçlara bakalımdün akşam, irmik helvası ve bilimum dondurma çeşitleriyle jübile yaptım ben
off yaa bu bayram beni benden aldı, hem regl öncesi, hem eşimin yiyelim içelim modu darmadağın oldum
Yaa kayınvalide o zaman şahaneymiş yahuu misss miss daha ne olsunkayınvalidemin çok yardımı oluyor, sabah biz işe giderken o bizim eve geliyor,
öğlene kadar kızımla bizim evde oluyorlar, kızımın online derslerine girerken,
kayınvalidem gün içinde robot süpürgeyi çalıştırıyor, toz alıyor, çamaşırları yıkıyor asıyor,
eve geldiğimde yemeğim hazır oluyor, işte bunlar bana iyi gelen yönlericicekcikkk
yalnız ben öyle çok çatkapı seven biri değilimdir, kayınvalidem de anlayışlı bu konuda, yani düşün tüm bayram tatili boyunca sadece 1.günü bayramlaşmaya gittik, daha da görmedim.
zamanında aynı apartmanda oturmazken kayınvalidemde kaldığımız zamanlar oldu,
kızımı sabah akşam bırakamadığımız için, o zamanlardan dolayı artık içiçe olmak istemiyorum,
yani kapımı kapatırım herkes kendi evinde olsun biraz cinsim bu konuda sanırım
aynı durumdayız gerçekten regl öncesi şişkinliği mi dersin,
yediğim onca gereksiz tatlı mı dersin patlayacağımmm
benimde hormonlarım tavan, her şeye gıcık olur durumdayımmm
Yaaa bir gün belkimmm yürürükkkkçalışmasaydım yanına gelirdim, aynı sahil bölgesindeyiz
bu hafta sıkı detoks olayına giriyorum,
kiloyu korumak kilo vermekten daha zor, bıktım bu dalgalanmalardan offff
Ayyyy efsane efsaneseEki Görüntüle 2850854 Eki Görüntüle 2850855 Eki Görüntüle 2850856
Bunlar da benden gelsin
Çokkk mutluyum . Sanki hayata döndüm .
Canım, inan hepimiz aynıyız. Bugün itibariyle tatlı olayı bitmiştir. Meyve, gün kurusu kayısı ve hurmaya devamtatlı niyetine
kayınvalideye kocaman bir alkışşşş
Canımmm yaaa çok mersii aynen senin gibi nasıl mesudummmm böylee yürüyebilmek özgürceMaşallahhhhh yaaaa
Süpersin canımmmmAma akşama daha çok var. Sanırım 30.000 olur
sudem34 challange kazananı belli oldu
Eki Görüntüle 2850854 Eki Görüntüle 2850855 Eki Görüntüle 2850856
Bunlar da benden gelsin
Çokkk mutluyum . Sanki hayata döndüm .
Canım, inan hepimiz aynıyız. Bugün itibariyle tatlı olayı bitmiştir. Meyve, gün kurusu kayısı ve hurmaya devamtatlı niyetine
kayınvalideye kocaman bir alkışşşş
Dene bak bir günde bile farkedersin ama düşük karbo devam etmezsen atılan ödemler geri gelir
Olsun kuzucum yaa suçluluk duymak bitiriyor bizi napak yedik içtik datluları sefamız olsun önümüzde ki maçlara bakalımvalla ben üç günde 61 küsürlere geldim tartıya sabah bir çıkayım yumurta orucu ne kadar etkili olcak dedim çıkmamla inmem bir oldu tam tartılmadım kimi kandırıyorsam allam yaaa
Yaa kayınvalide o zaman şahaneymiş yahuu misss miss daha ne olsun
Seviyeli ilişkilere ben de varım yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki böyle sıcak kanlıyımdır yakınımdır ama domuz tarafımda vardır öyle vıçvıç şeyleri sevmem kendi anacımla bile
Hormonlar bizi yönetiyor ya özgür irade yalan yani kim uydurduysa
Yaaa bir gün belkimmm yürürükkkkhatta kızçelerimizinde yakın yaşları arkideş olurlar onlarda pizza hamburger çikolata ortak zevkleri çok detoksa gir destekliyorum seni ben de ketojenik detokstayım cümleten kolay gele hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?